Migratieonderzoeker: Duitsland heeft een “islamisme” probleem

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Migratieonderzoeker prof. Ruud Koopmans heeft tegenover de “Bild-Zeitung” naar aanleiding van de “islamistische” terreuraanslag in Würzburg en de reacties van de Duitse regering verklaard: “De ontkenning van de religieuze achtergrond leidt ertoe dat het probleem niet succesvol kan worden bestreden.”

Voor Koopmans is duidelijk: Duitsland heeft een “islamisme” probleem – en dat ligt ook aan de asiel- en migratiepolitiek van de Duitse regering. Volgens Koopmans komen er “overwegend jonge mannen uit landen, waarin het gewelddadige ´islamisme´ zeer sterk verbreid” zou zijn. Verder stelde de deskundige vast dat men de gevolgen van dit “explosieve mengsel” bij terreuraanvallen zoals in Würzburg – maar ook in de criminaliteitsstatistiek zou zien. Voor de migratieonderzoeker is duidelijk: “Er bestaat vooral bij zware geweldsdelicten en seksuele delicten een zeer hoge oververtegenwoordiging van deze immigrantengroep.”

Immigrantencriminaliteit op het gebied van zwaarste misdaden tegen het leven

Bovendien is het weekblad “Focus” in het bezit van een analyse van de binnenlandse veiligheidsdienst met informatie over immigrantencriminaliteit op het gebied van zwaarste misdaden tegen het leven: de binnenlandse veiligheidsdienst telt tussen 2016 en 2020 in totaal 2000 delicten tegen het leven (1989 opgeloste zaken), waarbij minstens één dader een immigrant was.

Terecht heeft Beatrix von Storch, plaatsvervangend landelijk woordvoerster van de AfD, daarover opgemerkt: “Würzburg heeft opnieuw getoond: Merkel heeft met de illegale grensopening de ´islamistische´ terreur en talloze jonge mannen geïmporteerd, die met zware geweldsdelicten en seksuele delicten het dagelijks leven in Duitsland veranderd hebben. Meisjes en vrouwen zijn, zoals in Würzburg, de favoriete slachtoffers van deze door Merkel geïmporteerde groep daders. En haar regeringswoordvoerder bazelt tegen de feiten in iets van ´amokloop´. Leugens en verdoezeling in de tijd voor de verkiezingsstrijd om van Merkel´s historische falen af te leiden.”

Door Merkel´s politiek gestorven

Ook de drie vrouwen van Würzburg zouden “rechtstreeks door Merkel´s politiek” zijn gestorven. Op dit moment zouden er meer dan 290.000 buitenlanders zijn om verplicht uitgezet te worden, wat echter niet gebeurt.

Daarom zou de AfD het einde van de voortgezette massa-immigratie en de onmiddellijke en consequente uitzetting van “bedreigers, criminelen en psychisch labiele ´islamisten´ eisen ter bescherming van de hier levende mensen, maar ook de consequente uitzetting van alle andere illegaal binnengekomen personen zonder beschermingsreden. Denemarken en Hongarije moeten onze voorbeelden zijn.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Migratieonderzoeker: Duitsland heeft een “islamisme” probleem

  • Lot zegt:

   Klaas ik kan het stuk niet lezen, misschien kun je de tekst kopieeren en hier neerzetten.

   Ze hebben wel geld om een leger op te zetten en boten te kopen. Maar niet de volgende boot: Een groot schip met een grote bovengrondse ruimte, waar buitenlanders ingezet worden om ergens in een verlaten strand in noord afrika gegooid worden. En een achterklep die naar beneden gaat én een tussenschot (tussen de bemanning aan de voorkant van de boot) die naar achteren schuift om zo alle buitenlanders eruit de schuiven. Terugkomen op de boot is onmogelijk daar alles glad is afgewerkt. De schuif vormt de nieuwe achterwand. En zo vaart het schip weer terug naar Europa om de volgende lading in te laden. Duurt de reis wat lang, dan kan de bemanning op een verhoging wat broodjes en flesjes drinken over de tussenschuif droppen.
   Wij hebben ook via een botenbedrijf met een fusie met Amels, schepen ontworpen die vlug wendbaar zijn op de noordzee. Door de overheid wordt dat gefinancierd. Als zij dat kunnen dan kan dit ook gemaakt worden. De wil ontbreekt ja ik weet het. Het draait om geld die de elite eraan verdiend aan immigratie en oorlog en de vele muisjesgebroed van hen, die er (zeer goed betaalde) banen aan overhouden. Ordinair geld. Al die gecreëerde banen levert vaak dubbel salaris op, plenty of gecreëerde banen, vaak dubbele inkomens, en wonen in prachtige huizen. Ik misgun mensen niet een regelmatig leven, maar vaak denk ik en wat heb jij gepresteerd. Is het lekker daar onder het beschermde dak.

   Like

 1. Frits zegt:

  Deze waarheid en dito ellende is bekend sinds de oproep “wir schaffen dass” tot genocide op het Duitse volk heeft geleid. Merkel&Co dienen berecht te worden. Evenals politici en mensensmokkelaars. Plus de CEO’s van organisaties die dit alles ondersteunen. Zij kunnen de doodstraf tegemoet zien volgens het strafrecht. Dit is de enige en laatste kans ons leven terug te krijgen en te behouden. Sta op advocaten en juristen met nog een geweten en start de bevrijding en gerechtigheid. Stem AFD

  Like

 2. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Hou toch op over islamisme. Het is islam en de aanhangers zijn islamieten oftewel moslims.
  En de hele islam is EEN DOFFE ELLENDE.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Een citaat van erdogan.Er bestaat geen radicale islam,geen gematigde islam,geen islamisme,dat is een belediging van de islam.islam = islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s