Het kabinet van Mark Rutte heeft Nederland afgepakt, maar we moeten het terugpakken

(Door: “Balkanske priče”)

Het kabinet van Mark Rutte is afleiding van de ellende, de immigratie en de islamisering van Nederland. Tien jaar Mark Rutte is tien jaar list en bedrog. NIEMAND heeft Nederland ooit zo kapot gemaakt als Rutte I, II en III.We leven in een corrupte fake democratie en we worden aan alle kanten genaaid. Onder Rutte is de VVD gewoon een soort D66, PvdA, GroenLinks geworden. Mark Rutte is zo links als een deur en een warm voorstander van links totalitarisme. De VVD is op de meeste thema’s links geworden: pro-EU, tegen NL-cultuur (tegen Zwarte Piet, voor woke SJW onzin), voor de multiculturele samenleving, pro-immigratie, steunt de totalitaire islam en de islamisering van Nederland, het klimaatbeleid (linkse klimaatonzin). Tel daar alle leugens over toeslagen, pulsvisvergunningen, aardgasbaten/aardbevingschade, bonnetjes, geen actieve herinnering, enzovoorts bij op! We worden al meer dan 10 jaar door een linkse maffiabende geregeerd. Het verschil met de Camorra is heel klein geworden. Liberalisme blijkt geen vrijheid te zijn, maar vrijblijvendheid. Het doet graag mee aan de maffiapraktijken van VVD. De politiek en de media in Nederland zijn ziek, doodziek. Bekijk de VVD van 20 jaar geleden; die past qua beleid beter bij FvD, JA21, Van Haga en BBB, dan bij de huidige VVD…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het kabinet van Mark Rutte heeft Nederland afgepakt, maar we moeten het terugpakken

 1. Monalisa zegt:

  Hoe dan, met 18 zetels komen we niet ver

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Rutte en Kaag kwamen wel ver met hun gestolen verkiezingen. Stemmen is een verslaving gelijk alcohol. De kater komt daarna altijd er achter aan. Links (nu ook al de VVD en D66) wint altijd de verkiezingen !

   Like

 2. Terugpakken kan met AS https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling

  De net opgerichte partij ‘De 1e Demokritische Volksbeweging is op AS gestoeld. De website komt binnenkort ingevuld met programmapunten in de lucht.

  Like

 3. Ju;oa zegt:

  Dat is helaas onmogelijk we hebben nu eenmaal te maken met een massa goedgelovige onderdanige en vooral laffe schaapjes die alles geloven in wat ze voorgelogen is en dat al jarenlang anders het nimmer zover gekomen dat ons Nederland op allerlei gebied is gesloopt en overgeleverd aan de EU en de islam.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Goede vriend De gemiddelde Nederlander heeft totaal niet begrepen wat er aan de hand is.
  Om even op te merken, als we Nederland Nederlands willen houden zijn er toch echt wel andere kerels nodig om het fort te verdedigen en niet deze watjes met een knotje.
  Lieve god Ik zag ze in het centrum van Tilburg en wat mij betreft zijn het allemaal halve wijven
  De vrouwen buiten beschouwing gelaten uiteraard.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Nederland terugpakken, was het maar zo simpel ! Ga stemmen, en zie hoe de verkiezingen gestolen worden. Ga demonstreren. en merk hoe de elite je uitlacht en hoe je door de ME in elkaar geslagen word. Plaats je verhaal in de media, en bemerk dat je verhaal nooit gehoord gaat worden.
  Ga naar de rechtbank, en constateer dat er geen recht meer bestaat, alleen maar onrecht. En zo gauw het nieuwste verkoudheidvirus, genaamd de Deltavariant, in de winter zijn opwachting komt maken, wijzen alle neuzen weer dezelfde kant op. Volgens de lijn die Rutte en de Jonge voor hun uitgestippeld hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Hoort hier niet (hoewel, Nederland verkleutert en verpavlovt)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s