Kostte immers maar € 39 miljoen: Overbodige corona noodkliniek wordt weer gedemonteerd

(Vertaling: E.J. Bron)

Het verhaal van de corona-pandemie is weer een schandaal rijker. Op het beursterrein van Hannover, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Niedersachsen, wordt sinds afgelopen week een corona noodkliniek gedemonteerd, die in geval van de verwachte “overbelasting” van de reguliere gezondheidszorg in bedrijf zou moeten worden genomen. Alleen: ze werd nooit gebruikt en werd nooit in bedrijf genomen.

De kosten voor de inrichting en de huur van de beurshal bedragen miljoenen euro´s belastinggeld. De met 485 bedden uitgeruste kliniek werd opgericht voor patiënten met een licht tot middelzwaar corona-verloop. Aanvankelijke overwegingen om meer van zulke noodklinieken in te richten, werden wegens gebrek aan behoefte daarna niet uitgevoerd. Ondanks de permanente paniekzaaierij in de media en van de kant van de politiek gaven de officiële (gemanipuleerde!) sterftecijfers gewoon geen aanleiding tot de inrichting van nog meer noodklinieken.

De niet gebruikte inventaris zal nu over andere ziekenhuizen verdeeld worden. De € 39 miljoen belastinggeld, die voor de overbodige noodkliniek over de balk gegooid werden, kunnen niet meer verdeeld worden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kostte immers maar € 39 miljoen: Overbodige corona noodkliniek wordt weer gedemonteerd

 1. Vrijheid zegt:

  Was niet nodig omdat er helemaal niks aan de hand is. Behalve dan dat we in een dictatuur gerommeld worden. Op dit moment lijkt het allemaal nog even rustig. Ik heb het gevoel dat we in het midden in het oog van een orkaan zitten, en dat het straks weer helemaal los gaat. Ik hoop echter dat ik het helemaal mis heb, maar ik vrees van niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heniusz zegt:

  Hadden we in Nederland ook niet van die “noodhospitalen”? Volgens mij waren die uiteindelijk ook overbodig en al snel weer opgeheven. Het ministerie van WVS heeft uiteraard geen idee wat het heeft gekost, maar dat is toch ook amper belangrijk want “maar” belastinggeld…

  Geliked door 1 persoon

 3. ieznogoedh zegt:

  Die 39 Miljoen worden wel degelijk verdeeld.
  Elke Duitse belastingbetaler krijgt zijn/haar deel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het is diep treurig dat het politieke schorem met al haar falen in beleid überhaupt schaamteloos zich durven te vertonen. Dat tuig heeft weer eens kans gezien om de algehele evenementensector de nek om te draaien eerst de boel laten opbouwen en nu zonder meer afbreken. Wat zijn hier de onnodige kosten voor. Die stukken ellende Rutte, De Jonge en het OMT moeten gewoon zonder meer toegeven dat het algehele testbeleid en het doordrammen van vaccinaties die niets opleveren en geen enkel bewijs leveren een totaal mislukt zeer kostbaar experiment is. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/ic-baas-gommers-haalt-uit-naar-rutte-en-de-jonge-na-persconferentie-zij-hadden-excuses-moeten-maken/ Excuses maken wat te denken het hele zooitje op te pakken voor veroordeling voor een tribunaal vanwege misleiding, dwang tot zelfs kinderen aan toe te vaccineren anders geen vrijheden meer. Gommers moet eens verantwoording halen bij misdadiger Rutte vanwege het kapot bezuinigen van onze gezondheidszorg waardoor de gewetenloze en schaamteloze misdadigers nog meer doden op hun geweten hebben. Het volk moet allereerst haar vrijheid geheel terug pakken en massaal aangifte gaan doen tegen deze politieke criminelen https://www.volkwordwakker.nl/l/de-hele-nederlandse-regering-moet-gearresteerd-worden/ Sta volkomen achter deze brief. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/belachelijk-meer-dan-100-kamerleden-stemden-voor-a-status-van-coronavirus/ Een wet die inmiddels van kracht is geworden waardoor De Jonge meer macht heeft gekregen het volk nog meer te onderdrukken. Het is werkelijk een horror voor de algehele samenleving wat deze ongekende gewetenloze misdadigers de samenleving hebben aangedaan en dient keihard afgestraft te worden alsmede rest van de verraders onder de kamerleden. Weg mat dat gespuis nieuwe verkiezingen en gaan voor een geheel onafhankelijk zakelijk kabinet. Ze hebben al meer kapot gemaakt dat ons lief is. Door belangenverstrengeling in de farmaceutische industrie en de machtswellust voor onderdrukking van onze samenleving zijn zij werkelijk alle grenzen te buiten gegaan negeren en de vrijheid vieren zoals dit binnen een democratie normaal is en absoluut de machtswellustelingen die rijkelijk haar zakken vullen niet de baas over uw lichaam en zeer zeker het jonge gezonde lichaam van uw kinderen de macht laten hebben. U beslist, u neemt uw eigen verantwoordelijkheid, u bepaalt wat u wel of niet neem, u bepaalt wat u wel of niet eet maar vooral gebruik uw gezonde verstand. De sterkste zullen uiteindelijk overwinnen als het recht heeft zegeviert. .

  Like

 5. Frits zegt:

  Het mag wat kosten. Burger betaalt. De politiek zal er niet van wakker liggen

  Like

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Da’s tegenwoordig niks bijzonders meer wanneer je nagaat dat bepaalde projecten vaak 50 tot 100 miljoen meer gaan kosten dan geraamd. Rekenen op wat tegenslagen kunnen gaan kosten en die incalculeren kunnen ze tegenwoordig blijkbaar niet eens meer.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Emeritus hoogleraar Pierre Capel heeft een geniale video in elkaar gezet. Wel goed opletten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s