LONGREAD: Onvrijheid voor onbepaalde tijd

(Door: Vicky Van Lommel)

Genoeg virussen mondiaal in omloop om als Nederlandse overheid 17 miljoen mensen voor eeuwig van hun vrijheid te beroven, tot de dood erop volgt.

Op 18 juni 2021 maakte het Nivel, Stichting Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg, melding over een onderzoek op basis waarvan wordt geconcludeerd dat de kans op een RS-virusuitbraak reëel is ten gevolge van de remmende effecten van de corona-maatregelen op virusverspreiding. 

Virusrisico vrijheidsbeperkende maatregelen

Dit zal leiden tot een RS-virusepidemie waarvan de omvang groter is, omdat meer kinderen (gelijktijdig) vatbaar zijn voor een RS-virusinfectie: “Normaal gesproken heeft 60-70% van de kinderen onder de 1 jaar en bijna alle kinderen onder de 2 jaar een RS-virusinfectie doorgemaakt. Doordat er weinig RS-virus was het afgelopen jaar is de groep jonge kinderen zonder immuniteit tegen het RS-virus gegroeid en zal de omvang van de RS-virusepidemie groter zijn.” 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op LONGREAD: Onvrijheid voor onbepaalde tijd

 1. Julia zegt:

  Heel even een kleine vrijheid terug denk eens na als het virus werkelijk zo besmettelijk is wat de reden dan is om nu met duizenden mensen de boel totaal los te gooien waarvoor ik uiteraard een sterke voorstander ben. Reden let op begin september is dit het middel omdat zogenoemd cijfers van besmettingen dermate zijn toegenomen dat strenge maatregelen en de lock downs wederom worden ingevoerd. Deze korte vrijheid is een zoethoudertje en propaganda voor algehele vaccinatie. Hoe kan het zo zijn dat pleinfeesten door gaan terwijl daar überhaupt geen test of conona ausweis of app hoeft te worden getoond en 1,5 meter in eens niet van toepassing is. Dit is het politieke psychologische spel zodat straks wij allemaal wederom worden geconfronteerd met langdurige onvrijheden. Ik zou maar uitkijken allemaal straks vliegt Delta Airlines over.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dus in het kort genomen de volgende ronde angstporno is in de maak en de volgende lockdown in voorbereiding.
  Het wordt in Nederland tijd voor een bestorming van het binnenhof want de leugenaars stoppen op geen enkele andere manier.
  Je zou ook kunnen zeggen stop met kranten kopen en naar de NPO te kijken.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Henk der Niederländer De tijd komt weer aan om de open haard aan te steken dus al die linkse kranten spaar ik ongelezen op om het haardvuur mee aan te steken. NPO is in mijn huis verboden om verdere ziekelijk links, indoctrinatie en manipulatie te voorkomen. O.a. de docu omtrent de volksverrader Kaag en Kaag die met liefde een graai uit onze belastingpot doet om o.a. terroristische Palestijnse organisaties te steunen en IS wijven terug te halen is hier een uitermate goed voorbeeld van. Puur links gedachten goed die de veiligheid van onze samenleving bewust in gevaar brengt. Je wil er toch niet aan denken dat dit soort linkse idioten MP van het voormalig Nederland zou worden. Waarop de kans heel groot is. Dan zijn wij allen aan de duivel overgeleverd.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Opzeggen die troep lieve schat Reclameblaadjes branden net zo goed Niet blijven sponsoren die zooi

    Like

   • karton zegt:

    @ Julia op 4-7-2021 om 17.33 u.
    Linkse kranten sparen lukt ons niet, zo’n krant komt bij ons niet in huis !
    De NPO is in ons huis NIET strikt verboden, wij gebruiken dat zootje als een bron van hilariteit na wéér eens een dag van berichten zoals zojuist , waarin werd bekend gemaakt dat er héél veel boeren uit bepaalde NL-gebieden dien te verdwijnen o.v.m. CO2-problematiek. Waanzin, de grootst mogelijke waanzin…….de werkelijke reden is dat er te weinig boeren zich hebben aangemeld voor de vrijwillige uitkoopregeling en omdat de Duitse “overheid” weigert iets te doen aan de CO2-uitstoot in hun Ruhrgebied.
    Hopelijk worden de getroffen boeren opnieuw erg boos en gooien geheel Nederland plat, één hele grote chaos dat is wat dit land “verdient” , voor zover het dát al niet is geworden : één hele grote chaos !
    Ik hoop dat we binnenkort diverse mestkarren door het land zien rijden waarop de gehele Haagse Maffia wordt vervoerd richting guillotines !

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Leuke video die de waanzin van de vaccin pushers in een paar minuten haarfijn laat zien.

  [video src="https://videos.files.wordpress.com/Xjp0a9Ot/frontnieuws-what-are-you-anti-oil_mp4_dvd.mp4" /]

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Niets dan ook maar niets gaat die misdadige elitaire smeerlappen waar het puur om de miljarden gaat en de realisatie van great reset meer te ver. Hoe knettergek en doorgeslagen kun je zijn om beliningen uit te delen aan mensen die zich laten vaccineren https://www.hln.be/het-leukste-van-het-web/overzicht-deze-landen-geven-de-leukste-beloningen-aan-gevaccineerden~a97ff41d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Zelfs doorgeslagen Nederlanders zijn voor een beloning hoe ziek en een ondemocratisch misbaksel kun je zijn. Ondervraagden beoordeelden in een keuze-experiment negen beleidsopties voor de overheid om de vaccinatiegraad te verhogen, bijvoorbeeld door mensen die een vaccinatie hebben gehaald te belonen of beperkingen op te leggen aan mensen die zich niet laten vaccineren. “Twee varianten van een ‘vaccinatiebewijs light’ waren zeer populair”, zegt Niek Mouter, onderzoeker aan de TU Delft. “73% van de ondervraagden was voor de optie waarin mensen die een vaccin hebben gehaald een vaccinatiebewijs krijgen waarmee zij op bepaalde plaatsen mogen blijven komen (zoals winkels, horeca, verpleeghuizen, fitnesscentra en het openbaar vervoer) wanneer er in hun regio een uitbraak van het virus is. Mensen die niet gevaccineerd zijn mogen tijdens een uitbraak worden geweigerd. Kortom we wachten het najaar maar af en niet te hopen voor al die onderdanige prikjunkies die het alleen maar doen om vrijheid terug te kopen en een paar weekjes van de zon te genieten op de IC terecht komen en eventuele vervolg schade oplopen. Wat een vreselijke misselijkmakende samenleving en ongelooflijk dat er velen hier achter staan. Wat ben je voor een lafaard om o.a. je kinderen zo een toekomst te gunnen. Het ifeit al dat ze beloningen uitdelen maakt het gehele vaccinatie programma al onbetrouwbaar.

  Geliked door 2 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De 52-jarige Beate is antivaxxer en moeder van Yentl (17). Antivaxxmoeke Beate valt haar dochter voortdurend lastig met geschifte wappiecomplottheorietjes over een verder veilig vaccin wat uitstekend blijkt te werken tegen het coronavirus. Zelf noemt de antivaxxmoeke dit ‘de waarheid’. Deze ‘waarheid’ haalt ze niet uit ‘Nederlandse media’.” Aldus Bert Brussen, CEO van TPO.

  Maar als je het betoog van Gideon van Meijering in de Tweede Kamer hoort, zijn het helemaal geen “geschifte wappiecomplottheorietjes”. Hij toont met feiten, gedegen argumenten en doordachte redeneringen aan dat de politiek van minister van VWS, Hugo de Jonge, in werkelijkheid nergens op slaat. Dat het coronavirus even gevaarlijk is als een normale influenza uitbraak. Dat het coronavaccin in een experimentele fase verkeert en DUS niet zomaar mag worden gegeven. Het moet aan de te vaccineren persoon vooraf gevraagd worden of men wil meewerken aan dat experiment. Dat Covid19 onder geen voorwaarde de A-status mag hebben. Een ziekte met de A-status is even gevaarlijk als onder andere Ebola. De sterfverwachting van Ebola ligt rond de 30%, die van Covid19 in de buurt van de 0,15%.
  Dus wie zich niet wil laten vaccineren is geen geschifte complottheorie wappie. Eerder iemand die z’n gezonde verstand gebruikt. Zoals ondergetekende, morgen 76, en dus voor de volle honderd procent in de gevarengroep vallend. Ik zal wel geschift zijn, maar gelukkig nog lang niet zo geschift als Hugo de Jonge.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • renato zegt:

   Bertje zit er wel eens meer naast. Het ziet er naar uit dat hij samen met Roderikje enigszins beïnvloed is door bepaalde krachten die met een geldbuidel rammelen. Of het moet zijn dat ook zij volkomen misleid zijn. Het zijn toch geen domme jongens.

   Like

   • Atta Girl zegt:

    Renato geen domme jongens??? Weet je dat zeker, voor mij zijn wappie-schreeuwers en etiket-opplakkers per definitie dom, want ze bezitten blijkbaar niet de kunst van argumenteren en TPO heeft wellicht niet de grootste maar zeker de arrogantste wappie schreeuwers, het is dat opper-wappie-roeptoeter Jan schitterende haatepistels schrijft en leuke cadeaus geeft, anders was dit forum nergens en zonder een lidmaatschap. Verder riekt het naar een ( voor de controllers) SM-vorm van controlled opposition !!!

    Like

  • Republikein zegt:

   Waarde geschifte, gefeliciteerd.

   Like

 6. Bob zegt:

  Na WOII hadden zeer veel mensen zeer
  besmettelijke ziekten oa. tbc.
  Als men boodschappen ging doen stond
  hut aan mudje op elkaar.
  Toch braken er weinig of geen epidemien uit.
  De VN(WHO) de regeringsleider hebben een
  nieuwe manier gevonden om de kudde angst
  aan te jagen. Het over grote deel van de kudde
  is redeloos dus kunnen de criminelen hun
  gang gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s