Tweet van Geert . . .

Nieuw leiderschap: Champagne drinken in Niger. Vliegen naar Luxemburg. Zonder autogordel rijden. Docu maken met belastinggeld. Klagen over Kamerleden. Kamer verkeerd geïnformeerd. Terroristen naar NL halen. Palestijnse moordenaars financieren.

Kaag is een ramp voor NL.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Geert vergeet agenda 2030 onderschrijven en de machtsoverdracht naar de technocraten in Brussel onder regiem Kaag. Al het andere is kleinbier vergeleken met agenda 2030.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  “Docu maken met belastinggeld.”

  Geert blijft hier wel erg netjes.
  Die “Docu” was gewoon een D666 propaganda film, gebracht als “onafhankelijke journalistiek”, door een zogenaamd “onafhankelijke media”, in verkiezingstijd.
  Dat zijn gewoon DDR praktijken…
  Verder wel een mooie opsomming van de hedendaagse D666 “kroonjuwelen”.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Niet helemaal correct. Wij laten Kaag een ramp worden. Met een sterke oppositie kan Kaag weinig doen. Dat geldt ook voor Rutte.

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  En …..de slapende Nederlander droomde dat het goed was en stet met volle overtuiging op de zo gewenste vernietiging van hun bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. George1984 zegt:

  Ik wil weer 130Km/u rijden, niet van het gas af en goedkoop bier kopen. Helaas gunt de Nederlandse overheid mij en jullie dit alles niet. Alles wat leuk is wordt beperkt of verboden.

  Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Jah en Geert mag dit nog vijf keer zo hard uit schreeuwen of 35 keer zo hard.
  Geloofd nog iemand dat er geluisterd wordt.
  Dacht het niet

  Like

 7. Andre zegt:

  Ik weet het zonet nog niet hoor wie dit is. Het kan ook heel goed Merkel zijn die zich dood heeft gevlogen op een bezemsteel.

  Like

 8. Angélica de Sancé zegt:

  Zowel in de Balfour verklaring als in de San Remo resolutie is het gebied dat thans als Israël bekend staat aan de joden toegekend. Op 14 mei 1948 werd de staat Israël uitgeroepen en al de volgende dag werd Israël door Arabieren aangevallen. Jordanië veroverde grote delen die Israël heroverde in 1967. In 1973 probeerden Arabieren wederom met Russische steun en met een overmacht van 100 tegen 1 het joodse probleem te ‘Entlösen’ wat God zij dank is mislukt. Kaq, Kaags echtgenoot, zat in het kabinet van de terrorist, gijzelnemer en moordenaar Arafat, een grote dief en pedofiel die honderden miljoenen in Europa op de bank had staan. Egypte moet ook niets van Gaza weten hoewel Arafat uit dat land afkomstig was. Hij was geen Palestijn. Palestijnen zijn een verzinsel van Moskou om Israël, de enige bondgenoot van de VS in het Midden Oosten tijdens de Koude Oorlog, te kunnen betwisten. Verder is Kaag verantwoordelijk voor alle doden die er zijn gevallen door de terreur tegen Israël de laatste jaren, omdat zij de raketten en de tunnels heeft betaald met Nederlands belastinggeld. Wilders is veel te lief voor haar in zijn tweet. Kaag is een moordenares die voor het gerecht zou moeten verschijnen. Hopelijk arresteert de Mossad haar een keer en komt er een proces zoals tegen Adolf Eichmann in 1961 in Jeruzalem.

  Geliked door 3 people

 9. leeuw7 zegt:

  De NSB was er niets bij vergeleken bij deze geïnstitutionaliseerde terroristenvereerster,deze vrouw hoort thuis op één plaats en dat is de gevangenis!!!De Nederlanders hebben zich wederom laten drogeren met de leugens van deze welbespraakte landverraadster !!De Nederlandse politiek staat er slechter voor dan ooit tevoren!!Anton Mussert werd op 7 mei 1946 geëxecuteerd op de Waalsdorpervlakte,maar zoals het er nu naar uitziet gaat Nederland vast en zekerheid nog verder geruïneerd worden door Mark R,en z’n landverraders bende!

  Geliked door 2 people

 10. Sinyo zegt:

  Er is geen weg meer terug. De ondergang is lang geleden al ingezet.
  1. Het Volk is dom gehouden gezien de verkiezingsuitslagen
  Nivellering in het onderwijs.
  2. Het manipuleren met de stembiljetten is perfect te noemen.
  Schenk het volk gewoon hun Brood en Spelen. (Panem et Circensis)

  Geliked door 3 people

 11. dutchess43 zegt:

  Een ramp voor Nederland?
  Nee, een ramp komen we nog wel te boven, maar dit wijf zal de totale ondergang van Nederland betekenen als we haar haar cgang laten gaan. Voor de rest van haar leven naar een psychiatrische inrichting en de sleutel van haar kamer weggooien.

  Like

 12. Bob zegt:

  De correcte partijen hebben al de val van
  NL ingezet. Een deel van de 5e colonne zit
  al in de tweede kamer.
  Berger, boeren en buitenlui sluit uw ogen,oren
  en geef uw hersenen vakantie.
  Droom lekker en kijk veel naar MSM.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Alle eurofiele partijen zijn een regelrechte catastrofe voor de Pays-Bah, zij dienen een andere meester, wat verwachten we van Nederlandse politici die andere belangen voorop stellen boven landsbelangen?.
  Elke dag verwag ons van mense om dinge te wees, wat hulle dalk nie kan of wil wees nie, en ons kasty elkaar elke dag as hulle nie is wat ons van hulle verwag nie. Is dit nie dalk die rede hoekom ons politiek sukkel nie? ” Its time to Wake up and smell the coffee” voordat het te laat is.
  As kinders en as volwassenes het ons almal die woorde gehoor: “a(l)s is verbrande hout”, die betekenis daarvan is om ons in die werklikheid te anker, want die woord “als” beteken eenvoudig dat dit gaan oor dinge wat nie so is nie, as ek dit gedoen het, of as ek dinge anders gedoen het, dan sou dinge vir my uitgewerk het…..want wanneer ‘als’ vervangen kan worden voor ‘hadden we maar’ dan zijn we te laat, hebben we geen enkel recht meer van spreken, en zijn we het slachtoffer van onze cognitieve bias, wanneer we niet meer (na)denken, dan zijn we enkel overgeleverd.
  Ik hoop niet dat ons als leefgemeenskap in Europa nét zo bekrompen zullen worden als haar politiek. …..en zeker nie as die op machtsuitbreiding beluste politici.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s