Haal die bloemen weg!

(Door: “Roy Fernsby”)

Altijd weer hetzelfde verhaal. Of het nou Theo van Gogh is, advocaat Wiersum, Peter R. de Vries of iemand anders; daar komen de bloemen weer. En wat voelt het toch goed om die bloemen neer te leggen, als een soort bijdrage. Maar hoe zit het met de bijdrage aan de criminaliteit?

Zijn de mensen die de bloemen neerleggen niet exact dezelfde zielige linkse Amsterdammers die zo graag de vrijheid-hatende islam willen omhelzen en zo graag honderdduizenden criminelen en terroristen binnenhalen?

En de collega’s van Peter die zo graag bij hem wilden zijn terwijl hij op straat lag te bloeden, want hij mag daar toch niet alleen liggen. Zijn die niet verantwoordelijk voor de ellende in Amsterdam en het promoten van de grootste vijand van vrijheid; de islam? Wie heeft Peter dan eigenlijk neergeschoten? Haal alsjeblieft die bloemen weg en steek ze maar ergens waar de zon niet schijnt.

(Meer over de vijandig islam en de vernietiging van vrijheid in het boek “Hier Rust Nederland”)

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Haal die bloemen weg!

 1. Ravian zegt:

  Die bloemen zijn niet voor Peter.R, die bloemen zijn om hun eigen schuldige geweten te sussen.

  Geliked door 7 people

  • Bert zegt:

   Maar je kan dan later wel altijd zeggen, ik was er bij toen het gebeurde.
   Waar was jij. Heb je mij nog gezien op de nos beelden, ik sta daar links achteraan.
   En dat is toch ook heel wat waard om daar over op te scheppen en de beelden op je telefoon te bewaren om mee rond te gaan.
   En daar doen ze het voor. Hebben ze toch het idee dat ze iets mee gemaakt hebben.

   Geliked door 4 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Als de moeder in de reet geneukt wordt door een doorgesnoven Jihadist zegt de linksmens het moet afschuwelijk zijn geweest wat de wereld je heeft aangedaan dat je dit moet doen.

  Geliked door 1 persoon

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Hij houdt van groene thee! Mensen leg toch aub een doosje groene thee voor ‘m neer voor wanneer ie weer bijkomt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Atta Girl zegt:

  Sorry beste mensen maar ik ken zat mensen die in Amsterdam wonen en niet links zijn of er zelf maar mee te maken willen hebben, dus beetje onzinnige opmerkingen.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  De enige lachende derde is de bloemen verkoper.

  Geliked door 1 persoon

 6. Htskday zegt:

  Die bloemen hadden zij beter kunnen bewaren voor hun eigen graf, die zij zelf aan het graven zijn.
  Zij hebben zoals gewoonlijk weer helemaal geen idee wat er aan de hand is..

  Iemand ook maar íets vernomen dat de A-status van kroña er tussendoor even doorheen gefietst is, en wat dat betekend??

  HELEMAAL NIETS IN HET NIEUWS!!

  De A-status van kroña betekend gewoon dat de vrijheidsberoving en genocide in een veel hogere snelheid door kan gaan…
  Vanaf nu is álles geoorloofd om u van uw vrijheid te beroven, en te injecteren met alles van wat zij vinden dat goed voor u is..

  M̶i̶s̶s̶c̶h̶i̶e̶n̶ ̶d̶a̶t̶ ̶e̶r̶ ̶e̶e̶n̶ ̶l̶i̶c̶h̶t̶j̶e̶ ̶g̶a̶a̶t̶ ̶b̶r̶a̶n̶d̶e̶n̶ ̶t̶e̶g̶e̶n̶ ̶d̶i̶e̶ ̶t̶i̶j̶d̶ ̶d̶a̶t̶ ̶a̶l̶ ̶d̶i̶e̶ ̶z̶o̶g̶e̶n̶a̶a̶m̶d̶e̶ ̶ ̶”̶a̶n̶t̶i̶v̶a̶x̶e̶r̶s̶”̶ ̶a̶a̶n̶ ̶d̶e̶ ̶h̶a̶r̶e̶n̶ ̶h̶u̶n̶ ̶e̶i̶g̶e̶n̶ ̶h̶u̶i̶s̶ ̶u̶i̶t̶ ̶g̶e̶s̶l̶e̶e̶p̶t̶ ̶w̶o̶r̶d̶e̶n̶.̶
  Het is hun eigen schuld, want zij zijn een gevaar voor de mensheid..

  Ja maar,… petertje is zo zielig,.. ik hoop maar dat hij er weer snel helemaal bovenop komt…
  Kunnen we tenminste weer elke dag zijn oeverloze gezeik aanhoren..

  Er gaan ook nogal wat rare verhalen rond over de aanslag, wat er van waar is weet ik niet, maar het komt in ieder geval wel heel toevallig héél goed uit.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA. zegt:

   Ja Htsk net als de aanslagen op een tram in amsterdam , aansalg in het C.S. van A’dam en dat verhaal met die Turkse minister die rechtsomkeer moest maken na een z.g Fittie met Erdogan.Kwam allemaal uitermate toevallig op een politiek gevoelig moment en leverde stemmen op. Oh en ik was even vergeten de media aanslag op de paperassen van onze kassa kronkelgen.

   Like

 7. Ruud van Hagen zegt:

  Wat fijn dat de deugmensen flinke bedragen betalen voor de drugs.

  Like

 8. R.C. Hagen van zegt:

  Wat fijn dat de deugmensen de grootste afnemers zijn van de drugs

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Gewoon massahysterie en overdreven als zelfs het slachtoffer nog in leven is. Hoe een hypocriete bende achter het wanbeleid staan van meer import en vooral van degenen die ons honden noemen, niet gelovig in de Allah den uitgemoord zouden moeten worden, homo haat. van uitkeringen profiteren, wijken aan woningen in beslag hebben genomen door de ziekelijke linkse vookeursbehandeling. Kortom die bloemen leggen zij uit geweten neer omdat ze nu eindelijk beseffen waar zij als deugmensjes aan meegewerkt hebben namelijk Nederland naar de donder te helpen. De ene linkse schaap volgt de andere linkse schaap. Mensen zonder eigen initiatief of zonder enig standpunt zij willen er bij horen.

  Geliked door 5 people

 10. Bas zegt:

  Typisch….
  Minister Grapperhaus van Justitie huilde tranen met tuiten over de aanslag op Peter R. de Vries, terwijl het geweld waar gewone Nederlanders vrijwel dagelijks aan bloot worden gesteld hem volledig koud lijkt te laten.

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.destentor.nl/binnenland/verdriet-over-dood-motoragent-arno-maar-waar-blijft-de-verontwaardiging~a6e73acc8/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Verdriet over dood motoragent Arno ‘maar waar blijft de verontwaardiging?’

  Nooit zal motoragent Arno nog zijn helm dragen. De helm die tussen de rouwkaarten, bloemen en zijn foto staat. Woensdagochtend wordt de 47-jarige Capellenaar tijdens zijn werk doodgereden door een vrachtwagenchauffeur. Het OM vermoedt met opzet. ,,Waar blijft de verontwaardiging over wat hem is overkomen?’’

  Het Openbaar Ministerie stelt nu dat er ‘sterke aanwijzingen’ zijn dat de verdachte met opzet de motoragent heeft aangereden in de Rotterdamse Waalhaven en vervolgens is doorgereden.

  Vorig jaar was dezelfde chauffeur bij een gruwelijk incident betrokken: toen reed hij in Rockanje met zijn truck tegen een 79-jarige vrouw aan. Het slachtoffer overleed, net als agent Arno, ter plekke. Het OM seponeerde deze zaak, waardoor de bestuurder geen straf kreeg.

  Nog een derde ongeval in 2015
  De agent wordt daarbij geraakt door het linkervoorwiel van de truck en verliest zijn arm. De vrachtwagenchauffeur krijgt een werkstraf van 240 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een voorwaardelijke rijontzegging van 18 maanden. Volgens de rechtbank was de chauffeur onvoorzichtig en onoplettend geweest.

  Like

 12. antiislamnu zegt:

  Ach ja als hij maar volledig gevaccineerd is dan komt het wel goed

  Like

 13. Bob zegt:

  Net als op4 mei worden de daders
  herdacht, dat gaat onschuldigen een
  pijnlijke dood opleveren.

  Like

 14. jjaap zegt:

  Jan P.de Vries is nu enorm groot nieuws, een moordaanslag op een journalist, verschrikkelijk en nog veel meer ontzetting bij journalisten de politiek en het volk.
  Maar in ons prachtige Nederland worden wekelijks, dagelijks, maandelijks, jaarlijks meisjes en vrouwen verkracht en vermoord en uitgescholden en vernedert, bijna dagelijks vallen dode burgers op straat in huis, je vindt de doden in bermen in het water of ze verdwijnen gewoonweg en dit
  vinden de journalisten en de politiek niet zo’n groot item want het is “maar” het gewone volk, de gewone burger waar Nederland wel op draait.
  Hier kraait geen haan naar, deze mensen worden dan ook na een of twee dagen gewoonweg vergeten, want het is maar de gewone burger.
  De Vries heeft zeker geweldig mooi en goed werk gedaan bij Nikki en meerdere mensen.
  Maar er worden zo veel mensen vermoord waar alleen de familie mee zit en deze mensen
  moeten maar gewoon weer de draad op pakken en verder “leven”. En deze zeer vele gewone mensen die zo maar hun leven wordt ontnomen vind ik erger als P.j. de Vries die wist dat deze mogelijk er was.
  Wat is Nederland een slecht land geworden in de loop der jaren.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s