“Een overwinning voor de vrijheid!” Team Trump lanceert nieuw sociale mediaplatform: GETTR

(Door: Michael van der Galien)

Maandenlang werd erover gesproken: Team Trump zou bezig zijn met het ontwikkelen van een eigen sociale mediaplatform. Dit natuurlijk omdat Donald Trump én andere conservatieven overal en nergens worden geband, omdat ze er een andere mening op na durven te houden dan de linkse elites. Nou, het is inderdaad zo ver: het nieuwe platform heet GETTR en, hoewel het officieel gelanceerd wordt op 4 juli, kun je nú al een account aanmaken en meedoen aan het gesprek!

Dit is niets meer of minder dan een overwinning voor de vrijheid, en dan specifieker voor de vrijheid van meningsuiting. Team Trump heeft namelijk een mooi nieuw platform gecreëerd. Het lijkt heel erg op Twitter, wat niet zo gek is aangezien dat Donald Trump´s favoriete platform was tot hij daar geband werd, en het werkt heel goed.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op “Een overwinning voor de vrijheid!” Team Trump lanceert nieuw sociale mediaplatform: GETTR

  1. Julia zegt:

    Chapeau Wie wil überhaupt nog het gecensureerde Facebook gebruiken ik sta helemaal open voor het nieuwe sociale media platform Mark Zuckerberg een multimiljonair die miljarden heeft verdiend o.a.aan Facebook en nu denkt de mede dictator uit te hangen wat mij betreft mag hij diep de modder in zakken ik heb geen goed woord over voor dit soort idioten die wel zullen uitmaken wat mensen wel of niet schrijven op dat verachtelijke gecensureerde Facebook. Vrijheid van meningsuiting is een onderdeel van democratie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s