r(V)attenval(l)

(Door: Drs. E.N. Schilder)

“What is happening to the climate…?”, zegt een uitermate overdreven acterend Z-acteur tegen een in scene gezet klasje van zéér beïnvloedbare kleine kinderen. Zoals naar ‘goed’/groen gebruik, uiteraard brain-washing (!) in het Engels… Ik zie er persoonlijk net zoveel logica in als dat Pampers hun reclame rechtstreeks aan de baby richt. Want ook DIE begrijpen uiteraard è-xàct wat Pampers tegen ze zegt…

Rome

PLO-bruidje Kaag reist vandaag, uiteraard per vliegtuig, af naar Rome om daar de tactiek te bespreken om meer ISIS naar Europa te halen. De door de VN en derhalve EU gedicteerde  en gecreëerde ‘vluchtelingenstroom’/migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Afrika met hersenloze, met-islam-gehersenspoelde , gaat klaarblijkelijk niet snel genoeg. De ISIS-bruidjes moeten hun met ji-HAAT geïnfecteerde kindertjes – middels vanuit úw belastinggeld gesponsord met uitkeringen en subsidies ondersteund – namelijk HIER kunnen ‘opvoeden’ en voorbereiden op hun toekomstige LAFFE (!) ‘heldendaden’ om ‘voor Allah’ allemaal een plekje in het paradijs te verwerven…

Logisch toch?! Er zijn namelijk ‘teveel mensen op de wereld’ en dáárom haalt men islam-broedmachines Europa binnen, terwijl er niet eens genoeg woonruimte, werk of geld is voor de autochtone bevolking! Europa moet en zal in afzienbare tijd klaarblijkelijk een islamitische MEGA-stal worden, waarbij armoede, criminaliteit en ‘religieuze’ onderlinge HAAT en geweld het ‘nieuwe normaal’ lijken te gaan worden. Bij voorkeur middels een door de VN/EU zèlf in Europa teweeggebrachte, inmiddels onafwendbare burgeroorlog, en wie kunt u daar beter voor gebruiken dan horizontaal ingevlogen/aan wal gebrachte mensen met het IQ van een qua ontwikkeling duizenden jaren achtergebleven zoutwater-krokodil verpakt in lange jurk, hoofddoek en/of ander lichaam/wapens/springstof bedekkende woestijnkleed ZÒNDER (àllemaal ‘verloren’/door mensenhandelaren afgepakt) paspoort, maar MÈT spiksplinternieuwe iPhone…

Energiekosten omhoog

U kon er uiteraard op wachten; iedereen wordt gedwongen over te stappen op een elektriciteitsnet dat de vraag niet eens aankan, en dus gaan de kosten omhoog. Want “what is happening to the climate?” waardoor r(V)attenval – ‘speciaal voor ú’ – binnen één generatie alle natuurgebieden en vogeltrek-gebieden volzet met windmolens. ‘Groene stroom’ ten koste van de natuur en vogeltrek… op úw kosten! En wat maakt het ook uit als het daadwèrkelijke hypocriete ‘groene’ streven blijkt te zijn: middels biomassa-energie van de wereld één groot Paaseiland te maken en elders natuurgebieden om te toveren tot kernramp-gebieden om HIER zogenaamd CO2-neutraal elektrisch te kunnen rijden. Walgelijk! Hypocriet! En ronduit MISDADIG!

Wij zijn orààànje…

Covid-19 is tot september/oktober even Europa uit. Nederland staat, zogenaamd door de vaccinaties, plotsklaps van oranje op groen… Fijn voor iedereen die weer eens gewoon op vakantie wil gaan uiteraard, maar wat een façade! Wat is er (middels grafieken aantoonbaar!) DIT jaar, buiten dat er veel MINDER ‘corona-doden’ zijn, dan ànders dan in 2019 en 2020? En tóen waren er nog GÉÉN vaccins! Sterker nog; het aantal griepdoden in 2017 en 2018 (waar u nog NOOIT iemand hysterisch over heeft horen of zien doen!) was VELE malen hoger dan met corona. Covid-19… het is ZÓ’n òn-voorstelbaar fucking intelligènt virus…!

Het sterkste bewijs dat u GEFOPT bent door het fascistische, ‘elitaire’ VN/EU/WEF-tuig is echter dat men in Nederland – TIJDENS(!) de lock-downs, de naar vermeend ‘hoge besmettingsgraad’, de ‘vele’ ziekenhuisopnames en de zogenaamd torenhoge bezetting van IC-bedden door een verkoudheidsvirus(!) – het aantal IC-bedden met HONDERD bedden juist heeft AFGESCHAALD (!) in plaats van opgeschaald… Logisch toch? Mensen, stop met wegkijken, stop met uw leugenachtige overheid en staatsomroep op hun woorden te geloven. Wordt eindelijk eens wakker en sta op! Sta op tegen deze misstanden en sta op tegen de ‘greendeal’-islamisering, sta op tegen het nieuwe fascisme dat u uw vrijheden afneemt, de meest achterlijke ‘maatregelen’ verzint en keer op keer totale tegenstellingen creëert en die vervolgens tegen ú gebruikt. Breek het globalistische en fascistische systeem af tot aan de grond. Verwijder de VN uit het systeem, verwijder de EU uit het systeem, verwijder elke linkse partij uit het systeem die nòg meer islam binnenhaalt en faciliteert en verwijder die oerdomme klimaat-en-BLM-activisten uit het systeem die zich anders (natuur/mens/vredelievend) voordoen dan ze daadwerkelijk (tweespalt zaaiend/gewelddadig/brandstichtend/moordzuchtig) zijn! WORD WAKKER!

Schwab ‘voorspelt’, leest u; werkt aan (!) en waarschuwt/informeert u alvast over een aanstaande wereld omvattende MEGA-hack die vele malen schadelijker zal zijn dan de Covid-19 ‘pandemie’… Alle systemen zullen getroffen en vernietigd worden en dus ook de banken, pensioeninstellingen en andere voor u belangrijke ziekenhuizen en zorg verlenende instellingen. Weg economie, weg uw bedrijf, weg geld op de bank, weg miljoenen levens… de oplossing…?: vega-en-insecten-voedselbanken voor iedereen en een karig basisinkomen. “U zult niets meer bezitten, maar toch gelukkiger zijn” en daar werkt men al driftig naartoe met abonnementen op streaming media, computerprogramma’s en lease-auto’s, zodat u niets meer zult/kunt bezitten. Ik zeg: trap er niet in! Ze hebben het ooit geprobeerd met een stream voor motorsport en gelukkig waren er te weinig mensen die erin trapten. Toen kwam de motorsport ineens weer gewoon op tv en zo gaat het met alles. Ze willen u dwingen (!), maar als u er NIET in trapt, houdt het geen stand. Dan overleven ZIJ niet! Vecht terug en rook ze uit met geduld. ‘Koop’/huur/lease hun ‘faciliteiten’ niet en laat ze zelf maar naar de haaien gaan. Het verleden heeft het tenslotte al uitgewezen. Motorsport is niet belangrijk, voetbal is niet belangrijk en streaming ‘diensten’ zijn niet belangrijk. Laat ze geduldig kapot gaan en het komt via andere kanalen vanzelf weer bij u terug. En zo werkt het ook met de VN en de EU. Gehoorzaam ze niet, laat ze maar raaskallen en laat ze letterlijk doodvallen. Opgeruimd staat netjes.

…De basiskleur van de islam is overigens groen… Is dàt mogelijk de door de VN/EN aangestuurde daadwèrkelijke ‘GREEN DEAL’ voor Europa? Op welke ‘groene uitslag’ hoopt dit fascistische, globalistische ‘elitaire’ VN/EU/WEF-tuig in vredesnaam? Het wordt hoog tijd dat er iets uitermate effectiefs wordt ingezet tegen deze groene aanslag met blijvend resultaat.

Payback time

Onthoud wie ze zijn, pluis uit waar ze wonen en/of dagelijks verblijven en jaag ze op als de misdadigers tegen de menselijkheid en de oorlogsmisdadigers die zij zijn. Vergeet niet wat ze onze, na de Tweede Wereldoorlog zorgvuldig opgebouwde sociale samenleving, uw pensioengelden, uw bedrijf en/of uzelf hebben aangedaan en wat zij met hun globalistische/fascistische/‘groene’ totale vernietiging wereldwijd hebben aangericht.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op r(V)attenval(l)

 1. Andre zegt:

  Als het verstand stopt begint de agressie dus wat moet je doen om er een teringzooi van te maken? Mensen de EU indragen zonder verstand en succes is gegarandeerd! Een KW stroom kost nog geen 3 cent om op te wekken de rest is gebakken lucht, lieg er een groen verhaaltje omheen en geef het klootjesvolk de schuld en zet ze in de klimaat lockdown. Het is een smerig circus alleen maar zodat het elitaire hufterclubje zichzelf in de macht te houden. Kijk maar naar demissionaire M. Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  Is dat Rutte op die foto ? Dat stuk kruipend ongedierte moet zo snel mogelijk opgeruimd worden. En Kaag houdt zich niet alleen met de Palestijnen bezig maar ook met het communisme van Klaus Swab. Zij heeft daar zitting in zijn forum en leert de kneepjes van het vak. Te beginnen met de klimaatnonsens. Kaag kon nog wel eens erger uitpakken dan Rutte al is. Swab kwam in 2015 al met het streven om binnen enkele jaren iedere mens een chip in zijn hoofd te plaatsen. Daarmede zou iedereen gecontroleerd kunnen worden en zou er een samensmelting komen tussen de mens en de digitale wereld. Klaus Swab en Kaag, we zullen nog eens het een en ander gaan meemaken met die handlanger van de Duivel !

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @BigLJohn
   In één ding heeft u gelijk; “Kaag kon nog wel eens erger uitpakken dan Rutte al is.”
   Wat Schwab betreft slaat u de plank mis, in het inmiddels beroemde filmpje zegt hij in een interview dat hij “zich voor kan stellen dat”.
   Het is dus een voorspelling tot waar de wetenschap in de nabije toekomst toe in staat zal blijken te gaan zijn en geen waardeoordeel of dat al dan niet toegepast kan of moet gaan zijn.
   Jules Verne deed in zijn tijd ongeveer hetzelfde en werd daar populair mee.

   Like

 3. flyer210 zegt:

  Het hele verhaal is mij uit het hart gegrepen, bravo en Nexit !

  Like

 4. Qvic zegt:

  Stop met belasting te betalen, want de belastingdienst is een ANBI bedrijf. Een commercieel bedrijf die overleefd door giften. Daarom heet het ook in Nederland belastingaangifte. Hier spreken ze zelf al van giften. We betalen dus vrijwillig belastingen. Stop met betaalslaaf te zijn. Daar iedere aangifte in hoofdletters jouw naam staat, wat verwijst naar jou placenta, maar niet naar jouw als levende mens en bloed en geest. Zo zijn jou naam met initialen, die naar jouw voornamen moeten verwijzen ook een handelsmerk van de belastingdienst. Alleen als jou naam volgens jouw geboorte akte geschreven staat ben jij dat, alle andere synoniemen van jou naam verwijzen naar handelsnamen van de overheid en belastingdienst.

  Like

  • apollonia652014 zegt:

   Als je de belastingdienst erop wijst dat ze een ANBI bedrijf zijn, ontkennen ze dit glashard.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Qvic
   Wat een nonsens ! In een aangifte geef je aan wat je inkomsten waren en wat daar reeds aan belasting over betaald is en heeft niets uit te staan met een gift.
   We betalen niet vrijwillig belasting want op niet betalen staan stevige sancties. Daarbij is het leeuwendeel van de werkende mensen in loondienst en houd de werkgever de belasting al in, niet omdat hij dat leuk vind maar omdat dat verplicht is.
   Verwijzen naar “jouw placenta”??
   Bij mijn weten wordt die direct na de geboorte weggegooid, waarom zou je er dan naar verwijzen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s