Eindelijk aandacht . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Eindelijk aandacht . . .

 1. Frits zegt:

  Vraagje. Hoe heeft u dat gemeten?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  De virus creerders.

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Ivermectine: ‘WHO-hoofdwetenschapper riskeert de doodstraf’

  https://www.ninefornews.nl/ivermectine-who-hoofdwetenschapper-riskeert-de-doodstraf/

  Ik hoop dat het er van komt..
  En dat er maar velen mogen volgen.
  Voor zulke ellendelingen is de hoogste boom niet hoog genoeg..

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Vissers zegt:

  Deze manen zijn allebei jezuïeten

  Jezuïeten; Heersers van het kwaad
  Jezuïeten extreme eed van inductie

  Ik beloof en verklaar verder dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openlijk, tegen alle ketters, protestanten en liberalen, zoals mij is opgedragen, hen uit te roeien en uit te roeien van de hele aarde. ; en dat ik leeftijd, geslacht of conditie niet zal sparen; en dat ik deze beruchte ketters zal ophangen, verkwisten, koken, villen, wurgen en levend zal begraven, de magen en baarmoeder van hun vrouwen zal verscheuren en de hoofden van hun kinderen tegen de muren zal verpletteren, om voor altijd hun vernietigende ras te vernietigen.
  Dat wanneer hetzelfde niet openlijk kan worden gedaan, ik in het geheim de vergiftigde beker, het wurgkoord, het staal van de poniard of de loden kogel zal gebruiken, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen, wat dan ook hun toestand in het leven, hetzij openbaar of privé , zoals mij op elk moment kan worden opgedragen door een vertegenwoordiger van de paus of overste van de Broederschap van het Heilig Geloof, van de Sociëteit van Jezus.
  Ter bevestiging daarvan draag ik hierbij mijn leven, mijn ziel en al mijn lichamelijke krachten op, en met deze dolk die ik nu ontvang, zal ik mijn naam in mijn eigen bloed schrijven als getuigenis daarvan; en mocht ik vals of verzwakt blijken te zijn in mijn vastberadenheid, mogen mijn broeders en medesoldaten van de militie van de paus mijn handen en voeten afhakken, en mijn keel van oor tot oor, mijn buik open en zwavel daarin verbrand, met alle straf die mij op aarde kan worden opgelegd en mijn ziel wordt voor altijd door demonen in een eeuwige hel gemarteld!

  Allemaal vriendjes van de paus ,de valse profeet ——————————-

  Like

 5. Cathja zegt:

  Begint dat GEZEIK over virussen en hun mutaties nu alwéér? Laat ons toch eens met rust, en bewaar die sprookjesverhalen voor je kleinkinderen. Wij worden jullie geblaat kotsbeu!

  Geliked door 2 people

 6. saddy zegt:

  Kijk eens aan, een nieuwe eenheid. Overdracht per seconde? Per kubieke meter lucht? Of per treinwagon? Of per bloed-transfusie? Ach ja, als je geen geweten hebt kun je alles bij elkaar liegen. Jammer voor deze judassen dat in India de besmettingsgraad hetzelfde bleef.Dus is het veel minder virulent.
  Ik heb ook een nieuwe norm bedacht: De ppfr (proef-prik-fatality-ratio) Zoals Noorwegen al heeft aangetoond ligt deze ratio boven de 1, maw er gaan meer mensen dood aan de proefrotzooi dan aan het verkoudheidsvirus zelf. Daarom geeft Hugo ze gratis weg, 200.000 kansen op directe dood. Anders kon hij ze toch weggooien omdat de bijsluiter aangepast moet worden door al die hart-onttekingen.

  Een paar weken geleden was dat India-virus trouwens nogal mild volgens de MSM. Ze hadden toen snel de Korea variant bedacht, een mixje van de Britse en de Indiase variant. Waar is die gebleven?
  Omdat het wel eens tijd wordt om zelf aan zet te zijn heb ik net de Belgische variant bedacht, zeer dodelijk tenzij je met een rode clowns-neus de deur uitgaat. En, wereldprimeur!, deze heeft ook een kleurtje, lichtpaars met gele accenten. Wie overtreft dit?.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Niet alleen van de aandacht wel van de eurootjes die binnen stromen, stel ratten
  Het merendeel blijft in deze gluiperds geloven
  Gisteren gaf een kennis van blijdschap een rondje op een terras,jawel ze had haar eerste vaccin gehad die ochtend, ik zei het is jouw lichaam ik kwam iets later en had sowieso geen drankje aangenomen dat vind ik hypocriet als ik er tegen ben
  De tijd zal het leren dat wij die geen vaccin willen gelijk hebben gekregen mijn angst is dat we gedwongen gaan worden

  Like

  • boorzalf zegt:

   Je moet die lui in hun waarde laten en zeggen “oh leuk voor je” en gefeliciteerd met je vaccinatie. En lekker mee zuipen zo lang het gratis is. 🥂🍹🍺😉

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  Die zogenaamde corona varianten worden gebruikt om de mensen in angst te houden en die verschrikkelijke maatregelen zoals lockdowns,slavenmaskers en1.5 m afstand in stand te houden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Topexperts zeggen dat COVID-19 ‘Delta Variant’-symptomen identiek zijn aan ‘Hooikoorts’, verkoudheid

  De nieuwe stam is naar verluidt de oorzaak geweest van 99% van alle nieuwe COVID-19-gevallen in het VK. “De belangrijkste symptomen van COVID-19 lijken te zijn veranderd – hoofdpijn en keelpijn komen nu vaker voor dan koorts en hoesten, volgens een waarschuwing van Britse experts”, merkte de New York Post op.

  “Allergiepatiënten kunnen enkele van dezelfde symptomen ervaren als mensen met Covid, wat enorme angstgevoelens kan veroorzaken”, zegt Dr. Connor Bryant, mede-oprichter van clean air tech MedicAir, volgens Mirror. “COVID gedraagt zich nu anders, het is meer een verkoudheid”, zegt Tim Spector, hoogleraar genetische epidemiologie. “Dat zijn allemaal niet de oude klassieke symptomen.”
  https://nationalfile.com/top-experts-say-covid-19-delta-variant-symptoms-are-identical-to-hay-fever-common-cold/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s