Rood-groene politiek vernietigt de vrijheid en de welvaart van de burgers

(Vertaling: E.J. Bron)

Met de Groenen dreigt voor ons de klimaatdictatuur. Alle maatregelen, die nu in de coronacrisis getest werden om de samenleving en de economie lam te leggen en de vrijheid van de burgers te beperken, kunnen ook voor de komende invoering van de “Great Reset” en de “Green Deal” ingezet worden. Dan kan het tot “klimaat-lockdowns” komen, die het economisch en maatschappelijk leven stilleggen. Voor de burgers betekent dit: verhoging van de energieprijzen, reizen wordt een luxe, beperkingen van de vrijheid van reizen, minder vrijheden, meer verboden, meer belastingen en heffingen, duurdere woningen en nevenkosten, lagere levensstandaard – en steeds maar weer lockdowns en uitgaansverboden om de CO²-grenzen niet te overschrijden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Rood-groene politiek vernietigt de vrijheid en de welvaart van de burgers

 1. Yvonne zegt:

  Verbied het ook om adem te halen!! Ruimt mooi op 7,7 miljard mensen minder
  Trouwens onze ( niet de mijne) oranjes zijn naar Duitsland naar tante lachebekje Merkel
  Ach ja Duitse vader, Duitse opa ,de appel valt niet ver van de boom
  O en duurdere woningen, zorg eerst eens dat er genoeg woningen zijn o.a in de sociale huur o nee die krijgen wij pas nadat personen die hier amper 1 jaar zijn eerst

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Yvonne op 5-7-2021 om 13.58 u.
   “Samen naar de Heimat, jáááá , gezellig !”
   Ik reken maar zo, @ Yvonne , door de EUSSR zullen álle koningshuizen toch wel verdwijnen , want de afzonderlijke landen bestaan alsdan niet meer dus dat koningsgezwel kan dan ook wel oprotten natuurlijk. Dat soort omhoog gevallen lanterfanters bestaat alleen maar voor de fok.
   Ik vermoed dat de helft van de bevolking rondom huis ’t Loo bestaat uit nakomelingen van dat koninklijke gespuis dat daar ooit verbleef.
   Na de dood van de huidige “royals” zal pas duidelijk worden welke viespeuken het waren tijdens hun leven, zoals Bernhard en de diverse pr. van Oranje en van de diverse Willems.

   Like

 2. Yvonne zegt:

  Aanvulling reis Oranjes Duitsland, rattenvanger de Jonge en toverheks Kaag zijn ook mee, lekker eten en drinken terwijl een ander niet eens een dagje apenheul kan hier baal ik soms vreselijk van
  Maar ik zou voor geen goud in hun schoenen willen staan ( nou ja voor 1 miljoen zakgeld per jaar!! )
  Ze hebben toch het miljoen van dame Amalia over?

  Like

 3. Bas zegt:

  Nederland gaat kapot
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/de-boeren-gaan-kapot-planbureau-om-stikstofdoelen-te-halen-moeten-boeren-weg-uit-brabant-gelderland-overijssel/

  De boeren gaan kapot! Planbureau: ‘Om stikstofdoelen te halen moeten boeren weg uit Brabant, Gelderland, Overijssel’

  Het Planbureau voor de Leefomgeving zegt in een advies aan de overheid dat, als Nederland de belachelijke stikstof- en klimaatregels verder aanscherpt, boeren bijna helemaal zullen verdwijnen uit Overijssel, Gelderland, én Noord-Brabant. Nederland is dan Nederland niet meer. En D66, GroenLinks, Volt, de VVD, het CDA, ChristenUnie, PvdA en alle andere kartelpartijen zagen dat het goed was.

  In stikstofgevoelige regio’s zal nauwelijks ruimte zijn voor open vormen van veehouderij en akkerbouw, zelfs wanneer ze biologisch of extensief zijn of gebruikmaken van innovatieve technologie,” aldus het PLB.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Eerst had je zure regen en alle bomen gingen kapot ((GINGEN)).
   En nu stikstof zure grond en nu gaan alle plantjes en beessies kapot.
   En als laatse gaan straks alle boeren kapot.
   En als aller laatste gaan alle mensen kapot want die hebben dan geen vreten meer.
   De mensheid is ziek gek achterlijk gestoord en waanzinnig geworden.
   MISSCHIEN DAN TOCH HET EINDE DER TIJDEN……..

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ vangie1206j op 5-7-2021 om 18.57 u. Mee eens ! Alleen…… met de uitlating “einder der tijden nadert” worden mogelijk heel veel slapende Jehova’s wakker geschud, dus ik verwacht zeer binnenkort hordes van die gasten aan m’n deur ! Verder heb ik m’n echtgenote bevolen om streng toe te zien op haar eigen CO2-uitstoot, ik las nl dat een mens plm 9 ton CO2 uitstoot op jaarbasis , en das veuls te veul ! De koning vliegt naar Duitsland terwijl er treinrails die kant op reeds klaarliggen, wát een waanzin om dan te gaan vliegen, hij zal z’n vlieguren wel moeten halen , die struikrover,

    Like

   • vangie1206j zegt:

    @Karton dat 9 ton CO2 of dat waar is weet ik niet maar stel wel.
    Waarom laat die gek Rutte dan duizenden moslim zwijnen ons land binnen komen.
    Trap al dat gajes legaal en illegaal het land uit en het CO2 en stikstof probleem is opgelost nog afgezien van de veiligheid veel beter dus.

    Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Je wéét dat ze álles bijelkaar liegen met hun co2 uitstoot raaskal…
   Een gemiddeld mens op aarde stoot op jaarbasis ongeveer 4,4 ton CO2 uit, een gemiddelde inwoner van de 36 rijkste landen stoot tweemaal zoveel uit als het wereldgemiddelde: 8,9 ton per jaar.
   Ondanks het feit dat we zwaar overbevolkt zijn, blijven ze gewoon mensen met ladingen van ca 500 per week hier binnenhalen.
   We worden belazerd!!!

   https://www.klimaathelpdesk.org/answers/hoeveel-co2-stoot-een-mens-gemiddeld-uit/

   Hoeveel CO₂ stoot een mens gemiddeld uit?

   Over het algemeen is de uitstoot per inwoner in rijke landen veel hoger dan in arme landen. Een gemiddelde inwoner van de 36 rijkste landen stoot tweemaal zoveel uit als het wereldgemiddelde: 8,9 ton per jaar.

   Een gemiddeld mens op aarde stoot op jaarbasis ongeveer 4,4 ton CO₂ uit blijkt uit cijfers van het Internationaal Energie Agentschap (IEA). Dit zijn alleen de emissies van energie en industrie, niet die van landgebruik en niet van broeikasgassen die anders zijn dan CO₂.

   Over het algemeen is de uitstoot per inwoner in rijke landen veel hoger dan in arme landen.
   Een gemiddelde inwoner van de 36 rijkste landen stoot tweemaal zoveel uit als het wereldgemiddelde: 8,9 ton per jaar.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    De reden voor dat verschil heet welvaart.
    Met andere woorden, als we terug in de bomen gaan wonen dan daalt onze CO2 productie tot die van de inwoner van een arm land.
    Das dus nogal een stevige prijs die je moet betalen om “groen” te zijn.
    En “groen” tussen aanhalingstekens omdat minder CO2 juist minder groen betekend.
    Er is geen enkele reden om minder menselijke CO2 productie na te streven, tenzij je de rijke landen in arme landen wenst te veranderen, en zie hier de werkelijke reden achter dit linkse streven.
    We moeten weer allemaal arm worden, zodat we weer op aalmoezen uitdelende socialisten gaan stemmen.

    Like

   • Bas zegt:

    Elders gelez3n:
    Is het niet veel effectiever om de steden op te heffen. Daar wonen heel veel mensen die heel veel consumeren. Als we al die mensen een bestemming elders hebben laten zoeken kunnen we de steden inrichten als natuurgebieden. Dus, hoppa Den Haag en Amsterdam hef je zelf op en maak plaats voor stikstofarme grond!

    Goed plan, daar wonen ook de meeste Gr links en d66 kiezers, dus win- win situatie.

    Like

 4. vangie1206j zegt:

  Dat kan dan allemaal wel waar zijn maar pikt de bevolking die groene terreur nog.
  Ik betwijfel het.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De boeren willen niettemin op woensdag in Den Haag gaan protesteren en wat mij betreft gaan ze alle linkse klootzakken, die het boerenbestand hier in Nederland om zeep willen helpen, bekogelen met rotte groentes en fruit! Dat uitschot is nog erger dan de Vrouwe van Stavoren!

   Like

 5. Ravian zegt:

  Tsja, het is en blijft socialisme, en het vernietigen van vrijheid en welvaart is het enige waar socialisme goed in is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  WIJ SAMEN hebben het goed voor elkaar omdat WIJ SAMEN zichzelf tot slaaf hebben gemaakt van de dictators door onderdanigheid en lafheid. Hoe is het mogelijk dat een stel misdadige machtswellustelingen in Brussel en in Den Haag de algehele samenleving kapot kunnen maken en dat zonder enig verzet. Dus de weldenkende mensen die zich hier wel tegen verzetten en haar stem laten horen worden door WIJ SAMEN mee de afgrond ingesleurd.
  Wat zijn wij toch een heerlijk verenigd volk dat zichzelf door lafheid en blindheid de das heeft omgedaan een zelfs de toekomst van hun kinderen op het spel hebben gezet.

  Like

 7. Bas zegt:

  Heldere geest!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/cbs-econoom-keert-zich-tegen-pbl-plan-om-boeren-weg-te-pesten-kost-onze-economie-miljarden-en-tienduizenden-banen/

  CBS-econoom keert zich tegen PBL-plan om boeren weg te pesten: ‘Kost onze economie miljarden en tienduizenden banen’

  Boeren krijgen steun uit onverwachte hoek! Het advies van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) om stikstofdoelen te halen, door boeren weg te halen uit Brabant, Gelderland en Overijssel, wordt weersproken door landbouweconoom Cor Pierik van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). ‘Dit kan de Nederlandse economie miljarden euro’s en tienduizenden banen kosten‘, stelt Pierik.

  De landbouweconoom maakt zonder moeite duidelijk waarom het halveren van de veestapel in voorgenoemde provincies een behoorlijk dom idee is. “De melkvee-, pluimvee- en varkenshouderij zijn gezamenlijk goed voor een toegevoegde waarde van 10 miljard euro”, rekent Pierik voor. “Dan heb ik het over het hele agro-complex. Dus ook bedrijven die afhankelijk zijn van deze sectoren zoals de veevoerindustrie, slachterijen en transportbedrijven die voer en vee vervoeren.”

  Like

 8. Bas zegt:

  Doodziek!
  https://www.bndestem.nl/roosendaal/jonge-boer-uit-oud-gastel-hekelt-rapport-planbureau-verkwanseling-van-vruchtbaarste-grond-in-europa~a139b17d/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Jonge boer uit Oud Gastel hekelt rapport Planbureau: ‘Verkwanseling van vruchtbaarste grond in Europa’

  OUD GASTEL – “Haagse arrogantie’ noemt boer Anton Bartelen (28) uit Oud Gastel het rapport van het Planbureau voor de Leefomgeving dat maandag verscheen. Daarin staat staat dat een groot deel van de boeren in Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel moet verdwijnen als Nederland wil voldoen aan de stikstofregels. ,,We zitten in de vruchtbaarste delta van Europa, de efficiency van onze landbouw vind je nergens ter wereld. We zijn de wereldtop, en nog is het niet goed genoeg.”

  ,Eerst willen ze de veehouderijen wegpesten, daarna is de plantaardige sector aan de beurt. Omdat het in Nederland niet zou passen. Dat is Haagse arrogantie.” Fel tikt hij met zijn wijsvinger op het artikel in de krant die naast hem ligt. ,,Het land wordt bestuurd en plannen worden bedacht door mensen die niet gehinderd worden door enige vorm van praktische kennis. Schrijf dat maar op.”

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  BasFilippini
  De @wef is een zakelijke lobby club voor multinationals en miljardairs belangen.
  Onbegrijpelijk dat onze politici en overheidsdienaren hier lid van zijn.
  Dit zou per wet verboden moeten worden vanwege belangenverstrengeling.
  Wie dient een motie in?

  https://pbs.twimg.com/media/E5Rvl1eXoAAGxfr?format=jpg&name=large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s