FOTOSHOPPER . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER . . .

 1. Monalisa zegt:

  “Dit EU land kom je vanaf vandaag niet meer in als je niet gevaccineerd bent. Is dit het begin van medische apartheid?”

  Beste

  Vandaag praat ik je weer bij over de laatste ontwikkelingen die een directe of indirect invloed hebben op jouw gezondheid. Naast alle bizarre ontwikkelingen heb ik ook goed nieuws te melden! Hierover zo meer.

  Eerst even een samenvatting van de afgelopen week en waar we nu staan in Nederland.

  De titel van deze nieuwsbief klinkt wellicht confronterend, maar feit is dat de eerste stappen van medische apartheid nu dan toch echt zijn gemaakt. Reden te meer om gelijkgestemden te blijven opzoeken. Weet dat je niet alleen bent met je zorgen en kritische blik op deze wereld.

  Het doet me goed om te zien dat er onder vrijwel alle RTL berichtgevingen op Social Media zeker 80% ‘wakkere’ opmerkingen en aanmerkingen zijn. De groep van kritische mensen is groter dan je denkt!

  Het doet me pijn om te zien dat de inzet op ‘medische apartheid’ nu zo zichtbaar wordt. Zo meldt het AD dat Malta als eerste EU land niet-gevaccineerde toeristen weigert! Waarom ze dit doen? “We moeten onze samenleving beschermen”, aldus de gezondheidsminister Chris Fearne. Waanzin! Dat land is voor eeuwig voor mij afgeschreven, ook als ze dit beleid nog terugdraaien.

  Ook dichter bij huis beginnen de eerste signalen van medische apartheid uiting te krijgen. Zo laat Duitsland weten dat gevaccineerden niet meer in lockdown hoeven bij een nieuwe opleving van het virus. Ook kunnen ze genieten van meer vrijheden dan niet-gevaccineerden. En wat als straks blijkt dat de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerden? Dan zijn er extra prikken nodig meldt de stafchef van bondskanselier Angela Merkel in het artikel.

  “Steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten” is volgens Albert Einstein de definitie van waanzin. Deze uitspraak is nu actueler dan ooit tevoren. Zeker nu ook Pfizer laat weten dat een derde corona prik nóg beter beschermt tegen het virus. Ik weet niet of ik hier nu om moet huilen of lachen. Je kunt toch niet geloven dat 3 spuiten in je lijf op korte termijn jou gezonder zullen maken?

  Kinderen in de val gelokt

  Ondertussen zijn de kinderen de dupe van alle staatspropaganda. Het begon allemaal met het aanpraten van het schuldgevoel. Zo meldde het Parool dat de medische voordelen van een coronavaccin voor kinderen gering zijn, maar dat ze zich toch moeten laten prikken. Waarom? ‘Er zijn helaas te veel volwassenen die geen prik halen.’

  In het artikel zegt Epidemioloog Frits Rosendaal (LUMC) dat het “nogal negatief geformuleerd is dat tieners ‘moeten opdraaien’ voor een lage vaccinatiegraad onder volwassenen. Ze mogen hun steentje bijdragen, en dat is niet onredelijk”. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen zich laten prikken heeft Hugo de Jonge ze met manipulatie gelokt naar de prikhallen.

  Sta je dan met een prik in je arm. Allemaal om op vakantie te kunnen en om te ‘dansen met Janssen’ in het café. Wat bedrogen moeten al deze mensen zich voelen nu. Hugo de Jonge die zo wellicht miljoenen kinderen heeft kunnen lokken om snel te prikken. Alle geprikte jongeren dolblij met de prik omdat ze uit naïviteit Hugo geloofden toen hij loog dat ze daarmee hun vrijheid terug zouden krijgen.

  Hij zegt letterlijk dat hij jongeren heeft overgehaald met het argument dat ze na de prik ‘een direct vaccinatiebewijs’ krijgen om te kunnen feesten. Misdadig en misleidend noem ik het.

  Ondertussen worden niet-gevaccineerden ‘varianten fabriekjes’ genoemd in de media. De ‘shaming’ is dus in volle gang. Is het echter niet bijzonder dat we een jaar lang geen corona variant hebben gezien? En pas wanneer ze wereldwijd zijn gaan prikken de varianten ons om de oren vliegen? Iets om over na te denken.

  Het bijwerkingscentrum Lareb meldt inmiddels 257 mensen die zijn overleden door het vaccin in de eerste 14 weken van 2021. Moet je nagaan waar de teller nu op zal staan!

  De cijfers lopen op, HELP!

  Het aantal testen die er nu afgenomen worden is gigantisch. Jongeren die massaal testen, mensen die op vakantie willen en testen voor toegang. Geen wonder dat de ‘besmettingen’ oplopen. Zeker met de vele vals-positieven die de PCR test geeft. Het is simpel, meer testen betekent ‘hogere cijfers’.

  Zoals de heer Baudet al zei: “Er is geen reet aan de hand. De IFR (de mortaliteit of sterfte ratio) van het coronavirus is hetzelfde als die van de seizoensgriep, dat is rond de 0,15%. Dit hele circus wat al 1,5 jaar aan de gang is maakt onze hele samenleving kapot. Jullie zijn helemaal gek geworden”, schreeuwend tegen de kamerleden.

  Beetje overdreven theater allemaal, maar natuurlijk wel hartstikke waar wat hij zegt. Ergens is het ook te wijten aan de evenementenbranche die maar al te graag wilde gaan testen. Hier geef je de overheid nog meer macht. Massaal testen zorgt voor massaal meer positive resultaten. Die waren er altijd al, maar nu vallen ze op omdat het gekwantificeerd wordt!

  Dus hup alles weer dicht, want het blijkt super onveilig te zijn. Alle jongeren zijn de schuldige hiervan. Maar als ze zich laten vaccineren zijn ze van al dat testgedoe af. Dat hebben ze massaal gedaan in de hoop op vrijheid, maar ondertussen stevenen we af op een nieuwe lockdown.

  Het goede nieuws

  Toch is er ook goed nieuws te melden. De tweede kamer heeft gemeld dat het niet meer zozeer wil kijken naar ‘besmettingen’ maar naar ziekenhuisopnames. Zo moeten het aantal corona patiënten bepalend worden voor de Europese coronakaart, die met kleuren aangeeft hoe groot het risico per land is.

  Dat werd eens tijd! Anders kleurt Nederland over een week rood en zitten we weer vast in eigen land. Het is te hopen dat deze gesteunde motie van DENK en de groep- Van Haga snel geïmplementeerd wordt. Ook hoop ik op meer solidariteit naar niet-gevaccineerden.

  Het ‘shamen’ is namelijk nu echt begonnen. Dit geluid zal in de toekomst alleen maar groter worden. Straks ben je een ‘gevaar voor de samenleving’ als je niet vaccineert. Politieke en maatschappelijke druk zal dan alleen maar groter worden.

  Hierdoor zullen veel twijfelaars alsnog overstag gaan. En dat is hun goedrecht overigens, dat is niet de discussie in deze. De discussie is baas zijn over ons eigen lichaam. Dat staat in de grondwet.

  Daarin staat het recht op de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam. Iedereen mag zelf bepalen wat er met zijn of haar lichaam gebeurt. Jij bepaalt of medische handelingen verricht worden en of je voorgeschreven medicijnen inneemt of niet. Maar…..

  Beperkingen zijn WEL mogelijk als dit wettelijk is geregeld. We hebben natuurlijk al gezien dat de grondwet zo aan de kant geschoven kan worden als de overheid er bepaalde regels doorheen wil drukken. Zo heilig is die grondwet dus niet.

  Blijf dus staan voor je eigen principes en eigen waarheid. Vergeet nooit: het is jouw lichaam, dus jouw keuze! Wat een overheids- of beleidsmedewerker ook zegt, vindt of doet.

  Zorg vooral goed voor je immuunsysteem met voldoende Vitamine D3 en Vitamine C, dagelijks! Dit roep ik al sinds het begin van dit jaar, gelukkig nu met bijval van zelfs mainstream media. Zorg goed voor jezelf.

  Neem dagelijks de meest krachtige kruiden die moeder natuur te bieden heeft en kom buiten! Het is allemaal niet zo moeilijk.

  Een gezond lichaam, een rustige geest en emotionele stabiliteit is de basis van een totale gezondheid.

  Een gezond mens heeft duizenden wensen, een ziek mens maar één. Weet: gezondheid is geen kostenpost, maar een investering in jezelf! Ik wens je nog een fijne, rustige dag toe [FIRST NAME GOES HERE]. Ik sta naast je en zal altijd naar alternatieven voor je blijven zoeken in deze bizarre tijd.

  Warme en gezonde groet,

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Er komen op social media al berichten binnen dat we in het stadium zijn aanbeland dat 250 Euro wordt geboden om mensen over te halen zich te laten vaccineren. Laat dat even smelten op je tong om de (bij) smaak goed te pakken te krijgen.

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  We zien nu allemaal de gevolgen van ‘dansen met Janssen’, een volslagen achterlijke opmerking en de “jeugd” trapt er massaal in !

  Like

 4. Bob zegt:

  Het democratische en sociale heeft
  Schengen gecreerd, geen grenzen meer.
  Nu is Schengen zelfs gesloten deuren in
  je eigen land en beperkingen in eigen
  woning.
  Decadentie kan nog verder bij geen vactinatie
  een kenteken dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s