Misleiding en bedrog door de staat!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Misleiding en bedrog naar de Nederlandse bevolking toe is wat de Nederlandse staat doet om de wil van de VN (Verenigde Naties), het WEF (Wereld Economisch Forum) en de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) uit te voeren. Vele “Nederlandse politici en wetenschappers” zijn nauw verbonden met deze communistisch ingestelde mondiale instituten die ons willen dicteren hoe we moeten leven.

De PCR test, is een waardeloze test gebleken en geeft vele, tot wel 90%, valse positieven. Als u beseft dat het gehele coronahoax-beleid gebaseerd is op deze waardeloze test die na 28 cycli al geen besmettelijkheid meer kan bewijzen, dan kunt u zich voorstellen dat als ze een cycli van 40-45 hanteren er dan helemaal geen sprake meer is van enige betrouwbaarheid van deze test. Nederland houdt deze hoge cycli aan. Maar ja, met veel “positieven”, die eigenlijk dus geen positieven zijn, houdt je wel het dictatoriale beleid in stand. Waar dus, feitelijk gezien, geen enkele reden voor is. En zo creëer je een pandemie.
(dissident.one)

Agenda 2030 met al zijn doelen die er leuk en aardig uitzien en klinken, maar het niet zijn. Het gaat allemaal om controle. Controle over u, over de dieren, het water, de energie, het voedsel en de zeeën. In Dubai is een motie ingediend die het gebruik van netten om te vissen verbiedt, zo laat onderstaand bericht ons weten.
(khaleejtimes.com)

Uit nieuwe gegevens die vrijdag door Public Health Engeland zijn gepubliceerd, blijkt dat degenen die het gif voor het Chinese virus hebben genomen, vergeleken met niet-geprikte mensen, zes keer meer kans hebben om te overlijden aan een circulerende “variant”. Het blijkt dat experimentele chemicaliën voor gentherapie, de zo gepromote injectie, het menselijke immuunsysteem vatbaarder maken voor een plotselinge dood bij blootstelling aan ziektekiemen. Voor mij blijft het onbegrijpelijk dat mensen zich laten injecteren met iets dat in een experimentele fase zit, waarvan vele doktoren en wetenschappers over de hele wereld zeggen dat het gevaarlijk is. De overlevingskansen voor Covid-19 liggen mijns inziens vele malen hoger dan de overlevingskansen na de injectie van de globalisten.
(healthbytes.me)

Waar gaat het nu allemaal om? Kinderen! Kinderen verdienen veiligheid en óns kroost beschermen we met ons leven. Nu zijn er al 40-50 jaar lang hele vreemde zaken aan de hand in ons Nederland. Zaken die het daglicht niet kunnen verdragen om het zo maar te zeggen en waar kinderen het slachtoffer van zijn. Kent u het verhaal van Joost Knevel? En journalist Micha Kat? En Wouter Raatgever van het Red Pill Journaal? Hieronder ziet u deze moedige mensen die strijden voor de waarheid, rechtvaardigheid en erkenning van de feiten. Het is toch te bizar dat je geen aangifte kunt doen? Of dat je geen bewijs kunt inleveren bij je eigen rechtszaak om je vrij te pleiten? Het is heel bijzonder allemaal….
(m.twitch.tv)

Waarom zou je een proefkonijn willen zijn voor een injectie die is gemaakt door globalisten, die er eerlijk voor uitkomen dat ze de wereldbevolking drastisch willen reduceren om de “aarde te redden”? Het is triest, schrijnend en hartbrekend, al die mensen die door de vaccinaties zijn gestorven of ernstige bijwerkingen hebben gekregen. En wat gebeurt er? Niets! Ze gaan gewoon door met wat in mijn ogen toch sterk doet denken aan een genocide. Wereldwijd beginnen steeds meer doktoren te twijfelen of ze de gevaren van deze injecties niet hebben onderschat. Bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn meer dan anderhalf miljoen bijwerkingen van de corona-injecties gemeld. De helft gaat om zeer ernstige bijwerkingen. Ook zijn er al meer dan 15.500 mensen aan overleden. Niet iedereen doet een melding, dus zeer waarschijnlijk liggen de cijfers hoger.
(ninefornews.nl)

Hieronder een stukje van Thierry Baudet. Prima stukje, de waarheid die door de kamer niet echt geaccepteerd wordt. Maar ja, dat is al jaren zo, nietwaar?
(YouTube)

Wees strijdbaar en stop met het meedoen aan medische experimenten, of het nu gaat om de muilkorfplicht, de waardeloze testsamenleving of de experimentele vaccinaties. U heeft rechten en u beslist of u wel of niet mee wilt doen. 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Misleiding en bedrog door de staat!

 1. Jan zegt:

  Hoe House over politici denkt

  Geliked door 1 persoon

 2. Edwin Vissers zegt:

  Wees gewaarschuwd de delta variant

  Een delta is een driehoek. De Nijl Delta krijgt bijvoorbeeld de naam van zijn driehoekige vorm. Voor vrijmetselaars symboliseert de driehoek de Griekse hoofdstad A, ook wel de “Shining Delta” genoemd. De basis van de driehoek vertegenwoordigt de duur, en de twee kanten zijn afgebeeld als gelijke kwaliteiten van mannelijk en vrouwelijk, licht en duisternis. Binnen de mysterie-religie van vrijmetselarij is de Delta of Driehoek het symbool van de Supreme Architect, die Lucifer is, de lichtdrager. Zowel het plein als het kompas vormen een driehoek. een symbool van stabiliteit en de geestenwereld. Zo is de Delta verborgen uit onze materiële wereld. Net zoals de vermeende Delta-variant een uitloper is van het Covid-19-virus dat niet kan worden gezien. De omgekeerde driehoek of delta is het symbool van de eerste mate van hekserij. De tweede diepere mate van hekserij wordt vertegenwoordigd door de rechtopstaande driehoek. Heksen en tovenaars schrijven traditioneel hun namen, gevolgd door het aantal Delta’s verleende hun niveau in het vaartuig.

  Geliked door 3 people

 3. Edwin Vissers zegt:

  Numerologie is de occulte symbiotische relatie tussen een getal, gebeurtenis en alchemie. Drie keer drie is bijvoorbeeld de esoterische betekenis die achter de drieëndertigste graad van de vrijmetselarij schuilgaat. Alleen op uitnodiging toegestaan, symboliseert de drieëndertigste graad het menselijk hoofd dat een top van de drieëndertigste wervels van de rug plaatst. Vervat in de drie werelden – goddelijk, humaan en elementair, is het nummer drie, zoals in een driezijdige delta. En waarom het in zoveel religies wordt vertegenwoordigd, die elk hun eigen drie-eenheid hebben:  Satan, Antichrist, Valse Profeet

  Geliked door 3 people

 4. Edwin Vissers zegt:

  De piramide van Gizeh is een eerbetoon aan de Toren van Babel en Nimrod, de eerste Nephilim Sun-koning die in opstand kwam tegen God. Luciferian gelooft dat hij uit de afgrond oprijst, herrezen als de antichrist. Na zijn hemelvaart zal het deksteenoog op de piramide van de Nieuwe Transhuman-tempel vallen, van sterfelijk naar onsterfelijk. Weerspiegeling van het beeld van Lucifer.

  Geen prikkie mensen ,anders hel en verdoemenis

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Het Haagse tuig zou voor een echte rechter gebracht moeten worden en veroordeeld .

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   koddebeier; er zal geen een rechter te vinden zijn die ze gaat veroordelen. Als je alleen eens kijkt wat Rutte op zijn geweten heeft (ook landverraad) en wat Kaag allemaal aan het uitspoken is (o.a. lid van het WEF). Trump overkwam het volgende; met keiharde bewijzen aangaande de gestolen verkiezingen trok hij langs verschillende rechtbanken alsmede het Supreme Court. Hij ving overal bot. Ze lieten hem overal stikken, weigerden zijn zaak in behandeling te nemen. Terwijl in het Supreme Court 4 van de 7 rechters Republikeins zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   echte rechters zijn alleen het nl..volkstrbunaal en niet het in toga gehulde befgajes dat voor rechters doorgaat.

   Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Vandaag de dag worden bijna alle Coronaregels afgeschaft. Via de PCR test (die geen enkele virus kan opsporen) maken ze ons wijs dat het virus op zijn retour is. Ik wil de gezichten van de mensen wel eens zien als zo tegen de winter alle maatregelen weer ingevoerd gaan worden als het geplande en niet bestaande Delta virus zijn opwachting maakt. Een deel van het midden en kleinbedrijf krijgt dan de definitieve doodsklap. Dat hele midden en kleinbedrijf moet in 2025 totaal verdwenen zijn volgens de richtlijnen van het WHO en het WEF. Rutte en Kaag zullen daar wel voor gaan zorgen. Kaag zit dicht bij het vuur want zij zit in het forum van Klaus Swab zijn WEF.

  Like

  • Petra zegt:

   Met een GOEDE PCR test kun je wel virus opsporen, maar daar mag je NIET de conclusie uit trekken dat de persoon die getest wordt ziek/besmettelijk of wat dan ook is.

   Een diagnose stellen doet een ARTS op basis van ALLE beschikbare informatie, dat is niet iets dat uit een test komt rollen.

   Deze Drosten PCR test is verder DRAMATISCH slecht!!!
   De delen van het virus waar op gemeten wordt zijn onvoldoende specifiek voor het virus waar het om gaat. Gevolg: op totaal andere zaken slaat de test soms ook aan.

   Vervolgens wordt een waanzinnig grote versterkingsfactor gebruikt van 2 tot de macht 40 à 45, terwijl 25 tot 28 i.h.a. als de limiet wordt gezien.

   De combinatie van deze beide fouten levert een extreem hoge kans op ‘fout positief’ op.

   Overduidelijk is dit de bedoeling!!! Deze fout positieve uitslagen zijn namelijk de basis van de PLANDEMIE.

   Belangrijk detail: de werkzaamheid van de diverse gifprikken is onderzocht en ‘bewezen’ m.b.v. deze PCR test. Dus: op het moment dat deze PCR test als onzin wordt afgevoerd, vervalt ook het bewijs dat de gifprikken enigszins werkzaam zijn.

   De PCR test juist duiden, d.w.z. als 100% onzin en bedrog is dus de eerste stap die gezet moet worden om de corona leugen door te prikken.

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Petra; nogmaals, met de PCR test kan je volgens de uitvinder ervan geen enkele virus opsporen. De uitvinder van de PCR test is NIET Drosten maar Dr. Kary Mullis, en hij heeft dit zelf bij leven verklaard. De man is nu helaas dood, anders zou die hele Coronagekte geen kans gehad hebben. Bekijk onderstaande video maar eens;

    Like

 7. Jan zegt:

  €600.000.000 verdwenen! – Erik van der Horst met Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet

  Like

 8. Petra zegt:

  Beste Elise,
  Je zet de zaken goed op een rijtje. Ja, uit diverse zaken kunnen we afleiden dat de overheid de kluit belazard.

  De belangrijkste is injektie van de gifprik bij kinderen.
  Inmiddels staat vast dat een eventuele ziekte van het virus bij hen weinig tot niets voorstelt en de kans dat het fout afloopt NUL is. Daarna wordt door het kind perfecte immuniteit opgebouwd tegen het HELE corona virus, dus niet slechts tegen 1 eiwitje en op de plek waar je die immuniteit nodig hebt. Dat is in je neus, mondholte en longen.

  Immuniteit in je bloed is leuk, maar op de plek waar het virus in eerste instantie aanvalt is natuurlijk het beste.
  Een kind zal deze NATUURLIJKE immuniteit goed kunnen gebruiken tijdens de vele jaren die het nog heeft te gaan.

  Door kinderen te injecteren met het vergif loopt het ten eerste ernstige risico’s op bijwerkingen, maar deze aanpak is er ook op gericht om de hierboven beschreven NATUURLIJKE immuniteit te voorkomen.
  Het kind wordt door beide nadelen ernstig benadeeld.

  Een tweede punt waarbij de overheid door de mand valt is bij het eisen van een gifprik bij mensen die reeds de coronaziekte hebben gehad en dus perfect immuun zijn.
  Bij deze groep wordt 1 gifprik geëist voor het ‘vaccinazi paspoort’ wordt gegeven. Het laat zich raden dat het slachtoffer t.z.t. ook aan de booster vergifprikken zal moeten om dat ‘paspoort’ in leven te houden.

  Het is overduidelijk dat de overheid hier niet gaat voor de gezondheid van de burger in kwestie, maar voor ONDERWERPING van die burger volgens Agenda2030.

  Ga, a.u.b. door met je geweldige inspanning om te vechten tegen ‘het Kwaad’. Uiteindelijk zullen wij aan het langste eind trekken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s