Genocide Zuid-Afrika

Als je denkt dat de afslachting van Zuid-Afrikaanse farmers geen genocide genoeg is, vraag hen dan naar hun land, hun taal, hun religie, hun onderwijs, hun universiteiten, hun erfgoed, hun monumenten, hun veiligheid, hun zelfrespect en de op ras gebaseerde reguleringen die aan hen en hun kinderen werden opgelegd.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Steve Hofmeyr)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Genocide Zuid-Afrika

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Mag Ik even opmerken dat geen hond daar naar vraagt want dat komt niet zo goed over bij de socialisten van het ANC dus wordt erover gezwegen.
  In een land waar Malema gewoon kill de boer kan zingen zonder vervolgd te worden is alles mogelijk tot moord op de boeren toe

  Geliked door 2 people

 2. Lot zegt:

  Het verdrag van Marrakesh, waarin alle immigratie moet kunnen, staat haaks op de genocide die dat veroorzaakt bij het volk wat daar al woont. Zeker in een dichtbevolkt gebied als west Europa waar je geen kant op kunt en al het land al verdeeld is en een (lokale) politiek die bepaalt waar een stuk grond voor wordt gebruikt. Daar is eerder over geschreven. Allebei van de UN en tegenstrijdig met elkaar. Dat er bijna geen oorspronkelijke friesische franken meer over zijn, maar vooral dat oosterse communistenvolk. is zeker genocide. En wat te denken van de dertigjarige grote oorlog in Duitsland onder het mom van religie, de Duitsers uitmoorden, dat er sindsdien niet veel Germanen meer zijn, en alleen nog dat oosterse communistenvolk.

  Like

 3. Harry zegt:

  Laten wij die Boeren ruilen tegen een zwerm overtollige negers hier .
  Hebben wij weer wat werkers er bij met een gezond verstand en die zwarten krijgen er een stel relaxte soortgenoten zonder werkstress en bij , hartstikke gezellig toch ?

  Altijd als de overheid iets nuttigs moet of kan doen voor de blanken , verdommen ze dat .
  Zie Groningen .
  Zie slachtoffers van chroomverf .
  Zie slachtoffers van de ambtenarij .

  Maar een moslim , in de gevangenis gezet in voorarrest , waarvan ze niet de schuld konden bewijzen van zijn criminele daad , die krijgt wél meteen een vergoeding “ wegens gederfde inkomsten en aangedaan leed “ .

  Die hele kliek in Den Haag moet uitgemest worden !
  En wel héél grondig !

  Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Enkele jaren geleden werden de straten in Nederland bevolkt door links-extreem gajes, vernielingen werden gepleegd, branden gesticht en winkels geplunderd in onze grote steden en dat allemaal ter meerdere eer en glorie van de zwarten in zuid Afrika, de “apartheid” diende z.s.m. te verdwijnen, en dát was wel terecht, alleen de manier waarop er o.a. in ons land naar werd gestreefd leek nergens op en was misdadig. Nadat de zwarten het voor ’t zeggen kregen ging ’t snel bergafwaarts met zuid Afrika omdat de zwarten denken dat de “gebraden haantjes hen rechtstreeks de bek invliegen”!
  Nú worden er dagelijks blanken vermoord, hele gezinnen uit hun huizen gesleurd en zwaar mishandeld, maar……………..waar is dat linkse gajes gebleven om te “demonstreren”?
  Wat hen in zuid Afrika is gelukt , probeert dat schorem ook, al jaren, in de EUSSR te bewerkstelligen : zwart, getint én gespikkeld aan de macht, en als wij, blanken niet opletten gaat het dat schorem nog lukken ook !

  Like

 5. Ravian zegt:

  Zuid Afrika was een grotendeels onbewoonde woestenij toen de blanken er arriveerden.
  Pas nadat de blanken het land tot bloei hadden gebracht kwamen de zwarten in grote getale vanuit donker Afrika naar de blanke vetpotten in het zuiden afgezakt.
  Vervolgens claimden die zwarten dan doodleuk het door de blanken ontwikkelde land.
  En dankzij de westerse socialisten raakten de blanken het door hen uit niets opgebouwde land kwijt.
  Waarna Zuid Afrika van een land met een bijna westers welvaarts niveau afzakte tot een derde wereld land overheerst door armoede en geweld.
  Voor de oplettende lezer; dit is wat er NU met Europa aan het gebeuren is.
  En dit wordt gefaciliteerd door exact dezelfde club die ook Zuid Afrika ten gronde heeft gericht; de westerse socialisten.
  Iets met een ezel en een steen…

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s