PVV-leider Wilders gelooft niks van strijd kabinet tegen georganiseerde misdaad: “Maffia is de baas en Rutte een incompetente zwakkeling.”

(Door: Bart Reijmerink)

Demissionair premier Mark Rutte heeft zojuist gezegd dat de strijd tegen georganiseerde misdaad er een is van de lange adem, maar Wilders gelooft hier helemaal niks van. Er is onder Rutte én Grapperhaus helemaal niks gebeurd, aldus de PVV-voorman. De georganiseerde misdaad heeft alleen maar méér voet aan de grond kunnen krijgen. Volgens Wilders is het overduidelijk dat Rutte een “incompetente zwakkeling” is. 

Het is nogal een flink verwijt van de PVV-leider jegens de demissionair premier, maar geef Wilders maar eens ongelijk. Oók de politievakbond in Nederland deelt de mening dat de ellende in ons land alleen maar is toegenomen, dat de narco-ellende is toegenomen en de mocro-maffia steeds invloedrijker is geworden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op PVV-leider Wilders gelooft niks van strijd kabinet tegen georganiseerde misdaad: “Maffia is de baas en Rutte een incompetente zwakkeling.”

 1. Julia zegt:

  Rutte een zielige onderkruipende huichelaar zelfs onderdanig aan heks Kaag. Helaas is dat vaasje van hem al in ontelbare stukken gebroken maar helaas herinnert hij zich niet dat het ooit heel was. Ik heb geen woorden meer voor deze ziekelijke machtswellusteling met zijn arrogantie, leugens en zijn beknopt geheugen. Die man is rijpe voor een opname. Wie überhaupt nog in Rutte en die ziekelijke linkse idioten gelooft mag wel eens in retraite om zich tijdelijk terug te trekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Yeah, minder politie en een “diversere” politie (lees meer criminelen bij de politie), met de focus op het onderdrukken van de vrijheid van (rechtse) meningsuiting in plaats van de bestrijding van criminaliteit, in combinatie met een met hetzelfde sop overgoten OM en een ongebreidelde massale invoer van crimineel islamitisch tuig.
  Maar als we allemaal een “lange adem” hebben (lees op Rutte en zijn criminele bende blijven stemmen) dan komt het vanzelf allemaal goed in dit “fijne landje”.
  En het trieste is dat 80% van het electoraat, het echte “stemvee” dus, deze bagger nog voor zoete koek slikt ook.

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  De politiek is georganiseerde misdaad,ze zijn de vijand van de eigen bevolking.Politici worden achter de schermen (schaduwregering) aangestuurd door de werkelijke machthebbers op deze wereld.De (nazi) bilderberg groep,de club van rome (vaticaan) de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deep state/cabal/illuminati.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Alleen uw Nederlandse regering ziet dat niet, heeft u die kale vanavond voor de camera gezien en dit is hooft van justitie en de politie 👮‍♂️ Wat een dweil.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    AMSTERDAM – De tweede verdachte die dinsdagavond is opgepakt voor de moordaanslag op Peter R. de Vries, is de 21-jarige Delano G. uit Rotterdam. De man heeft een Antilliaanse achtergrond en is eerder met de politie in aanraking geweest.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Monalisa.Die gepolijste dildo is ook een psychopaat en doet precies wat zijn bazen hem opdragen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Het ziet er uit dat we weer hetzelfde spelletje hebben, net als met de veteraan Jürgen uit België. Eerst was gisteren in de media verteld dat de schoten kwamen van een half getinte man, maar vandaag zeiden ze op de radio dat de het twee Nederlandse verdachtes waren uit de provincie Gelderland. De nieuwste versie is nu dat het 2 verdachtes zijn, waarvan 1 Pools is en de ander 20 jarige uit Rotterdam. Ik zie dat ze alle video’s verwijderen van dat incident. Waarom doen ze dat? Hier heeft iemand (Bas) vanochtend op deze website een video gepubliceerd, waarin te zien is hoe de Vries alleen een straat inloopt en daarna hoor je 5 afgevuurde kogels. Wat interessant is aan de video, is dat er na de afgevuurde kogels te zien is dat er paar honderd meter verder een politiewagen de straat in rijdt in die richting, dus zij konden de verdachten direct opakken. Dus hier hebben we een zeer rare situatie, net als bij Jürgen in België.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De politiek is georganiseerde misdaad,ze zijn de vijand van de eigen bevolking.Politici worden achter de schermen (schaduwregering) aangestuurd door de werkelijke machthebbers op deze wereld.De (nazi) bilderberg groep,de club van rome (vaticaan) de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deep state/cabal/illuminati.

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  De politiek is georganiseerde misdaad,ze zijn de vijand van de eigen bevolking.Politici worden achter de schermen (schaduwregering) aangestuurd door de werkelijke machthebbers op deze wereld.De (nazi) bilderberg groep,de club van rome (vaticaan) de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deep state/cabal/illuminati.

  Geliked door 2 people

 7. Harry. zegt:

  En wéér heeft Wilders gelijk !
  Rutte is een incompetente smeerlap , die de criminaliteit weinig in de weg legt .

  Wat heeft ie anders te bieden dan loze woorden en afgezaagde kreten ?
  Ze zijn geschokt , het is vreselijk wat er gebeurd is en het mag nooit meer gebeuren .
  En wat doet die lul er tegen ?
  Geen dónder !

  En nu staat ie te beweren dat het maanden of járen gaat duren om die criminaliteit aan te pakken .
  Hoe lang is ie al premier en wat heeft ie er aan gedaan ?
  Heeft ie iets bereikt ?
  Nul komma nul !

  En al die loze kreten , van Willempie Alexander tot aan toe , geschokt , vreselijk ,etc .
  Ze weten toch ook waar al die ellende vandaan komt ?
  UIT NOORD AFRIKA !
  En wat doen ze ?
  Iedere dag zo’ 500 van die terroristen toelaten !
  Leren ze iets van tuig zoals die Taghi ?

  NEE , GEEN ÉNE DONDER !..

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Een kereltje als Rutte roept al járen dat de strijd tegen de georganiseerde misdaad een strijd van jaren is, liegt dat hij barst als tegelijkertijd de rechterlijke macht al járen bezig is álle criminelen met fluwelen handschoentjes aan te pakken i.p.v. te doen waarvoor zij, de rechterlijke macht, is aangesteld n.l. : STRAFFEN.
  In dit land is het veel “ernstiger” om in de auto je iPhone in je hand te houden dan iemand een schop tegen het hoofd te geven; nog véél ernstiger is het om te roepen dat wij, de échte Nederlanders, “minder Marokkanen” in óns landje willen.
  Maar als een BN’er , Rob Oudkerk, tegen een andere BN’er , Job Cohen, zegt : “dat zijn KUT-Marokkanen” dan gebeurt er niks van justitie-zijde.
  Nederland is verworden tot een walhalla voor zware- én witte-boorden-criminelen ; alles gedoogd door een samengeraapt zootje tuig, zetelend in Den Haag.

  Geliked door 3 people

 9. demanpieter demanpieter zegt:

  Op de dag dat Wilders definitief is veroordeeld voor het feit dat hij minder (criminele) marocs wil hebben. Op diezelfde dag wordt een van zijn grootste criticasters vermoord door een marrokaanse crimineel.

  Geliked door 3 people

 10. john van antwerpen zegt:

  De maffia top in Zuid Amerika, de opium telende Taliban, Het heroine kwekende en cocaine
  distruberende Mexico enz. allemaal hebben ze een vinger in de pap.
  De onderwereld is immers verweven met de bovenwereld en dat was vroeger ook al zo.
  Door de media is het alleen wat opvallender geworden.
  Om hier tegen te strijden….heel af en toe een succes (kraken van telefoongesprekken)
  maar vaker falen door onderbezetting, veel te weinig mankracht en geld.
  De war on drugs zal nooit gewonnen worden. De mens wil immers in elke stad of dorp
  wel wat te snuiven of slikken hebben.
  In Barcelona 1988 alweer werd coke openlijk op straat verkocht waar de politie bij stond en niets deed. En de kopers waren jonge meiden. Het zal tegenwoordig niet anders zijn.
  Mensen zijn hedonisten die niet vies zijn van middelen. Wat gebruikte Dyonisos ???

  Geliked door 1 persoon

 11. Claudia Millenaar zegt:

  Toen Pim nog leefde was het al een puinhoop! Er wordt al decennialang gewaarschuwd, gisteravond de aanslag op Peter de Vries, eerder die op Theo van Gogh en die van Pim Fortuyn! Verder daarvoor al Hans Janmaat. Hoeveel doden moeten er nog vallen voor de schellen van onze zogenaamde leiders de oogjes vallen.

  Niets hebben zij nog te vertellen!

  Ons ooit prachtige land verwordt tot een groot Sodom en Gomorra! Ik probeer me de laatste tijd alleen nog maar te bedenken; hoe kom ik hier weg!

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ik wil mee, de gelegenheid maakt de dief ofzo iets ,zet een schaal kaas ergens en de muizen knabbelen er gretig aan dan is het Stoute muizen nee de persoon die het neer heeft gezet is dom
   En nu hoop ophef over Peter r de Vries en we laten dit nooit meer gebeuren ja dat hebben we vaker gehoord

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Claudia ik ga een heel stuk mee in uw redenering maar we moeten ons wel beseffen dat het een heel breed probleem is dat niet alleen in Nederland speelt.
   De aanslag op Peter R is naar alle waarschijnlijkheid gepleegd door een huurmoordenaar in opdracht van de drugsmaffia, Theo van Gogh werd vermoord door een doorgedraaide islamist, Pim Fortuyn door een linkse milieufanaticus, Hans Janmaat werd aangevallen door Antifa.
   Met andere woorden; ze hebben niks met elkaar gemeen.
   Is het een zootje ? Jazeker maar het ligt erg ver uit elkaar, in 1982 was er al een liedje “Waar moet ik heen?”
   “Waar kan ik heen
   Ik kan niet naar Duitsland
   Kan niet naar Duitsland daar zijn ze zo streng
   Waar kan ik heen…” enz.
   Dat legde precies de vinger op de zere plek, andere landen kunnen van afstand de hemel op aarde kunnen lijken maar blijken dat bij nadere beschouwing ook niet te zijn.
   Punt is dat de wereld veranderd, soms is dat een verbetering maar vaak een verslechtering, het speelt niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

   Like

 12. ronjaspers zegt:

  Sorry voor de 3 dezelfde reacties,ik kan vaak moeilijk een reactie plaatsen met dit tot gevolg.

  Geliked door 1 persoon

 13. Giny zegt:

  De overheid zal binnenkort wel gearmd door de straten van Amsterdam
  lopen en een eenheid zijn:

  Wij zijn allemaal “Peter. R. de Vries”

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/aanpak-kabinet-zware-asielcriminaliteit-een-grote-flop-asielzoekers-vaker-verdacht-van-zware-misdrijf-rutte-doet-er-helemaal-niets-aan/

  Aanpak kabinet zware asielcriminaliteit één grote flop – asielzoekers vaker verdacht van zware misdrijven: ‘Rutte doet er helemaal niets aan’

  Vandaag werden de cijfers bekend gemaakt van de zoveelste mislukte aanpak van het kabinet Rutte. Het is de overheid namelijk niet gelukt om het aantal misdrijven waarbij een asielzoeker verdachte is te verminderen. In sommige categorieën is er zelfs sprake van een stijging. PVV-leider Geert Wilders haalt dan ook uit naar demissionair premier Rutte, de politicus stelt dat Nederland alleen maar onveiliger is geworden.

  Er waren vorig jaar 4420 misdrijven waarbij een asielmigrant was betrokken, 59 procent van de verdachten komt uit een veilig herkomstland, zoals Marokko of Tunesië.

  In 2019 waren er bijna 600 misdrijven meer waarbij asielmigranten waren betrokken.
  Door de coronacrisis, en de daarbij horende maatregelen, waren er minder mensen op straat én door de anderhalve meter-regel is de daling wel te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5160017/criminelen-harder-aanpakken-wanneer/

  Criminelen harder aanpakken WANNEER?
  Volgens Nieuwsuur kan dat helemaal niet. Volgens ons wel

  Pak hun paspoorten af. Pak hun huizen af. Pak hun uitkeringen af. Pak hun toeslagen af. Pak hun subsidies af. Pak hun zusjes af. Pak hun familie af. Annuleer de diploma’s van de hardstuderende dochters. Pak hun bestaan af. Ouders, grootouders, ooms, tantes, broers, zussen, neven & nichten. Allemaak WEGWEZEN. Allemaal D’RUIT, om met d’oude Baantjer te spreken. Gewoon wegwezen. Optiefen & op de bus naar shithole country van herkomst, persona non grata voor het leven en de rest van het schorriemorrie naar Guantanamo Rottumeroog. Cancelen die hele clan-kliek.

  Geliked door 1 persoon

 16. Kraftavilqa zegt:

  Wilders’ beknopte analyse lijkt me geheel correct.

  Like

 17. Bas zegt:

  Kaag
  https://www.wyniasweek.nl/minister-van-hoop-blijkt-minister-van-hoop-ellende/

  Minister van Hoop blijkt Minister van Hoop Ellende

  Toen ze als minister toetrad tot Rutte III, moest ze in allerijl lid van D66 worden gemaakt. Had ze niet geopteerd voor het lijsttrekkerschap, dan hadden we haar waarschijnlijk nooit meer over de partij gehoord. Ze is niet van de (een) partij, ze is van zichzelf. En dat zou ze in de aanloop naar de verkiezingen laten merken ook.

  Ook haar band met Nederland was een punt. Door haar jarenlange verblijf in het buitenland was ons land haar feitelijk onbekend. Bovendien had ze altijd voor VN-organisaties gewerkt wat haar focus en persoonlijke oriëntatie fundamenteel deed afwijken van wat hier te lande van politici wordt verwacht.

  Like

 18. Bas zegt:

  “Niemand doet iets om ons te helpen. Wie beschermt ons?”

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3416668/inwoners-van-overloon-zijn-helemaal-klaar-met-azc-genoeg-is-genoeg

  Inwoners van Overloon zijn helemaal klaar met azc: ‘Genoeg is genoeg’

  Want na jaren van overlast, diefstallen, inbraken en zelfs mishandelingen zijn de inwoners van Overloon er helemaal klaar mee. “Wij willen ons veilige leven terug.”

  Jaren hield ze haar mond, bang om uitgemaakt te worden voor racist. “Maar het is gewoon niet meer vol te houden”, zegt ze. “Er is hier voor het huis ingebroken, aan de achterkant, in de auto’s, in huis terwijl we gewoon binnen waren. Dit kan zo niet langer.”

  Haar gevoel van veiligheid is aangetast. En niet alleen dat van haar, zegt ze. Vooral het vertrouwen in het COA en de gemeente is compleet weg. “Achter de slagboom van het azc worden de bewoners beschermd. Niemand doet iets om ons te helpen. Wie beschermt ons?”

  “Niemand doet iets om ons te helpen. Wie beschermt ons?”

  Like

 19. Bob zegt:

  Alsje niet tot criminele groep behoord
  mag je niet in bij de top.
  De kudde sluit de ogen en roep als de
  woordvoerders van de bende ze boe laten
  roepen, dan sluiten ze hun ogen en slapen
  lekker verder.

  Like

 20. M. zegt:

  Die slappe uitspraken horen al tentallen jaren van die beroepsleugenaars.

  Like

 21. Jan zegt:

  Rutte wordt kwaad op Leyten, meent dat het land veilig is en heeft (net als De Jonge steeds weer) een nieuw woord geleerd, nu ‘ex cathedra’.
  De lul oreert en toont zijn minachting:

  Like

 22. Hovawart zegt:

  De Nederlandse overheid heeft vele jaren geleden al bepaalt dat justitie en de justitiële diensten enkel ten diensten staan van de criminelen, niet om de slachtoffers en maatschappij te beschermen…….
  Hetzelfde geldt ook voor ons kabinet en de coalitiepartijen die zitten er al sedert twintig jaar niet meer voor het behartigen van de belangen van de bewoners van de Pays-Bah…..
  BV Nederland is al jaren geleden failliet gegaan……we leven op geleend geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s