Politiek correcte overheden en EU-oligarchen importeren al jarenlang jihad-terreur in Europa

(Door: “Balkanske priče”)

Dankzij “onze” huidige laffe en totaal onbekwame politieke leiders zijn we  een stukje dichter bij een onvermijdelijke burgeroorlog met de mohammedanen gekomen, die ons en onze samenleving heel lang geleden de oorlog hebben verklaard. Met de massa-immigratie van de afgelopen decennia deed ook de verschrikkelijke islam zijn intrede in onze samenleving in West-Europa. En dat betekende de komst van islamitisch antisemitisme, haat en terreur tegen niet-moslims. Enkele dagen terug stak een 24-jarige IS-strijder uit Somalië op straat in de Duitse stad Würzburg in op willekeurige slachtoffers. Behalve de drie doden zijn de meeste gewonden vrouwen. De dader koos dus bewust vrouwen als doelwit. Nu moeten alle vrouwen die geen hoofddoek dragen in angst leven en goed rondkijken of een jihadist hen zal aanvallen. Wij lopen allemaal gevaar. En de oorzaak is ook duidelijk: JIHAD-doctrine! Linkse media noemen ook deze Somaliër ‘verward’.  Zo beschermen de linkse media al jarenlang islamitische moordenaars. Dan ben je overal vanaf. Vooral van onwelgevallige duidingen zoals moslimterrorist. Deze dader in Würzburg, die “Allahu Akbar” schreeuwde voordat hij drie mensen vermoordde en zes anderen verwondde, heeft gezegd dat hij zijn “Jihad” heeft volbracht. Dus niks verward, maar gewoon JIHAD, die al jaren in Europa wordt geïmporteerd…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politiek correcte overheden en EU-oligarchen importeren al jarenlang jihad-terreur in Europa

 1. Monalisa zegt:

  U bent ook verkocht in het jaar 1975 door de pvda aan de Arabieren je kan schrijven wat je wild, is Luik. Maar we leven in een rare tijd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  RAAD VAN EUROPA: RESOLUTIE 1743 OVER ISLAM, ISLAMISME EN ISLAMOFOBIE IN EUROPA.

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.
  Enkele punten uit resolutie 1743 zijn:
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  ‘Dankzij onze huidige laffe en totaal onbekwame politieke leiders zijn we een stukje dichter bij een onvermijdelijke burgeroorlog met de mohammedanen gekomen’. Het is waar dat wij een stukje dichter bij een onvermijdelijke burgeroorlog met de moslims zijn gekomen. Maar dat is juist de bedoeling van de globalistische geldmonsters van WEF, NWO, en hun loopjongens van de VN, EU WHO enz. De tsunami-zwermen van immigranten uit de vuilnisbakken van islamitische landen en Afrika worden naar Europa geïmporteerd als een gehuurd Jihad-leger die hier wordt gestationeerd om een SELECTIEVE GENOCIDE onder Europeanen te plegen. De Kalergi-plan die men kan vergelijken met de nazi “Operatie Barbarosa in slow motion”. De globalistische geldvampiers hebben “onze laffe en onbekwame ”politieke leiders in hun zak. Zij gedragen zich als in het liedje van Sinterklaas: ‘Wie zoet is, krijgt lekker, wie stout is de roe’. Onze politici zijn bijna allemaal brave kinderen, met uitzondering van politieke leiders van de Viségrad landen. Landen die niet zijn geneigd te veranderen in de vuilnisbak van de wereld. Vraag is hoelang zal het duren totdat wij, de bevolking, zouden de uitspattingen accepteren van onze politieke leiders die mensen binnenlaten, die voor ons levens bedreigend zijn.

  Like

 4. Julia zegt:

  https://www.ad.nl/utrecht/man-wijkt-niet-van-utrechts-bankje-om-seksuele-geaardheid-en-wordt-in-elkaar-geslagen-door-jongeren~ad83cdfe/ Zo Rutte en dictator Timmermans dit gebeurt er dagelijks in Nederland en in Europa. Waarom omdat Rutte en de EU lamzakken de grenzen voor het import gif blijven openstellen maar wel het lef hebben om Hongarije voor het gerecht te dagen. Wat bent u een verwerpelijk man om van te walgen nu de jankende demissionair MP uithangen over het verhaaltje van uw homo vriendje in Luxemburg die zal niet zo snel in elkaar geslagen worden omdat hij is beveiligd. U grootbek en bemoeial bent de macht over criminaliteit totaal kwijt als mede het antisemitisme in uw mooi landje gewoon toe laat dat ruiten van joodse restaurants worden ingegooid en Israëlisiche vlaggen midden op de Dam door Islam tuig vertrapt en bespuugd en dit zonder vervolging of straf dat is de corruptie binnen onze zogenoemde rechtstaat, u laat zwarte haatzaaiers vrijuit spreken zonder dat zij worden vervolg, u financiert terroristische Palestijnse organisaties, u gaat in gesprek met racistische groeperingen zoals o.a. BLM die onze cultuur en tradities de nek om draaien u keurt dit goed. Kortom u bent een verwerpelijke hypocriete huichelaar en een crimineel die het leven van duizenden gezinnen totaal heeft verwoest. U bent verantwoordelijk voor de nadelige gevolgen zelfs tot vervroegd overlijden toe door u ontoelaatbare bezuinigingen binnen onze zorg. Bent u de man die kritiek op een daadkachtig leider durft te hebben en als een onderdanige rat achter een ziekelijke machtswellusteling Timmermans staat. U moet zich kapot schamen u maakt alles kapot zelfs het voetbalplezier door uw homo gejank u laat de homo haters binnen uit landen waar homo’s de strop wordt opgehangen of onmenselijk worden gemarteld en mishandeld waar bent u waar blijft u nee het ontbreekt u aan alle daadkracht om deze landen eens flink ter verantwoording te roepen. Nee de Islamisering van Europa en Nederland vindt u een verrijking samen met uw ziekelijke linkse partijen D66 en Groen Links. U kunt pas mensen voor een gerecht dagen of advies geven de mislukte EU te verlaten als u zelf in uw eigen land alles op orde heeft en anders uw grote bek houden en blijven kruipen en hieltjes likken van de lamzakken in de EU.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Londen

  Oorzaak nog onbekend

  Like

 6. Ravian zegt:

  Van Hoofddoek via Nikab tot Boerka; het zijn allemaal uiterlijke herkenningstekens aan de hand waarvan de Islamitische man kan bepalen welke vrouwen er wel en niet aangerand mogen worden.
  Met vrijheid van kleding heeft het net zoveel van doen als die (verboden) rode armband met hakenkruis die de Nazi’s droegen.
  Het is gewoon een middel tot een doel, en dat doel is de vrouwen ven de “ongelovigen” te kunnen terroriseren zonder het risico te lopen per ongeluk een moslima te verkrachten.
  Maar dat simpele feit wil maar niet tot de autochtone onnozelen doordringen.
  En die islamitische mannen zijn dus gewoon allemaal lopende tijdbommen.
  Die zijn allemaal net zo lang “gematigd” totdat iemand ze op hun tenen gaat staan, en ze hebben allemaal nogal lange tenen.
  Islamieten komen slechts in twee soorten; extremisten, en toekomstige extremisten.
  En de geestelijke aandoening die islam heet is dus ongeneeslijk, waardoor er maar één oplossing voor het probleem bestaat; die lui moeten gewoon allemaal weg uit onze maatschappij, omdat dit de enige manier is om de autochtone bevolking, en dan met name de vrouwen, tegen dit achterlijke tuig te beschermen.
  Vervolgens is er dus maar één partij die dit op het programma heeft staan: de PVV.
  Iedereen die NIET op de PVV stemt heeft dus blijkbaar schijt aan veiligheid en welzijn van de Nederlandse vrouw, en dat soort lui mot ik niet…

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  RIP
  13 jarig meisje vermoord, het gaat hierbij om twee Afghaanse verdachten.

  Twee tieners opgepakt voor moord op 13-jarig meisje in Wenen
  Het zwaar toegetakelde lichaam van het meisje werd zaterdag gevonden in de Oostenrijkse hoofdstad.
  nos.nl

  Like

 8. Bas zegt:


  Verkracht en vermoord

  Nadat er onlangs 3 vrouwen vermoord werden in Duitsland, is er nu weer een meisje vermoord in Oostenrijk.

  https://www.journalistenwatch.com/2021/06/29/jaehrige-wien-zwei/

  13-jarige vermoord in Wenen. Twee jonge Afghanen gearresteerd

  Het is niet alleen in Duitsland dat Merkels uitnodiging aan de moslim- en Afrikaanse wereld haar slachtoffers oproept. Het lichaam van een 13-jarig meisje werd zaterdag ontdekt in Wenen. Getuigen vonden het lichaam leunend tegen een boom met talrijke blauwe plekken in het gezicht. Twee jonge, bekende asielzoekers uit Afghanistan zijn gearresteerd. En een van de vermeende daders had al lang het land uitgezet moeten worden.

  Je kunt je de gruwel niet voorstellen die de ouders van de 13-jarige Leonie meemaken. Zaterdag vonden getuigen in de Oostenrijkse hoofdstad het lichaam leunend tegen een boom. Het meisje had talloze blauwe plekken op haar gezicht, zo meldt Express. Zoals de forensische geneeskunde ontdekte, was het meisje gestikt.

  Like

 9. Bas zegt:

  WAARSCHUWING Dames, u zou de volgende kunnen zijn

  Een 25-jarig zwanger Grieks meisje werd verkracht door een Afghaanse migrant in de stad Agios Panteleimon en vervolgens verkracht door Pakistaanse migranten waar ze naar toe rende toen ze om hulp vroeg
  Open Grenzen Linksen blijven vrouwen kwaad doen

  https://rairfoundation.com/greece-pregnant-disabled-girl-raped-by-afghan-then-gang-raped-by-pakistanis-who-she-asked-for-help-video/

  Griekenland: zwanger gehandicapt meisje verkracht door Afghaan, daarna groepsverkrachting door Pakistanen die ze om hulp vroeg (video)

  Op 23 juni 2021 werd een 25-jarig zwanger Grieks meisje verkracht door een Afghaanse migrant in de stad Agios Panteleimon en vervolgens verkracht door Pakistaanse migranten waar ze naar toe rende en om hulp vroeg. Drie Pakistaanse mannen van 19, 21 en 27 jaar zijn gearresteerd voor de gruwelijke aanranding. De Afghaan die de geestelijk gehandicapte moeder verkrachtte in haar derde zwangerschapsmaand, is op de vlucht en wordt gezocht door de autoriteiten.

  Like

 10. Bas zegt:

  Meer terreur in Italië…

  Egyptische migranten steken twee mensen neer in bus

  Een buschauffeur vroeg een migrant om een ​​door de staat verplicht masker op te zetten: hij reageerde door passagiers brutaal neer te steken.

  Terror in Italy: Egyptian Migrant Stabs Two on Bus
  A bus driver asked a migrant to put on a state-mandated COVID mask: he reacted by brutally stabbing passengers.
  rairfoundation.com

  Like

 11. Bob zegt:

  Wie moordenaars importeerd en hun daden
  vergoeielijken is een moordenaar.
  Tot die categorie behoren de correcte politici
  die deze omhelzen, justitie die ze alleen vergoeilijkt,
  politie die niet optreedt en MSM die achter deze
  lieden staan. Dat bevolkings deel dat het niet
  veroordeelt.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Het afschaffen van de doodstraf decennia geleden is een mislukt.paardenmiddel gebleken. De doodstraf had moeten blijven bestaan in het NL wetboek van strafrecht en ook uitgevoerd moeten worden bij noord, verkrachting en andere zware misdrijven. Dan hadden de moordenaars van Pim Fortuyn en Theo van Gogh eindelijk voor het vuurpeloton of voor de guillotine gestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s