Nieuwe cijfers uit GB: Vaccinatie grotendeels ineffectief tegen corona

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De met enkele bijwerkingen en niet te voorspellen gevolgen op de lange termijn gepaard gaande “vaccinatie” schijnt nauwelijks positieve invloed te hebben op het zwaar ziek worden aan corona respectievelijk zelfs aan de ziekte te sterven. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers uit Groot-Brittannië.

De met enkele bijwerkingen en niet te voorspellen gevolgen op de lange termijn verbonden “vaccinatie” (die eigenlijk helemaal geen is, maar een soort geneesmiddel voor een milder verloop moet voorstellen) schijnt nauwelijks positieve invloed te hebben op het zwaar ziek worden aan corona respectievelijk zelfs aan de ziekte sterven. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers uit Groot-Brittannië.

Verbazingwekkend genoeg geeft nu zelfs de pandemiegeile Lauterbach dit toe, uiteraard niet zonder een enorme kans voor zijn kliek te zien. De beroemde/beruchte SPD-politicus twitterde afgelopen nacht/vanmorgen om 01.00 uur:

“43% van de Covid-doden in GB is gevaccineerd. Vaak maar 1 vaccinatie. Maar ook mensen met twee vaccinaties. Bij ouderen is het risico om te sterven zo hoog, dat ook 95% bescherming tot veel doden leidt. Dat betekent: in de winter, wanneer het effect van vaccinatie zwakker wordt, zal er waarschijnlijk een boost-vaccinatie nodig zijn.”

We kunnen er dus steeds zekerder van uitgaan dat de coronadictatuur – die in plaats van met geloofwaardigheid met angst, dwang en staatsgeweld werkt – nog lang zal voortduren: de mondkapjes zullen blijven, de minimale afstand en steeds nieuwe versies van de lockdowns, die ons steeds meer doen vergeten dat de diefstal door de staat van ons toekomende rechten, die hij niet verleent en ons ook niet gewoon kan afpakken, een schandaal van de eerste orde is.

Of ze nu Baerbock, Kretschmer of Söder heten: van één ding kunnen de dictators van de toekomst zeker zijn. De Duitsers zullen ook deze keer niet met succes in opstand komen. Ook deze keer is er een – zoals door de “Great Reset” voorzien – complete ineenstorting of de ingreep van buitenaf voor nodig…

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuwe cijfers uit GB: Vaccinatie grotendeels ineffectief tegen corona

 1. luc melis zegt:

  De geschiedenis staat vol met voorbeelden hoe de politiek vrijheden neemt om ze nooit meer terug te geven.
  Het zal deze keer niet anders zijn, wie vrij wil zijn zal zijn vrijheid zelf terug moeten pakken en verdedigen.

  Like

 2. Bob zegt:

  ls je je laat prikken kan het gevolg zijn,
  volgens deze uitslagen, dat je immuniteits-
  systeem verzwakt of zelf verdwijnt.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Surprise surprise, al weer zo’n “complot theorie” die gewoon keiharde waarheid wordt.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Ravian.

   Geen enkele van de vaccins werkt tegen de laatste variant, de delta variant.
   Ze kunnen geen werkend vaccin maken tegen een virus omdat deze constant muteert om te overleven en het word altijd besmettelijker en altijd minder gevaarlijk.
   Dat is altijd al zo gegaan en zal ook zo blijven.

   Like

   • Ravian zegt:

    @Blaffertje
    Het zijn om te beginnen al geen vaccins natuurlijk; het zijn experimentele gentherapieën.
    En deze levensgevaarlijke experimentele medicijnen werken al niet tegen de huidige varianten, laat staan tegen de nog komende.
    De volgende “complot theorie” die goede kans maakt uit te komen is dat al die idioten die zich hebben laten “vaccineren” binnen nu en een jaar of vijf de pijp uit zijn.
    Dat mogelijk miljoenen Nederlanders de Darwin bokaal gaan winnen kan ik eerlijk gezegd niet meer mee zitten; ik ben het onderhand spuugzat tegen al die van dikke eikenhouten planken voorziene koppen te schreeuwen, wie niet horen wil moet maar voelen.
    Wat wel een probleem is dat is dat dan het hele systeem op zijn bek gaat, en eenieder die wel nog zijn gezonde verstand gebruikt dan in de hele ellende meegesleept gaat worden.
    En we zullen daarbij ook nog vies op moeten passen dat we niet de schuld van deze genocide in de schoenen geschoven krijgen…

    Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  De echte pandemie zijn straks de negatieve uitkomsten van de vaccinaties.

  Geliked door 1 persoon

 5. HenK zegt:

  waar ben je nog veilig op deze wereld………………………

  Like

 6. AntiSoof zegt:

  Ik onderzocht de bron van het bericht en kom tot de conclusie dat de woorden en getallen niet zijn omkleed met de vereiste argumenten en logica. Het is dus voor mij, ook taalkundig gezien, een ‘rommeltje’ waar ik verder niets mee kan, dan te veronderstellen dat we hier wellicht met een vervelende vorm van sofisme te maken zouden kunnen hebben.

  Samengevat: Wellicht onzin.

  Bron: https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated?CMP=Share_iOSApp_Other

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Als ze effectief zouden zijn werden ze niet gratis opgedrongen.

  Like

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Het gaat er naar toe dat alle besmettingen en varianten enz. Komen door hen die zich niet hebben laten vaccineren.
  Dus die zullen tzt vakkundig gesanctioneerd worden.
  Keizer Nero e.a wisten al hoe je onwillige van alles kon beschuldigen en ze vervolgens elimineren met instemming van het Stomme volk.
  In de Middeleeuwen maakte de elite de massa wijs dat bepaalde vrouwen allerlei ellende veroorzaakte en hup verbranden die Heksen.
  Later wist de Rooms Katholieke kerk het zelfde geintje uit tehalen met de Protestantse mede mens en tig duizenden eindigden eveneens op de brandstapels.
  Nou en recent hebben we Hitler gehad met z’n Krankzinnige fobie en een grote stomme massa hart en hersenlozen liepen als Lemmingen achter hem aan.
  Nou ja en zo zijn er wel meer van die gevallen geweest.
  En nu hebben we de covid/klimaat/gender ‘Theologie’ c/q Hetze.
  Waarbij dictatoriale mannetjes en vrouwtjes op de 1 of andere wonderlijke wijze uit het aardse stof opstaan om de achterlijke massa te piepelen en te bespelen en voor hun waanideeën spannen.
  En zij die dat niet willen lekker ouderwets naar de rand van de samenleving zullen dirigeren en opruimen..
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s