RECHT IS KROM EN KROM IS WET

(Door: “Ratio”)

Het nieuwe normaal. Vandaag is de volgende stelling bevestigd. Recht is krom en krom is wet.

Recht is krom

Zou dit artikel gaan over de bevestiging van het vonnis van Wilders? Door de Hoge Raad? Over dit proces zijn al teveel woorden vuilgemaakt. Etentjes. In ieder geval de schijn van inmenging van een minister. Ik volsta met de volgende reactie:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op RECHT IS KROM EN KROM IS WET

 1. Julia zegt:

  De rechtstaat in Nederland is failliet. Jaren doen over een proces voor een luttele uitspraak minder minder maar zware criminelen jaren in de wacht zetten voor dat het überhaupt tot een rechtzitting komt. De macht door faalbeleid en wanbeleid is de politiek totaal kwijt sterker nog Grapperhaus zou en moet een rechter gehoorzamen om binnen no time IS tuig terug te halen die weer eens kosten waarvoor kosten verslindende processen moeten worden gevoerd en waarvan we allemaal weten dat dit IS tuig er met een sisser afkomt omdat moeilijk te bewijzen valt waar de IS wijven werkelijk aan mee hebben gewerkt maar ondertussen de veiligheid van onze samenleving in gevaar kunnen brengen. In en in triest wat er met Peter R. de Vries is gebeurd net als destjds onze Pim Foruyn en Theo van Gogh. Vrijheid van meningsuiting kan en mag niet meer. Hoekstra, Grpperhaus, Rutte en koningspaar zijn wederom weer geschokt maar vergeten eens even handen in eigen boezem te steken. Falen. fraudes en politieke misdaad zoals het kapot maken van duizenden gezinnen door de toeslagaffaire ongestraft en nu even hun ontsteltenis laten horen. Helaas de Nederlandse rechtstaat is niet meer geloofwaardig de grootste misdadigers zijn zogenoemd vaak verward en krijgen behandelingen met hoge kosten terwijl mensen in langdurige psychische nood om welke reden dan ook niet meer op hulp kunnen rekenen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/filmpje-fleur-agema-pvv-wil-stopzetten-zorg-voor-patienten-die-geen-geld-opleveren-voorkomen-wordt-afgesnauwd/ Nederland een eens mooi democratisch land gaat verder ten onder aan falen en wanbeleid zowel binnen onze rechtstaat en politiek. Een klein voorbeeld waar blijft het recht voor een zwaar invalide man om een aangepaste of geschikte woning te krijgen de bestuurders en wethouders blijken elke vorm van menselijkheid te hebben verloren https://www.ad.nl/binnenland/man-met-een-been-op-twee-hoog-krijgt-geen-parterre-had-ik-dit-huis-maar-niet-moeten-accepteren~a550541a/ Rutte, Grapperhaus en de rest van de politieke clan moeten haar ogen uit het hoofd schamen dat het zover heeft kunnen komen. De volgende faalhaas De Jonge probeert wederom weer eens onder de hamer van de rechter vandaan te kruipen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/hugo-de-jonge-in-paniek-moet-wob-documenten-vrijgeven-volgens-rechter-maar-huurt-eerst-50-juristen-in/v.
  Onze toekomst is nog meer onderdrukking , dictatuur en censuur https://panorama.nl/artikel/454444/wet-aangenomen-corona-krijgt-a-status
  Het is om te huilen wat er geworden is van ons voormalig Nederland waar de democratie totaal is vermoord en over het schenden van de mensenrecht maar niet te spreken. Dus de verbijstering en het geschokt te zijn over de meest ernstige gebeurtenissen wil ik zeer zeker van Rutte, Grapperhaus en de rest van het elitair gespuis niet meer aanhoren. Medeleven vanuit het Koningshuis behoort.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Klassenjustitie of rassenjustitie, het is een mirakel hoe de rechtspraak nog de schijn van gerechtigdheid en eerlijkheid kan ophouden terwijl er toch overduidelijk met twee maten worden gemeten….we zijn een bananenland.

  Like

 3. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wat iedereen vergeet is, dat moslims op basis van soera 8-12 van de VERZONNEN koran
  worden aangespoord alle ongelovigen,christenen, afvalligen, andersdenkenden, joden en homo’s
  te doden. Die laatste categorie mag zelfs van hoge gebouwen gegooid worden, hetgeen
  binnen IS-kringen de dagelijkse “hobby” is.
  Zelfs Wilders vergeet dat te melden.
  Hij zou dat bij iedere spreekbeurt in de Kamer moeten melden.
  Maar dat deed hij tot op heden niet en dat geeft zwaar te denken…

  Like

 4. Andre zegt:

  Vooraf geïnstrueerd publiek? knettergek die hoge raad. Rutte, Kaag, de Jonge, Grapperhaus en Fopke Hoekstra worden ook vooraf geïnstrueerd maar kunnen het klootjesvolk tot op het bot vernederen en kaal plukken. Het is nu natuurlijk ook lekker zodat het demissionaire partij kartel kan roepen dat Greet een strafblad heeft. Ongetwijfeld kunnen ze hem nu met bestuursdwang buitensluiten van van alles en nog wat want de corrupte hoge raad heeft het vonnis uitgesproken. Nederland is hierbij down the drain.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Asbakkenras.

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  De Hoge Raad,het hoog verraad heeft zijn
  ware gezicht laten zien.
  Bij demonstraties, bij sport wedstrijden,
  op de Dam in Amsterdam is nooit ingegrepen
  bij belediging van een totaal volk.
  De Hoge Raad heeft 1940 als een van de
  eerste zijn joodse medewerkers ontslagen,
  De adem van het NSB gebeuren klinkt
  in dit vonnis door.
  In de 30er jaren werd je veroordeeld als
  over Duitsland een negatieve opmerking
  maakte, dat zien we nu weer terug.
  De nederlandse rechtspraak is een politieke
  rechtspraak.
  Een bananen republiek heeft zelfs een gerchtere
  rechtspraak.

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Het bestaan van geheime genootschappen (Samenzweringen, complotten tegen de mensheid) is geen geheim.
  En hun zieke plannen ook niet want het is allemaal beschreven en gedocumenteerd.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @M. Is dat ook een complot theorie? https://commonsensetv.nl/klaus-schwabs-nazi-roots-eindelijk-getraceerd/ Als dat niet genoeg is, de business van de familie Schwab is o.a. onderdelen voor kernreactors bouwen en ze verkopen aan iedereen die betaald. en natuurlijk de connectie WEF met Bilderberg en NWO.

   Like

   • M. zegt:

    Nee het zijn complot feiten daarom zeg ik ook het is beschreven en gedocumenteerd en men is zelfs zo arrogant dat het niet eens echt een geheim meer is.

    Was het maar een complottheorie dan was het allemaal niet zo ernstig maar hoe ernstig dit is en wat voor horrorfilm dit gaat worden voor de mensheid daar zal iedereen pijlsnel achter komen nu de men de corona zwendel de a status heeft gegeven kan men onbeperkt terreur uitoefenen.

    De mensen waren gewaarschuwd net zoals men gewaarschuwd was voor de tweede wereldoorlog maar men wil liever een horror film want toen luisterde men niet en nu weer niet.
    En de tweede wereldoorlog was een gezellig theekransje vergeleken bij wat dit gaat worden.
    Men heeft niets geleerd helemaal niets.

    Corona heeft wel laten zien hoe ongelofelijk dom dit volk is. Eng dom.

    Like

 8. R Thomasson zegt:

  Eindelijk hebben wij een groot deel van onze vrijheid teruggekregen. Restaurants, cafés en winkels zijn open. Mensen lopen vrolijk op straat zonder mondkapjes. De Leeuwarden Courant meldde in een artikel dat Harlingers kwamen al op 06.00 uur de cafés binnen; om de opening te vieren en het terugkeer naar de oude normaal. Nu dat wij allemaal terug kunnen naar de werkvloer, de fitness, de kerk, bibliotheek, cursussen enz. komen wij onze oude bekenden tegen. Ook degenen die heel oud een krakkemikkig zijn. Er zijn niet meer mensen overleden dan normaal. Waar waren al de ambulances, met loeiende sirenes, in onze straten? Waar waren al de mensen die hals over kop naar het ziekenhuis zijn vervoerd? Geen een van de gesloten ziekenhuizen die Martin van Rijn, – “de grote vriend van Magere Hein” – had gesloten, werd heropend om al de duizenden COVID-19 patiënten te herbergen. DE M.A.S.H. Helikopters, die normaliter tijdens pandemie, aan en af zouden vliegen om de honderden patiënten uit de Waddeneilanden naar het dichtbij zijnde ziekenhuis zouden vliegen, waren onzichtbaar. Als dat is een A-status pandemie, dan is deze pandemie in vergelijking met de Spaanse griep (1918 – 1919) en de polio epidemie van begin jaren ’50 en luxe pandemie.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   In het zuiden worden de terrassen al weer gesloten zal in Friesland ook zeker gaan gebeuren

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Monaliesa. Daar ben ik niet zo zeker van. De Friezen zijn niet voor de poes. Zij zouden de verordeningen strikt volgens, als zij zouden zien dat er veel mensen in hun omgeving ziek worden. Anders worden ze heel lastig. Net zo lastig als de kerkgangers van Staphorst, Urk of Krimpen a/d IJssel. Men kan ze niet met flut verhaaltjes overtuigen.

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @Monalisa. Hoever willen ze gaan? Dit wordt werkelijk onmenselijk. Ik denk dat de Limburgers en Brabanders zouden zich nu, dat alles eindelijk open is, niet gauw gehoor geven aan dat ouwe afgezaagde geouwehoer. Ook niet voor de Hottentotten-variant.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s