Amokpartij van de globalistische socialisten: Facebook moet kritische geluiden nog meer censureren

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Biden´s mannen achter de schermen willen critici monddood maken

Het is  al lang geen geheim meer dat de globalistische socialisten Facebook en Twitter onder hun controle willen brengen om het patriottische – en overige kritische – meningsspectrum te elimineren. Hoe enorm de druk van de linkse Democraten op de sociale platforms tijdens de verkiezingsstrijd van 2020 was, bleek uit een bericht van CNN: het Biden-team eiste destijds, net als nu, meer censuur voor bijdragen van Trump-aanhangers respectievelijk Trump-ondersteuners.

Bang voor de tussentijdse verkiezingen in 2022

Volgens het CNN-bericht waarschuwden medewerkers van het Biden-campagneteam Facebook, in meerdere e-mails het jaar daarvoor, voor “geweldretoriek in verband met de verkiezingsstrijd” op het platform. De sociale mediagigant zou dat van tafel hebben geveegd, waarover de Democraten zeer gefrustreerd geweest zouden zijn. Topmedewerkers van de Amerikaanse president Joe Biden vrezen een nieuwe “desinformatiecampagne” van de conservatieven bij de tussentijdse verkiezingen in november 2022 (tussentijdse verkiezingen voor de nieuwe bezetting van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden). Met het oog op de catastrofale politiek van Biden echter zullen waarschijnlijk veel kiezers uit zichzelf van kamp wisselen.

Feitenoorlog van de Democraten

In de verkiezingscampagne voor het presidentschap van november 2020 ging het om een video van Trump´s zoon – Donald Junior, die rondging op Facebook en Twitter. De Democraten klaagden bij Facebook dat daarin ongegrond beweerd zou worden dat met miljoenen vervalste stembrieven de verkiezing gestolen zou moeten worden. Ook de retoriek van Trump Junior stond hen niet aan. Deze riep in de video “fatsoenlijke mensen” ertoe op zich aan te sluiten bij een “verkiezingsbeveiligingsleger” – voor zijn vader. Concreet ging het daarbij om vrijwillige medewerkers om de verkiezing te observeren.

Het Biden-team stelde dat voor als “oproep tot geweld”, omdat daarin het begrip “leger” viel. Facebook wees deze beschuldiging van de hand. Een medewerker van het Biden-team klaagde er over in een e-mail aan Facebook dat de video nog altijd op het platform zou staan. Dat zou tegenstrijdig zijn aan de richtlijnen over de verkiezing en verkiezingsonderdrukking, en aan hetgeen Facebook tegenover de Democraten – privé – in meerdere gesprekken benadrukt zou hebben.

Radicale linkse activisten willen Facebook beïnvloeden

Het Biden-team beschuldigde Facebook van “mentale gymnastiek”, die een precedent zou kunnen scheppen. Weinig later werd de video op Facebook en Twitter als “desinformatie” gekenmerkt, bleef echter online. De maand daarna stelde Facebook een nieuwe richtlijn tegen “militaire taal” op, die echter niet met terugwerkende kracht gold. De video van Trump Junior bleef online.

Hoewel Facebook steeds opnieuw boog voor de druk van het Biden-team, is dat linkse activisten nog steeds te weinig. En ook al werden Trump en andere vooraanstaande conservatieve vertegenwoordigers voorgoed van Facebook verwijderd, noemen zij het platform een “rechtse propagandamachine” en beschuldigen Facebook ervan de democratie in Amerika te ondermijnen en geweld te bevorderen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Amokpartij van de globalistische socialisten: Facebook moet kritische geluiden nog meer censureren

 1. M. zegt:

  Al die viespeuken zijn bang voor de waarheid maar de waarheid is niet bang voor viespeuken.

  Geliked door 1 persoon

 2. pepo Copyright zegt:

  Als je een account wilt aanmaken op de nieuwe sociaal media GETTR van Trump, kun je de inlog code via je Google Gmail niet eens ontvangen.
  Je ontvangt deze pas de volgende dag.
  De censuur is ongekend 😬

  Proton mail is de toekomst 🔮

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ???? Ik heb me aangemeld en binnen enkele minuten ontving ik via Gmail de inlogcode voor GETTR. Op GETTR is tot nu toe geen sprake van censuur.

   Like

  • Ravian zegt:

   Als er al sprake is van censuur, of beter gezegd dwarsliggen, dan zal dit aan Google liggen, dat is namelijk een links bolwerk bij uitstek.
   Kan natuurlijk ook zo zijn dat GETTR dermate populair is dat ze de aanvragen voor verse accounts gewoon niet snel genoeg verwerkt krijgen…

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Ravion GETTR staat inmiddels al op tweede ranglijst van de app stores. Dus het gaat prima kill allen de censuur van Facebook uiteindelijk maakt massa de macht. Heerlijk dat de Nederlandse linkse overheid geen enkel censuur kan uitoefenen en waar het recht binnen een democratie namelijk de vrijheid van meningsuiting kan worden geschreven. I love it en wat mij betreft een grote middelvinger naar de linkse dictatuur. .

    Like

 3. vangie1206j zegt:

  Ik wacht met spanning af totdat er een wereldwijde opstand komt tegen die linkse tirannen.

  Dat linkse gajes moet niet denken dat de wereld van hun is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  De massa moet gewoon geen gebruik meer maken van Facebook en haar vrijheid van meningsuiting en kritiek op het politieke wanbeleid de enorme dictatuur en censuur gewoon plaatsen op een beschermd social medium waar overheden geen invloed hebben . Een heel goede zaak dat gisteren 4 juli in gebruik is genomen en inmiddels al heel veel leden telt. Je kunt al lid worden. Je kunt de app al downloaden in Google Play en de AppStore van Apple. Én je kunt al posten. De website is gettr.com. De naam, GETTR, komt uit de woorden GETTING TOGETHER. De grote baas van het project is Jason Miller, Trumps belangrijkste adviseur / politieke medewerker. Tegen Fox News zegt Miller dat het de bedoeling is dat het “uiteindelijk een globaal platform wordt – niet alleen voor conservatieven in de Verenigde Staten.”

  Like

 5. Astrid zegt:

  Dan gaan we toch op GETTR van ons aller Trump. Apple is achter de schermen ook bezig om iets anders voor de Applegebruikers op te zetten. Je wordt toch zwaar gestoord van al die reclames op YOUTUBE, adblockers helpen helemaal niet. Het systeem moet om.

  Like

 6. Julia zegt:

  Het is een goed statement van Trump en een steek in de rug van de linkse oorlogszuchtige Biden. Het heerschap vergeet dat er altijd nog meer van 100 miljoenen Amerikanen achter Trump staan en we weten allemaal dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen. .Uiteindelijk kunnen we zeggen van Trump maar het was wel de enige president die geen oorlogen op zijn naam heeft staan en open stond voor dialogen en onderhandelingen zelfs met Noord Korea.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Die smerige pedo biden is een deep state puppet en wandelend lijk.Hij heeft een oortje in zijn oor en krijgt zo door wat hij moet zeggen en antwoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s