Alice Weidel: “Van de terreurslachtoffers van Würzburg mogen geen tweederangs slachtoffers worden gemaakt!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering moet onmiddellijk een einde maken aan het onwaardige getouwtrek rondom de schadeloosstelling van de slachtoffers van de aanslag van Würzburg. Het is absurd om het “islamistische” motief van een dader te ontkennen, die doelbewust vrouwen vermoordt, daarbij “Allahu Akbar!” schreeuwt, en zijn misdaad daarna “zijn Jihad” noemt. Dat de “gevolmachtigde slachtoffers” van de Duitse regering de uitvluchten van de politiek dekt in plaats van de belangen van de slachtoffers en hun familieleden te behartigen, is een heel slecht rapportcijfer voor zijn ambtsuitvoering.

Juist deze zaak brengt het falen van de staat en daarmee de verantwoording van de politiek duidelijk aan het licht. Wanneer de autoriteiten naar recht en wet gehandeld zouden hebben, dan zou de moordenaar zich helemaal niet in Duitsland mogen ophouden, dan zouden de vermoorde mensen nog leven en dan zouden de familieleden en de gewonden niet zo getraumatiseerd zijn. Des te erbarmelijker is het zwijgen en de rechtsverdraaiing, waarmee de politiek duidelijk van deze verantwoording probeert af te leiden.

Blijkbaar hangt het van de herkomst van daders en slachtoffers af of de politiek verantwoordelijken extremisme en terrorisme willen erkennen of niet. De politieke indeling in eersterangs en tweederangs slachtoffers en de verachtelijke behandeling van de doden en gewonden van Würzburg en hun familieleden ondermijnt het vertrouwen van de burgers in het functioneren van de rechtsstaat.

Bron:
facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Alice Weidel: “Van de terreurslachtoffers van Würzburg mogen geen tweederangs slachtoffers worden gemaakt!

 1. Ravian zegt:

  Ze hoeven er geen tweederangs slachtoffers van te maken, dat zijn ze namelijk al sinds de islam import begonnen is.
  Blijkbaar denkt de regerende salonsocialistische elite net zo over de autochtone westerse burger als de islamieten daar over denken; minder dan varkens en honden.

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Dat wordt ook weleens tijd lijkt me, dat het godvergeten vertrouwen in de ,, rechtstaat ,, ten einde komt, en niet alleen bij onze buren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s