Klaus Schwab wil nu ook het internet “immuniseren”

(Vertaling: E.J. Bron)

De chef van het “World Economic Forum” (WEF), vaccinatie-fanatiekeling en bedenker van de “Great Reset”, Klaus Schwab (foto), is niet alleen een meer dan twijfelachtige (zelfbenoemde) autoriteit op het gebied van de globale bestrijding van de corona-pandemie, maar sinds kort ook een regelrechte paniekzaaier als het gaat om dingen zoals “Blackouts” en cyberveiligheid. Daarbij rinkelen bij veel kritische tijdgenoten nu al de alarmbellen: plannen de elites na de globale pandemie nu ook de globale Blackout, inclusief de aanval op het internet, om de “Great Reset” te voltooien?

We moeten het internet “immuniseren”

Al meermaals waarschuwde Schwab in deels lachwekkend aandoende video´s, maar ook in schriftelijke bijdrages, voor de verwoestende effecten van mogelijke Blackouts, bijvoorbeeld wanneer de stroomvoorzieningen of andere kritieke infrastructuren in Europa lamgelegd zouden worden door aanvallen van hackers. Voor hem zou er zelfs sprake zijn van een “cyber-pandemie” na de corona-pandemie.

Nu deed Schwab er in een video nog een schepje bovenop. Daarin trekt hij de vergelijking tussen de “noodzakelijkheid” van een corona-vaccinatie voor de immunisering van de mens met cyberaanvallen op het internet. Ook dit zou “geïmmuniseerd” moeten worden, hoe blijft onduidelijk. Waarschijnlijk echter door massale controle en censuur, zoals nu al duidelijk wordt.

In ieder geval zou, aldus Schwab, de digitale infrastructuur ook over “digitale antilichamen” moeten beschikken om zichzelf te kunnen beschermen. (voor de video: klik hieronder op de link naar het originele artikel!)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Klaus Schwab wil nu ook het internet “immuniseren”

 1. top of flop zegt:

  Dat wordt dan voor hem de dood in de pot. Hij is overbodig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Klaus Schwab een doorgeslagen knettergekke idioot die beter had gepast tussen het NAZI bolwerk tijdens WOII en absoluut uit deze wereld verbannen dient te worden en van elke publiciteit, media of social medium. Al zijn walgelijke ideeën dienen ten strengste verboden moeten worden en zwaar strafbaar te worden gesteld.Hebben we allemaal nog niets geleerd van de geschiedenis hoeveel verderf en kwaad dit soort elitaire machtswellustelingen de samenleving aan doen.

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Klaus Schwab is niet zo maar doorgeslagen knettergekke idioot. Hij is een telg van een superrijke nazi-familie die tijdens de Tweede Wereldoorlog dwangarbeiders in hun fabrieken hadden. Na de oorlog hebben de fabrieken van de familie Schwab zich gespecialiseerd in centrifuges voor kerncentrales (waar ook kernbommen kunnen worden geproduceerd) en die werden verkocht aan iedereen die ervoor had betaald. Als een nazi-boy is zijn gedachtegoed nog steeds van een nazi.

   Geliked door 2 people

   • saddy zegt:

    Hun rol in Zuid-Afrika wordt vaak vergeten. Bij de oprichting van de WEF in Davos is er ook een handtekening van Bernhard te vinden. Beatrix, Willem en Maxima zijn ook verbonden aan het WEF, net als hoekstra, rutte kaag de jonge etc. Raar alleen dat het WEF zichzelf presenteert als een organisatie gebaseerd op marxistisch gedachtengoed. Ach, totalitair is totalitair nietwaar?

    Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Deze man is totaal de weg kwijt, het is de hoogste tijd om hem op te sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Kan in ’s hemelsnaam iemand Klaus Schwab uitschakelen?

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Die Klaus Schwab had net zo goed het Monster van Frankenstein kunnen creëren die zich uiteindelijk toch tegen zijn schepper keerde!

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Barbara Marquart Scholtz en @J. C. Th. Köhler. Veel van de globalistische geldmonsters zijn ooit als mensen geboren. Maar met iedere 100 miljoen dollars die zij hadden vergaard, hebben ze een groot deel van hun menselijke eigenschappen verloren, en zij werden gevaarlijk. Zij lijken op mensen die vampiers werden; geldvampiers! De meeste van hen zijn stokoud: Henry Kissinger is 98 jaar oud, George Soros is 90, Klaus Schwab 83. Wij moeten maar hopen dat deze oude – bekende en onbekende – monsters niet het eeuwige hebben bezitten, en snel de andere kant gaan. De jonge geldmonsters zoals Bill Gates (65) Elon Musk, Mark Zuckerberg en hun trawanten zijn een probleem, die de mensheid moet oplossen. Zoals de politieke situatie in de wereld nu eruit ziet, heeft deze monsterachtige klik weinig tijd om snode plannen uit te voeren. Zij moeten het tegen een andere psychopaat opnemen: Xi Jingping die op een kernbommen oorlog zit te broeden. Net als in de jaren ’30, de wereld heeft weer met psychopaten te maken. DE ARMAGEDDON STAAT VOOR DE DEUR.

   Like

 5. Frits zegt:

  Schwab heeft hoeveel vaccinaties tot zich genomen?? Nog niet genoeg denk ik. Ik beveel er elke dag 1 aan van elk merk. Men kan niet zuinig genoeg zijn op zo’n menslievend hartverwarmend persoon

  Geliked door 5 people

 6. Ravian zegt:

  Klaus Schwab ziet het internet gewoon, terecht, als een bedreiging voor zijn megalomane linkse plannen.
  Ik zie Klaus Schwab als een bedreiging voor het voortbestaan van het menselijke ras.

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Die klaus schwab is een nazi en niet geheel toevallig een bilderberger.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Toch is het goed om je een keer te verdiepen in ’s mans studies en carrière. Hij is met z’n denken de verkeerde weg ingeslagen, dat wel. Maar hij is een eminent geleerde.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @J. C. Th. Köhler
    Het is maar zeer de vraag of hij met zijn denken de verkeerde weg is ingeslagen, je hoeft warempel geen econoom te zijn om te zien dat de globalisering van de economie behoorlijk aan het ontsporen is. De economie in westerse landen is al decennia booming terwijl de bevolking daar niet of nauwelijks van profiteert, dat zijn internationale vraagstukken waar geen nationaal antwoord mogelijk is.
    De problemen komen slechts zelden naar buiten, pas als gigantische bedrijven dreigen hun hoofdkantoor te verplaatsen komen er wat rimpels in de vijver terwijl er zich onder het oppervlak van alles afspeelt dat we niet zien.
    Kijk naar hoe er momenteel tegen Tata Steel wordt aangeschopt, “zo’n vervuilend bedrijf had nooit in stedelijk gebied mogen staan” zegt men dan. Zou het misschien zo kunnen zijn dat de verstedelijking ter plaatse kwam doordat werknemers graag dichtbij hun werk willen wonen en dat dit de woningbouw heeft opgeroepen?
    Oorzaak en gevolg worden vaak door elkaar gehaald.
    Maar ja het is zo makkelijk om iedereen die er een andere mening op nahoudt een nazi of een Bilderberger te noemen, dan hoef je ook niet verder te denken.
    Het WEF is niks anders dan een denktank zonder enige macht, zij discussiëren over mondiale economische problemen en bedenken mogelijke oplossingen, ze besluiten niks, ze voeren plannen niet uit, ze leggen ze voor aan regeringen, wat die er verder mee doen ligt bij hen en niet bij het forum.
    Jazeker ze worden serieus genomen maar dat is niet zo gek als je weet dat de knapste koppen ter wereld zich daar over de mondiale problemen buigen.

    Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is nog maar een recent voorbeeld waarbij met zogenaamde gijzelsoftware gigantische schade is toegebracht, hoe groot is nog niet te overzien maar het feit dat ze 70 miljoen eisten geeft de omvang wel een beetje aan. Door één belangrijk bedrijf te hacken kregen ze toegang tot vele andere essentiële bedrijven en waren ze in staat die te besmetten.
  Waar Schwab en zijn Forum dus al voor die tijd voor waarschuwden, het vergt toch betrekkelijk weinig fantasie te bedenken waar dit hacken toe kan leiden, stel dat ze de elektriciteit voor een deel plat kunnen leggen of in kunnen breken op militaire systemen, de mogelijkheden lijken eindeloos.
  Natuurlijk zijn dat soort systemen beveiligd maar keer op keer lijken kwaadaardige geesten in staat om die beveiliging te omzeilen, de schade die ze daarbij toe kunnen brengen is nauwelijks te onderschatten.
  Wat hij zegt is dat er nagedacht moet worden hoe we dit probleem kunnen oplossen, immuun maken is geen handige benaming tijdens een pandemie maar los van die benaming lijkt hij het gelijk aan zijn zijde te hebben.
  Sommigen halen het duistere verleden van zijn ouders en grootouders erbij maar sinds wanneer kun je kinderen beschuldigen of zelfs verantwoordelijk houden voor wat het voorgeslacht heeft misdaan.?
  Schwab verzint die dingen niet zelf, dat is naar voren gebracht in het door hem opgerichte Forum waar knappe koppen zich buigen over hedendaagse problemen en mogelijke oplossingen aandragen, dat hij zo nu en dan als spreekbuis fungeert om dit naar buiten te brengen maakt hem nog niet tot het kwade genius die allerhande snode plannen heeft.
  Het doet een beetje denken aan de middelbare scholier die voor een bepaald vak een onvoldoende krijgt en zichzelf dan verdedigt door te zeggen dat de leraar zo’n ontzettende stomme lul is.

  Like

  • Tineke zegt:

   Nou ik weet het niet Tijl, Jij gelooft nog oprecht dat die lui daar het beste met ons voor hebben.Ze zitten daar allemaal problemen op te lossen voor ons het klootjesvolk als ik jou moet geloven.Je hoort echt bij de deugmensen.
   Mag natuurlijk ….maar een tikkeltje eigenaardig.

   Like

   • Tineke zegt:

    Nog even over je eerste reactie hierboven,
    “Ze leggen mogelijke oplossingen voor aan regeringen, wat die er aan doen is aan hen”
    Hoe dan? onze regeringen worden aangestuurd vanuit Brussel.
    We hebben geen ene moer meer te vertellen.
    Dat wordt allemaal bekokstoofd in die denktanken.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Klopt Tinnek we hebben in heel Europa niks te vertellen, alle orders komen uit Brussel.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Tineke wat ik probeer aan te geven is dat het WEF zelf geen enkele zeggenschap heeft, het zijn specialisten binnen hun eigen vakgebied die problemen van nu en straks aan elkaar voorleggen om daar eventuele oplossingen bij te bedenken en dat dan aan regeringen aanbieden, als een bepaalde regering bepaalde delen van hun zeggenschap hebben overgedragen aan bijv de EU is dat niet hun pakkie aan maar van de respectieve regeringen.
    Ben ik dan een ‘deugmens’, ik weet het niet, de omschrijving is nogal breed denk ik maar het klinkt in dit geval negatief.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s