Draghi wil 4 islamitische landen in de EU

(Vertaling: E.J. Bron)

Albanië, Kosovo, Macedonië en Bosnië. De historische “rest van Turkije” in Europa. En Mario Draghi wil graag dat ze tot de EU toetreden, opdat hun burgers nog eenvoudiger dan nu Italië en Midden-Europa kunnen binnenkomen.

“De EU moet zich beseffen dat het einddoel de volledige toetreding van alle landen tot de regio Europa is”. Dit is de belangrijkste uitspraak van de toespraak van Draghi op de topontmoeting in Berlijn over de West-Balkan (Albanië, voormalig Joegoslavië etc.).

Europa moet “politieke wijsheid en een strategisch vooruitziende blik” laten zien, aldus Draghi. “De integratie van deze landen is de enige manier om de regio te stabiliseren en hun democratische overgang te versterken”, zei hij. Draghi keek “naar de voortzetting van de gezamenlijke inspanningen om de integratie van de westelijke Balkanlanden in de EU te bespoedigen.”

Twee van de hierboven genoemde landen zijn landen met een islamitische meerderheid. De andere twee zijn bijna voor de helft islamitisch.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Draghi wil 4 islamitische landen in de EU

  1. Frits zegt:

    Weer zo’n schijtluis die na de ECB gesloopt te hebben vrolijk verder gaat met het kapot maken van landen en hun autochtone bevolking.

    Like

  2. Rien E zegt:

    Ik zie niet in wat deze 4 landen gaan “toevoegen” behalve nog meer criminelen binnen onze grenzen brengen. En turkije ligt in azie, behoudens een klein puntje, dus die hoort dus zeker niet binnen de eu. De eu-kliek gaat zich te buiten aan machtshonger en dat kan alleen maar op een nog groter debacle uitlopen dan nu al het geval is.

    Like

  3. bobzelf zegt:

    Gohhh, je zou toch een machtwellusteling als PUTAINNN hebben , in je regering ???
    DAT IS PAS ERG !!

    WHAHAHAHAHAHA
    EN IEDERE KEER, KOMT LINKS OF RECHTS ALTIJD “”GOLDMAN SACHS “” BOVENWATER .

    VREEMDE HE ??

    DRAGHI ?? , MONTI ,?? BAROSO ??, EEN NIEUWE UKRAINE SS ER JANSENJOEK ??
    DAT MONSTER , LID VAN DE MAFFIA, CHRISTINE LA GARDE
    DIE OMGEBOUWDE TRANSEXUEEL MET 32 CM STICK …
    EN INEENS ALS EEN VLAG OP EEN STRONTSCHUIT MACRON
    ALS EEN DUVELTJE UIT EEN DOOSJE
    NIEMANDVAN GEHOORD 8 WEKEN LATER PRESIDENT IN FRANKRIJK ????
    EN NA HUN EU VERNIETIGING , DWARRELEN ZE GEWOON WEER BIJ GOLDMAN SACHS NAAR BINNEN
    HALLO BAROSO

    IK ZOU EERDAAGS WEER EENS OP VVD , EN D ‘66666 STEMMEN WHAHAHAHA
    WANT HET GAAT HARTSTIKKE GOED TOCH ??
    WHAHAHAHAHA

    U BENT ECHT HERSENDOOD HE ??

    ENGE OOM VLADIMIRICH ,

    Geliked door 3 people

    • Klaas zegt:

      Like

      • bobzelf zegt:

        JA ALS JE DIT PLAATST
        DAN IS HET ECHT MIS IN JE BOVENKAMER
        DUS BEN JE VOLLEDIG GESCHIFT

        UKRAINE SCHIET 15.000 LANDGENOTEN DOOD . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        EN DAT VIER JE DAN ..????????????????????

        OOM SS … RIGHT SECTOR … AZOV ..

        DAT IS WAT OOM VLADIMIR ZEI … IK PRAAT NIET MEER MET DE UKRAINE USA OPBLAASPOP
        UKRAINE WORDT GESTUURD DOOR DE EU EN USA

        DUS ZOEK HET MAAR UIT

        WHAHAHAHA

        SCHANDALIG , OOK DOOR BERT , !!

        DIT IS MASSAMOORD BERT. I AM SORRY .
        DUS VRIJHEIDS VAN MENINGSUITING. ??
        EEN FEESIE NA 15.000 MOORDEN ??
        EN IEDERE DAG VAN DE WEEK GAAT HET DOOR ??

        SS
        AZOV
        RIGHT SECTOR

        MAG ALLEMAAL

        DANK JE WEL OME BOB

        Like

    • M. zegt:

      Die hoerenkinderen willen de Europeanen in oorlog brengen.
      Zoals als Nigel al zei ..Er komt een dag dat het volk jullie ophangt en ze hebben gelijk.

      Maar de hersenloze Europeaan zag dat het goed was dat men de oorlog naar onze landen brengt.

      Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Totaal geflipt , die Draki.

    Like

  5. Jan zegt:

    Strak plan. Maak ik tenminste nog mee hoe Europa in een 2e Afghanistan is veranderd.

    Like

  6. Lilith zegt:

    tjaa wat kun je verwachten van deze globalist? Destabiliseren ad infinitum van de gezonde reflexen van mensen zodat je je eigen zakken en die van de communisten (basisinkomen) kunt vullen. En het klootjesvolk slaapt gewoon door en droomt van het basisinkomen; van de rijken voor de dommen…

    Like

  7. jack black zegt:

    Draki ?? Nooit van gehoort !!!
    Wat voor een lul en onbenul is dat ?

    Like

  8. Marc zegt:

    ‘alle landen’ moeten lid van de EU worden? Begin daar maar eens met Rusland! Ten slotte het grootste land van dit continent, zowel qua bevolking als grondgebied.

    Like

  9. Julia zegt:

    Ach de EU over een aantal jaren bestaat het zeker uit meer dan 45% Moslims. Wat maakt het nog uit welke landen toetreden tot de EU het is en blijft de grootste mislukking ooit en betekent de ondergang van heel Europa. Ik kan mij er ook niet meer druk om maken en kijk naar de realiteit wat hoeveel ellende de EU voor de algehele EU samenleving heeft veroorzaakt en niet te vergeten hoeveel dictatuur ons de komende jaren nog staan te wachten. De ene regering van het mislukte bolwerk lidstaat is nog krankzinniger en ziek van machtswellust dan de ander https://www.xandernieuws.net/algemeen/spanje-eerste-eu-land-met-nieuwe-wet-die-officieel-einde-maakt-aan-alle-bezit-en-vrijheid/ Het volk heeft het druk met de EK etc. maar vergeten en zien niet wat voor een enorm zwart scenario ons staat te wachten en wat er inmiddels al is en nog meer wordt doorgedrukt. Ik hoor nog velen zeggen ik wil het beste voor mijn kinderen en kleinkinderen nou als dit hetgeen is wat je ze gun dan ben je toch wel de grootste onderdanige lafbek die er op aarde rond loopt. Succes allemaal u allen heeft het massaal zover laten komen. Kortom het interesseert mij geen bal meer wie wel of niet bij het verderf EU komt uiteindelijk de weldenkende minderheid staat alleen en is mede verraden door de massa meelopers we zijn toch al grotendeels overgeleverd aan de dictators en financiële uitnemers en vooral voedselschaarste of onbetaalbaar voedsel zodat we allen aan een kaal bordje vegan pasta kunnen zitten en niet te vergeten veel in de kou zitten door de enorme verhogingen voor electriciteit, etc, afgebakende gezondheidszorg en ondermaats onderwijs voor Jan met de Pet. Het wachten is nog op een basisloontje, algehele overheidscontrole, meer schending van de mensenrechten en en een communistisch bolwerk dat EU heet. Alleen de machtswellustelingen en rijken zullen wel goed voor zich blijven zorgen.

    Geliked door 4 people

    • Claudia Millenaar zegt:

      Over een paar decennia bestaat deze unie niet meer zoals wij deze nu kennen, de beloofde vrede lijkt dagelijks verder weg. Ze hebben de islamitische invasie volledig onderschat.

      Het biedt mij troost dat ook zij dan volledig uitgeluld zullen zijn en dan zullen zij hopelijk voorop gestuurd worden in de tribunalen. Mocht ik het nog mee mogen maken, dan help ik daar nog graag aan mee.

      Like

  10. Rensk. zegt:

    Landen die Islamitisch zijn hebben veel kansarme jongeren. Blijkbaar is dat wat de EU graag wil. Grenzen open Islamitische landen bij EU betrekken zodat de Kansarme jongeren makkelijk de rijkere noordelijke landen binnen kunnen lopen en op die manier halen wat er te halen valt. Dan de hele hordes kansarme jongeren uit Afrika erbij. Het gaat nog ¨gezellig¨ worden hier in Europa. Maar Rutte mag door van de mensen. Een land krijgt de leider die het verdient blijkbaar.

    Like

  11. top of flop zegt:

    Draghi wil meer voetvolk.

    Like

  12. Angélica de Sancé zegt:

    Wat bezielt deze man? Om daar inzicht in te krijgen kun je kijken naar wat hij allemaal al gedaan heeft. Hij is de voorganger van Lagarde, de huidige ECB voorzitster, een van corruptie verdachte Franse politica. Draghi is een communistisch georiënteerde Italiaanse politicus die economie studeerde en bankdirecteur werd. Hij loog op een persconferentie door te roepen dat er zó’n brede overeenstemming over zijn laatste ronde van beleidsmaatregelen was, dat er niet eens gestemd hoefde te worden.
    ’Een potentaat dus, die niet weet hoe de economie werkt’ schreven ze bij REUTERS!
    Het was meer dan een leugen, want als de centrale banken van Duitsland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Estland tegen je beleid zijn, is er helemaal geen brede overeenstemming. Dit moeten we goed beseffen als we Draghi verder analyseren! Draghi heeft er steeds een handje van gehad zijn collega’s tijdens persbijeenkomsten voor voldongen feiten te plaatsen. Uiteindelijk zei Klaas Knot daarover: “Draghi is de belichaming van alles wat fout is aan Europa”.
    Zijn bizarre beleid heeft de Europese economie grote schade berokkend. Hij was een niet gekozen machthebber, onvoldoende democratisch en negeerde de belangen van gewone mensen volledig.
    Hij heeft spaarders en gepensioneerden van miljarden beroofd, bedrijven en gezinnen aangezet tot het aangaan van schulden, overheden en grote bedrijven gesubsidieerd ten koste van burgers, het financieel stelsel ondermijnd, de inkomens- en vermogensongelijkheid vergroot, financiële markten opgezadeld met zeepbellen, het consumentenvertrouwen door in tijden van hoogconjunctuur een crisisbeleid te voeren kapot gemaakt en mensen door permanente pogingen de inflatie aan te wakkeren, armer gemaakt. Hij liet de geldpersen draaien als een hamster in een molen.
    Lagarde gaat door met dit beleid, ook nu in de coronacrisis terwijl de wereldconjunctuur duidelijk over de top is. Daardoor wacht ons een nooit gekende recessie, in een tijd waarin de centrale banken hun kruit hebben verschoten. De rekening zal verder naar de toekomst worden doorgeschoven door het bijdrukken van vele biljoenen Euro’s die in failliete staten en banken worden gepompt.
    Draghi wil net als Verhofstadt en D’66 van de EU een soort Verenigde Staten maken. Het argument dat meer EU goed is voor de handel, slaat nergens op en is een pertinente leugen: de EEG was al een goed en op eerlijke handel gericht akkoord. Het over willen maken van 750 miljard aan Zuid-Europa, goedgekeurd door Rutte en Hoekstra, geeft aan waar zij voor staan. Corona als drukmiddel om er EEN EU-staat van te maken met een voortdurende geldtransfer van Noord naar Zuid, om het evenwicht tussen de solide Noordelijke en maffiose Zuidelijke landen te herstellen. Nederland en Duitsland zullen opdraaien voor het maken van schulden die gezamenlijk gedragen moeten worden. De vier armoedige landen met grote aantallen moslims die Draghi er nu bij wil hebben, passen als een handschoen in zijn plan om de meerderheid te versterken die het geld van Noord naar Zuid wil laten vloeien. Draghi is nu premier van Italië, een failliet land dat aan het EU-infuus ligt. Hoe meer armlastige landen bij de EU komen, hoe gunstiger Italië ervoor lijkt te staan. Draghi hoeft dan niet te bezuinigen om de staatsbegroting op orde te krijgen want bijna geen enkel land voldoet dan nog aan de EMU-eisen. De geldpersen, Duitsland en Nederland zorgen voor het benodigde kapitaal en hij is verzekerd van een tweede premierschap. Duitsland zal hierdoor economisch voortdurend worden afgeremd waardoor Frankrijk mooi weer kan spelen en niet al te zeer achterop raakt. Dus Frankrijk zal Draghi’s voorstellen zeker steunen! Daarmee zijn deze vier landen zo goed als zeker van hun lidmaatschap en kan Nederland alvast landbouwgrond vrijmaken voor woningen voor moslims, die in groten getalen zullen komen. O, maar dat plan had D66 al bedacht… Toeval?

    Geliked door 6 people

    • Ravian zegt:

      “Draghi wil net als Verhofstadt en D’66 van de EU een soort Verenigde Staten maken.”

      Een soort USSR zal je bedoelen; een Unie van Socialistische Europese Staten…
      En dat proberen ze inderdaad als een soort VS te verkopen.
      Een VS die na de Biden coup overigens ook in rap tempo in een soort USSR begint te veranderen.

      Like

    • bobzelf zegt:

      ik geef de maximale 12 ( douze ) points

      from the athens jury, a.k.a. ome bob

      geweldig meissie , helemaal toppie …. …

      Tijl lees je even mee, ????

      doe jeweer geen oog dicht whahahahaha

      oom bobzelluf

      Like

  13. Harry zegt:

    Is die narigheid in onze eigen landen al niet erg genoeg ?
    Waarom zou je NOG MEER ELLENDE op je dak halen ?
    Stapelgek , die EU bende !

    Like

  14. Alfred Mol zegt:

    GEEN islamitische landen in de EU.
    Genoeg is genoeg !
    Weg met die vervelende Draghi

    Like

  15. Jack Terrible zegt:

    Willen ze daar dan al de Sharia invoeren, Herr Rutte?
    Willen ze daar dan al de Sharia invoeren, Herr Rutte?

    Like

  16. Republikein zegt:

    En Louis wordt de nieuwe bondscoach!
    Gekke wereld, ga naar huis en hang je op!

    Like

  17. koddebeier zegt:

    Gestoorde debiel !!!

    Like

  18. Ravian zegt:

    “hun democratische overgang te versterken”

    Tijd dat Draghi de Koran er eens bij neemt.
    Democratie past namelijk niet in de middels dat boek verkondigde ideologie.
    Bestuurders worden door “Allah” gekozen, en niet door het volk.
    En er is, in tegenstelling tot wat wij in het christendom gewend zijn, in de islam geen plaats voor meer en minder gelovigen.
    Het is een alles of niets verhaal.
    De enige variabele is de mate waarin Taqiya (gesanctioneerd liegen tegen ongelovigen) toegepast wordt.
    Waar hier dan door linkse onnozelaren stickers als “gematigd” en “fundamentalistisch” op geplakt worden.
    Terwijl het enige werkelijke verschil de gekozen strategie is om het veroveringsdoel te realiseren.
    Daarom vind je dus in het Midden Oosten, als puntje bij paaltje komt, enkel dictaturen.
    Omdat er in de islam enkel plaatst is voor dictaturen.
    Wat er werkelijk moet gebeuren is dat ook de laatste stukjes Europa nog van de islam bevrijd moeten worden, tot aan Constantinopel toe.
    Maar het tegendeel is het geval; in plaats van dat ook deze laatste islam gezwellen resoluut weg gesneden worden organiseert de EU een nieuwe uitzaaiing van die walgelijke mensenrechten schendende totalitaire ideologie.
    De EU is gewoon het Trojaanse paard dat dit virus toegang tot ons systeem verschaft.
    En daarom moet de EU vernietigd worden.

    Like

  19. koosv8 zegt:

    Draghi weet het wel. Die gaat even de ,,politieke wijsheid,, toe passen, zoals hij dat vroeger deed bij de banken. INTEGRATIE VAN LANDEN????
    Deze landen liggen altijd al in EUROPA.
    DE BEWONERS NIET. EN KOSOVO IS ER ZOMAAR BIJ VERZONNEN, IS EIGENLIJK EEN PROVINCIE VAN SERVIË. ZE KLOTEN MAAR AAN, ALS ER ÉÉN DING IS WAAR SAMEN GEGAAN. OET WORDEN IS HET EEN

    Like

    • koosv8 zegt:

      Ik was nog niet klaar. Moet worden, is het alle volken van Europa naar Brussel en weg met dat gespuis en daarna allemaal terug naar huis. Soevereiniteit en een eerlijke samenleving en keihard tegen criminelen, ook diee dokters die de CORONA crisis predikten.
      En dat geldt ook voor de klimaat leugenaars. Schoonschip voor arbeider en boer. Alle scholen en universiteiten zullen ook doorgelicht worden.

      Like

  20. Peter. zegt:

    Of dat je alle hokken openzet in de dierentuin .

    Geliked door 1 persoon

  21. Dr. Heinz zegt:

    Het word eens tijd, dat er actie word ondernomen tegen dat gespuis der EU proleten!!
    Ze zijn werkelijk totaal geschift, met hun plannen.
    Ze zijn een gevaar voor de toekomst, veiligheid, en welvaart van de normale Europese landen!!
    Wat moeten die arme luis landen met Islamitische achtergrond nou bij modern westers Europa?
    Het vierde rijk is duidelijk bezig!

    Like

  22. Hovawart zegt:

    Draghi en z’n Eurofielen gaan maar emigreren naar het Midden-Oosten wanneer men warme gevoelens koestert voor de islamitische cultuur, maar zadel ons er niet mee op……..wij weten al wat de gevolgen zijn.
    Kortzichtig beleid en Ledigheid is des duivels oorkussen….(niets te doen hebben leidt tot misdaden)

    Like

  23. G.K.Verboom zegt:

    Draghi heeft al meer gekke dingen uitgehaald, deze man is onbetrouwbaar en moet zo snel mogelijk aan de kant gezet worden.
    En nooit, NOOIT, moeten we een islamitisch land in de EU toelaten. En als men het toch doet: ogenblikkelijk uit de EU stappen.

    Like

  24. Bob zegt:

    Kammeraden let op de linkse roepen
    U op uw beurs al vast te trekken.
    De maffia van de staten gaat U laten
    verrekken.
    DeEu zal vergroten
    Uw leve verkloten.

    Like

  25. Yvonne zegt:

    Wat een stronzo = L.l in het italiaans, wat hebben die lui toch met de islam? alle europesche landen
    gaan naar de K l o t e n
    ik wil gewoon in een land leven waar ik zonder zorgen kan wonen, de lol is er bij mij al lang af, de kogels vliegen om je oren, o.a Peter R de Vries, hij is bekend maar het tuig onder elkaar schiet ook in het wilde weg en dan zegt Grappenhaus of hoe hij ook heet we gaan er iets aan doen
    hebben ze dat ook na Theo gedaan en Pim Fortuyn?

    Like

  26. Jean zegt:

    Laten we maar héééééél snel dat EU gedrocht sluiten want van dag op dag wordt het dramatischer, waanzinniger én gevaarlijker en zeker met idioten van het niveau van die Italiaan.
    En zeggen dat dergelijke idioten veel voorkomen in de politiek kijk maar naar die waanzinnige idioot uit Nederland die de boel ligt te besodemieteren in dat EU gedrocht.
    Aan landverraders en importeurs van ellende hebben wij totaal geen enkele behoefte.

    Like

  27. Bas zegt:

    Ondertussen
    WTF!!!
    Links-krankzinnigen bestormen de kantoren van de zender @ oe24at
    omdat de zender de Afghaanse afkomst van de verkrachters en moordenaars van #Leonie durft te noemen!

    Like

  28. Rene zegt:

    Help de EU is getikt geraakt wat nu gedaan de macht is in handen van mensen die echt maling aan mensen stemmen heeft DICTATUUR>

    Like

  29. Henk der Niederlánder zegt:

    Ik geloof niet zo in toeval en zeker niet in de politiek.
    Zou Draghi er lucht van gekregen hebben dat Viktor Orban een oproep wilde doen om Joegoslavië bij Europa te willen betrekken.
    Zoals Ik al zij Ik geloof niet in toeval.
    En zeker niet als het uit de hoek van een Draghi komt

    Like

  30. J. C. Th. Köhler zegt:

    “De EU moet zich beseffen…”

    Ik weet niet of deze enormiteit afkomstig is van Draghi. Maar het is natuurlijk “beseffen” óf “zich realiseren”. “Zich beseffen” is voor mensen die eigenlijk hun schoolgeld terug moeten halen.
    Als een site als deze dit soort aanslagen pleegt op de Nederlandse taal, is het niet verwonderlijk dat hele regimenten Nitwits en No-hopers de fouten gaan kopiëren. En wie moet je dat dan verwijten?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  31. Jules Vismale zegt:

    Dan gaat Mario Draghi toch gewoon ZELF voor al die uitvretende landen zorgen wat de moslims betreft! Hij is nog te achterlijk om te snappen dat steeds meer Oost-Europese landen zich afzetten tegen de gehate EU en dat ook steeds meer West-Europese landen daaruit willen!
    De hele EU is niets anders dan een Gouden Kalf (wat de Israëliërs schiepen na de Exodus en toen vereerden) waar die stomme EU-politici omheen dansen en waar talloze Europese burgers (de Levieten) wijselijk NIET aan meededen!

    Like

Plaats een reactie