Anti-vaxxer . . .

Een persoon die zijn eigen immuunsysteem meer vertrouwt dan de farmaceutische bedrijven, carrièrepolitici en de gezamenlijke media.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Anti-vaxxer . . .

 1. Htskday zegt:

  Ik plaats deze video nog maar een keer.

  De fabel van vaccinaties:

  Daarom voor mij geen enkele prik!
  Ik hou het wel bij wat extra vitamine C..

  Geliked door 4 people

 2. Htskday zegt:

  Ik plaats deze video nog maar een keer.

  De fabel van vaccinaties:

  Daarom voor mij geen enkele prik!
  Ik hou het wel bij wat extra vitamine C..

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat heet anti vaxxer nee ik ben tegen een experiment waarvan bijwerkingen en zeker de komende jaren nog niet bekend zijn en nimmer zijn getest. Heeft niets met anti vaccinatie te maken. Ik zie het op dit moment als een soort Russisch roulette en heb er absoluut nog geen vertrouwen in en ga zeer zeker nog een aantal jaren onderaan de wachtlijst. Eerst de daadwerkelijke resultaten zien dan kan ik nog altijd beslissen ja of nee bedankt.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Als de komende winter mensen strontziek gaan worden van die gifspuit en velen er zelfs aan gaan sterven, krijgen de NIET ge-vaccineerden daarvan de schuld en zullen de paria’s gaan worden van de samenleving. Anderhalf jaar na het eerste leugenachtige optreden van Rutte voor de TV loopt bijna iedereen nog achter die smerige politiek en media aan. Je kunt het publiek schijnbaar alles wijsmaken wat een kind van 4 jaar ook gelooft. Sinterklaas, de Kerstman, Klaas Vaak, en natuurlijk Corona mag in dit rijtje niet ontbreken !

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Alarm net op het nieuws het aantal besmettingen in Nederland is flink toegenomen. Als het zogenoemd mislukt testbeleid van onze falende schoolmeester De Jonge zo is mislukt wie heeft dan nog vertrouwen in het vaccin. Het wordt gewoon binnen niet al te lange tijd opnieuw beroving van vrijheden gevaccineerd of niet maar wel inmiddels blindelings vol laten spuiten met onbekend gif waar onze topverkoper De Jonge en leden van het staats RIVM puur uit belangenverstrengeling achter staan en zo een vreselijke opgedrongen propaganda voor maken. Testen, testen, testen, vaccineren, vaccineren, vaccineren de dagelijkse propaganda die een ieder door de strot wordt geduwd en dus blijkbaar geen enkel effect heeft. Hoe triest als men hierin überhaupt nog in gelooft het gaat helemaal niet om het virus het is verwezenlijken van de great reset. Schaamteloos en gewetenloos om mensen zo te misleiden door blijvend angst in te boezemen. Vooral de onbetrouwbare linkse media werkt hieraan mee net als het bedrog met de misselijkmakende docu over dat mispunt Kaag.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s