CITAAT Gidi Markuszower (PVV)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Beps“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT Gidi Markuszower (PVV)

  1. Bas zegt:

    ‘Politie vreesde aanslag met raketwerper op RTL Boulevard’

    Bedreiging: De politie zou berichten hebben onderschept van criminelen waarin de optie van een aanslag met een raketwerper of automatische vuurwapens werd besproken.
    nrc.nl

    Als het waar is van die raketwerper en dat er meerdere miljoenen zijn vrijgemaakt voor een ontsnappingspoging van taghi, wie zijn er nog veilig dan?

    Like

  2. Ronald B zegt:

    Nee Gidi, de laatste 35 tot,40 jaar is de Nederlandse samenlving onveilig geworden door voornamelijk moslims en Antilianen…..Het is het ongedierte van de maatschappij en het enige dat hier moet gebeuren is bij dubbele nationaliteit de Nederlandse nationaliteit afnemen en hen permanent uitzetten naar landen van herkomst of familie!!! Dit met een levenslang verbod hier terug te keren!!! Heb je één nationaliteit, dan uitzetten naar landen van familie!!! Idem permanent! Zo schoon je Nederland op en maak je het veilig voor onze eigen westerse bevolking!!!

    Geliked door 6 people

  3. guusvelraeds zegt:

    Je kunt die monsters ook vaccineren.

    Geliked door 3 people

  4. Lot zegt:

    Ik ben voor het oudeuropese verbannen, bijvoorbeeld een eiland in oost siberie, groot genoeg voor alle criminelen, kamtsjatka of sachalin en dan een muur voor de mensen die daar in het zuiden wonen. Als iemand zo crimineel is dat hij zomaar mensen vermoord kun je hem beter doden of dus verbannen. Zoals Erik de Red die ook een moordzuchtige dochter had.

    En wat denkt Markuszower dan van, REBELLIE? Je mag als autochtone bevolking de wapenen opnemen om tegen de machthebbers de ‘niet zo Duitse’ Nederduitsers bolsjewieken kaukasiers kazachen te vechten, uit Holland, en mocht je aangepakt worden, dan mag je ergens anders asiel aanvragen en dat krijg je dan ook, omdat je recht hebt op minderheidsrechten in mijn Freijaheim om alle freijheid van mijn volk te kunnen leven.
    Maar daar denkt gidietje niet aan. En wat met Israel die vecht ook voor zijn religieuze rechten met wapens.

    Geliked door 1 persoon

  5. BigLJohn zegt:

    Monsters (Moslims) uit Afrika en Arabie worden bewust massaal toegelaten en krijgen hier vrij spel, terwijl goedwillende Nederlanders die voor hun recht opkomen afgerammeld worden door de politie en vervolgd worden door de justitie. De voedingsbodem is geschapen om Nederland te doen veranderen in een tweede Afghanistan. Een land waar de misdaad regeert en tegenstanders vermoord worden.

    Geliked door 6 people

    • de staat is je ergste vijand. Een vijand zonder gezicht of herkenning. De politici waaruit de regering onstaat, is, samen met de onherkenbare ambtenaren, de vijand van de nederlanders. Daarom delven de burgers in nederland het onderespit want de staatsmacvht dult geen tegenmacht, zeker niet van de bevolking die niet tot de gezalfden 150 behoren. De kneuzen van die 150 vinden we terug in de 1e kamer waar, zij 75 tallig overschot van vervlogen tijden, elkaar de maat nemen onder oeverloos geleuter. Daarbij denken zij echt dat zij er , voor de samenleving zoals zij die zien, nog ergens toe doen. Niets is minder waar. Mevrouw Broekers-Knol is daar het loepzuivere bewijs van.

      Geliked door 1 persoon

  6. oudmarinier zegt:

    Daar heeft Gidi Markuszower WEL een punt !!!

    Geliked door 3 people

  7. verwardeman zegt:

    monsters levenslang opsluiten ?
    Weet je wel wat dat kost ?
    400 Euro per dag x 365 dagen x zoveel jaar !
    Een hijsstropje plus kraanwagen huren is goedkoper .
    Als zij geen flikker om andermans leven geven , waarom zouden wij ons dan druk maken om
    het hunne ?
    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden , opknopen die rotzooi .

    Geliked door 3 people

  8. jantjeuitnl zegt:

    1 kogel is genoeg. Dit soort monsters heeft vrijwillig van zijn mensenrechten afstand gedaan, wat mij betreft.
    Levenslang opsluiten, vind ik, als belastingbetaler, te duur.

    Geliked door 1 persoon

  9. Bob zegt:

    De virtuele monsters en criminelen
    worden vaak niet waargenomen,
    maar die zijn het gevaarlijks en ontlopen
    hun straf. De leden van de Bildeberg groep
    en andere gelijken.

    Like

Plaats een reactie