Slovenië: “We behouden ons het recht voor om Frans Timmermans een varken te noemen”

(Door: “DissidentNL”)

Slovenië heeft zojuist het voorzitterschap van de EU overgenomen en heeft kritiek op de behandeling door de EU van Hongarije en Viktor Orbán. Minister van Binnenlandse Zaken Aleš Hojs voegde eraan toe dat hij zich het recht voorbehoudt om een ​​leidende EU-bureaucraat “een varken” te noemen.

De Sloveense premier Janez Janša heeft slechts drie dagen de leiding over het roterende EU-voorzitterschap, maar heeft al voor controverse gezorgd binnen de voornamelijk politiek correcte Unie. Samen met de premier van Polen is Janša de enige EU-leider die de Hongaarse premier steunt op het gebied van LGBTQP-rechten tijdens de recente EU-top.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Slovenië: “We behouden ons het recht voor om Frans Timmermans een varken te noemen”

 1. Monalisa zegt:

  Een zeug eerste klas.
  Binnenhof ruziet over eerder sluiten twee kolencentrales, maar ’in Azië 600 erbij’
  AMSTERDAM – Zeshonderd nieuwe kolencentrales staan op de planning om te verrijzen in vijf Aziatische landen. Dat meldt de Britse denktank Carbon Tracker in een nieuw rapport.
  Het is bij de Nederland regering om al het geld bij de burgers weg te halen.
  U betaald het gelag van een hoop clowns 🤡

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Terecht deze man is de grootste dictator binnen het falende en mislukte bolwerk dat zich Verenigd Europa durft te benoemen. Een volgevreten dictator op kosten van de slaven die hiervoor belasting hebben betaald en nu de burgers gaat vertellen wat zij nog wel mogen eten of drinken. Mee heeft geholpen om onze veestapel te verminderen en visserij de nek om te draaien alles wat de benodigde bouwstoffen zijn voor een gezond leven de nek heeft omgedraaid. Hoe ongelooflijk dat o.a. massa Nederlanders aan dit dictatoriaal gedrocht hierin geloven en zich hebben laten verleiden en alle essentiële bouwstoffen haar neus voorbij laten gaan en nu tot consumptie de stap hebben gemaakt naar gemanipuleerd voedsel zoals o.a. vegan. Hoe ongelooflijk en niet te begrijpen dat zij in de opper God genaamd Timmermans met zijn overdreven klimaathysterie met behulp van een nietszeggende tiener Greta Thunberg niets anders dan een zwaar geïndoctrineerd kind zich volkomen gek hebben laten maken. Frans Timmermans een voormalige PvdA onbenul https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/timmermans-kop-van-jut-bij-aftrap-sloveens-eu-voorzitterschap~b327fb5e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F dus de kop van Jut zich onderdanig onderwerpen aan deze doorgeslagen linkse idioot die nu kans ziet de algehele macht heeft over een volkomen dom en blind volk die zich niet realiseren wat zijn waanzin onze samenleving gaat kosten. Hoe onbegrijpelijk dat de massa is lamgeslagen en zich hieraan schuldig maken dat straks voedeltekorten en vooral Jan met de Pet dus de massa hier zwaar de dupe van zullen worden. Ons geliefde Franske zal er geen pijn van lijden die dictator vreet zich en drinkt zich volkomen vol terwijl het volk op een houtje kunnen gaan bijten. Het toppunt van een soort te vergelijken NAZI praktijk. Kortom een blind en onderdanig volk tekent voor haar eigen ondergang.

  Like

 3. Jade zegt:

  Nou, daar heeft hij natuurlijk groot gelijk in.
  Een groter varken bestaat er niet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik vind dit een regelrechte belediging voor het varken.
  Ik heb voor Timmermans maar drie letters over, maar dan wel in kapitalen

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De benaming zwijn zou zelfs nog beter staan voor Frans Timmermans al zullen zelfs de moslimextremisten hem beschouwen als een varken of een ongelovige hond!

   Like

 5. Verwardeman zegt:

  FUIYLE ROODE SEYCKSACK .

  Geliked door 1 persoon

 6. Verwardeman zegt:

  WAERDELOOSCH STUCK STRONTH .

  Geliked door 1 persoon

 7. Atta Girl zegt:

  Het is als varken al erg genoeg dat je levensvooruitzichten kort zijn en eindigen bij de slager en als je op weg daar naar toe ook nog zo vreselijk beledigd wordt, ben je echt het slechtst af in de veestapel!!!

  Like

 8. karton zegt:

  Ik zit al een uur een fraaie benaming voor ons aller Fransje te bedenken, maar ik kan niks geschikts vinden/bedenken………….de meest smerige, gore naam is voor deze veelvraat nog te netjes/mooi.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Ach mensen, de val van het inhoudsloze fenomeen ‘timmerfrans’ zal onvermijdelijk en diep zijn. De kosmos heeft namelijk maling aan menselijke ego’s. Timmerzwans is één grote maskerparade: hij heeft wat standaard idioom en vocabulair in vreemde talen bij de nonnekes in Vught geleerd, waarmee hij in de media mooie sier probeert te maken. Hij verkeert ook almaar in dezelfde kringen, waar ze elkaar allemaal naar de mond praten. Hij is in feite niet meer dan een arrogant gedrocht, wiens ego evenredig aan zijn fysieke gewicht is meegegroeid. Hij werd vermoedelijk in zijn jeugd steevast als laatse gekozen op de gymnastiekles.
  Er komt natuurlijk een moment voor al die inhoudsloze lieden zoals hij, dat rennen belangrijker wordt dan lullen. En rennen doen ze in de ‘hogere’ échelons niet zo goed. Herinnert u zich de beelden nog van de koninklijke elite toen een damschreeuwer en een waxinelichtgooier hun dunne, elitaire laagje ernstig verstoorden? Daar renden de zogenaamde hoogheden op hun dure hakjes en in hun onpraktische, zijden mantelpakjes over de hobbelige keien.
  Angsthazen zijn het. En wat doen angsthazen meestentijds? Die proberen anderen angst aan te jagen, door ze op allerhande manieren te intimideren en imponeren, zodat ze hun eigen innerlijke leegheid niet zo hoeven te voelen. Uiteindelijk is Timmerfrans slechts een ‘useful idiot’ voor de narcistische lieden die weer boven hem staan. Zodra hij buiten zijn rol zou vallen, eindigt hij net als velen voor hem deden, met een touw om zijn nek aan een ledikant of deurknop….

  Geliked door 2 people

 10. PETER SELIE zegt:

  dAAR BEN IK HET HELEMAAL MEE EENS!

  Like

 11. Ravian zegt:

  Gewoon een doorsnee PvdAert.
  Een in het zuurverdiende geld van het werkende volk zwelgend zwijn dus.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s