CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

 1. Bas zegt:

  Typische doorgedraaide gek

  Like

 2. Jan zegt:

  De stille opkomst van het fascisme in de VS – Pelosi’s aankondiging van dinsdag zou koude rillingen over je rug moeten veroorzaken

  De waakzamen hebben gewaarschuwd voor het huidige gevaar, maar de alarmisten zouden aan waanvoorstellingen lijden, “nou, DAT kan niet gebeuren in de VS!” Overduidelijke gebeurtenissen die begonnen met de regering van Obama schokten en veroorzaakten consternatie, maar alles werd vergeten onder de regering van president Trump. Toen kwam 3 november 2020 en luidde de realiteit in dat de droom een ​​nachtmerrie is geworden.

  Zes maanden na de regering-Biden zijn Amerikanen getuige van de openlijke aanvallen op onze beleefdheid, de totale minachting voor ons historisch erfgoed, de vervloeking voor onze eens zo benijde cultuur en de ondergang van onze bloeiende economie. Het bolwerk van onze onafhankelijkheid werd geschonden toen rechtbanken weigerden de wet te handhaven. Degenen die trouw blijven aan de Grondwet worden gevangengezet, terwijl degenen die anarchie bepleiten worden toegejuicht.

  Een schokkende gebeurtenis die op 6 juli 2021 door de Los Angels Times werd aangekondigd, illustreert hoe ver het pad van desintegratie van het ooit zo trotse standbeeld van onze natie in de wereld is. “De politie van het Capitool heeft dinsdag aangekondigd dat het bureau regionale veldkantoren in Californië en Florida opende om de bedreigingen aan het adres van leden van het Congres te onderzoeken in de nasleep van de ‘aanval’ op het Capitool.”

  De aankondiging van de flagrante overschrijding van Nancy Pelosi’s bevoegdheid en haar leger van bruinhemden kwam slechts twee dagen nadat onze natie de Onafhankelijkheidsdag had gevierd waarbij onze natie de tirannie afwees en vrijheid werd verkregen.

  Volgens aankondigingen zal Pelosi de Capitoolpolitie toewijzen aan verschillende “hotspots” in ons land met als doel de confrontatie aan te gaan met degenen die als “radicale extremisten” worden beschouwd. Iedereen weet dat dit een term is die wijst op personen die te grondwet respecteren en niet de extremisten.

  Hoewel deze visie van Pelosi (en klaarblijkelijk van iedereen in het Congres, in het Witte Huis en het SCOTUS is aangezien er een oorverdovende stilte is vanuit hun kwartieren over deze actie) niet onverwacht is, is het een andere historische illustratie van hoe vrijheid wordt gegrepen en tirannie de Rechtsstaat wordt.

  Het historische precedent is duidelijk. Hoewel Adolf Hitler synoniem is met puur kwaad, is hij niet de enige in de “Hall of Shame” van de beschaving. Alle despoten delen een gedragspatroon. Deze recente aankondiging van de inzet van Pelosi’s Capitol Police om radicale extremisten in het hele land uit te roeien (lees: handhavers van de wet), is een overduidelijk gedrag van despotische heerschappij en ondergang.

  Hitlers opkomst tot kwaadaardige tirannie was zorgvuldig georkestreerd. Beginnend in kleine bijeenkomsten vergaarde het fanatieke steun via een sluwe propagandamachine. De waarheid was verdraaid. Leugens werden gepolijst. De geesten werden gemanipuleerd. Maar zelfs met deze prestaties zou niet iedereen in ganzenpas met de fascisten marcheren. Hitler had een troepenmacht nodig om elke oppositie te onderdrukken.

  Heinrich Himmler is voor altijd geëtst in de kronieken van de menselijke beschaving als de personificatie van het kwaad. Hitler schakelde Himmler in om de anderen het zwijgen op te leggen en die Hitlers dromen zouden kunnen verstoren en bedreigden. Himmler begon in 1925 met een bende van 300 “bodyguards” voor Hitler. Deze groep werd opgericht en noemde de “Schutzstaffel”. We kennen het gewoon als de ‘SS’. Deze groep groeide tot 50.000 toen Hitler de controle over Duitsland overnam. Uiteindelijk telde deze groep in de honderdduizenden. Aanvankelijk was deze groep de persoonlijke lijfwachten van de Führer maar het kwaad kent geen grenzen, en al snel kreeg deze groep taken toegewezen om iedereen die als “ongeschikt” werd beschouwd, te controleren en uit te roeien. De SS werd de politie voor de natie Duitsland en al zijn veroverde gebieden. Dit is de groep die belast is met de “Endlösung”. Dit is de groep die verantwoordelijk is voor de institutionele moord op en genocide van meer dan 20 miljoen mensen tijdens de Holocaust, waaronder ongeveer 5,2 miljoen tot 6 miljoen Joden en 10,5 miljoen Slaven.

  Dit is de groep die betrokken was bij de dagelijkse operatie van Hitlers wreedheden en moorden op individuen in de door de nazi’s bezette gebieden. Dit is het gezicht van de terrorist in de vernietigingskampen.

  Dit is nu precies het Amerika van 6 juli 2021! Er is een nationale aankondiging gedaan waarin staat dat er een nationale politie zal komen die belast zal worden met het controleren en uitroeien van “radicale extremisten”. De grondwettelijke rechten die aan de afzonderlijke staten zijn toegekend, worden teniet gedaan. De federale regering heeft besloten dat de staat beter dan het individu weet wat ‘vrijheid’ inhoudt.

  Dit is de les van de geschiedenis. De les kon niet duidelijker zijn. Dit is een teken van fascisme dat leidt tot tirannie die iedereen tot slaaf maakt.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/silent-emergence-fascism-usa-pelosis-tuesday-announcement-send-chills-spine/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s