D66 = PLO

(Door: “Balkanske priče”)

De UNRWA is zo principieel fout, dat daar sowieso geen cent naartoe zou mogen gaan. De al decennialang duidelijke banden met terrorisme en Holocaust-prediking (lesmateriaal op scholen!) bevestigen dat… Sigrid Kaag is gehuwd met Anis al-Qaq, een voormalig Fatah-politicus en Palestijns ambassadeur in Zwitserland. En als je een hoge positie hebt in het Palestijnse bestuur, is dat alleen maar mogelijk als je op een of andere wijze hebt bewezen een patriot te zijn en dan is de kans groot dat je ooit direct of indirect betrokken was bij anti-Israëlische acties of aanslagen. De “gematigde islam” bestaat altijd alleen maar tijdelijk – 270 miljoen slachtingen sinds het bestaan van de islam…. D66 = PLO.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op D66 = PLO

 1. Peter Rissing zegt:

  Ik zie op het rechter plaatje nog twee terroristen en een NLse fuctionaris.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Het virus Kaag de steunpilaar voor het steunen van o.a. Palestijnse terroristische organisaties waar de mond van nieuw leiderschap overstroomt is de Haagse politiek binnengeslopen en zal er alles aan doen om straks de scepter van slapjanus en leugenaar Rutte over te nemen. Ik weet niet wat erger is maar de eerste optie betekent totale overlevering aan de Islam en de ondergang voor de Nederlandse samenleving.https://www.factsfound.news/sigrid-kaag-minister-van-terroristische-zaken-en-palestijnenknuffelaar-doet-gok-naar-het-torentje/ Die stap heeft zij al aardig in haar zak zitten. Deze nachtmerrie wordt een keihard feit.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het D66 krapuul valt door de mand !!! Hoe achterlijk moet je zijn om door op te stemmen.
  Het is triest gesteld met het IQ van het Nederlandse volk !

  Geliked door 4 people

 4. koddebeier zegt:

  door m/z daar

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Het is niet anders. Zo is het eenmaal. Als je huwt met een moslim zal je ongetwijfeld over moeten gaan tot diens geloof. Omgekeerd is dat óók het geval. Een Kafir zal nooit je partner zijn.
  Dat geldt ook voor SK. Alleen door beeldvorming over haar in de media trappen vele hier in niet te geloven dat zij een “strategische pion” is op het La-illa-ilala schaakbord.

  Geliked door 1 persoon

 6. Kraftavilqa zegt:

  Hoe huw je een muzel hoe raak je in de eerste plaats verliefd op zo’n kamelenneuker of is het gewoon geestelijk onvermogen?

  Like

 7. Ravian zegt:

  Kaag heeft bewezen haar positie misbruikt om internationaal islamitisch terrorisme te faciliteren en te financieren.
  Ze is dus zowel schuldig aan landverraad als aan terrorisme, en hoort dus voor een tribunaal thuis, en daarna aan de galg.
  Maar de Nederlandse hoernalistiek meent deze zware crimineel als minister president te moeten promoten, waaraan je mooi kunt zien met wat voor schorem je hier te maken hebt.
  Ze hebben allemaal een hoog Max Blokzijl gehalte, en het is te hopen dat ze op dezelfde manier aan hun einde gaan komen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Ravian op 11-7-2021 om 18.32 u. Onbegrijpelijk dat het soort landverraders/criminelen als Blokzijl en Kaag óók nog eens vernoemd zijn in resp. een Overijssels dorp (Blokzijl) en een landingsbaan op Schiphol (Kaagbaan). Graag zie ik de plaatsnaam Blokzijl veranderd worden in P.Fortuynburg en de Kaagbaan in G.Wildersbaan.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.kaag gaat al sinds 2017 op auditie bij de (nazi) bilderberg groep,zij is door hun geselecteerd.Dit is in het verleden ook gebeurd met vrijmetselaar en bilderberger bakellende en vrijmetselaar en bilderberger kutte.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s