Portugees vonnis onthult: Slechts 0,9% van de “coronadoden” stierf aan Covid-19

(Door: Christoph Uhlmann – Vertaling: E.J. Bron)

Op grond van een burgerpetitie werd een rechtbank in Lissabon ertoe gedwongen om geverifieerde sterfdata m.b.t. Covid-19 te leveren. In slechts 0,9% van de geverifieerde gevallen stelde de rechtbank Covid-19 als doodsoorzaak vast. De rest van de 17.000 gemelde “coronadoden” is om andere redenen gestorven en had alleen maar een positieve PCR-test. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC (Centers for Disease Control) had al in januari bekendgemaakt dat 94% van de als covid-doden geregistreerde personen overleden zijn aan onderliggend lijden.

Opnieuw sensationeel vonnis uit Portugal

Er was al eens eerder een Portugese rechtbank die zorgde voor gejubel onder de critici van de maatregelen, toen het in november de PCR-tests als niet geschikt beschouwde om een infectie vast te stellen. Nu zorgt opnieuw een Portugese rechtbank met op feiten gebaseerde kennis voor opwinding: van januari 2020 tot april 2021 zijn er slechts 152 mensen AAN corona gestorven en niet 17.000, zoals van officiële zijde werd gezegd. Afgezien van deze 152 stierven alle “anderen” om verschillende redenen met een positieve PCR-test, bericht Peter F. Mayer op zijn blog.

Misdaden tegen de menselijkheid

“Wanneer ook in andere landen sprake is van deze cijfers in dezelfde orde van grootte, dan is er geen reden om iets anders aan te nemen dan dat het gaat om een bedrog van onvermoede omvang en werden hier in grote stijl misdaden tegen de menselijkheid begaan”, citeert Mayer het Portugese blog “andre-dias.net”. Ook de coronacommissie rondom Dr. Reiner Fuellmich ziet dat zo en bereidt aanklachten wegens zulke “misdaden tegen de menselijkheid” voor. In navolging van de artsenprocessen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog wordt van Neurenberg 2.0 gesproken.

De twijfelachtige manier van tellen bij coronadoden

Zoals “Wochenblick” berichtte, is de manier van tellen bij corona-doden heel curieus. In ieder geval al diegenen, die tot 28 dagen voor de dood d.m.v. een PCR-test positief getest werden, worden als coronadoden geteld. Dat er serieus te nemen gezondheidspolitieke overwegingen achter deze manier van tellen zitten, mag betwijfeld worden.

CDC reduceerde het aantal coronadoden naar 6%

In januari van dit jaar trok de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC de aandacht, toen zij bekendmaakte dat 94% van de zogenaamde coronadoden in werkelijkheid aan hun onderliggende lijden zijn overleden. En vorig jaar al stelde de patholoog Prof. Klaus Püschel uit Hamburg in het kader van de toenmalige eigenlijk verboden sectie op ongeveer 100 “coronadoden” vast dat bij het overgrote deel van de overledenen Covid-19 niet de doodsoorzaak was.

Bron:
wochenblick.at
Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Portugees vonnis onthult: Slechts 0,9% van de “coronadoden” stierf aan Covid-19

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit staat morgen in de media op de voorpagina en headline bij de NOS.
  Oh wacht!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Zéér angstaanjagend….wat is dit???

  Memorandum:
  Volgende stappen voor de permanente lockdown van GB (vanaf 15juli)
  ( privé en vertrouwelijk)

  Helemaal onderaan de pagina:
  Eerst watertekorten 2022-2023, dan voedseltekorten 2023-2024, daarna massa-inflatie 2024-2025
  Dan volgt de afronding het UN, WHO en WEF gezamelijke Kalergiplan in 2025

  https://pbs.twimg.com/media/E49Jij7XEAQbSw1?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

  • Antoinette zegt:

   Dat er “Schwaab” staat in plaats van “Schwab” doet bij mij wel wenkbrauwen fronsen.
   Als dit echt was, zou die fout niet gemaakt zijn, lijkt me.
   Iedereen kan dit wel geschreven hebben. Geen bewijs van authenticiteit what so ever.

   Like

 3. HenK zegt:

  Hugo de Jonge zal dit bericht never ter sprake brengen , die wil alleen maar vaccineren , vaccineren en geld verdienen, veel geld

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/geert-wilders-pvv-en-tunahan-kuzu-denk-verenigen-met-steun-van-thierry-baudet-fvd-hun-krachten-vaccineer-geen-gezonde-kinderen/

  Geert Wilders (PVV) en Tunahan Kuzu (DENK) verenigen hun krachten: ‘Vaccineer geen gezonde kinderen!’

  Wie had dit ooit gedacht? Niemand. Maar het is toch echt zo: het coronabeleid van het kabinet zorgt ervoor dat partijen die elkaar aartsvijand lijken te zijn tóch gaan samenwerken – voor het goede doel. Want de PVV én DENK doen sámen hun best om te voorkomen dat gezonde kinderen gevaccineerd worden tegen corona. Morgen stemt de Tweede Kamer over de motie hierover… van de hand van Tunahan Kuzu en, jawel, Geert Wilders.

  Like

 5. Julia zegt:

  Het is aan de mens zelf of nog geloven in het miljardenverdienmodel en de covid dictatuur of je goed informeren, vooral buitenlandse onafhankelijke (wetenschappelijke) onderzoeken e.d. te lezen en vooral de oren niet te laten hangen naar de trekpoppen van de elitaire grootmacht en vooral het gezonde verstand gebruiken en alle (linkse) indoctrinatie negeren. De keuze is aan een ieder volwassen mens maar vooral kinderen beschermen tegen willekeurige experimentele vaccinaties en voorlopig maar eens af te wachten hoe dit grootse experiment afloopt en vooral het doel voor ogen houden wat de daadwerkelijke bedoelingen voor dit experiment zijn. Er zijn van alle kanten tegenstrijdige meningen. Eerst Jansen goed dan Jansen er uit nu weer Jansen massaal onder de 40 jaar toedienen dan weer de grote twijfels rondom diverse vaccins. https://www.nursing.nl/meer-bijwerkingen-coronavaccinaties-bekend-update-over-zeldzame-trombose/ Niemand weet of men gespaard blijft van bijwerkingen of gezondheidsschade op langere termijn. Het blijft een soort Russisch roulette het is raak of men blijft hopelijk gespaard van alle bijkomende bijwerkingen of nog erger. Uiteindelijk telt een gewaarschuwd mens voor twee.

  Like

 6. Jan zegt:

  Men laat zich inenten, meent ‘vrij’ te zijn, maar wordt direct weer gemuilkorfd

  “Volksgezondheid raadt mensen ten zeerste aan om binnenshuis maskers te dragen in omgevingen zoals supermarkten of winkels; theaters en familie-entertainmentcentra, en werkplekken waar je niet iedereens vaccinatiestatus kent”, zei het L.A. County Department of Public Health in een verklaring.

  De Roden hebben de macht gegrepen en geven die niet weer weg

  Like

 7. Bas zegt:

  Hoe veilig zijn de vaccinaties???

  Like

 8. Bas zegt:

  Mogelijk doodstraf voor WHO mevrouw in India, wegens verbieden van Ivermectine, waardoor duizenden teveel gestorven zijn…

  https://pbs.twimg.com/media/E5BxLBhWEAEKJIS?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  De objectieve nederlandse pers zal dat
  nooit laten horen.
  Bij Christenen voorIsrael stond dat in
  Samaria(WEstbank) er een opstand was
  tegen ABAS omdat hij een dissident had
  laten dood knuppelen, dissidenten in de
  gevangenis van Ramalah had laten martelen.
  Als een arabische terrorist wordt dood geschoten
  staat dat soms weken in de nederlandse pers.

  Like

 10. Huub zegt:

  Alle WEF aanhangers moeten zo snel mogelijk aan de schandpaal en berecht worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s