Nooit meer Jodenhaat? Sluit dan eindelijk het “Islamitische Centrum Hamburg”!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Stefan Hensel, de nieuwbakken gevolmachtigde antisemitisme van de stad Hamburg, maakt zich impopulair bij de rood-groene Senaat. Hij eist de sluiting van het “Islamitische Centrum Hamburg” (foto) en brengt zodoende weer een onderwerp in de publiciteit, dat door de Senaat al jarenlang steeds opnieuw op de laatste plaats van de To-Do-List werd gezet.

Het Centrum representeert de sjiieten in Duitsland en is rechtstreeks ondergeschikt aan het geestelijk hoofd van Iran, Ali Chamenei. Dat is vergelijkbaar met de Ditib-moskeeën in Duitsland, die ondergeschikt zijn aan de hoogste religie-instantie van Turkije en zodoende aan de dictator van de Bosporus.

De Duitse regering beschouwt het “Islamitische Centrum Hamburg” (IZH) als belangrijk propagandacentrum van de sjiietische islam. En ook bij de binnenlandse veiligheidsdienst rinkelen al jaren de alarmbellen. Omdat men het echter met geen enkel deel van de bij Duitsland horende islam wil bederven en Iran met het oog op de atoomonderhandelingen niet voor het hoofd wil stoten, gebeurde er tot nu toe niets, behalve de gebruikelijke lippendiensten en een dringend verzoek aan de verantwoordelijken van het Centrum om zich op de waarden van de liberaal-democratische fundamentele orde te oriënteren.

Handelen is zilver – uitzitten is bont!

In dit centrum wordt dagelijks Jodenhaat gepredikt en talrijke geschriften roepen op tot de vernietiging van Israël. Vanzelfsprekend staat de Duitse regering voor de volle 100% aan de zijde van Israël, maar dit is toch een beetje teveel bontheidvijandigheid. Men moet consideratie hebben. Anders zouden de leden van deze moskee dusdanig boos kunnen worden, dat ze aanslagen in Duitsland plegen. En dat zou alleen maar de AfD groter maken. Dus wordt er van de kant van de Duitse regering gezegd: wegkijken, verzwijgen en hopen dat niemand het thema aansnijdt.

Daarbij kan Merkel´s entourage uiteraard vertrouwen op de mainstream media. Niet echter op de “Jüdische Allgemeine”, die vandaag in deze tweet op de inschatting van de gevolmachtigde antisemitisme heeft gewezen.

En op “Philosophia Perennis” kunnen Merkel´s getrouwen net zomin vertrouwen. Wij blijven aan de kant van Israël en de Joden in Duitsland staan en zijn tegen elke vorm van antisemitisme; of deze nu volks-nationaal, communistisch of islamitisch bepaald is.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nooit meer Jodenhaat? Sluit dan eindelijk het “Islamitische Centrum Hamburg”!

 1. Andre zegt:

  De Duitse regering beschouwt….. jaja ICH is juist door de Duitse regering geplaatst en in stand gehouden. Maar als je denkt dat alleen de Jood het moet ontgelden in LINKS Duitsland heeft het mis. Frau Merkel heeft ook de opdracht gekregen van haar meesters om alles wat Rusland is naar de klote te helpen met haar CDU. Criminal Destructive Unit van herr Schwab. Het zijn gewoon tering nazi’s.

  Like

 2. Bob zegt:

  Er staat dat Duitsland voor de volle 100% achter
  Israel staat. Waarom stemt Duitsland voor de
  anti-Israel moties, waarom steunt duitsland de
  PLO en Gaza.
  Duitsland net als de EU zouden zorgen dat bij
  de terugtocht uit Gaza, Gaza geen gewapend
  geweld zou doorvoeren.
  Met zo’n vriend heb je geen vijand nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s