Veroordeling Wilders voor “minder Marokkanen”-uitspraak is belachelijk

(Door: “Balkanske priče”)

Veroordeling Wilders voor ‘minder Marokkanen’ uitspraak is een belachelijke zaak. Hij vroeg het hè? Wilt u meer of minder Marokkanen. Uiteraard bedoelde hij de klootzakjes, de criminelen, de tasjesdieven, de overvallers voor stapcentjes, de scooterrovers, de lastigvallers. De Bredase rapper Ismo is een rolmodel voor de lokale Marokkaanse straatjeugd. Hij verklaart trots dat hij Joden nog veel meer haat dan de nazi’s dat deden. Wilders en  de meeste rechtse stemmers zijn helemaal niet tegen mensen die hierheen komen. Die zijn enkel tegen het vrijwel ongecontroleerd en zonder consequenties toelaten van mensen die zich niet aan willen passen of hier enkel heen komen vanwege financiële redenen en dan voorrang krijgen. Maar wanneer wordt die linkse kliek aangepakt? Na de moordaanslag op Peter R. de Vries, die oud politiecommissaris Joop van Riessen uitnodigen als deskundige. De man die in 2007 opriep Geert Wilders te mollen en zijn kiezers te deporteren. Walgelijk! En dat Van Riessen (linkse drol) voor een rechtbank nog geen verantwoording heeft afgelegd over zijn uitspraken is een schande. En Akwasi loopt (helaas) ook nog vrij rond.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Veroordeling Wilders voor “minder Marokkanen”-uitspraak is belachelijk

 1. M. zegt:

  Het laat goed zien wat voor viespeuken het zijn en waar ze mee heulen en dat het recht totale waanzin is geworden om de eigen burgers te verneuken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lot zegt:

  Ach mevrouw Balkanske priče, wat heeft u het weer mis. En u spreekt u zelf ook nog tegen met de andere berichten die u plaatst over hoe alle moslims zijn. Wij willen toch echt minder marokkanen en het liefst vertrekken ze allemaal, dan hebben wij meer ruimte en ons leven weer terug. Er zal geen liefde verloren gaan en tranen zullen er niet meer zijn.
  U schrijft alleen de criminelen willen wij weg, nee! Wij zouden helemaal niet tegen mensen zijn die hier heenkomen, nee! fout! Waarom zouden wij het land willen delen, willen opgeven , waar wij voor gevochten hebben en opgebouwd hebben, toch niet voor een ander volk. En wij hebben genoeg mensen hier, vooral in nutteloze geschepte banen, die altijd nog omgeschoold kunnen worden.
  Wij zijn overbevolkt, niet door onze eigen baarmoeders van de friezenfranken maar door de oosterse volkeren. Overigens hebben wij al die vermaledijde hollanders slavisch oosters volk hier die elkaar mutileerden zie gebroeders De wit. De martelmuseums is van dat volk die hier zo 700 jaar voornamelijk binnen kwam, uit duitsland n.b. Allemaal benamingen voor datzelfde kut volk: Bolsjewieken, slaven, turken, nepjoden, kaukasiers, communisten of socialisten.
  Net zoals dit slavische volk, is het aziatische volk van marokko tot aan india, een ander volk. En volkeren zijn anders. en daar dit slavische volk niet naar zichzelf kan kijken, en a la Simons ook niet ons wil bestuderen, tenzij wat wij hebben uitgelegd over (de vormen van) frijheid die niet bestaan, want er is maar 1 frijheid (in het fries). Zij hebben zich nog nooit veranderd, en dat is omdat zij dat niet kunnen, daar kunnen zij namelijk niet bij. Zij zijn voor ons beperkt. Andersom ben ik geen slaaf, en kan ik niet opzitten wanneer zij dat willen en dat maakt hen kwaad. Zoals de tsjetsjenen (zijn deels ons) waar de bolsjewieken ook kwaad op waren. Wij zijn nooit zo kwaad geweest, maar dat hadden wij wel moeten zijn en ons af moeten laten pakken. En daarmee is Markuszower fout, hij wil geen geweld, terwijl de tegenstander dat wel gebruikt, denk je dat je daarmee winnen kunt, nee dus! Willen wij het land terug dan zullen wij moeten vechten en met geweld ons de dingen terugnemen. Hoe ver dat kan gaan, heel ver, als je dat wilt, en daar hebben wij ook recht op, want ondanks de linkse agenda die ‘alleen ons’ lam maakt, en niets van chinezen of nigerianen vraagt, IS ER NOG ZOIETS ALS SOUVEREINITEIT VAN EEN VOLK. En dat staat als een huis. Wij zijn in de geschiedenis de enige die uitgemoord is de afgelopen duizend jaar aan een stuk door.
  Maar dat kan grut Indiers aziaten niets schelen, niets kan hun schelen, en ook van de afrikanen niet, empathie en opkomen voor een ander, dan hunzelf ken ik niet, behalve Frank Raymond, en dan nog, en ik wil heb van 10.000den van hen horen elke dag, zodat ik weet dat het waar is. En dus is het niet waar. En wij stomme slaven bolsjewieken die de wereld beheersen leven in lala land, nee die mensen zijn zo fijn, en ze bedoelen het toch wel goooeed hooor. met hun allen uitgestreken gezichten, jaja en ik ben paapje gek.

  Like

 3. Lot zegt:

  En over die Rapper, die Marokkanen zijn lafaards en stiekem blij dat zij hier in nederland zijn en zij willen helemaal niet terug, maar naar hun aard zullen zij vervelend blijven. En naar ik het zie in de toekomst grote bendes vormen als wij vertrokken zijn, en net zo zijn als de straatjeugd in noord afrika. Een volk blijft een volk hoor en europees zijn zij allang niet meer, eerder als de nieuwe egyptenaren uit india.

  Like

 4. Lot zegt:

  En hoe komt het toch dat al die ‘ongelijkten’, kwaad met kwaad willen, dat zij zo kwaad zijn, dat zij niet meer na kunnen denken? Ik wil helemaal niet een politiestaat waar iedereen opgepakt wordt voor zijn gedachten en zeggen!
  Nee, niet alleen Wilders had nooit om de meningsuiting mogen worden veroordeeld, zoals hij zei dat een precedent zet voor de toekomst, lees politiestaat, ook niet als hij aan de macht is en de velen die hier sinds jaren 70 en jaren 90 zijn gekomen, weer het land uitzet, kan mij niet schelen als de baarmoeder hier heeft uitgepoept, wij zijn een volk op zichzelf en het land is van ons. Anders kunnen wij helemaal wel opgeven en half wateren.
  Niet alleen Wilders had nooit vervolgd mogen worden, wat altijd tegen de wet was, als je het proces itt had gevolgd, Ook anderen mogen niet worden vervolgd. Nu niet, nooit niet, en helemaal niet.
  Is het gevecht eruit, op de vloer, dan gaat de vijand met ons dansen en met de schat ervan door. Dan gaat hij het bepalen. Laten wij blijven vechten en ons land terugnemen. Wij bepalen hoe wij willen leven.

  Dat gedoe over islamitische scholen afschaffen van de PVV heb ik mijn bedenkingen bij. Als oud persoon weet is dan kun je de school afschaffen maar je verandert die mensen niet. Dat volk is altijd zo geweest. Hoewel wij wel freiheid uit hebben kunnen leggen aan de hollanders, en zijn delen daarvan bewaard voor ons volk hier, daarom hebben wij het nog zo goed ten opzichte van frankrijk en engeland en amerika waar dat bolsjewiekse romaanse meer speelt. Dus 1e denk ik dat dat volk niet veranderd zoals met vele andere volkeren nooit gebeurd is. en 2e dan krijgen wij de islamieten op de openbare scholen, waar die jongeren nu minder last van hebben. En dus wordt het verplaatst van de gescheiden multiculturele samenleving (eigen scholen en cultuur) en dat die mensen zo kunnen blijven in hun cultuur, wordt het verplaatst naar de scholen (in openbare scholen) en krijgen de jongeren er meer last van. Van afgescheiden houden in eigen scholen en in de volwassenheid in de maatschappij de confrontatie aangaan, of anders dat de jongeren de gevechten moeten aangaan op scholen. DUS maatschappij gevecht versus schooljongeren gevecht. De botsing kun je niet ontwijken. En dus prefereer ik gescheiden islamitische scholen. En nu ik dit schrijf meen ik dat deze discussie lange tijd geleden eerder is geweest. Naar mijn gevoel heeft de PVV dit niet helemaal tot het eind doordacht, heb ik dat verkeerd, dan hoor ik daar graag over hoe zij die hele uitvoering zien.

  En die multi-culturele en multi-volken maatschappij is nog nooit een succes geweest, meestal werden wij verdreven en zij namen het over, met als gevolg een bananenrepubliek zoals veel van deze landen zijn geworden. Ik zelf heb alle hoop verloren en zie het westen niet blanker worden. Ook zie ik een samenwerking met de bolsjewiekse socialisten strak gestuurde maatschappij met die andere volkeren die erin werken als slaven en een samengeklit zooitje die niet zo lijkt, omdat het geheel strak geleid materialistisch geschoold is. En dat zullen ze wel een tijdje volhouden en de natuur wordt woestijn.

  Like

 5. Johan zegt:

  Als we minder Marokkanen hadden gehad, was er geen mocromaffia geweest en zou de aanslag op Peter R. de Vries ook niet hebben plaats gevonden.
  Dus die uitspraak van Geert Wilders was zo gek nog niet.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Vrouwe Justitia heeft haar blinddoek al heel lang geleden ingeruild voor een setje D666 oogkleppen.
  Vrijheden zijn er tegenwoordig enkel nog maar voor linkse gelovigen en al het zieluge tuig dat deze importeren.
  Het wordt hoog tijd dat de bevolking het ooit aan de staat verschafte mandaat aangaande de rechtspraak weer intrekt.
  Met “rechtspraak” heeft deze linkse politieke “justitie” namelijk al lang niets meer te maken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Monalisa zegt:

  U kan schrijven wat u wit er verandert niks.

  Like

 8. Peter zegt:

  Peter R was ook tegen deze uitspraak van Wilders,kijken of hij straks nog zo denkt .

  Like

 9. Marc zegt:

  Ik kan maar een conclusie trekken: de Hoge Raad heeft zichzelf volstrekt overbodig gemaakt!

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  We moeten de autoriteit van de rechtbanken maar totaal bagatelliseren .
  Het zijn een zwerm politiek correcte smeerlappen en lafaards die liever een “ eigen “ mens aan pakken , dan het het geteisem .
  Lafaards tot in de wortel .

  Beslissingen van een rechtbank worden regelmatig door een hogere rechtbank volledig verpulverd !
  Ergo , de lagere rechtbanken nemen vaak de verkeerde beslissingen .
  Oftewel , ze worden bevolkt door een zwerm incompetente halve zolen .

  Moet je dan álles maar tot de hoge raad uitvechten ?
  En hebben die dan altijd gelijk ?
  Het gezond verstand lijkt wel op de loop gegaan te zijn !

  Geliked door 1 persoon

 11. Sinyo zegt:

  VROUWE JUSTITIA . . . de godin van de rechtvaardigheid, maar hier je reinste beeldvorming.
  De rechters ontkomen er gewoon niet aan, dat hun uitspraken (“rechtspreken”) van boven worden opgelegd.
  Och-gutte: ik zal er alles aan doen om dat flutpartijtje van jou de PVV kapot te maken. Omdat de PVV maar 1 lid heeft, wordt niet de PVV “kapot” gemaakt, maar GW.
  De uitspraak geschiedde. Maar . . . Iene Miene Mutte zelfs tien zotte Rutte tien hol geblaas zijn GW nooit de baas.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen
  Nederland is vreselijk…

  Like

 13. Bob zegt:

  De metafoor is Kaín vermoorde zijn broer
  Abel. Op deze wereld zijn alleen Kaínieten
  en Abelietn.
  De Kaínieten proberen de de Abelieten te
  over heersen of anders uit de weg te ruimen.
  Dit probleem is er al sinds er leven is.
  Bij de mens kan iemand vermoorden
  met woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s