IS-bruiden

(Door: “Blaffertje”)

Wat ik vreesde, staat nu te gebeuren. Het spreekwoord “Als er één schaap over de dam is, volgen er meer” lijkt bewaarheid te worden nu één IS-bruid met kinderen is terug gehaald naar Nederland. De volgende acht met kinderen staan al te wachten.

Deze vrouwen hebben een bewuste keuze gemaakt om deel te nemen aan IS en zijn te allen tijde op de hoogte geweest van de oorlogsmisdaden en het geweld dat hun echtgenoten hebben gepleegd. Deze vrouwen hebben nooit afstand gedaan van het IS-gedachtegoed en nemen dit mee naar Nederland, waardoor zij voor ons een groot gevaar gaan vormen omdat men in Nederland het gevaar vreselijk onderschat. Zelfs hun kinderen roepen dat ze ons van alles willen aandoen uit naam van de islam; dit is gedocumenteerd in een filmpje van een journalist ter plaatse. Deze vrouwen moeten in de zandbak blijven en in Syrië worden berecht en niet hier.

Door:
“Blaffertje”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op IS-bruiden

 1. Jackholland zegt:

  Laat ze met hun addergebroed in de zandbak creperen . Laat hun nederlanderschap automatisch vervallen vanwege deelname is. Gewoon zonder berechting. Dan kan je zeggen zielig voor de kinderen maar kinderen hebben automatisch loyaliteit naar hun ouders hoe verdorven die ouders ook zijn. Die kinderen hebben al jaren opvoeding gehad gebaseerd op is gedachtengoed daarbij komt ook nog de frustratie dat de is staat mislukt is . Dus wat ga je hier dan weer binnenhalen? Kinderen en vrouwen die het westen tot op hun bot haten want het westen leeft in hun ogen op een verderfelijke manier en het westen heeft hun vaders die in de mosselogen voor de goede zaak aan het strijden waren afgeknald . En ook medemossels in nl zullen deze kinderen niet echt kunnen omturnen qua gedachtengoed omdat ze zelf nog steeds heilig in het islamgedachtengoed geloven . En is streeft naar de meest pure vorm van islam. Ik zie het al voor me achmedje het iskind moet gederadicaliseerd worden . Fouat de gematigde iman gaat er mee aan de slag . Les 1 beste achmedje de islam is het ware geloof hoe je moet leven staat in de koran waar je geen commentaar op mag leveren .mohammed was de meest voorbeeldige moslim die er ooit gewest was. Maar beste mijnheer de iman wij leefden in de isstaat exact volgens deze regels zegt achmedje. UITGELULD!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Vergeet even het linkse gekewezel van de NPO en let vooral op de kinderen aan het einde van het filmpje.

  Hoe gek moet je zijn als regering om dit terug te halen naar Nederland?
  Laat ze verrotten in die zandbak.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Sorry.
   Geen NPO maar RTL, maar dat zijn evenzo goed linkse zeikerds.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.Het is kwade opzet,ook de miljoenen soldaten van allah die al jarenlang europa worden binnengehaald.Ze worden binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen,moslims hebben in het verleden al 2 keer geprobeerd europa te veroveren.Ze zijn toen verslagen bij poitiers frankrijk en bij wenen oostenrijk.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ton Ruygrok zegt:

  IS Bruiden .. hoe achterlijk wil je het hebben.
  Wat hebben we ons toch peilloos diep verlaagd om leiders te verkiezen die dit belangrijk vinden en daar kostbare tijd en energie aan verloren laten gaan.
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het ene bedoekte bruidje schept met haar terugkeer een consensus en de rest volgt. Het gaat dus niet om de burgers, die met hun stem de consensus een slag hebben willen toebrengen, om alle verdwaalde ISS-schapen in een hok te zetten, hun geblaat en gemekker volledig te negeren, want van onze herder hoeven de dolende schapen het niet op eigen kracht zien te rooien, die zwarte schapen worden als grijze wolven in schaapskleren met hun onschuldige (is)lammeren midden in de kudde geplaatst, met levenslange uitkeringen en ver buiten de aandacht van de herdershonden…………….en vreten over een paar generaties de kudde van binnenuit op.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Blaffertje u stukje hier gepikt en op de Telegraaf neer gezet, hier de link even schorren en u komt het tegen Gr Monalisa https://www.telegraaf.nl/watuzegt/710157153/kaag-vooral-met-haar-imago-bezig

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Het Westen heeft deze mentaliteit bewust geïmporteerd. Waarom?

  Uitspraak:
  “Homoseksualiteit is een zeer slecht en afgrijselijk ding en niet acceptabel in izzlaam,
  God creëerde de man en daarna de vrouw voor de man zijn plezier….”

  Moslims geven hun oordeel over de Pride en de rol van vrouwen aan Sky News.
  Dubbele onverdraagzaamheid in één zin.

  Geliked door 2 people

 7. vangie1206j zegt:

  Wat wil je met een eerste klas gluipert genaamd mark rutte en isis heks sigrid kaag.
  Ze zijn beide geen hoofdletter waardig.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  “Dit zijn de mensen die het meest hebben geleden onder IS”

  https://www.trouw.nl/nieuws/nederland-stuurt-yezidi-s-terug-naar-de-tentenkampen-en-dat-is-tegen-eigen-regels-zeggen-advocaten~b6086993/

  Nederland stuurt gevluchte yezidi’s terug naar tentenkampen in Irak.

  Volgens VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR is dat niet verantwoord. De Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) zegt dat vluchtelingen er voldoende toegang hebben tot voorzieningen als voedsel en een dak boven hun hoofd.

  Verschillende asieladvocaten hebben yezidi-cliënten die terug moeten naar een van de kampen voor ontheemden in de Koerdische Autonome Regio (KAR) in Irak. Daar kwamen ze terecht toen Islamitische Staat (IS) het gebied veroverde waar ze woonden. In die veroveringstocht werden duizenden yezidi’s gedood, verkracht, mishandeld of ontvoerd. Bij alle bij de advocaten bekende vluchtelingen gaat het om minderjarigen met familie in een kamp.

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  WTF!!!

  Een moslimactivist uit de omgeving van Seattle die zich kandidaat stelt voor King County Council, stapte ooit in een schoolbus en dreigde die op te blazen.
  Hier is de schokkende video.
  @Ubaaxiina is momenteel de dir. van Equitable Development in Seattle’s kantoor voor gemeenschapsontwikkeling.

  https://thepostmillennial.com/exclusive-footage-progressive-king-county-council-candidate-threatens-to-blow-up-school-bus-calls-children-cowards-as-they-flee?utm_campaign=64470

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Wedstijd Denemarken-Nederland, wie is geschifter?

  Dit was in 2017
  24-jarige heldin doodde 100 ISIS-terroristen: 9 maanden gevangenisstraf in Denemarken
  https://ejbron.wordpress.com/2017/12/02/24-jarige-heldin-doodde-100-isis-terroristen-9-maanden-gevangenisstraf-in-denemarken/

  4 jaar verder en NL heeft niets bijgeleerd

  Like

 11. oprechtegeus zegt:

  Na afloop van de Tweede Wereldoorlog werd er korte metten gemaakt met de Duitse kampbeulen, waaronder ook vrouwen. De beruchte Irma Grese (vrouwelijk opzichter-beul in achtereenvolgens Ravensbrück, Auschwitz-Birkenau en Bergen-Belsen) werd ter dood veroordeeld en opgehangen (leeftijd 22 jaar), en niet na een verblijf van enkele jaren in een luxe gevangenis vrijgelaten en vervolgens gepamperd middels een uitkering. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken, dat ten aanzien van de beruchte IS-vrouwen er bij sommige kabinetsleden en Tweede Kamerleden een zekere mate van sympathie/mededogen aanwezig is, niet in de laatste plaats omdat zij moslima zijn. Het mag zelfs het nodige kosten. De slachtoffers van deze vrouwen doen er voor hen blijkbaar niet toe. Dat uitschot mooi in die hete zandbak laten.

  Like

 12. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Ik zie het kabinet er wel toe in staat om ze op te halen met het regeringsvliegtuig.

  Like

 13. Bob zegt:

  Het grootste deel van de nederlandse
  bevolking zijgt.
  WIE ZWIJGT STEMT TOE.
  Wie toestemt is op zijn minst mede
  verantwoordelijk voor de gevolgen.
  Het D666 beleid wordt hier uitgevoerd.
  Het beleid steunt terrorisme, de correcte
  partijen steunen D666 en zijn bezig van
  Nederland een terroristen staat te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s