Een opvallende reactie van het partijkartel

(Door: “Henk der Niederländer”)

Vooropgesteld dat ik hier dus geen Nederlandse televisie kan ontvangen en dus uit ga van hetgeen Michael van der Galien schrijft. Zeer vreemd dat deze zaken gebeuren en daarmee bedoel ik het wegblijven van het partijkartel bij een van de meest voorname en voor de hand liggende debatten sinds de corona p(l)andemie. Een zeer opvallende manier van doen om het maar mild uit te drukken, want zou er een echt debat komen, dan is het niet onmogelijk dat het hele gebeuren rondom de corona p(l)andemie wel eens ontmaskerd zou kunnen worden als zijnde een hoax waarmee alle maatregelen per direct van tafel zouden gaan.

Dat corona vanaf het begin een A status kreeg, is naar mijn mening een vooropgezet plan geweest om de wereld in een soort van angstpsychose te brengen en de meesten hier zullen ondertussen al wel bekend zijn met het feit dat ik vanaf het prille begin van de p(l)andemie al zeer kritisch heb gestaan ten aanzien van het hele corona gebeuren, maar dat terzijde.

Waar het (u vraagt wij draaien) RIVM dus nog wist te vertellen dat corona niet veel meer was dan een gewone griep (naar mijn mening had het RIVM dus nog geen vraag gehad en hoefde dus niet te draaien) Gideon van Meijeren (FvD) noemt de hele flauwekul op die aan de bevolking opgelegd is om de mensen uit elkaar te houden en een tweedeling van de maatschappij te bewerkstelligen.

Kijk naar en huiver bij de video en bedenk waarom het partijkartel niet aanwezig was. Overigens raad ik de lezers aan om pertinent de reacties onder het artikel van Michael van der Galien niet te lezen, omdat anders, zoals gewoonlijk bij reacties op DDS, onwillekeurig braakneigingen op kunnen treden.

Door:
“Henk der Niederländer”
(
voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron oorspronkelijk artikel:
dagelijksestandaard.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Een opvallende reactie van het partijkartel

 1. Htskday zegt:

  En dan dit..

  Zoals u waarschijnlijk weet zijn er al een hele rits werkende medicijnen tegen kroña maar die zijn verboten want prikken is de enige oplossing,.. toch?

  Krijgen we dit bericht:
  De ‘Willie Wortels’ zijn bij elkaar gezet, en gaan even snel een “baanbrekend” werkend geneesmiddel in elkaar knutselen!!

  Daar zakt je broek toch helemaal van af..

  Ik vraag me af wat daar nu weer achter zit..

  .
  ‘Dit zou baanbrekend zijn’
  Wereldwijd onderzoek naar geneesmiddel tegen corona, artsen zijn hoopvol

  Onderzoekers zijn wereldwijd bezig met het testen van een nieuw medicijn tegen corona. De Nederlandse arts-microbioloog Marc Bonten is hoopvol. “Dit zou echt heel gunstig zijn, vooral nu er zoveel mutaties opduiken.”

  Het zou er, als wetenschappelijk kan worden aangetoond dat het werkt, in dit najaar al kunnen zijn, zegt Bonten.

  “Heel veel bedrijven hebben de afgelopen maanden allemaal ‘Willie Wortels’ bij elkaar gezet”, zegt Bonten.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5239672/groot-onderzoek-naar-geneesmiddel-tegen-corona-artsen-zijn-hoopvol

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Htskday.
   Je vraagt je af wat er nu weer achter zit.
   Antwoord Poen.

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    Exact, aan al die goedkope patentvrije medicijnen, zoals Hydroxychloroquine en Ivermectine, valt geen droog brood te verdienen.
    Of een medicijn “goed” is meet je niet af aan de genezende werking maar aan het vermogen de zakken van de farmaceutische industrie goed te vullen…

    Like

   • Htskday zegt:

    Ja, geld natuurlijk..
    Maar wij moeten toch allemaal geprikt worden, daar past een geneesmiddel toch niet bij?

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Zou inderdaad kunnen kloppen Htskday maar je snapt natuurlijk wel dat er een patent op komt en het medicijn dus een godsvermogen gaat kosten zodat de notoire zakkenvullers (lees aandeelhouders) gewoon door kunnengaan met het leegroven van onze portemonee

    Like

 2. Rien E zegt:

  Perfect verhaal weer van dhr van Meieren, een enorme aanwinst voor zowel FVD als onze 2de (slaap)kamer. En wat een ongelooflijke hork is die xx-a-er de jonge, hangt er ongeinterresseerd bij en verdient op z’n minst levenslange opsluiting in een isoleercel. En dan het collectief wegblijven van de rest van de kamer is ook een teken aan de wand van ons door en door verrotte politieke systeem wat een democratie heet te zijn maar meer en meer de betonrot van de elite aantoont. Het enige antwoord hierop is een echte omwenteling met als begin een nexit en het oppakken en bestraffen van ons politieke establishment.

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   De Jonge kan het betoog van Meijeren niet volgen. Neemt alles op en laat vervolgens een tekst voor hem schrijven die hij weer opleest in de Slaapkamer. Een ‘moeilijk’ woord door de tekst vlechten en het lijkt weer alsof hij zijn werk doet.

   Like

  • Julia zegt:

   Waarom blijft zo een belangrijk debat leeg. Omdat die linkse kartel partijen geen enkel weerwoord kunnen voeren omdat zij verstrikt zijn in hun eigen leugens en onwaarheden. Stel je voor als die grote stinkende beerput wordt geopend dan blijft dat linkse tuig toch nergens meer en worden ze geconfronteerd met wat zij voor een enorme schade de samenleving hebben aangericht. De deksel stinkende beerput moet ten koste van alles dicht blijven. Dit is dus het teken aan de wand dat zij uitsluitend de opdracht hebben uitgevoerd van de elitaire machtswellustelingen ten behoeve van de great reset en alles op leugens en bedrog bedrog is gebaseerd.

   Like

 3. M. zegt:

  Als die SPUIT ELLENDE ook maar iets goeds zou doen voor uw gezondheid had u er dik voor mogen betalen.
  Van de mensen die liegen dat de aarde te vol is krijgt u een gratis spuit.

  They love you !

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @M
   Even een klein antwoord op je opmerking.
   Je zult wel gehoord hebben van de flauwe kul dat mensen cadeau’s krijgen als ze zich laten inspuiten met die troep.
   Nergens hoor je erover wie deze cadeau’s betaald maar laat Ik je verzekeren dat dat de belasting betaler is.
   Of betaald de regering direct of betaald de Big Pharma dit en worden het aftrekposten.
   Zo werkt dat nou eenmaal.

   Geliked door 2 people

 4. Monalisa zegt:

  Vooropgesteld dat ik hier dus geen Nederlandse televisie kan ontvangen.?? Dat kan je wel had je voor je vertrek even in orde moeten maken, maar je mist niks aan de tv uit Nederland, gewoon een schotel kopen en plaatsen aan je huis. Gr

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik heb vlak voor Ik vertrok uit Nederland een keer de Nl se tv zitten kijken en dat duurde ongeveer vijf minuten en had mijn buik weer vol.
   Dat was de eerste keer in twee jaar dus Ik denk niet echt dat Ik dat hier nodig zal hebben hehehehe.
   Bij mij was het meestal Discovery of National Geografic om wat docu’s te zien over hoe het kwam dat een vliegtuig tegen de wereld sloeg en dergelijke.
   En dan wat dingen die met techniek te maken hadden.
   Dus echt nieuwsgierig naar Nederlandse uitzendingen ben Ik niet.
   Als Ik naar zeverpraat wil gaan luisteren schaf Ik een schotel aan, maar dat is voorlopig nog niet van toepassing.

   Like

   • Ravian zegt:

    Ik heb al jaren een schotel, en een overmaat aan gratis Engelstalige en Duitstalige zenders.
    Enkel de Nederlandse zenders zitten achter een betaalmuur.
    En dat terwijl je er al voor betaald hebt.
    Typisch Nederlands dus…
    Maar aan de Nederlandse televisie mis je dus inderdaad helemaal niks, tenzij de smaak van braaksel je wel bevalt natuurlijk, en je hoge bloeddruk wel fijn vind.
    Jammer dat je niet kunt opzeggen.
    Ook weer typisch Nederlands natuurlijk…
    En wat interesse in geschiedenis en techniek en dergelijke betreft ben je met Internet tien keer beter af dan met Discovery en National Geographic.
    Als je namelijk uit elk uur van die Discovery en National Geographic docu’s alle reclame en herhalingen uitknipt houd je met pijn en moeite een kwartier over.
    Heb ik het nog niet over het waarheidsgehalte gehad.
    Mij is in het verleden namelijk opgevallen dat zodra het over een onderwerp gaat waar ik toevallig zelf het een en ander vanaf weet ik moet vaststellen dat ze grotendeels uit hun nek zitten te kletsen.
    Zal dus voor de onderwerpen waar ik geen verstand van heb wel niet veel beter wezen…

    Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Vanuit een andere camera hoek valt het op dat Gideon van Meijeren spreekt voor een praktisch lege kamer. Laat deze constatering even op je inwerken.

  Geliked door 2 people

  • Ariebombarie zegt:

   Is echt te schandalig voor woorden.
   Heel Nederland wordt geknoet en als het gaat om eventueel afschaffen ….dan zit er dus prkatisch niemand. Een schande!!!

   Like

  • Tineke zegt:

   Schandalig dat er niemand zit.
   En dan die fleur en Caroline Ze zouden GVD als een blok achter dit sterk onderbouwde verhaal van FVD moeten staan,
   Maar nee het gaat weer om de toon!! Kotsmisselijk wordt je ervan!

   Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Als iemand na het lezen van deze artikelen nog aan twijfelt of wij al proefpersonen gebruikt worden, kan deze zich beter maar eens bij de psychiater gaan melden.

  https://www.parool.nl/nederland/weg-lijkt-vrij-voor-combiprikken-in-nederland-wachten-is-nu-op-gezondheidsraad~b2618826/

  https://duitslandinstituut.nl/artikel/44635/advies-combineer-astrazeneca-met-pfizermoderna

  En dan te bedenken dat alle coronavaccins nog maar in de 3e testfase bevinden van de 5 die ze moeten doorlopen en zelfs dan nog zijn er nog veel open einden wat betreft bijwerkingen.
  Nu word het in een veel te vroeg stadium op ons losgelaten met als voordeel voor ontwikkelaars dat het hen veel, heel veel geld bespaard door het op ons te testen i.p.v. op de reguliere weg in laboratoria.

  Pfizer is populair onder de vaccinatie believers, maar AstraZeneca niet en daar hebben ze miljarden ingestoken en willen dit koste wat het kost gebruiken, dan maar experimenteel mixen met Pfizer om te kijken wat dat weer voor effect heeft op ons.en kijken hoeveel van ons dit niet overleven.
  Een ding zijn ze van verzekerd, dat die oude en zwakke generatie die klakkeloos gelooft in wat de dokter zegt, sneller aan zijn einde komt en daar zijn ze dan mooi van verlost, want bewijs maar eens dat het van het vaccin komt.

  Like

 7. Henkie zegt:

  Prachtig verwoord door deze jongeman, helemaal met alles eens. Maar dat hij dit zo ronduit mag zeggen in de kamer, geeft voor mij wel aan, dat de tegenpartij gewonnen heeft. Bij Pim was het 2 voor 12, toen was er nog wat te redden en moest hij dood, nu is het helaas te laat. mensen die nog hoop hebben op een opstand, ik hoop dat jullie gelijk hebben, maar ik vrees dat al het verzet met harde hand neergesabeld gaat worden… de massa is té gehersenspoeld en té bereid om de nog nadenkende medemens te verlinken als het nodig is…

  Geliked door 2 people

 8. leeuw7 zegt:

  Gideon van Meijeren is een verzetsheld ,het enige kamerlid die werkelijk wis en waarachtig de belangen van het Nederlandse volk verdedigt, in tegenstelling tot de meerderheid van alle andere nuttige idioten in de tweede kamer!!Laten wij hopen en bidden dat Gideon het voor elkaar krijgt om Nederland op de valreep te verlossen van de criminele recidiverende vaccinazi’s als Mark R.,Hugo de J. en hun criminele trawanten,die de euvele moed hebben om met behulp van de medische ethiek een ordinaire totale controle dictatuur proberen uit te rollen!Het is oorlog ,stop het misdadige kabinet van de wetteloze demissionaire Mark R.en z’n criminele trawanten!!!Shalom van Léon van Duren .

  Like

 9. loNe zegt:

  t is idd een schande , een aanfluiting
  keurige jongen deze .. zie ook blckbx tv

  was er maar een echt parlement … 4 of 5 van deze waren genoeg
  rest is toch ballast

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s