Tsjechische president bekritiseert transgender-propaganda en LGBT-parade in Praag

(Door: Pierre-Alain Depauw – Vertaling: E.J. Bron)

“Als ik jonger zou zijn, zou ik een tegendemonstratie organiseren”

De Tsjechische president Miloš Zeman (foto) is onder vuur komen te liggen van de LGBT-lobby en haar politiek-mediale vertegenwoordigers, nadat hij Hongarije voor zijn beslissing had geprezen om kinderen tegen homoseksuele en transgender ideologieën te beschermen.

In een interview op CNN Prima News drukte president Zeman zijn ondersteuning voor de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en de nieuwe wetgeving uit, die de verbreiding van pornografisch materiaal of inhouden die homoseksualiteit of trangenderisme bevatten aan minderjarigen onder de 18 jaar verbiedt.

Na het aannemen van de wet werd Orbán herhaaldelijk door verschillende Europese politici bekritiseert voor zijn poging om kinderen tegen LGBT-propaganda te beschermen. De EU heeft ermee gedreigd de nieuwe wetgeving te “onderzoeken”.

Nu is het de beurt aan de Tsjechische president om op de korrel genomen en voor zijn opvattingen bekritiseerd te worden, die het dictaat van de Nieuwe Wereldorde weerspreken. Tijdens de Tsjechische verkiezingen in 2018 had de BBC hem al heftig als “politiek incorrecte president” bekritiseerd, nadat hij gewaarschuwd had voor de gevolgen van de islamitische immigratie.

“Viktor Orbán zegt dat hij niet tegen homoseksuelen zou zijn, maar hij is tegen de manipulatie niet alleen van de ouders, maar ook van de kinderen bij de seksuele opvoeding”, zei Zeman.

“Ik zie geen reden om hem tegen te spreken, want die feministes, de Metoo-beweging en Prague Pride werken me compleet op m´n zenuwen”, vervolgde hij.

“Wanneer ze een geslachtsveranderingoperatie ondergaan, dan plegen ze in principe een misdaad van zelfverminking”, zei Zeman. “Elke operatie is een risico, en deze transgender-lui zijn wat mij betreft walgelijk.”

De Tsjechische president voegde er aan toe dat de komende “Gay Pride”-mars in Praag een kleine minderheid van mensen representeert, die proberen zichzelf boven anderen te plaatsen. Hij zei dat wanneer hij jonger zou zijn, dat hij dan een tegendemonstratie zou organiseren.

(Bron: media-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tsjechische president bekritiseert transgender-propaganda en LGBT-parade in Praag

 1. Peter Rissing zegt:

  Goed gesproken door president Zeman. Homosexualiteit prima. Al die marginale groepjes seksueel gestoorden het raam uit. En zeker geen promotie maken voor die onzin op scholen. Wil je van je lul een kut maken doe dat op eigen kosten in je eigen tijd nadat je 18 jaar bent geworden.

  Geliked door 6 people

  • Andre zegt:

   In Thailand pleegt de helft van de transgenders zelfmoord!

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Peter R. op 2-7-2021 om 23.57 u.
   Schiet mij plots te binnen : ik zie een mogelijk veel geld opbrengende handel !!
   ’t Is uw idee dus u deelt mee in de eventuele winst.
   De pielemuis van de vent die wil veranderen in een mevrouw bieden we aan aan een mevrouw die zo’n pielemuis graag wil hebben om daarmee een vent te worden.
   Tegen een zacht prijsje bieden we die snuisterijen aan, ik verwacht een “gouden handel”.
   De vent die géén vent meer wil zijn en dus z’n pielemuis aan ons levert bieden wij een vrouwelijk orgaan aan, maar…….tegen een aanzienlijke meerprijs leveren wij er zelfs een paar eierstokjes bij ! Weet die vent veel !
   Ik voorzie dat wij “binnenlopen” @ Peter R.
   Inmiddels ben ik doodziek geworden van al dat geleuter rond dat z.g. gender-gebeuren.
   Laat de homo’s lekker homo-ën en de lesbiennes fijn lesbiennessen , maar niet in mijn tuintje ; en voor wie z’n pielemuis kwijt wil…………ik heb een grote zg. voorhamer dus……….één tik weg pik !

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Karton wat dacht je van een bijl anders hou je niets meer over.

    Like

   • karton zegt:

    @ vangie1206j op 4-7-2021 om 04.09 u. U heeft volkomen gelijk ! Stom van mij om daaraan niet te denken ! (maar………”bijl” rijmt niet “pik”. 😂😂🙋‍♂️)

    Like

  • Alfred Mol zegt:

   Heerlijk die klare taal. Citaat: “Wil je van je lul een kut maken doe dat op eigen kosten in je eigen tijd nadat je 18 jaar bent geworden.”
   Daar valt toch niks op aftedingen !
   Thank you

   Als je de MSM moet geloven, dan is iedereen LHBTQ of i.d.

   Geliked door 2 people

  • Alfred Mol zegt:

   Heerlijk zo recht voor zijn raap. Citaat: “𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐥𝐮𝐥 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞 𝐝𝐚𝐭 𝐨𝐩 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐧𝐚𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝟏𝟖 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧.”
   Daar valt niets op aftedingen.

   Als je de NL MSM moet geloven is iedereen zwart en LHBTQ of i.d.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Vroeger werden verknipten opgesloten in een inrichting, tegenwoordig zitten ze in de regering !

   Geliked door 4 people

 2. vangie1206j zegt:

  Oost Europa en midden Europa blaas die verdomde EU op.
  Liever nog vandaag dan morgen.

  Geliked door 6 people

 3. Rien E zegt:

  Niet normaal maken wat NIET normaal is

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  ” die feministes, de Metoo-beweging en Prague Pride werken me compleet op m´n zenuwen”

  Die Miloš Zeman mag ik wel.

  Die feministes en Metoo aanhang zijn in mijn ogen zeikwijven die in hun jeugd teveel verwend zijn en nu met fluwelen handschoentjes aangepakt wensen te worden en bij elke gelegenheid een man overal de schuld van geven.

  Geweld en misbruik praat ik niet goed, ga daarmee naar de politie, maar ga niet je gejeremier op het internet plempen, dat helpt niet.

  En ook dit;
  “Wanneer ze een geslachtsveranderingoperatie ondergaan, dan plegen ze in principe een misdaad van zelfverminking”, zei Zeman. “Elke operatie is een risico, en deze transgender-lui zijn wat mij betreft walgelijk.”

  Er zijn maar twee smaken, slurfje en sneetje.
  Punt uit en deal er maar mee.
  Al dat gezeik over ik voel mij dit en ben eigenlijk dat.
  Flikker op.
  En als de dames die zich vent voelen, als kerel door het leven gaan en er word tegen een vrouw ‘vrouwonvriendelijk’ gedaan wat dat ook mag zijn, dan zijn ze daarover weer op hun nieuwe pikkie getrapt.
  Ik ben stront ziek van al die sneuneuzen.
  Geef ze maar eens een flink pak op hun donder, misschien worden ze dan wakker en komen met beide benen op de grond te staan.

  Geliked door 4 people

 5. Julia zegt:

  Oost Europa de enige landen die alle verstand bij elkaar hebben. Voor mij mogen ze Brussel binnenvallen en de macht overnemen. De samenleving in west Europa wordt zwaar onderdrukt waar zelfs zoals o.a. Duitsland wederom haar NAZI praktijken zal invoeren zoals niet gevaccineerden af te gaan straffen en een nieuw korps (gestapo) BOA’s aan kunnen bellen en controleren of men zich aan de quarantaine maatregelen houdt. https://www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/sommige-reizigers-opgelet-vanaf-woensdag-kan-er-een-boa-voor-de-deur-staan Als de angstzaaiers over het virus zo bang zijn voor de Delta variant dan moet men geen reizigers uit andere landen binnen halen en verbod leggen vakantie te vieren en niet alle mensen die zijn gevaccineerd en getest alle vrijheid geven met o.a. duizend man tegelijk te dansen op festivals etc. Wat mij betreft mag dat allemaal maar omdat het vaccin puur experimenteel is is er geen enkel bewijs totnutoe dat gevaccineerden niet de boel kunnen besmetten en we weten allemaal dat met tests wordt gesjoemeld. Kortom men laat het gaan om straks niet_gevaccineerden af te straffen omdat zij dan de boosdoeners zijn voor de verspreiding van het virus. Kortom West Europa is kapot gemaakt en de staat wanneer vrijheden wel mogen of wanneer vrijheden aan banden wordt gelegd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Iedereen is gek geworden (bijna)

  TRANS VIKINGS Transgender vikings ransacked Britain more than 1,000 years ago, historians claim
  https://www.thesun.co.uk/tech/12420234/transgender-vikings-ransacked-britain/

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  @ Jan op 2-8-2021 om 08.37 u.
  Ik viel steil achterover van m’n stoeltje toen ik uw reactie las !
  M’n echtgenote snelde al mijn kant op en vroeg : “Wat is er a.d. hand ?” Ik riep, woedend : “Moet je nú eens lezen, al die Vikingen die dus Wijk bij Duurstede in de fik hebben gestoken en álle loslopende meisjes/mevrouwen hebben gekidnapt, waren allemaal JOUW soort ! Donderse Deerne”!!
  Ik heb dat niet eerder gehoord @ Jan.
  Zijn er dan afbeeldingen dat die pyromanen/plunderaars bijv. záten te plassen i.p.v. staand en tegen een boom ? Ik weet niet meer wat ik met dit soort berichten moet doen; vergeten ?
  Bonifatius ( u weet wel, bij Dokkum vermoord) was homo óf een “genderprodukt” heb ik mij laten vertellen.

  Speciaal voor @ Blaffertje,
  Wat weet u van Bomm’n Berend ? Die was toch ook niet helemaal “zuiver” ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s