Met de Resolutie van Straatsburg in 1975 werd Europa verraden en verkocht aan de islam

(Door: “Balkanske priče”)

De massale moslimimmigratie naar West-Europa is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Bijna geen Europeaan heeft ooit gehoord van de ‘achterkamertjesresolutie 1743’ van Straatsburg, waarmee in Europa de islam versterkt en de islamisering versneld wordt. De Europese regeringsleiders moesten zich in deze resolutie inzetten voor een actief beleid om in Europa positieve aandacht te krijgen voor de jihad veroveringscultuur van moslims middels een vriendelijke pers, moskeeën die gesticht moesten worden, islamitische centra et cetera. Hierbij komt het erop neer dat we in Europa als makke lammetjes moeten capituleren voor de islam. In deze resolutie maakte men dezelfde fout als toen Adolf Hitler in opkomst kwam en men dacht dat zijn socialistische gedachtegoed goed voor ons was: dom, gevaarlijk en knettergek. In heel West-Europa waren in de jaren-70 linkse sociaaldemocraten aan de macht (een socialistische beweging, net als tijdens de Tweede Wereldoorlog), die miljoenen migranten binnenlieten (die meteen stemrecht kregen, nog voordat ze ook maar een woord van de taal van het opnemende land spraken) en op hun sociaaldemocratische partijen stemden…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Met de Resolutie van Straatsburg in 1975 werd Europa verraden en verkocht aan de islam

 1. Julia zegt:

  De meerwaarde van de EU puur land en volksverraad en een bolwerk dat staat voor de vernietiging van Europa. Maar velen zien zo een meerwaarde in de EU nou voorlopig kunnen ze allemaal hun borst natmaken en vooral niet meer rekenen op onze Haagse politiek dat klakkeloos ten koste van alles de waanzin van de EU overneemt omdat zij de soevereiniteit en macht hebben geschonken aan de mislukte EU..

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Kijk naar de grootste mislukkeling op Europees grondgebied, een zekere verhofstad, kijk naar zijn resultaten en naar waar hij voorstaaten je ziet één groot Europees kerkhof waarop islamieten alles komen vernietigen wat nog recht staat.
  1% logisch verstand doet je de rug al keren naar die EU verradersbende zakkenvullers.

  Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  Hier had ik van de week al twee stukken bij bron over geplaatst maar het klopt helemaal u bent ook verkocht door het PvdA en het cda en de vvd

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  11 jaar geleden heeft een Kamermeerderheid besloten dat het TEGENGAAN van islamisering (dus het omvormen van onze samenleving naar een islamitische religie, cultuur en wetgeving) GEEN doelstelling van het beleid mocht zijn. https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamisering

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Islamitische treinen onthoofden steeds meer burgers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Monalisa zegt:

  Rutte in november 2015: “ISIS is onze vijand. Daarmee zijn wij in oorlog.” En inmiddels wordt de vijand naar Nederland gehaald om ze na een fopstrafje op de bevolking los te laten.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Monalisa Rutte een waardeloze onbenul en stuk onderkruipsel die mee jankt met zijn vriendje in Luxemburg maar te laf is de daadwerkelijke en essentiële problemen aan te pakken. Geen goed woord meer voor over volksvijand en landverrader nummer 1.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Blijkbaar denkt 2 miljoen mensen in Nederland er anders over, of deze zijn ook pedo’s

    Like

  • karton zegt:

   @ Monalisa op 4-7-2021 om 13.54 u.
   Wat Rutte voor ’t gemak maar even vergat om erbij te zeggen : “Heb uw vijanden lief”.
   De grootste landverrader, groter dan Mussert c.s.

   Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Vooraleerst dient de islam teruggedrongen te worden naar waar deze thuishoort de andere kant van de Middellandse zee. Nadien valt te bezien of ter voorkoming van toekomstige ellende het islamitisch thuisgebied nucleair gebombardeerd dient te worden. Harde woorden zeker maar ingegeven door vele eeuwen van islamitische veroveringsdrang.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  The Balkans Chronicles; Burgeroorlog…Net als bij een huwelijk zijn er dan wel twee partijen voor nodig. En aangezien Nederlanders te laf zijn om te strijden….En dan hebben we Kaag. Zij eet van twee walletjes. Ten eerste zijn daar de Palestijnen (radicale Moslims), en ten tweede het Communisme volgens Klaus Swab. Hoe denkt zij dit alles uit te rollen zonder ooit klem te komen zitten tussen deze twee zeer verschillende stromingen ? En dat onmens zie ik nog eens een ministerpost krijgen. Een Rutte 4 kabinet waarin ook Groen Links plaatsneemt, compleet met een ministerspost. Al diegenen die het nu met elkaar zeer oneens zijn kruipen straks bij elkaar in een Rutte 4 kabinet.

  Like

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Sharia voor holland kan, ondanks dat iedereen weet wat zij nastreven, gewoon blijven bestaan. Wetten worden in Europa al aangepast aan de islam (kinderhuwelijken moeten normaal worden voor deze 1411 jaar achtergebleven beesten op basis van deze achterlijke ‘religie’), de volgende stap zal mogelijk zijn dat alle kinderen, meisjes en vrouwen met doeken bedekt afgeschermd moeten worden tegen deze beesten. Helaas zal het gevecht keihard en bloedig moeten worden om deze ‘religie’/beesten ÈN de monsters (‘politici’) die dit faciliteren, weg te werken. Het doel heiligt alle middelen en alles is wat mij betreft inmiddels geoorloofd. Ze vragen er zelf om. Vecht voor uw vrijheden en verdrijf de vijand!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s