VIDEO: “Verborgen vijand”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t L. v.d. B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: “Verborgen vijand”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Interessant verhaal van deze Dr. Carrie Madej, tot de laatste vijf minuten, als ze begint te zwatelen over religie, de bijbel en hoe belangrijk het is om Jezus te kennen. Daar raakt ze volledig van het pad van de wetenschap en verliest zich in aannamen, die absoluut elke wetenschappelijke basis missen. Jammer. Het doet de rest van haar betoog geen goed.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Jan zegt:

  The Guardian meldde deze week dat een meerderheid van de recente COVID-sterfgevallen in het VK de COVID-vaccinatie had gekregen.

  De uiterst linkse Guardian meldde:
  Een kop van MailOnline op 13 juni luidde: “Uit onderzoek blijkt dat 29% van de 42 mensen die zijn overleden nadat ze besmet waren geraakt met de mutatie, BEIDE vaccinaties hadden gekregen.” In het rapport van Public Health England op 25 juni was dat cijfer gestegen tot 43% (50 van 117), waarbij de meerderheid (60%) ten minste één dosis heeft gekregen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/uk-people-dying-covid-today-vaccinated-please-continue-take-vaccine/

  Je bent dan weliswaar dood, maar je kunt toch zeggen dat je er alles aan hebt gedaan, niet dood te gaan.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Wij moeten blij zijn dat er steeds meer dokters durven uit te komen en te vertellen over de vaccines en hoe gevaarlijk ze zijn.

  Like

 4. Julia zegt:

  De grootste vijand is momenteel vaccinjunk De Jonge https://www.ninefornews.nl/prikjunkie-de-jonge-koopt-alvast-vaccins-voor-2022-2023-er-tekent-zich-een-humanitaire-ramp-af/ Totaal doorgeslagen nu al miljoenen verspillen als voorbereiding op 2022 en 2023 terwijl we momenteel volop in een experimentele fase zitten en de tijd nog moet leren welke bijwerkingen en vervolgschade de komende tijd door vaccins worden veroorzaakt. Waar is deze doorgeslagen prikjunk mee bezig. Dus hij heeft in zijn glazen bol kunnen zien of we en welke virussen ons de komende twee jaar te wachten staan. Wie gelooft deze doorgeslagen prikjunk nog en hoeveel flaters en blunders heeft hij inmiddels al geslagen en hoelang wordt hij überhaupt nog getolereerd.

  Like

 5. mooinique zegt:

  Bedankt voor deze interessante video. Als je het nu nog niet snapt behoor je tot het slavenras. Geniet van je zogenaamde vrijheid en toekomst. I nee u heeft geen toekomst meer. Gewoon omdat u u hersenen niet heeft gebruikt. Gedeeld op Twitter.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dat hele zooitje zullen we voor onze eigen veiligheid tot de laatste man/vrouw moeten uitroeien .

  Like

 7. Bob zegt:

  Als je deze video bekijk en het waar wat
  de medicus vertelt zijn de regeringen,de Eu,
  de VN(WHO) massa mooordenaars.
  De Kaag’s en Rutte’s smullen van de massa moord
  die aanrichten zonder iemand zelf aan te raken.
  Ze volvoeren Hitler’s droom.
  Wat nog meer verteld wordt is dat de mensheid
  tot biorobots worden omgebouwd die de leider
  ROBOT blindelings volgen.
  Je kunt het GOD noemen of de NATUUR als je die
  gaat veranderen gaat het een katostrofe worden.
  Iedereen geniaal of iedereen psychotisch.
  In beide gevallen gaat het fout.

  Like

 8. Lady zegt:

  Nog 1 keer gedeeld op Facebook voor mijn familie & vrienden, die nog steeds te goeder trouw zijn aan de Regering. Halleluja 😏🙄

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Voor diegene die het hele filmpje gekeken hebben,de griepspuit is kankerverwekkend.En ik durf er aan toe te voegen dat het kwik en alluminium in de griepspuit alzheimer en dementie veroorzaakt.En nogmaals,neem de corona vaccinazi niet ze zijn dodelijk.

  Like

 10. Peter Rissing zegt:

  Klinkt aardig deze sexy dame, maar . . . . als men religie en wetenschap gelijktijdig gebruikt om een wetenschappelijk argument te bevestigen ontbreekt een totaal wetenschappelijke onderbouwing. Dus valt het hele kaartenhuis in elkaar. Verder worden, in dit verhaal, individuele gevallen gebruikt om bijwerkingen aan te tonen zonder statistische onderbouwing. Waarom ontbreekt die, en wordt gods woord (!) wel als argument in deze serieus genomen? Jammer want deze (ook spirituele) dame lijkt, op verbaal vaardige wijze, wat serieuze argumenten in ‘de ring’ te gooien. De fundatie van haar verhaal is echter nogal zwak en daarom moet ik het geheel nu naar het rijk der fabelen verwijzen. Jammer, jammer, jammer want ook ik ben (tot op heden) een anti-vaccer en zou mijn menig graag goed/beter onderbouwd zien.

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Psalm 14
  1 Een psalm van David, voor de koorleider.
  De dwaas zegt in zijn hart: Er is geen God. Zij handelen verderfelijk, bedrijven gruwelijke daden; er is niemand die goeddoet.
  2 De HEERE heeft uit de hemel neergezien op de mensenkinderen, om te zien of er iemand verstandig was, iemand die God zocht.
  3 Zij allen zijn afgedwaald, tezamen zijn zij verdorven; er is niemand die goeddoet, zelfs niet één.
  4 Hebben zij dan geen kennis, allen die onrecht bedrijven, die mijn volk opeten alsof zij brood aten? Zij roepen de HEERE niet aan.
  5 Daar worden zij door angst bevangen, want God is bij het geslacht van de rechtvaardige!
  6 Weliswaar beschaamt u het voornemen van de ellendige, maar de HEERE is zijn toevlucht.
  7 Och, dat Israëls verlossing uit Sion kwam! Wanneer de HEERE de gevangenen van Zijn volk laat terugkeren, dan zal Jakob zich verheugen, Israël zal verblijd zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s