Hersenspoeling . . .

De meeste mensen zullen zeggen dat het meest gewassen lichaamsdeel in 2020 de handen waren. Ik ben het daar niet mee eens en zeg dat het de hersenen waren.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Hans Dekker)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hersenspoeling . . .

 1. Bas zegt:

  Oeps paniek…de camera staat aan…wáár zijn de mondkapjes!

  Like

 2. Bas zegt:

  Oeps, wat is dit nu?
  Vaccinatiepaspoort voor Covid 19 én ………COVID 21???

  Like

 3. Bas zegt:

  Zéér angstaanjagende plannen….wat is dit???

  Memorandum:
  Volgende stappen voor de permanente lockdown van GB (vanaf 15juli)
  ( privé en vertrouwelijk)

  Helemaal onderaan de pagina:
  Eerst watertekorten 2022-2023, dan voedseltekorten 2023-2024, daarna massa-inflatie 2024-2025
  Dan volgt de afronding het UN, WHO en WEF gezamelijke Kalergiplan in 2025

  https://pbs.twimg.com/media/E49Jij7XEAQbSw1?format=jpg&name=large

  Like

 4. Bas zegt:

  Ze is verpleegster. De “Covid”- afdeling van haar ziekenhuis zit VOL met mensen die BEIDE vaccinaties hebben gehad.

  Haar eerste video was ‘FLAGGED & REMOVED’ wegens het schenden van (je weet wel van wie) servicevoorwaarden.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ongelooflijk!
  John McAfee die onlangs dood in zijn cel gevonden werd:

  WTF!!!
  John McAfee legt Vice uit hoe Hillary Clinton zijn toegang tot een Amerikaanse ambassade blokkeerde terwijl mensen hem probeerden te vermoorden. Dus uit wraak schonk hij laptops aan regeringssecretarissen, geladen met zijn spyware en geëxfiltreerde gegevens.

  Like

 6. Jan zegt:

  In Amerika is het hersenspoelen volop begonnen.

  Ouders zijn misschien niet in staat om de sociale rechtvaardigheid te controleren of uit de weg te gaan, het ideologisch scheve onderwijsregime dat landelijk wordt onderwezen in K-12-klaslokalen (van kleuterschool tot middelbare school).

  Maar duizenden lesplannen die zijn ontworpen om studenten een genderfluïde, racistische, anti-Amerikaanse ideologie bij te brengen, zijn beschikbaar voor beoordeling op TeachersPayTeachers.com, een site waarop leraren educatieve programma’s kunnen verkopen en delen.

  Volgens de website van Teachers Pay Teachers is TpT “de plek voor meer dan 85% van de Amerikaanse docenten om door docenten gemaakte, door docenten geteste hulpmiddelen in de klas te vinden” en “is het uitgegroeid tot meer dan 5 miljoen docenten.”

  De site bevat 5.552 lesplannen om studenten te koesteren over de principes van Black Lives Matter, 3.712 over kritisch ras, 166 over blanke privileges en tientallen lesplannen voor gendergelijkheid.

  Een lesplan van 2 weken dat beschikbaar is op TpT, getiteld ‘eenheid voor sociale rechtvaardigheid en raciale gelijkheid in de kleuterschool’, smeekt jonge leerlingen in de kleuterklas tot het eerste leerjaar om ras-bewust te worden en rekening te houden met verschillende huidtinten.

  “Met je partner, wie heeft een lichtere huid en wiens is donkerder?” studenten worden gevraagd in de 10-daagse unit.

  Gendergelijkheid is opgenomen in de eenheid raciale gelijkheid voor kleuters in een les genaamd “Rose is voor jongens – les over gendergelijkheid”. De les vraagt leerlingen om afbeeldingen te maken van objecten die verschillende kleuren hebben “om te focussen op kleur en gendergelijkheid.”

  Een ander lesplan van 2 weken, ontworpen voor leerlingen van de kleuterschool tot de derde klas, genaamd ‘Gendergelijkheidsactiviteiten’, bevat 10 lessen die gericht zijn op ‘acceptatie, het uitdagen van genderstereotypen, positief zelfbeeld en begrip’.

  “Deze unit biedt een uitgebreide boekenlijst die leraren zal helpen een breed scala aan kwaliteitsboeken te verzamelen die genderstereotypen helpen uitdagen”, staat in een beschrijving van het lesplan.

  Opdrachten die in de unit zijn opgenomen, zijn onder meer ‘Ballerino Nate’, ‘Huishoudelijke taken’ en ‘Mijzelf accepteren’.

  Een opdracht met de titel “Wees jezelf en uniek” geeft leraren de opdracht om “Mijn prinsessenjongen”, een verhaal over een jongen die het liefst een roze jurk draagt en doet alsof hij een prinses is, hardop voor te lezen en vervolgens “de leerlingen te vragen hoe ze zich hierdoor voelen. ”

  Een lesplan genaamd “The Woke Classroom” behandelt onderwerpen zoals geslachtsvoornaamwoorden en hoe deze te gebruiken, hoe u uw klas inclusiever kunt maken, richtlijnen voor het creëren van een veilige ruimte, hoe transfobie op scholen te verminderen en een uitleg van niet-binaire geslachten.

  Een Black Lives Matter-lessen en activiteiten-eenheid, ontworpen voor leerlingen van de kleuterschool tot de zesde klas, beoordeelt BLM-vocabulairewoorden, BLM-badges en “O.R.E.O-schrijven.”
  O – Opinion
  R – Reason
  E – Evidence
  O – Opinion (restated)

  Een eenheid voor sociale studies genaamd “sociale rechtvaardigheidsactiviteiten: racisme, stereotypen, privileges, Black Lives Matter”, opgericht om raciale en gendergelijkheid te onderwijzen aan middelbare scholieren en middelbare scholieren, bevat 11 boeken, waaronder “Wat is een microagressie”, “Wat is giftige mannelijkheid?” en ‘Voorrecht begrijpen’.

  Dertien posters voor in de klas met uiterst linkse slogans over klimaatverandering en “diversiteit” zijn opgenomen in de bundel met lesplannen voor sociale rechtvaardigheid.

  Leraren kunnen een “woordmuur voor sociale rechtvaardigheid” vinden op TpT, een bron die leerlingen aanmoedigt om belangrijke termen te gebruiken voor het bespreken van sociale rechtvaardigheid in de klas.

  “What is white privilege”, gericht op basisschoolleerlingen met een handicap, gebruikt clipart en fotografie om kinderen te helpen de problemen met racisme te begrijpen en legt het concept van white privilege uit.

  “Wit zoals ik, reflecties van een bevoorrechte zoon” leert studenten in de klassen 6-12 over George Floyd, zwarte levens zijn belangrijk, wit voorrecht, blanke kwetsbaarheid en “kijkt naar de politiek van ras en racisme vanuit het gezichtspunt van de antiracistische auteur .”

  Terwijl studenten op openbare scholen in heel Amerika worden overspoeld met vertekende kijk op de werkelijkheid, beginnen ouders te beseffen dat de instellingen die ze financieren en aan hun kinderen toevertrouwen indoctrinatiecentra zijn.

  De poging om scholen te gebruiken als trainingskampen voor politieke activisten is zeer impopulair bij de meerderheid van de Amerikaanse kiezers, zowel Republikeinen als Democraten. Uit een onderzoek dat in mei werd uitgevoerd door Competitive Edge Research, bleek dat 74 procent van de respondenten “enigszins of sterk gekant” is tegen white privilege-training op scholen.

  Kiezers zijn eveneens tegen het gendergelijkheidscurriculum. Vijfenzeventig procent van de respondenten is tegen het communiceren aan studenten dat biologische seks niet bestaat, terwijl slechts 18 procent van de respondenten een dergelijke ideologie steunt.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/outrageous-look-shocking-white-privilege-gender-equity-lesson-plans-used-indoctrinate-kids/

  Like

 7. Bas zegt:

  Liedje:
  ik ben gevaccineed maar draag nog steeds mijn mondkapje, want ik wil niet dat ze denken dat ik een Trump supporter ben…

  Like

 8. Bas zegt:

  IEDEREEN KAN DEZE INFORMATIE GEMAKKELIJK ONGEVEER EEN JAAR OPEN GESCHREVEN OP DE CDC-SITE VINDEN G*DDAMNIT!!

  VOLGENS DE CDC (centre fore desease control /centrum voor ziektebestrijding) IS ER GEEN COVID-PANDEMIE, ER WAS NOOIT EEN COVID-PANDEMIE [2021-06-24]

  Like

 9. Bas zegt:

  Onze eigen regering ondermijnt de rechtstaat.

  Schending van het recht in de Kamer?! Onzinnige klimaatpolitiek?
  Militair en jurist GideonvMeijeren zit 100 dagen in de kamer en maakt het kartel het leven zuur. Alles over zijn laatste activiteiten in de nieuwe aflevering van Het Forum! #FVD

  Like

 10. Bas zegt:

  Gezond verstand

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s