SCP-onderzoek: vertrouwen in rampzalig corona-kabinet naar dieptepunt door totale beleidsfaal Rutte en Co.

(Door: Bart Reijmerink)

Uit een nieuw onderzoek naar burgerperspectieven van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) blijkt dat het vertrouwen in de regering én de Tweede Kamer gigantisch is gedaald in een jaar tijd. Niet gek als je bedenkt dat Nederland een bestuurlijke elite kent die Kamerleden letterlijk ziek of wegpesten, of inwoners maandenlang opscheept met een zwaar omstreden avondklok. En ondertussen kabbelt de vruchteloze formatie voort op een slakkengang. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op SCP-onderzoek: vertrouwen in rampzalig corona-kabinet naar dieptepunt door totale beleidsfaal Rutte en Co.

 1. koddebeier zegt:

  Als dat zooitje ook maar een kruimeltje fatsoen in hun donder hadden zouden gewoon zelf opstappen.

  Like

 2. Peter zegt:

  Weg met de NPO,onmiddelijk stoppen met die linkse smerige propagandazender, alles betaald door de belastingbetaler,en dan de burgers als dank besodemieterd.Objectief?aan mijn laars

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Citaat Het kabinet blonkt uit door permanent falen, weifelachtig optreden, doordrammen van omstreden maatregelen en constant verkeerd inschatten van de situatie.

  Rutte is dan ook geen staatsman, maar een faalhaas met een overdosis incompetente eigenschappen over de hele linie – een zeer middelmatige bestuurder van het niveau ‘wethouder Hekking’: ijdel, machtsgeil, obsessioneel en intellectueel onder de maat. Een ramp kortom voor ons land. Zeker in combinatie met de heks.

  Like

 4. Julia zegt:

  Moet naar dit politieke tuig weer eens een onderzoek komen. We weten allemaal dat al die zogenoemde onderzoeken niets maar dan ook niets uithalen en dat die hele Haagse bende ongestoord en schaamteloos haar gang kunnen gaan. Het ene schandaal, blunder of falen is nog niet onderzocht of het volgende smerige D66 spelletje kondigt zich weer aan https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/video-kaag-documentaire-stelt-pvver-bosma-in-het-gelijk-er-is-geen-verschil-tussen-npo-en-d66-ze-helpen-elkaar/ Zolang die Haagse corrupte bende en de linkse propaganda de D66 zender NPO nog de macht hebben zal Nederland er verder op achteruit gaan en er helemaal niets van terecht komen. Onderdeel van o.a. het nieuw en transparante leiderschap. Laat me niet lachen het is in en in triest dat we met dit zooitje zitten opgescheept en is het om te huilen.

  Like

 5. Fran zegt:

  Weten Rutte en die andere clown, na bijna anderhalf jaar, inmiddels wat de IFR is van de covid griep? En is daarvoor de tirannieke staat met de tirannieke maatregelen Eu breed ingericht?
  Of was de grootste leugen nodig voor het starten van de tirannieke agenda 2030 van opperclown Klaus Schwab? U weet wel, die NEO NAZI bekend van de slogan:
  “You will own nothing and you will be happy about it”.
  Alles voor uw gezondheid en het bijbrengen van de groene cult.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Fran; Het is nog veel erger dan veel mensen door hebben. Rutte, Kaag en koningin Maxima zijn trouwe bezoekers bij het WEF van Klaus Swab. Kaag zit daar in dat forum, samen met de zoon van Grapperhaus. Swab is een communist en globalist. Kaag doet daar ideeen op die zij hier als toekomstig bestuurder kan uitrollen. Het kabinet van de gestolen verkiezingen dat in het najaar zal aantreden zal communistische zaken gaan uitrollen.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    BigLJohn.Alle namen die u noemt zijn bilderbergers,het WEF is de (nazi) bilderberg groep.

    Like

  • Helena zegt:

   Pinoccio en de hautaine heks zijn dik bevriend met de neo nazi Klaus Schwab! Maxima van oranje gaat ook regelmatig bij hem op visite in Davos om het verloop van de genocide te bespreken. Maar ach wat deed haar man ‘onze’ keuning het toch leuk in Den Haag tussen het plebs, lekker aan het bier en veel plezier! Ieder zijn ding…

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Geen belastinggeld verspillende onderzoeken meer a.u.b. het hele zooitje er uit gooien is de enige juiste oplossingen en snel nieuwe verkiezingen. Ook met de tellingen van de verkiezingsuitslagen is zwaar gesjoemeld verkiezingen zijn binnen de bananenrepubliek voormalig democratisch Nederland. Verkiezingen in Nederland is puur schijn democratie de Haagse corrupte bende maakt uit met wie zij wel of niet een regering gaan vormen. Gewetenloze misdadigers als Rutte, Hoekstra en Wiebes zijn voor een schandalig delict dat duizenden gezinnen kapot heeft gemaakt ook na onderzoeken weer vrijuit gegaan en niet vervolgd.

  Like

 7. hovawart zegt:

  Sedert de bevreemdende regie van de Carola-malaise en het dubbelzinnige (onder)handelen van Rutte&deJonge met het RIVM en WHO al de nodige wenkbrauwen waren gerezen, er verschillende formateurs al lijmpogingen hebben ondernomen, heerst er nu een zieltogend vertrouwen in de partijen en de afwezigheid van een kabinet. Derhalve vraag ik u af of er bij eender vertrouwensbreuken en indoctrineuze handelingen binnen een gemiddelde onderneming, er op gelijke wijze een stoelendansje zou kunnen plaatsvinden en het bestuur aanblijven om een (v)liegende doorstart te kunnen maken….?

  Like

 8. Jan zegt:

  Kaag gaat er weer vandoor, moet poepen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s