Würzburg: Geen kaarsenoptochten en treurmarsen voor Duitsers

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Regeringswoordvoerder Steffen Seibert spreekt voor Angela Merkel eens temeer wat holle frasen. De Duitse president toont zich (vanzelfsprekend niet op een gunstige tijd uitgezonden tv-toespraak) “geschokt” en verzekert dat men de dader zou bestraffen. Ja wat dan anders, meneer de president?

De Beierse minister-president Söder doet alsof hij “onder de indruk” is van de betrokkenheid van de burgers, die de ISIS-terreurhelper hebben tegengehouden en zodoende wellicht erger hebben voorkomen. Dat deze man überhaupt alleen daarom kon moorden, omdat zijn autoriteiten meermaals gefaald hebben en de psychiatrie de zogenaamd door oorlog getraumatiseerde man al enkele dagen nadat hij in een asielonderkomen een medewerker met een mes bedreigd had, weer ontsloeg…

De verkeerde dader en de erbarmelijkheid van de bondskanselier

Alles wordt opgehelderd, verzekeren daarover de Beierse minister-president en zijn minister van Binnenlandse Zaken. Ooit! Er is immers geen haast bij. Hier werden slechts een paar jonge vrouwen door de verkeerde dader vermoord. Hier werd niet doelbewust op moslims ingestoken. De laatste daad zou vanzelfsprekend treurmarsen van de burgersamenleving waard geweest zijn, een speciale zitting van de Duitse Bondsdag en de hernieuwing van de eis om de AfD te verbieden. Want per slot van rekening zou die immers een gunstig klimaat scheppen voor rechtse daders.

Dat onze erbarmelijke bondskanselier, dochter van een communistische dominee (dus een antichristen) een speciale nabijheid tot moslims toont, moet niemand verbazen. Alle socialisten, of het nu nationale of internationale, of ze van de NSDAP of de SED zijn, hadden en hebben graag islamitische staten als bondgenoten en vrienden aan hun zijde. Want net zoals zij streeft de islam naar heerschappij en macht.

Christenen geen betrouwbare partners van het establishment

Voor moslims zijn staat en religie één. De politiek is uitvloeisel van de religie en de religie het vuur waarop de pseudomorele soep van de regerenden wordt gekookt. De islam is daarom de perfecte partner voor de EU, en vooral Duitsland, om een politieke religie te vestigen die moet leiden tot het totalitarisme van een centrale EU-staat. Met christenen lukt dat niet. Die stellen zich op tegen abortus, tegen euthanasie, tegen het uiteenslaan van het gezin als uitgangspunt van de samenleving.

Als ik hier over christenen schrijf, dan bedoel ik uiteraard niet de in gender-, klimaat- en migratiekwesties bijna gelijkgeschakelde Evangelische Kerk van Duitsland (EKD) respectievelijk haar katholieke tegenhangers de Duitse Bisschoppenconferentie (DBK) en Centrale Comité van de Duitse Katholieken (ZdK). Daarmee bedoel ik ook niet die meerderheid van de schapen, die zich op een regenboogkleurig vluchtelingenschip met een elektromotor steeds verder van Christus verwijdert, die haar vanaf de oever toewuift.

Deze gelijkgeschakelden zijn in de ogen van de Europese Commissie en van de Duitse regering alleen maar nuttige idioten. Zwakke mensen, die zich gemakkelijk laten (ver)leiden. Aan hen hoefde men meer dan twee decennia lang alleen maar radicale feministes en de LGBTI-community als voorbeeldige, trouwe en tolerante staatsburgers te laten zien om hen te bewegen tot afvalligheid van de eigen leer en de bekering tot het hedonisme. Dus alleen maar meelopers, geen leiders.

Moslims zijn wilskrachtig en dominant

Voor de architecten van de Nieuwe Wereldorde in de EU bestaan er geen betere bouwhelpers dan moslims. Ze zullen helpen om de het restant van het christelijke verzet te onderdrukken. “Verscheidenheid gebruiken om eenheid te smeden”. Dat is de kern van het bonte fascisme. De islam in West-Europa en speciaal in Duitsland en Frankrijk versterken, betekent het christendom en het ware humanisme buiten het christendom te verzwakken. Geen ander doel heeft datgene, wat menigeen abusievelijk een “grote vervanging” noemen.

Het gaat hier niet om een vervanging. Het ging en gaat er om een grote (maar niet te grote) groep mensen het land binnen te halen en hier over twee tot drie generaties te vestigen, die het heerschappijprincipe verinnerlijkt hebben. De christenvijandige staat kan niet uit zichzelf een nieuwe “cultuur” invoeren om meer dan duizend jaar gegroeide tradities, zienswijzen en structuren te vernietigen. Hij kan ze alleen maar (zoals de linkse dictaturen dit deden) voor een bepaalde periode onderdrukken.

Koranreligie als “Partner in Crime”

Dientengevolge is het zaak om een tegen-samenleving te vestigen. Die moeit groeien, die kan men niet opleggen! Op dit moment is het doel van het EU-establishment om samen met de islam en de gelijkgeschakelde postchristenen druk op de christelijke kerken en het Jodendom uit te oefenen om via sleutelbegrippen als barmhartigheid en tolerantie vooral het christendom er toe te brengen om zichzelf stap voor stap te ontdoen van de eigen waarden. “Compromissen” in naam van de “broederlijkheid”.

Zodra dit is gelukt (over wellicht tien jaar) zal men nog slechts één generatie nodig hebben, totdat de uniform denkende EU-christen- en Jodenmens gevormd is, wier religie de agenda van de Europese Commissie zal zijn. Dan zal men de islam in Europa niet meer nodig hebben.

De Moor heeft zijn plicht gedaan, de Moor kan vertrekken. Zal hij echter niet! En precies hier stort het mooie plan in elkaar. Want het geloof in een god is altijd groter dan het geloof in een regering of de grondwet van een land. Tenminste bij een religie die, in tegenstelling tot het westelijke christendom, nog de wil heeft missiewerk te verrichten.

De islam behoort tot de totalitaire centrale EU-staat

En die ter bekering ook graag een keer geweld toepast. Geweld, dat vaak geduld (getto´s in de steden) en anders gebagatelliseerd en verzwegen wordt. Zodat we weer bij het uitgangspunt zijn teruggekeerd. Dat het geweld van moslim in Frankrijk, Duitsland en de Benelux-landen verzwegen wordt, heeft een nuttige reden: het gaat er om de oorspronkelijke samenlevingen van het Westen (het “Avondland”) te intimideren. We moeten leren dat de westelijke waarden niet de enigen mogen zijn waarop een samenleving zich oriënteert.

Hier en daar een beetje afslijpen – aldus de boodschap – dan lukt het ook met de integratie en het naar elkaar toe groeien. “We moeten leren bonter te denken en te handelen. Daarom moeten er een paar kleuren verdwijnen”, verklaarde onlangs nog de voorzitter van het Europees Parlement. Wat hij daarmee bedoelt, is duidelijk: jezelf bekennen tot een kleur (het vasthouden aan de waarden van het Avondland) moet afgelopen zijn. Bont is geen kleur, bont is willekeurigheid. En uit deze pot van willekeurigheid kan de politieke EU-religie dan heel comfortabel ingrediënten bij elkaar zoeken die ze nodig heeft om een totalitaire centrale EU-staat te creëren. 

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Würzburg: Geen kaarsenoptochten en treurmarsen voor Duitsers

 1. Rene zegt:

  We gaan hier kort gezegd: naar de kloten met die debiele moslim import, stoppen daarmee..!!

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen in Zweden
  WTF!!!

  IS-terroristen mogen in Zweden in vrijheid leven terwijl Morgan Johansson het volgens de regels glashelder vindt dat het terroristische slachtoffer Iryna die bij de terroristische aanslag op Drottninggatan haar been verloor, het land moet worden uitgezet.

  https://www.expressen.se/nyheter/iryna-forlorade-benet-i-terroray/

  Iryna, 39, uit Oekraïne, die een been verloor bij de terroristische aanslag op Drottninggatan 2017, wordt uit Zweden gedeporteerd.

  Zij en haar dochter Sofia, 14, moeten het land binnen vier weken verlaten – omdat het Migratiehof geen toestemming geeft om in beroep te gaan.

  – Ik ben helemaal wanhopig en mijn dochter huilt de hele tijd, zegt Irina.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  De politieke machthebbers van dit moment, vergeten 1 ding. Moslims laten zich nooit meer weg sturen uit de EU. Je zal ze er uit moeten verdrijven door middel van oorlog, geweld en veel bloed vergieten. Daarbij komt nog dat moslims met hun aanvoerders, de huidige politieke machthebbers in de EU, alleen maar zien als nuttige idioten die, als ze eenmaal hun macht aan de moslims hebben moeten afstaan, zij de eersten zijn die aan de islamitische galgen worden opgehangen, ter afschrikking van de rest van de nog in leven zijnde christenen en andere minderwaardige ongelovigen. Dit is mijn heilige overtuiging. Resultaat van deze overtuiging is dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in welke politicus dan ook, m.u.v. Wilders. Ik geloof ook niet in de mooie woorden van Baudet want die wil zelfs met moslims samen werken . Ik acht dat onmogelijk net zoals het onmogelijk is om met de lui van BLM samen te werken of met simons met haar racistenclub .

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Wilders, ja altijd op gestemd, en ook nu ga ik voor het grootste gedeelte mee, en de vele goede andere Kamerleden. MAAR……. OVER DE SPUITJES EN DE CORONA ONZIN BEN IK HET TOTAAL NIET EENS. Zijn vrouw werkt ook voor die farmaceutische criminelen. FVD GESTEMD EN IK BEN BLIJ DAT HET GEBEURT IS MET DE SPLITSING. EEN ZUIVER GELUID MET HET GROTE PLAATJES VIZIER VOLGENS MIJ IN DE JUISTE RICHTING. DE 2EKAMER DOET VERDER VRIJWEL ALLEMAAL OF HUN NEUS BLOED, EN DAT IS VOORMIJ ALS EERSTE NU HUIVERINGWEKKEND EN DE ISLAM KOMT DAARNA EN DIRECT.

   Like

  • Ravian zegt:

   Yep, ze denken de islam voor de EU kar te kunnen spannen, en gaan straks van een heel erge koude kermis thuiskomen.
   Het probleem is natuurlijk niet dat de EU elite straks aan een eind touw komt te bengelen. Het probleem zijn al die onschuldigen die dit allemaal zien aankomen en er het slachtoffer van gaan worden.
   Jij en ik dus…

   Like

 4. Bob zegt:

  De ghetto’s( no go) zones worden steeds
  groter, geconstrueerd door de correcte politici,
  pas als de hele bevolking in de knel komt
  dan wil men gaan optreden.
  Dit is de put dempen als de hele kudde verzopen is.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Welke gelovige christenen bedoelt de schrijver, nadat hij heeft opgesomd wie er niet bij horen?
  Een handjevol traditionalistische katholieken of bijbelgetrouwe protestanten? Als hij geluk heeft, zijn dat drie- of vierduizend mensen op een bevolking van 83,5 miljoen. Want zelfs de vroeger militante Pius Broederschap is tam geworden en functioneert als een gecontroleerde oppositie. De enige onverbiddelijke zijn de Duitse Russen. Zij hebben de Stalin-test doorstaan en zullen geen duimbreed wijken.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Gezien Angela Merkel de eindverantwoordelijke is in dit drama neem ik aan dat ze zichzelf nu gaat ophangen of zo?

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  moslims worden door de satanische globalistische elite gebruikt/misbruikt voor de oprichting van een NWO.Als de NWO agenda voltooid is worden ook hun opgeruimd.

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  Hier kun je zien hope dat woke-ongedierte weer reageert, media en politici :
  De woker-dan-woke krant Merkur heeft het over ‘een onbegrijpelijke jachtpartij in Würzburg. Voorbijganger s jagen op de daders. http://www.pi-news.net/2021/06/merkur-unfassbare-jagdszenen-in-wuerzburg-passanten-hetzen-taeter/
  De ‘Oberbürgermeister’van Würzburg: Daden van individueen nooit terugvoeren op religies. http://www.pi-news.net/2021/06/wuerzburgs-ob-verbrechen-einzelner-nie-auf-religionen-zurueckfuehren/
  De moordenaar van Wurzburg, belsist een vrome moslim, is lid van ISIS. http://www.pi-news.net/2021/06/jibril-a-der-moerder-von-wuerzburg-gehoert-zum-islamischen-staat/
  Geen politiek achtergond betrffende de moordpartij van Würzburg? http://www.pi-news.net/2021/06/kein-politischer-hintergrund-der-wuerzburger-bluttat/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s