Fuck Den Haag!!!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Fuck Den Haag!!!

 1. Jan zegt:

  Covid19 adviseur van GB is een doorgewinterde communist, is al 40 jaar lid van de CP

  Like

 2. Ravian zegt:

  Juist ja, die hele PCR test is niets anders dan een gereedschap om naar politieke behoefte “besmettingen” mee te kunnen genereren.
  En op die zeepbel is dan vervolgens de hele Corona hoax gefundeerd.
  Hoog tijd dat de domme massa in de gaten krijgt dat de keizer in zijn blootje loopt.

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   @Ravian,

   Precies,.. dat zeg ik al sinds het begin van het zogenaamde “testen”..

   Als je gewoon naar het aantal slachtoffers kijkt, zie je dat er helemaal niets bijzonders aan de hand is.

   Zonder nep test geen nep pandemie..

   Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Fuck al die linkse doorgeslagen partijen. Ons hele land ligt ondertussen op zijn gat alles is kapot bezuinigd en dan moeten we de grootste onbenul en lapzwans Grapperhaus en volksverlakker Rutte nog aanhoren over de aanslag van Peter de Vries. Ze moeten zich kapot schamen dat er dermate is bezuinigd dat het politiekorps niet meer functioneert, op trainingen van agenten wordt bezuinigd en het falen van Veiligheid en Justitie alsmede de ongelijkheid, kartelpolitiek binnen Justitie en discriminatie binnen Justitie een groot drama voor onze rechtstaat is. Alle macht over de criminelen zijn ze kwijt, de chaos binnen justitie is ongekend en klasse justitie ontoelaatbaar.https://www.telegraaf.nl/nieuws/1026063628/aanpak-zware-asielcriminaliteit-faalt-meer-verdenkingen-van-poging-tot-moord-en-doodslag Maar we drukken het enorme wanbeleid van Kaag en de Groen Linkse idioten gewoon door om dagelijks nog meer van dit tuig binnen te halen tot zelfs IS tuig ophalen per vliegtuig om dit tuig hier voor de rechter te dagen dat klauwen met geld gaat kosten dus door de Nederlandse belastingbetaler betaald en waarvan geen enkel bewijs wat dit tuig daar heeft uitgevoerd te bewijzen valt. Te ziek voor woorden. Ondertussen wordt de bevolking opnieuw geconfronteerd met komende lock downs door nu al angst in te boezemen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1996134832/coronaminister-de-jonge-vraagt-omt-om-spoedadvies-vanwege-oplopende-besmettingen Inmiddels stemde meer dan 100 kamerleden voor de a status van coronavirus https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/belachelijk-meer-dan-100-kamerleden-stemden-voor-a-status-van-coronavirus/ Dit betekent dus dat de falende dictator De Jonge en aanhang meer macht kunnen uitoefenen om het volk nog meer te onderdrukken en aan de duivels zijn overgeleverd. Wat leven we toch in een prachtig land dat bol staat van corruptie binnen de politiek en de voor zover je dit nog kunt noemen de rechtstaat. nu hier nog de klimaat terreur boven op en we zijn dan geheel verloren en leeg gezogen.

  Like

 4. Wim zegt:

  Helemaal waar! Maar het punt is, dat veel mensen en kinderen zo in de angstmodus gemanipuleerd zijn, dat ze bij de eerste kuch al naar een teststraat rennen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Daar gaan we weer:

  ’s Werelds MEEST overdraagbare Covid-variant’ is nu gespot in 31 landen: wetenschappers verbijsterd waarom deze ‘dodelijkere en besmettelijkere’ Lambda-mutant het niet overneemt van Delta
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9759677/Coronavirus-Australia-Covid-19-strain-Lambda-infectious-Delta-variant.html

  Like

 6. Jan zegt:

  Verpleegkundige: Steeds meer patiënten vanwege bijwerkingen vaccinatie

  Er komen nu meer mensen op de spoedeisende hulp met twijfelachtige bijwerkingen zoals gevoelsstoornissen, verlammingen, blijvende hoofdpijn na vaccinatie, visuele stoornissen, cardiologische problemen dan we ooit coronapatiënten hebben gehad.
  En met alle beroertes kun je niet meer vragen of ze ingeënt zijn en wanneer.

  Wat de CT-waarden betreft, maken we alleen onderscheid tussen een positieve of een negatieve PCR-test. De Ct-waarde is niet gespecificeerd – niet vanaf het begin.

  Op de vraag waarom er geen griep meer is, kan ik alleen maar zeggen dat we in maart vorig jaar nog hebben getest op corona, griep A en B toen er iemand kwam met griepverschijnselen. Op een gegeven moment in de loop van het voorjaar van 2020 hield dat op en werd er alleen op Corona getest.
  https://politikstube.com/krankenschwester-immer-mehr-patienten-wegen-nebenwirkungen-der-impfung/

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Smerig politiek corrupt tuig,vuile landverraders en ze werken ook mee aan een genocide op de nederlandse bevolking met de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De uitvinder van de PCR test (wijlen Kary Mullis) heeft bij leven verklaard (video) dat met zijn test geen enkel virus op te sporen is. Alleen maar fragmenten van vele aanwezige virussen, al dan niet dood. Waarom is er niemand die dit eens in de openbaarheid brengt ! Tijdens de Mexicaanse griep periode probeerde men ook al eens de mensheid te knechten met van die vreselijke maatregelen. Gelukkig wist men toen nog net op tijd deze idioterie te stoppen.

  Like

 9. Walther Metz zegt:

  Tja wat kun je hier nog op zeggen enof schrijven ben er zo’n beetje klaar mee. Tis da.

  Like

 10. Bob zegt:

  Angstige mensen zijn sneller bereid een
  door de regering opgelegde oorlog te helpen.
  Wanner zijn we angstig genoeg?
  De NAVO kijkt al in de buurt van de Krim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s