Opdat wij niet vergeten . . .

Aan alle elites, politici, gezondheidsdeskundigen en zogenaamde journalisten. Wij zullen niet vergeten wat jullie de wereld hebben aangedaan…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Gwoon Henny“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opdat wij niet vergeten . . .

 1. Hovawart zegt:

  De politieke huichelarij is de bron van alle misstanden, de groeiende bekrompenheid een gevolg van tijdelijke verplichtingen en zelfs wettelijke maatregelen, het beleid knevelt de samenleving, gijzelt de bevolking om de vrijheid te ontnemen……….dit land verdient zo veel beter, c’est ça.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Gisteren is de Beierse AfD-politicus Martin Hebner, over wie deze blog enkele dagen geleden verslag uitbracht, overleden. Hij leed aan een hersentumor.
  Het huis waar hij stierf was het doelwit van antifa aanvallen tot de laatste dagen. De muren waren beplakt met slogans en besmeurd met uitwerpselen.
  Nu hij dood is, kunt u in de linkse pers leugenachtige necrologieën over hem lezen, waarin hij wordt beschreven als een vriendelijk en kundig man.

  Martin, je bent nu in vrede. R.I.P.

  Geliked door 6 people

 3. Jan zegt:

  Ook Californië werkt het gehele Griekse alfabet af, zit nu bij ἔψιλον (Epsilon) als nieuwe covid-variant, een week terug hadden de ‘wetenschappers’ het λάμδα (Lambda)- variant geïntroduceert. Momenteel wordt echter nog het δέλτα (Delta)-variant gebezigd om de goedgelovigen angst aan te jagen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/california-epsilon-variant-evade-covid-19-vaccines-study-says/

  Nog negen letters van het Griekse alfabet te gaan, maar dan zijn wij wel in het Schwabse Eloi-paradijs, dan dan weer wel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Bestuurslid van de gezondheidsafdeling van Missouri gecensureerd na verzet tegen experimentele vaccindwang en dwang masker te dragen

  [https://youtu.be/hrDD7lrV240]

  Suzie Davis was het enige lid dat tegen het inbrengen van het vaccin in Jefferson County stemde. Ze verwierp fel het plan van de raad om 70 procent van de inwoners van de provincie te vaccineren met een voorlichtingscampagne over vaccinatie.

  Suzie, een lid van de Board of Trustees van het Jefferson County Health Department, werd gecensureerd en wordt beschuldigd er van beschuldigd dat ze probeerde de handhaving van het masker en het vaccineren tegen te houden.

  Davis heeft zich maandenlang onvermurwbaar verzet tegen het besluit van haar collega’s om de maskerplicht te verlengen.

  Op dinsdag hield de Jefferson County Health Department Board of Trustees een speciale vergadering om Davis klein te krijgen. Maar Davis, het enige lid van de raad van bestuur op de vergadering zonder masker, hield voet bij stuk.

  Bestuurslid Timothy Pigg schold Davis tijdens de vergadering uit en beschuldigde haar van het ondermijnen van de gezondheidsafdeling en het misbruiken van haar positie om een ​​politieke agenda te promoten.

  De afkeuringsresolutie beschuldigt Davis van het niet uitvoeren van administratieve taken volgens de statuten van de afdeling, bewerend dat ze “regelmatig te laat en onvoorbereid naar bestuursvergaderingen komt” en “de bestuurspakketten die haar voorafgaand aan de vergaderingen zijn verstrekt niet adequaat beoordeelt, zodat ze kan deelnemen aan een zinvolle discussie.”

  Bestuursvoorzitter Dennis Diehl: Davis mag gerust een andere mening hebben maar zij moet wel doen wat wij verlangen.

  Het bestuur klaagde ook in de resolutie dat Davis “aanhoudend probeerde bevoorrechte medische informatie te verkrijgen buiten de gevestigde kanalen

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/health-department-board-member-censured-opposing-experimental-vaccine-coercion-mask-mandate/

  Er wringt ‘iets’ in de argumentatie van Diehl

  Like

 5. Jan zegt:

  Aangezien de roden in Amerika nu persoonlijk de niet-gevaccineerden huis aan huis komen ‘bezoeken’ neemt men maatregelen dat het verboden is om het erf van de bewoners/eigenaren te betreden

  Senator Kelly Townsend
  I have spoken to local law enforcement and if you don’t want the Federal government on your property asking about vaccines, they advise you to post a no trespassing sign in a visible location. This is a prerequisite to be able to charge someone for being there against your will.

  Offenders will beshot is effectiever

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  MRNA vaccinatie:
  Er zijn in maart meer dan 300 doden gevallen bij kinderen tussen 12 en 18 jaar

  Like

 7. M. zegt:

  In de hele historie van virologie zijn er NOOIT mutaties geweest die een meer dodelijk virus voort brachten. NOOIT !
  Als virussen muteren worden meer besmettelijk en makkelijker overdraagbaar maar MINDER DODELIJK !!!!!

  In de laatste 5 maanden covid gifspuit vaccinaties zijn er meer doden gerapporteerd dan dat er doden zijn gerapporteerd van alle vaccins van de afgelopen 20 jaar bij elkaar in de EU, UK en VS.

  Bron; EMA / Endra Vigilance, MHRA / Yellow card sheme, CDC / VAERS

  OPDAT WIJ NIET VERGETEN HOE ZE DE DOOD INGEJAST WORDEN MET DE GIFSPUIT.

  Like

 8. M. zegt:

  in de hele historie van virologie zijn er NOOIT mutaties geweest die een meer dodelijk virus voort brachten. NOOIT !
  Als virussen muteren worden meer besmettelijk en makkelijker overdraagbaar maar MINDER DODELIJK !!!!!

  In de laatste 5 maanden covid gifspuit vaccinaties zijn er meer doden gerapporteerd dan dat er doden zijn gerapporteerd van alle vaccins van de afgelopen 20 jaar bij elkaar in de EU, UK en VS.

  Bron; EMA / Endra Vigilance, MHRA / Yellow card sheme, CDC / VAERS

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Daar gaan we weer ergens gelezen dat de maatregelen weer aangescherpt worden door teveel besmettingen, ja daar kon je op wachten

  Like

 10. Bas zegt:

  Hoe ze je geest breken….zodat je overgaat tot vaccinatie.

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s