Never waste a good crisis…

(Door: Angélica de Sancé)

Ja, ik moest er zelf ook vreselijk om lachen: “De islam hoort al 2000 jaar bij Europa!” Ha ha ha, hi hi. Ach ja, wie durft mij te bekritiseren… en verder, wie weet er iets van. De moslims zelf vinden het prima. Ze hebben er zelfs een woord voor: “Taqqiya.” Leugens horen bij de islam, net als bij Rutte zal ik maar zeggen. Ha, ha, hi, hi. Ja, het zijn bijzondere tijden, laten we wel wezen. Ik kom uit een rood nest en verdien nu zo’n slordige € 30.000,- per maand. Ga er maar aan staan! Politiek is één grote comedy. Weet je nog die krokodillentranen die ik produceerde bij de VN? Weinigen die dat zo beheerst kunnen hoor!

Ik geef ’t je te doen… Probeer het maar eens zou ik zeggen.

Al mijn succesvolle collega’s zijn acteurs en actrices. Kijk eens naar Rutte die zowat de langstzittende premier van Nederland is, ondanks al zijn leugens, bedrog en manipulatie. Nee, het heeft helemaal niets met democratie te maken. Alles draait om de macht. Kijk, het zit zo. Vroeger werden volkeren bestierd door despoten. Na de Franse Revolutie veranderde dat. Er ontstonden democratieën, maar iedereen die aan de macht is, wil dat blijven. Despoten konden doen wat ze wilden, democratisch gekozen machthebbers kunnen dat niet. Het despotisme maakte daarom plaats voor manipulatie en bedrog. Om herkozen te worden, vertel je leugens en de waarheid veeg je onder het tapijt. Alleen jou welgevallige berichten worden gemeld. Daarom is het belangrijk dat je de media en het O.M. achter je hebt staan. Ook dat kun je beïnvloeden. Daarom moeten wij bijvoorbeeld niets hebben van eerlijke en kritische collega’s. Die worden ‘kaltgestellt’. Het is niet de bedoeling dat er een volksopstand komt hè. Wilders en nu Omtzigt zijn op die manier behandeld, al vrees ik dat Pieter nog wel eens voor problemen kan gaan zorgen als hij een eigen partij begint, maar ook daar hebben we zo onze wegen voor. Partijrot kun je ook van buitenaf organiseren. Daarom zijn we zo kwaad op Wilders, die geen leden toelaat, en moesten we hem via het O.M. aanpakken.

Toch komen er inmiddels steeds meer barstjes in het systeem. Het ene Europa hebben we met gigabedragen tot stand gebracht. Regeringen en landen zijn omgekocht om mee te doen volgens óns systeem, maar bij verkiezingen gaat het wel eens mis en grijpt per ongeluk ineens iemand de macht die een eerlijk verhaal vertelt. In Nederland had dat Fortuyn kunnen zijn, die we tijdens de debatten maar niet op de knieën kregen. Griekenland werd weerbarstig toen we het land overeind moesten houden en de bevolking crepeerde door de gestelde voorwaarden. Natuurlijk voldeed het land al nooit aan de eisen om mee te mogen doen met de Euro, net als de rest van de PIGS. De Euro hadden ze daarom ook beter ‘Flesdopje’ kunnen noemen. Dat zou beter de waarde hebben aangeven met al die armlastige Zuid-Europese landen die eraan meedoen. De letters staan dan voor Franc, Lire, Escudo, Drachme en Peseta.

Ook zie je steeds meer verzet tegen de Frans-Duitse hegemonie vanuit Oost-Europa. De omvolking wordt daar niet geaccepteerd, net zomin als de eenzijdig genomen beslissingen door Macron en Merkel tijdens hun onderonsjes die vervolgens zonder stemming of inspraak door ieders strot worden geduwd.

Het is een ware kunst en het vergt enorm veel overleg om eruit te komen hoe we steeds de wil van het volk, dat we rustig moeten houden, kunnen omzeilen. Het afschaffen van referenda en het vetorecht voor landen is daarbij essentieel. Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat we voorkomen dat partijen die niet tot de grote families behoren ergens aan de macht komen. Daarvoor zetten we dan ook alle middelen in: justitie, doofpotten, de MSM, kranten, manipuleren we de berichtgeving, censureren we waar we dat nodig vinden en sturen we journalistieke opleidingen aan door alleen ons welgevallige docenten toe te laten.

Daarom kwam Corona ons nu ook erg goed uit. De kritiek op ons wanbeleid van vele tientallen jaren werd bedreigend en populistische partijen deden het steeds beter. De angst voor Corona werd georkestreerd en we konden laten zien hoe belangrijk we waren om de wereld te redden, dat WIJ onmisbaar waren en je ziet dat met name in Nederland de eurofielen nu opnieuw de grootste partijen aansturen. Natuurlijk is corona een gevaarlijk virus en het heeft vele miljoenen mensen gedood, maar vergelijk het eens met malaria of TBC. Dat deed bijvoorbeeld Dr. Wodarg.

Dr. Wodarg is een specialist op vele gebieden: longarts, epidemioloog, politicus en economisch onderlegd. In Brussel, Berlijn en aan de John Hopkins Uni in Baltimore heeft hij zijn kundigheid ingezet. O.a. bij de varkenspest heeft hij aangetoond dat er lobbyisten aan het werk waren die paniek veroorzaakten. Er werden enorme bedragen verdiend met vaccins die meer schadelijk waren dan behulpzaam.

Virologen staan nu in het middelpunt van de belangstelling en een firma als Roche heeft de beurs flink gespekt met testmiddelen. Als Roche zou testen op TBC, zou blijken dat ongeveer 25% van de mensen wereldwijd drager is van TBC. 10 miljoen mensen worden er jaarlijks ziek van en 2 miljoen sterven eraan. In Duitsland sterven enkele honderden mensen per jaar aan TBC, omdat veel immigranten ziek zijn en gemuteerde vormen meebrengen. Hier wordt overigens geen lockdown voor georganiseerd of grenzen gesloten. Ook malaria is wijdverspreid en rukt op, omdat de resistentie van de ziekteveroorzaker tegen medicatie toeneemt, waardoor malaria op den duur zeer grote gevolgen zal hebben, nog veel meer dan nu al het geval is.

In China zijn volgens de overheid MINDER mensen gestorven aan corona dan in andere jaren ten gevolge van griepgolven, te weten zo’n 500.000 per jaar. En wat kun je dan zeggen over de crematoria in Wuhan? Elk jaar sterven in Hubei (50 miljoen inwoners) ALLEEN al aan longontsteking 150.000 mensen. Jaarlijks sterven er in die Chinese provincie sowieso ongeveer één miljoen mensen die bijna allemaal worden gecremeerd. Crematoria werken er altijd flink door, griep of niet! In andere jaren stierven oudere mensen ook aan longontsteking of slikpneumonie t.g.v. griep of ander onderliggend lijden, maar was er geen aandacht voor.

Vanwege de vogelgriep in 2005 en SARS is er besloten om fabrieken te bouwen om in te kunnen spelen op pandemieën. Bij de varkenspest was er al gelobbyd door vaccinproducenten en hadden de fabrieken niks te doen. Bij gebrek aan een pandemie werd de varkenspest als zodanig bestempeld. Het was ineens een ‘nieuw’ virus, maar dat is altijd zo vanwege mutaties en ja, veel mensen hadden al antilichamen tegen de varkenspest, dus eigenlijk was het hele gebeuren rondom de varkenspest ‘fakenews’. Gemuteerd is weliswaar een nieuwe vorm, maar het is geen nieuw virus. Om het een pandemie te kunnen noemen, moest het een ernstige ziekte zijn (wat het niet was) en moesten er veel mensen sterven (wat niet gebeurde). Door deze vereisten door te strepen, kon de WHO de varkenspest een pandemie noemen (wat het niet was.) Zo geredeneerd zijn muterende virussen elk jaar ‘nieuw’ en veroorzaken ze elk jaar, door complicaties, dodelijke slachtoffers. Dan kun je elke griep elk jaar wel een pandemie noemen en elk jaar paniek laten losbarsten.

De WHO krijgt geld van donoren die eigen belangen hebben en die ze ingevuld willen zien en dat krijgen ze nu. De WHO richt zich op onderwerpen waarvoor ze geld ontvangt, niet op wat noodzakelijk is. Dan zou ze zich veel meer moeten richten op malaria en de resistente TBC-bacteriën. Deze belangenverstrengeling moeten we niet uit het oog verliezen. Maar denk ook eens aan de bankencrisis en de haperende Euro, de vluchtelingencrisis, de miljarden verslindende klimaatlobby en de economisch zwakke Zuid-Europese landen die straks allemaal overeind gehouden moeten worden met Eurobonds, die we zonder corona nooit hadden kunnen invoeren. We kunnen nu verkondigen dat het niet lag aan het beleid, maar we wijzen naar het killervirus Corona voor alles wat er verkeerd ging. Ook drukken we nu allerlei maatregelen door die onbetaalbaar zijn, soms zinloos en zeker ongewenst. Straks zijn de regeringsleiders namelijk tóch de helden die ons in leven hebben gehouden en ze zullen als beloning zeker worden herkozen.

Oh, en had ik al verteld dat ik niet alleen een groot acteur ben maar ook nog eens mijn talen spreek? Ik ben onmisbaar en niemand die dat beter wist dan Juncker:

Door:
Angélica de Sancé
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

67 reacties op Never waste a good crisis…

 1. Monalisa zegt:

  We zijn ordinair verkocht!

  DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG (OLIE IN RUIL VOOR MOSLIM-IMMIGRATIE EN ISLAMISERING).
  Na de Arabisch-Israëlische oorlog in 1973 en de daaruit voortvloeiende olieboycot is destijds – uit angst dat de oliekraan opnieuw dicht zou gaan – op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. In juni 1975 rolde daar een convenant uit waar de West-Europese landen nog steeds de vruchten van plukken: 200 zaakgelastigden namen toen met algemene stemmen, en uit naam van de hele Europese gemeenschap, de zogeheten ‘Resolutie van Straatsburg’ aan. In het document beloofde de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren.
  Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën Islamscholen en een centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren.
  De PvdA en van Acht cda toen de tijd heeft de Nederlander toen al verraden. Maar toen hadden we nog geen internet.
  Degene die de stukken destijds nauwkeurig heeft bestudeerd en erover heeft geschreven is de in 2009 overleden ANP- en AD-journaliste Pamela Hemelrijk

  RAAD VAN EUROPA: RESOLUTIE 1743 OVER ISLAM, ISLAMISME EN ISLAMOFOBIE IN EUROPA.

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.
  Enkele punten uit resolutie 1743 zijn:
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
  1743-11: De islam is een religie van vrede.
  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  Geliked door 8 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Monalisa
   Zou het werkelijk ?
   Een resolutie uit 1975 die 46 jaar na dato nog steeds wordt nageleefd?
   De noodzaak die resolutie na te leven is al meer dan dertig jaar verdwenen, de wereld is al langere tijd niet meer alleen afhankelijk van Arabische olie dus die hele resolutie is inmiddels geschikt als toiletpapier.
   Daarbij zijn de Arabische landen zelf ook meer dan ooit afhankelijk van hun olie-inkomsten dus die kijken wel uit om weer met een boycot aan te komen.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Ja Tijl, nog steeds zitten wij aan die ellende vast en komen er nooit vanaf dankzij den Uyl.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Blijkbaar ben je nog dommer dan dom

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Volgens mij heet u iets in u ogen zitten dat u niet kan kijken, dus BobZelf heeft gelijk je bent een EU trol die alles goed vindt

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Een resolutie uit 1975 die 46 jaar na dato nog steeds wordt nageleefd?”

    Jazeker,Tijl. En wat nog veel erger is, is dat je daar in Den Haag NIEMAND over hoort. Geen minister-president, geen kabinetsleden, geen kamerleden, geen leden van de Raad van State, met recht niemand. Het lijkt wel of al die “boven ons geplaatsten” in het geheim een eed hebben moeten zweren om die resolutie na te leven en er nooit over te praten. Ik zou bijna zeggen dat het werk is voor Pieter Omtzigt om die doofpot open te breken. Maar dan moet hij ook de rest van z’n leven beveiligd worden.
    Den Haag is veel smeriger en huichelachtiger dan wie dan ook zou kunnen vermoeden.
    “En zondags in de kerk, dan zit daar zo’n meneer…”

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Blijkbaar bent u niet in staat tot een inhoudelijke reactie op een argument, het doet een beetje denken aan peuters als ze zeggen; “lekker puh” of “ik vind jou stom”.

    Like

   • Tineke zegt:

    Doe toch niet zo naïef iedere keer Tijl!

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Excuus, mijn reactie van 12.35 was gericht aan Monalisa, nu kwam het per ongeluk onder de wel inhoudelijke reactie van J.C.Th.Köhler te staan waardoor het ten onrechte lijkt of ik het tegen hem had.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tj dan had bobzelf toch gelijk over je

    Like

   • Monalisa zegt:

    Een peuter van 78 jaar tyl

    Like

   • bobzelf zegt:

    OCH MONA OUDE VRIEND

    HET IQ VAN HAAGSE MONGOLEN IN EEN ROLSTOEL HAALT DE 11.7 NIET
    DEZE ZELFDE ONDER EEN PAARD HANGENDE DILDO
    MET DE BIJNAAM OOM FATSOEN !!!

    VINDT n/l/ ook dat de 298 doden in de mh-17 allemaal gezeik is en ouwe koek

    je zit dus mijn beste mona, tegen de grootste klootzak bij oom bert te discussieren EN AL WAT JAARTJES NU ….. DIE BELACHELIJKE FENOMENAAL DOMME REACTIES
    VAN DAT STUK TUIG !!!

    MAAR AANGEZIEN JE BIJ ….. IRRITANTE HERSENDOOIEN DUS VANWEGE DIE BETONNEN PLAAT VOOR ZIJN DOMME HARSUS DUS NIET BINNEN KOMT
    IS DAT EEN GEBED ZONDER EIND .. ALLAH ZIJ….. GEPREZEN

    helaas weet deze grafsteen niet hoe je het woord discussieren schrijft !!!!

    dus gevalletje, ,,, ophangen die graftak ,

    wat een vreselijk stuk vuil , die oom fatsoen

    oom Rolstoel

    is die lijst al klaar trouwens met je moorden en verdwijningen van mijn oom lullo ?

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik had het gesnopen, Tijl en ik was niet eens boos. 🙂

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Is hetr echt van toepassing dat deze resolutie nog steeds nageleefd wordt Tijl.
    Heb je er wel eens over nagedacht dat het volhouden van deze resolutie een pracht van een kans was om de Nederlandse bevolking zwaar te naaien met belastingen en dergelijke.
    Sorry maar als je dat niet in kunt zien ben je wel heel erg kortzichtig.
    Ga morgen nog maar even tanken en bedenk hoe je verneukt wordt door het gajes in Den Haag.
    Ach ja dat is waar ook dat is geen gajes wat je dagelijks de poen uit je knip trekt.
    Ga een beetje spelen mafklapper

    Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Die is wel grappig van @dommebob om 19.34
    “helaas weet deze grafsteen niet hoe je het woord discussieren schrijft !!!!”
    Vrolijke vriend, dat schrijf je als; discussiëren! 🙂

    Like

   • Htskday zegt:

    Teil heeft bobzelf op een schrijffout betrapt.. 😂 🤣

    Like

  • bozeoudeman zegt:

   Ja, we zijn allang overgenomen door ISLAM, of we dat nou leuk vinden of niet. Dit alles met speciale dank aan ‘onze’ democratische volksvertegenwoordigers, die niet veel anders blijken te zijn dan een nieuw soort collaborateurs van een wereldorde die momenteel haar tanden stevig in ons allen heeft gezet. We zijn rijp voor de slacht omdat 90 procent zich laat beheersen door klinkklare leugens waar ze bang mee worden gemaakt. Er heerst helemaal geen vreselijke dodelijke griepgolf als corona waar vele honderden miljoenen mensen aan zouden gaan overlijden, er heerst vaccinwaanzin waar vele nieuwe VOC meesters zich mee verrijken via die 90% die zich gewillig tot hersenloze slaven laat maken! De rest wordt straks volkomen legaal geruimd! Niets anders dan leugens en oplichterij, kijk maar naar dat geval met zijn mondlapjes uit dat hiermee blijkbaar door corruptie doordrenkte CDA. Gooi die eerste twee letters maar weg, deze walgelijke partij is niet christelijk noch democratisch. Maar links is nog erger, want die zouden het anders doen, die zouden niet corrupt zijn, die zouden eerlijk zijn en vóór de mensen! Whahahaha, zou Ome Bob brullen! Dat linkse zooitje is nog erger dan die verachtelijke namaak christenen; dat linkse zooitje heeft al lange tijd geleden, in de jaren zeventig met de ‘sociale’ Den Uyl hun achterban voor de zoveelste keer uit eigenbelang en een flinke landing grijpstuivers verraden. Want waar met geld, veel geld wordt geharkt daar komen automatische ladingen profiteurs en criminelen op af! Simpel, toch?

   Geliked door 5 people

  • bozeoudeman zegt:

   landing m/z ladin, sorry

   Like

  • Monalisa zegt:

   Analyse: lidstaten EU willen Qatar geen strobreed in de weg leggen
   Door YTEKE DE JONG
   Gisteren, 20:25 in FINANCIEEL
   Stilzwijgend, zonder enige discussie in de Transportraad, hebben de lidstaten van de Europese Unie het luchtvaartverdrag met Qatar goedgekeurd.
   De moslim aan de macht ook in de luchtvaart

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Monalisa op 30-6-2021 om 09.27 u.
    Ik hoorde van een insider dat Nederland om die goedkeuring had gevraagd aan de EUSSR. De reden zou zijn, dat Quag bijna wekelijks naar een noord Afrikaans land vliegt, maar haar bezemsteel mag ze alleen binnen de EUSSR gebruiken, NL wil nu toestemming dat heks Quag ook buiten de EUSSR van haar steel gebruik mag maken.

    Geliked door 1 persoon

  • antiislamnu zegt:

   U heeft u huiswerk uitstekend gedaan petje af👍

   Like

  • bobzelf zegt:

   Htskday zegt:
   2 juli 2021 om 16:45
   WHAHAAH , IK ZOU NIET WETEN AL KREEG IK NU 1000 EURO
   HOE EN WAAR IK 2 PUNTJES OP DISCUSSIEREN MOET ZETTEN
   WHAHAHAHAHAHAHA

   MAAR GOED
   HET WAS ONZE ??
   Zelfs al beschik je slechts over het IQ van een amoebe,.

   ONZE TEIL DUS DUS

   WHAHAHAHAHA

   GEEN ARGUMENTEN, GEEN ANTWOORDEN, HEEFT GEEN IDEE WAAR HET OVER GING EN GAAT

   EN ROEPT DAN DAT DISCUSSIEREN 2 PUNTJES MIST ?/ WHAHAHAHAHA

   OOM TEIL ONZE EIGEN AMOUBE

   Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  ’Blijf verder met je handen af van Oekraïne’

  NAVO-oefening in Zwarte Zee waarschuwing naar Rusland

  De navo wil vast een derde wereld oorlog uit ketenen.

  Geliked door 6 people

  • Kees zegt:

   Precies! De NAVO heeft niets te zoeken bij de Krim!

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   ’Blijf verder met je handen af van Oekraïne’

   Moet je tegen Putain en zijn moordenaars zeggen

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Jantje je blijft vervelend

    Like

   • Jan zegt:

    Jij een slaapkop die nooit wakker wordt

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jantje wie heeft MH17 naar beneden gehaald, stel je voor dat usa zijn bewijzen daar tegen openbaarden dan gaat Jantje af als een gieter.

    Like

   • Jan zegt:

    Je lieveling, Putain, tevens massamoordenaar

    Like

   • Monalisa zegt:

    Hij heet Poetin terug naar school.😂

    Like

   • Jan zegt:

    Ik weet het, Putain dus

    Like

   • Monalisa zegt:

    Poetin: ’Westen weet dat het een oorlog nooit zal winnen’
    Door ONZE REDACTIE BUITENLAND
    Updated 18 min geleden
    45 min geleden in BUITENLAND
    Het Britse marineschip dat vorige week bij het Krim-schiereiland met Russische waarschuwingsschoten werd begroet, had volgens Vladimir Poetin ook ten zinken gebracht kunnen worden. Dat zou niet tot een derde wereldoorlog geleid hebben. „Zij weten dat ze zo een oorlog nooit zullen winnen.”

    Like

   • bobzelf zegt:

    Jan zegt:
    30 juni 2021 om 09

    GENIAAL ONZE HERSENDODE REAGEERT, MET LIKE VAN ONZE “”FATSOEN “”
    ROLSTOEL BASKETBALLER UIT DE ISLAM DRIEHOEK ..
    MENEER FATSOEN GLOOF IK ???

    WHAHAAHAHA , DUS ???

    MET DE GEWELDIGE IQ 11.7 REACTIE ???
    “”Moet je tegen Putain en zijn moordenaars zeggen”” WHAHAHAHAH

    DUS , DE USA PLEEGT EEN COUP IN KIEV SAMEN MET DE EU !!!
    1200 DODEN, DANKZIJ MC CAIN , MSS NULAND ,, KERRY . EN HITLARY

    DE BEKENDE RUSSISCHE LEIDERS ?????? WHAHAHAHAHAHA

    DAN BESLUIT MC CAIN SAMEN MET DE EU , UW EIGEN FRANSKE TIMMERMANS
    OM HET UKRAINE LEGER NAAR PROTESTERENDE UKRAINERS TE STUREN IN DE DONBASS

    DAAR 16.000 ONSCHULDIGE MENSEN MEEST VROUWEN EN KINDEREN DOOD TE SCHIETEN , IEDERE DAG VAN DE WEEK OOK VANDAAG NOG
    EN SLECHTS 34.000 GEWONDEN !!!!

    EN OMDAT HET NIET OPSCHOOT, EN JE DUS EEN NIEUWE VIJAND ZOEKT

    SCHIETEN ONZE NIEUWE EU LEDEN OOK EVEN DE MH-17 NAAAR GOD !!!

    DAN BESLUITEN DE RIGHT SECTOR EN DE AZOV SS FIGUREN, OM DE KRIM AAN DE USA TE OVERHANDIGEN .. VOOR DE USA VLOOT .

    DUS MOGEN DE MENSEN OP “”DE RUSSISCHE KRIM “” STEMMEN
    EN WAT DOEN ZE ??

    96 % WIL AANSLUITING BIJ RUSLAND ..

    JA HOOR VIEZE KINDERPOSTZEGEL LIKKENDE SCHOFT. !!!!!

    PUTIN DID IT. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.00 DODEN DANKZIJ MC CAIN , EEN BEFAAMDE RUSSISCHE KRIGSHEER
    BIDDEN EN ZOO’N NAMEN EEN 150 MILJOEN AAN STEEKPENNINGEN MEE
    OOK PUTIN ZIJN SCHULD , TUURLIJK !!!!!!!!

    PUTIN WIL 16 MILJOEN RUSSEN BESCHERMEN , EN HAALT OP VERZOEK VAN DE USA EN EU , GEWOON ZIJN TROEPEN TERUG
    EN ??
    ALS DANK , KOMEN DE NAVO LANDEN OP DE RUSSICHE GRENS EEN OEFENING DOEN

    WHAHAHAHAHAH WATEEN LUL BEN JIJ JOHHH

    ZITTEN JE OGEN IN JEREET ??? PEDOFIEL ??

    MIJN GOD , JIJ BENT ECHT GESCHIFT, IK BGRIJP DAT JE VADER JE DIT HEEFT AANGEDAAAN
    DIE WAS COMMUNIST. WHAHHHAHA

    WAT HEERLIJK DIE ZELDZAME DOMHEID VAN EEN PEDOFIEL AAN TE HOREN

    DUS OVER 17 DAGEN 7 JAAR ZITTEN SLAPEN MET JE LUL IN JE HAND DROEFTOETER ??

    GROETJES WEER, HEERLIJK DAT OREN WASSEN .

    HOE IS HET MET DIE LIJST ?? HR FATSOEN,…… ONS ONDER EEN PAARD HANGENDE ASHOLE ??

    OOM NIEUWE BANDEN OP JE JE ROLSTOEL

    GEINIG HOOR DIE IQ11.7 REACTIES HIER

    OOM STRANDSTOEL

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    De Bron Trol 😈

    Like

  • bobzelf zegt:

   ja vriendje

   goed he ?? hoe al die landen met hun oefeningen in de Zwarte zee …

   ALLEMAAL HUN EIGEN GRENZEN , BESCHERMEN ,????????????????

   ALSOF DE LAATSTE OORLOG MET SCHEPEN WORDT BESLIST ??

   WHHAHAAHAHA 5 TOT 7 MINUTEN HEEFT U . ALS MIJN OOM U ZAT IS !!

   GOED HOOR ……

   OOH EN DE RUSSEN MOGEN NIET MEER NAAR TURKIJE
   VOOR HUN VAKANTIE ??

   JA OOM VLADIMIR DOET NIET LULLIG HOOR ……..

   JE MOET ALS TURK OOK GEEN UKRAINSE SOLDATEN GAAN TRAINEN

   HOPPAA, ZO GEREGELD ALLEMAAL ..

   EVEN DE TURKSE ECONOMIE NAAR GOD HELPEN , HOPPA

   HEEFT DE USA TROUWENS DE LAATSTE 200 JAAR , 1 LAND NIET GEBOMBARDEERD ??

   UITERAARD . OM HUN EIGEN GRENZEN TE BEVEILIGEN, !!

   NATUURLIJK, DAN IS HET LOGIESSS TOCH . SPRAK JOHAN

   HUGGIE VRIENDJE

   Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Zo zit dat bobzelf. Maak de Russische beer niet boos. Napoleon en Hitler dachten ook al dat hun legers onoverwinnelijk waren. Maar zoals jij al zegt zullen de Russen die moeite niet vlug nemen. Een druk op een knopje, en die lastige vlieg die E.U. heet gaat geroosterd worden. Niet dat we daarop staan te kijken want jij en ik gaan dan ook mee naar de kloten toe.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Onbenullen, ik geef ze minder dan één week, dan is het over en uit met de NAVO.

   Geliked door 3 people

   • Jan zegt:

    Toen Hussein Obama voor president speelde flikte Putain het voortdurend met Russische vliegtuigen het Amerikaanse luchtruim te schenden.
    Putain is gewoon een smerig mannetje dat voortdurend conflikten uitlokt. Bedenk dat als deze gek niet aan de macht was alle Nederlandse slachtoffers van de NH17 nog zouden leven evenals al de vermoorde Oekraïners in het oosten van hun land.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Jan zegt:
    1 juli 2021 om 08:07

    hier ziet u het gevolg van jarenlang aan kinderpostzegels likken

    nadat je vader cpn er was , en rusland fan !!
    en je ruggemerg weg masturberen

    MAG IK U VOOR STEELLEN DE HESENLOZE JAN

    HIER PAS JAARTJE OF 7 24 UUR PR DAG AANWEZIG

    AANGEZIEN HIJ UIT DE MAATSCHAPPY IS VERSTOTEN

    ALS ONBEHANDELERBARE KINDER …….. POSTZEGEL LIKKER

    SINDS 17 JULI 2014 . ERNSTIG HERSENDOOD

    het was een bukraket , volgens de kenners

    na 171 bewijzen geplaatst te hebben dat de cock[it vol zit met kogelgaten
    de leugens van oom frans met het beertje en de touwringen
    the elderberry bushes opnamen,
    de telefoongesprekken p 16 juli opgenomen

    HET MAAKT EEN HERSENDODE DUS NIETS UIT , HE JAN , OUWE VIEZERIK

    EN IQ 11.7

    OOM TREKZALF

    Like

   • bobzelf zegt:

    Jan zegt:
    1 juli 2021 om 08:07

    JA TENSLOTTE SCHIET RUSLAND PAS 7 JAAR OP DE DONBASS
    OF ??

    OOH WACHT DAT IS UKRAINE ZELF .. IN OPDRCHT VAN DE USA

    GOH WAT GEK ???

    HOE HERSENDOOD BEN JIJ NOU EIGENLIJK ,

    OOM EL PEDOFIELO JANNIS

    Like

 3. Andre zegt:

  Onder het klassiek communisme behielden landen hun eigen identiteit. Hongarije bleef Hongarije en Polen bleef Polen. De islam is een tool om het cultureel communisme van Frans Timmermans vorm te geven in West Europa. Oost Europa heeft van het verleden geleerd en zal de basis van het gezin (eigen cultuur)nooit opgeven. Met het klimaat gedram, ook zo een tool moet het schuldgevoel worden aangewakkerd wereldwijd. Ook hier hebben ze er in Oost Europa weinig zin in en zullen naar de Eurasian European Union trekken terwijl het westen 1 grote mislukte ramp gaat worden door islam multi culturele meuk aan de ene kant en het klimaat drama van de EU aan de andere kant. De EU trein met Frans Timmermans als machinist dendert hup zo het ravijn in.

  Geliked door 5 people

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/npo-leende-zich-volledig-voor-d66-propaganda-sigrid-kaag-mocht-zelf-thema-en-uitzendmoment-voor-vpro-docu-bepalen/

  NPO leende zich volledig voor D66-propaganda: Sigrid Kaag mocht zelf thema en uitzendmoment voor VPRO-docu bepalen

  Een vandaag geopenbaard dossier, dat is opgevraagd via een Wob-verzoek, doet een wel heel explosieve onthulling: Sigrid Kaag had zo’n beetje de volledige regie over haar eigen ‘objectieve’ VPRO-documentaire. Zo mocht ze thema’s en zelfs het moment van uitzending bepalen.

  Het komt er dus eigenlijk op neer dat Kaag en haar team praktisch hun eigen documentaire konden regisseren, zonder dat iemand daar ook maar een beetje moeilijk over deed. Menig propagandist kan daar alleen maar van dromen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Wat is covid?
  Biden:
  Covid is een systeem waarbij financiering voor staten ervoor zorgt dat ze toegang krijgen tot vaccins.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Oeps…
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/artikel/5239112/ondertiteling-volkslied-duitsland-oeps-tweede-wereldoorlog

  ‘Deutschland über alles’
  Oeps: foute ondertiteling bij Duits volkslied, verwijzing naar nazitijd

  Een pijnlijke fout vanavond op tv-zender NPO1 tijdens de achtste finale van het EK tussen Engeland en Duitsland. Bij het zingen van het Duitse volkslied werd een verkeerde ondertiteling in beeld getoond, waarin de tekst van een omstreden couplet te lezen was. De tekst is een verwijzing naar de nazitijd

  Like

 7. Jan zegt:

  FVD-Statenlid deelt Auschwitz-spotprent met Rutte en De Jonge als Nazi ‘om mensen spiegel voor te houden’

  ….
  Boven de poort op de afbeelding staan niet op de originele letters ‘Arbeit macht frei’, maar ‘Vaccinatie maakt vrij’. In de tekst schrijft Van Wijhe, een bekend tegenstander van vaccineren: ‘Niet meer reizen, geen evenementen meer, uitgesloten worden van het economische verkeer, gecensureerd worden… en nu ook experimenteren op kinderen. Het wordt tijd dat de nazi-roepers een spiegel wordt voorgehouden #coronavaccinatie #vaccinazis’

  https://www.destentor.nl/apeldoorn/fvd-statenlid-deelt-auschwitz-spotprent-met-rutte-en-de-jonge-als-nazi-om-mensen-spiegel-voor-te-houden~a5ef2bee/

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik heb eens door de reacties gebladerd onder het artikel @ jan en moet zeggen dat er veel zijn die de context niet begrepen hebben en vergeten zijn wat er werkelijk is gebeurd.
   We hadden een Pim Fortuyn die jarenlang gedemoniseerd werd door het linkse gajes en waarbij Marcel van Dam wist te vermelden dat Pim een verachtelijk persoon was, even vergetend dat deze zelfde schoft Exota in Dongen NB. naar de kloten heeft geholpen met een filmpje waar een Exotafles in kapot geschoten werd om aan te tonen dat Exota een levensgevaarlijk product was en verwondingen kon veroorzaken.
   Mijn vader was indertijd chauffeur bij Exota en heeft 1000 den kratten geladen en gelost en nooit is er iets gebeurd wat daar op leek.
   Geert Wilders wordt al jarenlang gedemoniseerd met het gevolg dat hij onder zware bewaking door het leven moet en nou stopt de demonisering ook nog steeds niet.
   Leden van de AFD in Duitsland worden fysiek aangevallen en hun huizen en auto’s worden in brand gestoken en al die shit komt uit dezelfde linkse hoek.
   En nou is het FVD aan de beurt want die hebben ook de verkeerde politieke mening volgens het gajes.
   En geloof me maar het einde is nog lang niet in zicht.

   Geliked door 4 people

   • Jan zegt:

    Ja, die Van Dams zijn smerige personen

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Henk.Het extreem linkse nageboorte maakt meer kapot dan alcohol goed kan maken.

    Like

   • Monalisa zegt:

    We hadden een Pim Fortuyn die jarenlang gedemoniseerd werd door het linkse gajes en waarbij Marcel van Dam wist te vermelden dat Pim een verachtelijk persoon was, Pim is vermoord door het PvdA, van de graaf heeft dit in opdracht van zijn huisvriend gedaan, Jan Pronk is de naam, bij het huis van Pim in Italië hing een groot bord met de tekst wie Pim zijn moordenaar was, zelf op de het graf in Italië heeft dit ook maanden gestaan, helaas vele bron reageerder komen daar niet.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Een mooie prent met een hoop waarheid getoond

   Like

  • Monalisa zegt:

   Daar komt het weer. 70-jarig jubileum VVD-jongeren: Afbeeldingen van Wilders in Duits uniform met hakenkruis en van Wilders en Baudet bungelend aan een galg. Vvd bruinhemden. Te ziek voor woorden.De jongeren van de SP begint ook al, wat moet er van terecht komen van al die jongeren die op deze wereld gezet zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Zo te zien op die tekening zou Hugo de Jonge zo door kunnen gaan voor Dr. Goebbels. De minister van (vaccinatie)propaganda. Bij Jensen zag ik al een video met Hugo de jonge waar hij gelijk Tell Sell de verschillende verkrijgbare vaccinaties aanprijst.

   Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  Overal en wereldwijd waar we ook kijken, echt alles is gemanipuleerd en hangt met vele schandalen en corruptie aan elkaar. Alles wordt aan elkaar gelogen, de ene maakt het nog bonter dan de andere. De waarheid is hun grootste gruwel en wordt dan ook met alle middelen bestreden op elk vlak. Machthebbers zijn de ultieme beheersers van het hypocritische, andere verbieden wat zij zelf doen en het zover doortrekken dat die andere zwaar belast of onteigend wordt of nog erger. Nu met het schijnheilige sprookje wat corona wordt genoemd, waar werkelijk alles uit de kast wordt getrokken om de bevolkingen angstig en bang te maken, om zo bij de bevolking alles te ontnemen inclusief hun eigen leven. Ieder die het waagt om de waarheid te vertellen, wordt uit de weg geruimd en/of monddood gemaakt en valselijk van alles beschuldigd. Zelfs je eigen familie, vrienden, kennissen, collega’s en buren kun je niet meer vertrouwen op hun eerlijkheid. Niemand gunt een ander nog wat en/of is jaloers op elkaar. Samenwerken is enkel theoretisch, in de praktijk is het ieder voor zich. Het gehele leven is een toneelspel, bij elke nieuwe situatie moet je weer aan het verplichte script wennen, om je staande te houden. Daar ook iedereen alles van je wilt weten, om zo jou zwakke plek te ontdekken en je uit te buiten. Want met jouw persoonlijke gegevens worden miljoenen verdient, door ze te verhandelen en te speculeren.

  Geliked door 5 people

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  De titel van het artikel zou eigenlijk al iedereen aan het denken moeten zetten.
  Never waste a good crisis.
  Maar wat als dit en elke andere crisis zich in eigen hand bevind.
  De laatste 20 jaren zijn er al genoeg zogenaamde crisissen geweest en allemaal duidelijk aangestuurd door de EU met hulp van de verschillende regeringen.
  Vooral Nederland is daar de dupe van want neem nou deze zogenaamde stikstofcrisis.
  Geen hond die zich af vraagt waarom in Nederland andere waarden voor de aanwezige stikstof bestaan en waarom de Nederlandse boeren bij hoog en bij laag uitgekocht moeten worden.
  Deze dingen worden door de MSM netjes onder de mat gehouden omdat dat binnen de politiek zo goed uit komt.
  Er moeten namelijk huizen komen voor het grote aantal gelukzoekers die nog verwacht worden en er al zijn.
  Niet voor de Nederlander die in sommige gebieden 16 tot 18 jaar mogen wachten op een sociale woning, waarbij de gelukzoeker op een urgentie lijst komt te staan.
  De vraag is dan hoe kan dat.
  Dat is vrij simpel te beantwoorden, namelijk er zijn van alle soorten lobbyclubs (gefinancierd met subsidies, belasting geld dus) die deze zaken door kunnen en mogen drukken in Nederland.
  Let wel gesubsidieerd uit belasting geld dus uit uw eigen portemonnee waarbij je dus je eigen ellende betaald en geen hond die dit aan kaart en zeker in de politiek niet want op het moment dat dit soort zaken benoemd worden staan hele hordes mafklappers aan de zijlijn discriminatie te schreeuwen.
  Uiteraard moet er ook ruimte komen voor reusachtige windmolen parken en de zogenaamde zonneweiden, maar niemand die een link weet te leggen tussen al deze smeerlapperij en toch is het allemaal voor de hand liggend.
  Er wordt dikwijls op verschillende fora geklaagd over het feit dat de Nederlander niet geinformeerd is.
  Waarom is me niet per direct duidelijk want er zijn genoeg sites op het internet te vinden waar duidelijk uitleg gegeven wordt wat er nou precies speelt in het politieke veld, maar geen hond die zich wil informeren de weinige uitzonderingen daargelaten.
  Ik zie het eerder als luiheid want we kunnen toch gerust wel stellen dat in bijna elk huis in Nederland wel een PC te vinden is met een internetaansluiting.
  En dus ga Ik er maar van uit dat het spelen van online games een grotere prioriteit heeft dan informatie.
  En daarom stel Ik ook dat Nederland krijgt wat het verdient en al deze ellende over zichzelf af roept en afgeroepen heeft.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   En dus ga Ik er maar van uit dat het spelen van online games een grotere prioriteit heeft dan informatie. Klopt Henk maar je blijft collaborateurs zoals tyl en Klaas en Jantje

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    So be it Monalisa
    Op het moment dat men mij gaat beschuldigen van enig nepnieuws ga Ik ze van repliek dienen en je weet dat Ik mijnargumenten altijd onderbouw.
    Ik ben er altijd klaar voor.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder op 30-6-2021 om 22.28u.
    Met u eens, maar als u zo´n persoon, die u beschuldigt van nepnieuws, van repliek gaat dienen, heeft zo´n figuur u precies waar hij/zij u hebben wil……ú moet zich gaan verdedigen en……….dat gun ik hen niet. Zo af en toe ff een sneer uitdelen naar dat soort mensjes helpt heel vaak ook al. Het zijn vaak mensjes van de soort : Oh oh oh, wat doen die Rutte en Quag het toch goed ! Ik heb alleen maar medelijden met dat soort en een enkele keer dien ik ze van repliek, maar meestal niet, bevalt mij uitstekend.
    Dat soort is ´t niet waard om je druk om te maken !

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Henk
    Daarmee bent u wel een van de weinigen en daar is helemaal niks mis mee, dat heet ‘in gesprek gaan met iemand’ en zolang dat op basis van argumenten gaat is dat natuurlijk prima.
    Maar terwijl iedereen hier de mond vol heeft over ‘De Vrijheid van Meningsuiting’ is de praktijk weerbarstiger, spreek één keer iemand van de fanclub van DommeBob tegen en zie wat een mens allemaal naar zijn hoofd krijgt. Tot mijn grote verbazing noemt men mij zelfs een EU trol terwijl als er nou 1 iemand tegen de EU is en er het liefst vandaag nog uit zou willen stappen dan ben ik het wel.
    Nee argumenten zitten er slechts zelden tussen en afwijken van de algemene mening alhier komt een mens meestal op een scheldkanonnade te staan.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Tijl Uylenspiegel zegt:
    1 juli 2021 om 13:33

    ONZE LAFAARD EN WEGDUIKENDE KOTS TEIL

    IS DIE DROEFTOETER INGEENT MET EEN GRAMMOFOON NAALD ????

    ARGUMENTN ??, 0 ZIELIG DOEN

    TIJL , DONDERSTRAAL LEKKER OP NAAR DE DDS JOH

    JE LOSERS TIJD IS VER OP HIER ..

    GA LEKKER EEN WEEKEND ONDER EEN PAARD HANGN

    OOOH ??DAT DOE JE AL

    WHAHAHAHAHAHA

    OOM HERSENDODE REACTIE , DE AANNAME KING

    Like

 10. Jan zegt:

  Elite-uitschot Timmermans

  Like

 11. hovawart zegt:

  Dat alle ‘verrijkingen’ die ons werden voorgespiegeld enkel in de zakken van de politieke parasieten vloeide, daar beginnen wij de wrange vruchten van te plukken, van het financieel zo succesvolle preferentiebeleid…..het spekken van de Brusselse kas vloeit rechtstreeks in de zakken van de eu-zeloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s