Zonder Merkel´s grensopening zouden de slachtoffers van Würzburg nog kunnen leven

(Door: Alexander Gauland)

De drie gistermiddag in Würzburg op brute wijze door een bij de politie bekende, illegaal in Duitsland verblijvende Somaliër vermoorde mensen zouden zonder Merkel´s onverantwoordelijke politiek van de open grenzen nog kunnen leven. Want de dader is in 2015, het jaar van de grensopening, uit Somalië naar Duitsland gekomen.

Na de vreselijke mes-aanval in Würzburg, die ons allemaal choqueert, volstaat het niet om te rouwen om de slachtoffers en daarna over te gaan tot de orde van de dag. We moeten de politiek verantwoordelijken voor deze daad benoemen en eindelijk consequenties trekken.

Om het heel duidelijk te zeggen: deze drie mensen zouden zonder Merkel´s onverantwoordelijke politiek van de open grenzen nog kunnen leven. Want de dader is in 2015, het jaar van de grensopening, uit Somalië naar Duitsland gekomen.

En ook daarna heeft de politiek gefaald: de families van de slachtoffers zouden niet om hen hebben hoeven rouwen wanneer de man, wiens asielaanvraag werd afgewezen, daarna onmiddellijk uitgezet zou zijn. Gezien het constant dalende aantal uitzettingen is deze omstandigheid bijzonder zorgwekkend. Hoeveel potentiële daders verblijven nog in ons land, hoewel zij al lang uitgezet zouden moeten zijn?

Politiek verantwoordelijken eindelijk ter verantwoording roepen!

De politiek verantwoordelijken van de staat en de deelstaten mogen na deze moorden de burgers niet opnieuw afpoeieren met algemeenheden en tot kalmte manen. Ze moeten eindelijk de verantwoording voor hun politiek van de open grenzen op zich nemen en mogen de daad van Würzburg niet opnieuw als incident bagatelliseren.

En ze moeten eindelijk alles in het werk stellen dat zo´n daad zich niet herhaalt. Want deze staat is er in de eerste plaats verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn burgers te garanderen en niet voor het welzijn van mensen te zorgen die hier helemaal niet thuishoren.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Alexander Gauland

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zonder Merkel´s grensopening zouden de slachtoffers van Würzburg nog kunnen leven

 1. hans zegt:

  De lui die dit veroorzaakt of mogelijk hebben gemaakt moeten gewoon per direct weg en berecht worden om daarna tegen de muur te worden gezet! Meer smaken zijn er niet!

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik ben benieuwd hoe dit soort linkse Europa vernietigers zelf zullen reageren als zij aangevallen worden met een mes of één van hun naasten. Het is te ziek voor woorden wat Merkel en de rest van de EU lamzakken op haar geweten hebben dit is dus het resultaat van dat import tuig. Dan durft die Palestina lover Kaag ook nog te beweren dat de invasie een meerwaarde is voor onze samenleving.

  Like

 3. janj zegt:

  Dit gebeurt in heel Europa, het is de dank die je van zoiets krijgt omdat ze misschien of omdat ze hier wonen.
  Ze haten de blanke mensen, ze verafschuwen ons omdat wij op onze wijze leven en eruit
  proberen te halen wat mogelijk is en te genieten van het leven.
  Dit mag niet van hun, wij moeten ons aanpassen aan hun manier van leven.
  Veel mensen uit Afrika, Noord Afrika en het Midden Oosten zouden nooit hier mogen wonen omdat ze hier niet passen wegens hun geloof.
  En omdat ze van uit hun verleden ons enorm haten en denken dat wat zei ons in het verleden hebben aangedaan gaan wij hun nu aan doen.
  En de politiek en de EU zijn de schuldigen want ze laten alles binnen en wij, de burgers zijn de klos.

  Like

 4. Yvonne zegt:

  er verandert gewoon helemaal niets, wat kan het opperhoofd Merkel wat schelen 3 Duitsers minder? ik vind het te triest voor woorden, wat een rotzooi is het in deze wereld

  Like

 5. Rene zegt:

  Ophangen die hond .!!

  Like

 6. janj zegt:

  Zo’n beest woont dus al 6 jaar in Duitsland en zijn enorme haat is bij hem gebleven, dankjewel Merkel.
  Hier zie je alweer hoe enorm ze ons haten.
  Dit gebeurt niet in Hongarije, Polen en meerdere landen waar zoiets niet welkom is. Daar zijn de burgers nog veilig op straat.
  En van de staatsomroep NOS en RTL nieuws verneem je hier totaal niets over.
  Maar als in België iemand rondloopt die gedreigd heeft wordt di dagelijks nieuws en verneem je
  hier alles over.
  Wat zijn de westerse landen slecht en verderfelijk geworden, bah wat een ellende.

  Like

 7. Bagul zegt:

  Ik zeg net tegen mijn vouw…dat ik alles uit mijn handen zou laten vallen en ten strijde zou trekken wanneer zij het slachtoffer zou zijn van een dergelijk geval. Deze entiteiten, Somaliërs….moeten per direct eruit. Deze hele maatschappij, alleen al in dit Gods vergeven land, is verrot. Kunstmatige instandhouding van een samenleving die dat allang niet meer is. Zelfs een elite commando eenheid zou mij niet kunnen stoppen. Mij tegenhouden. Als een sicario in de nacht. Niets. Zuivering, hoe kort door de bocht het ook klinkt. Breivik zag het al. Vroeg in de tijd. We weten niet beter. Ook na ’45. Het moraal is een lachertje. Als we willen leven moeten we rigoureus ingrijpen. Nu.

  Ze knikte, mijn vrouw. Begrijpt het volkomen. Mannen in Nederland… Praeparatus Esto.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Probleem; Duitsland (en Nederland) is overstroomt door legale en illegale migranten en asielzoekers.
  Oplossing; Strafbaar stellen van illegaliteit en uitzetten van degenen die niet in aanmerking komen voor asiel plus een actief remigratiebeleid.
  Plaats nieuw aangekomen asiel aanvragers in een gesloten kamp in afwachting van het besluit en beoordeel elk jaar of dit nog noodzakelijk is, zo niet uitzetten naar land van herkomst.
  Het lijkt zo simpel en dat zou het ook kunnen zijn ware het niet dat de kiezers nog altijd stemmen op partijen die daartegen zijn.
  Grote groepen weigeren de waarheid te erkennen dat er een grens zit aan mensen grootmoedig op te vangen. Het sociale vangnet dat de samenleving heeft opgetuigd is niet toereikend om alle nieuwkomers daarvan te laten profiteren en dat was ook nooit de opzet.
  Helaas zit een mens eigenaardig in elkaar, mensen in loondienst kijken aan het eind van de maand uitsluitend wat men netto ontvangt waardoor men niet ziet dat de belastingdruk zo hoog is en dat de afdracht van sociale lasten hun fantasie overstijgt.

  Like

 9. Bob zegt:

  Als we te dom zijn om de put te dempen
  verzuipt de gehele kudde.

  Like

 10. john van antwerpen zegt:

  Merkel aan de galg. Om mee te beginnen althans.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Hoe verschrikkelijk ook voor de slachtoffers en nabestaanden.Dit zijn slechts “speldeprikjes”,de soldaten van allah worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Dit i.c.m. de dodelijke corona vaccinazi,s is een nagenoeg waterdicht plan van de NWO kliek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s