Tweet van Geert

Morgen uitspraak Hoge Raad over minder-minder. Dan zal blijken hoe corrupt NL is. Mag Akwasi ongestraft tot moord oproepen, Rutte liegen en bedriegen en Kaag met belastinggeld/docu de verkiezingen beïnvloeden terwijl de oppositieleider wordt veroordeeld voor een Marokkanen-vraag?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Geert

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Of je nou veroordeeld wordt of niet door dat zooitje lafbekken maakt verder niets uit Geert. Jouw tijd komt nog en samen met miljoenen realistische Nederlanders sta je er niet alleen voor.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan de volgende leugenaar die de zaak wil frustreren.

  Hugo de Jonge in paniek: moet WOB-documenten vrijgeven volgens rechter, maar huurt eerst 50 juristen in

  Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid werd vorige week geconfronteerd met een rechterlijke uitspraak die hem verplicht Wob-verzoeken in te willigen. In plaats van naar de rechter te luisteren is zijn ministerie haastig op zoek gegaan naar vijftig juristen.

  Tv-programma Nieuwsuur spande een rechterlijke procedure aan omdat het ministerie van Volksgezondheid (VWS) maling had aan informatieverzoeken via de Wet openbaarheid van bestuur (WOB). Volgens die wet moet het verzoek binnen acht weken worden behandeld en de documenten openbaar worden gemaakt, maar Nieuwsuur wacht al sinds mei 2020 op de behandeling van drie verzoeken.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/hugo-de-jonge-in-paniek-moet-wob-documenten-vrijgeven-volgens-rechter-maar-huurt-eerst-50-juristen-in/

  Like

 3. Edwin Lauxen zegt:

  Hoeft niks meer te blijken….Nederland is geen rechtstaat, triest maar waar, dat zeg ik al jaren !

  Like

 4. Ravian zegt:

  Zal ik alvast een tip geven?
  Het begint met “bananen” en eindigt op “republiek”.

  Geliked door 1 persoon

 5. leeuw7 zegt:

  Nederland is spijtig genoeg een bananenrepubliek met een ruggengraatloze niet integere rechterlijke macht!!Een demissionaire recidiverende kliek sociopaten die Nederland vast en zeker ten gronde richten met de crimineelste psychopatische premier ooit namelijk ;Mark R.Nu nog van overheids wege de boeren ruïneren samen met die andere fascistische partijen zoals de aso’s van GroenLinks en PvdA !! Samen met de maffia te Brussel krijgen zij Nederland wel kapot!!

  Like

  • Julia zegt:

   l.eeuw7 Nederland is al voor een groot deel kapot door het stellen van totaal verkeerde prioriteiten en een ruggengraatloze slapjanus Mark Rutte en zijn linkse maffia aanhang. Kijk om u heen zie hoe Nederland de afgrond langzaamaan maar zeker diepere in zakt. Niets deugt meer https://www.telegraaf.nl/financieel/1605053185/betonrot-in-bv-nederland-zorgen-kwaliteit-onderwijs-en-tekort-aan-woningen, kapot bezuinigde zorg met als resultaat dat als de IC bedden of ziekenhuizen vol stromen hele hele land plat moet, de chaos rondom maatregelen die geheel tegen elkaar indruisen en waar de logica van zoek. Prinkjunk De Jonge met zijn blunders en falen en maar roepetoeteren vaccineren, vaccineren en wat gebeurt in dit zieke land een festival gaat boven een priklocatie wat een succes weer, paniekzaaiers continu in praatprogramma’s die hierdoor haar geloofwaardigheid totaal de nek omdraaien https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/angstzaaier-ernst-kuipers-laat-weer-van-zich-horen-virus-gaat-niet-meer-weg-herhaalde-vaccinaties-goed-mogelijk/ de mislukking van toegangstesten vliegen is een drama door allerlei maatregelen maar ongecontroleerd met de auto reizen door Europa is mogelijk. Niet dat ik hier tegen ben in tegendeel maar het gaat om de chaos van zogenoemde noodmaatregelen, een ondermaatse falende vooral linkse politiek, onverantwoorde maatregelen die onze boeren de nek omdraaien en voedsel hierdoor straks schaarser wordt en onbetaalbaar, ongekende hoge accijnzen op brandstof en energie en vooral op juist het gezonde voedsel, ook de visserij is inmiddels al de nek omgedraaid, enorme bemoeienissen van onze overheid door de meest idiote betuttelingen en ga zo maar door maar belangrijker is dat Rutte uithuilt door het verhaal van zijn homo vriendje in Luxemburg waar talloze domme Nederlanders achter staan en zich scharen achter o.a. racistische organsaties zoals BLM en KOZPdie onze samenleving ontwrichten en onze geschiedenis en tradities de nek omdraaien, maar beseffen niet dat zij allen ondertussen zichzelf de nek omdraaien door de misstanden en wanbeleid van onze bestuurders en politiek en zelfs de toekomst van eigen kinderen op het spel zetten. Kortom Nederland is verloren en overgeleverd aan het bolwerk de mislukte EU en islamisering grotendeels mede veroorzaakt door een massa domme, blinde en laffe volgzame onderdanige schaapjes. Nederland bestaat niet meer een eens mooi land is verworden tot een corrupte bananenrepubliek en wordt de komende jaren meer en meer onderdrukt door een ongekende dictatuur.

   Like

 6. Sinyo zegt:

  Die quasi doodschopper is zwart
  En Geert Wilders is Blank.
  Krijgt van Hoge Raad de Gard .
  Voor ons is dat Stank voor Dank
  Ach-gutte schreeuwt ook nog van de daken
  Kapot zal ik dat flutpartijtje PVV van je maken

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik sta helemaal achter Wilders maar helaas is onze rechtstaat corrupt en discrimineert. Inderdaad mogen politieke criminelen zoals Rutte, Hoekstra, Wiebes die duizenden gezinnen bewust kapot hebben gemaakt gewoon hun gang gaan en laten we het nog maar niet hebben over o.a. de vele fraudes door bestuurders en politici, haat zaaien is toegestaan voor zwarten die blanken tot het schuim der aarde verklaren en de boel ophitsen, openbaar haat zaaien vrijuit gaan. Maar pas op een uitspraak als minder minder kan zeer grote gevolgen hebben ben benieuwd als één of andere zwarte haatzaaier minder minder blanken roept of hij of zij dan ook voor de rechter staan. Zeker weten van niet omdat onze rechtstaat een pakhuis is gevuld met ziekelijke links die alles vergeven wat zwarten uitkramen, ze faciliteren en ze o zo zielig vinden. Onze rechtstaat is onbetrouwbaar en voert volop klasse justitie en discrimineert eigen ras. De gewone blanke man of vrouw hoeft niets van het OM of rechter te verwachten en waarvoor praktisch geen recht meer te halen is. Zelfs vreedzame demonstratie tegen het ziekelijke linkse wanbeleid wordt direkt afgestraft maar duizenden BLM demonstranten kunnen zonder meer op De Dam vrijuit hun gang gaan net als het vertrappen of spugen van bijv. de Israëlische vlag door een hatende moslim nazaat onder toezicht van zijn moeder kan en mag, Friezen die een kinderfeestje leuk willen houden maar geprovoceerd worden door een terroristische organisatie KOZP worden bestraft en degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan opruiing en provocatie dat KOZP gespuis gaan vrijuit . Hoe wil men nog in een rechtstaat geloven. In ieder geval veracht ik op dit moment de Nederlandse rechtstaat omdat mijn haren te bergen reizen van wat er binnen OM en justitie plaats vindt en niets meer met democratie heeft te maken de weegschaal van Vrouwe Justitia hangt teveel naar links en is niet meer in verhouding.

  Like

 8. Verwardeman zegt:

  Organiseer een landelijke demonstratie !
  Of blijf je alleen maar praten ?

  Like

 9. Angélica de Sancé zegt:

  Door de uitspraak van de Hoge Raad is de Trias Politica in Nederland definitief afgeschaft. De rechter bepaalt vanaf nu wat er wel en niet mag worden gezegd door een politicus. De rechter bepaalt nu ook wanneer en waar iemand als politicus spreekt of als burger en niet langer onschendbaar is. In de Tweede Kamer geldt de onschendbaarheid nog wel maar daarbuiten kennelijk niet meer, terwijl een politicus altijd en overal in dienst is van de kiezers. Tijdens een verkiezingscampagne moet een politicus vrezen dat een rechter die het niet met hem eens is, hem kan veroordelen! Hier zijn ook nog andere grenzen overschreden door de rechterlijke macht want die vindt het oké dat de ene politicus voor hetzelfde vergrijp vrijuit gaat, zoals Oudkerk of Spekman en een andere moet worden veroordeeld. Willekeur dus ten gevolge van politieke overeenkomsten tussen rechters en hen welgevallige politici of juist vanwege verschillen in opvatting. De rechterlijke macht dient juist neutraal te zijn, waar de blinddoek van Vrouwe Justitia op wijst. Maar in Nederland kijkt Vrouwe Justitia naar links, naar Kaag, Klaver, Kuzu en Rutte om de oppositieleider te veroordelen en ‘Kallt te stellen’. Laten we alsjeblieft ophouden met landen als Hongarije of Polen te bekritiseren. Nederland is zelf een ondemocratische bananenrepubliek en dat is vandaag nogmaals bevestigd!

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Ondertussen, meer meer….ohw ja, en de boeren moeten weg/plaats maken….

  https://www.geenstijl.nl/5159969/yep-vvd-haalt-weer-700-naar-uw-leefomgeving/

  Yep. VVD haalt weer 700 naar uw leefomgeving

  terwijl de VVD nog zo gezegd had dat ze geen asielinstroom meer wilden. 700 boeren kunnen nu hun biezen pakken, want ze worden omgevolkt voor inclusieve diverse leefomgeviërs die toch geen aardappels met jus eten, dus op dat akkerland kan meteen een zonnepark. Zo schaffen wij dat! Voor iedereen die geen idee heeft hoeveel 700 is… HIERO.

  Like

 11. M. zegt:

  Sla die demissionaire MINISTER VAN ONGEZONDHEID met feiten om de oren dat er in de laatste vijf maanden covid vaccinaties meer doden zijn gevallen dan bij alle vaccins van de laatste 20 jaar bij elkaar aan doden zijn gevallen in de EU, UK en VS.

  Duw de waarheid met feiten door zijn strot.
  Met bronnen: EMA /EndraVigilance, MHRA/ Yellow card sheme, CDC/ VAERS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s