Unilever . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Unilever . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat een toeval allemaal he.

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Mark Rutte is de vertegenwoordiger van Unilever hahaha. Een paar fijne mRNA spuitjes in zn reet want je doet het tenslotte voor een ander.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Peter zegt:

  Zou zeggen val lekker dood Unilever.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  De Jonge is gek

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als je je realiseert dat De Jonge met iets heel anders bezig is dan waar wij hem voor betalen, kom je misschien tot de conclusie dat De Jonge helemaal zo gek niet is. Hij is wel gevaarlijk en een misdadiger. Een collaborateur in de club van Klaus Schwab. Een subversieve trekpop in dienst van The Great Reset. Maar gek niet.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 6. Julia zegt:

  Of het nu de multinationals of politiek gaat maakt niets uit. Het zijn allemaal smerige elitaire zakkenvullers die te veel macht krijgen. Waar gaat het om geld, geld, geld en nog eens geld. Die vaccins die waarvan nog niets bewezen is of deze überhaupt effectief zijn is een miljarden verdienmodel. Niet voor niets wil Pfizer een derde prik namelijk om nog meer geld in de zakken te kunnen steken waar alleen de farmaceutische flink van profiteert alsmede de aandeelhouders. Het enige wat zij willen is het verdienmodel de komende jaren handhaven. U denkt toch echt niet dat het om het belang van de volksgezondheid gaat. We zien wat er nu al mis gaat en het blijkt uit studies dat het vaccins totaal niet aan de verwachtingen voldoet en de effectiviteit hiervan is onduidelijk. Uit onderzoek van de Gezondheidsraad blijkt weliswaar dat vaccins bijdragen aan verminderde overdracht, maar het is maar de vraag in welke mate dit het geval is.Neem dus in die verspreidingsmodellen in godsnaam niet aan dat vaccins ook werken tegen transmissie, want dan kom je bedrogen uit. Dus de komende jaren blijft het prikken, prikken, prikken en het zal niet lang duren dat vaccins gedwongen worden om bijv. naar werk, super, e.d. te kunnen gaan. Het is puur machtsmisbruik om het volk onder de duim te kunnen houden om de realisatie van de great reset. Dan nog de totaal doorgeslagen waanzin dat mensen een beloning krijgen als zij de onbekende gifprik laten toedienen dat maakt het verhaal dus helemaal ongeloofwaardig. Nimmer is dit in de prikgeschiedenis gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s