Linkse censuur!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “ir. Enrique Cortes“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Linkse censuur!

 1. Julia zegt:

  Die walgelijke linkse zenders zoals NPO en RTL zijn de meest kruipende propagandamakers en incapabele door de ziekelijke waanzin van de linkse politieke criminelen van voorheen Staat der Nederlanden geïndoctrineerd. Slacht en moordpartijen door dat asieltuig wordt gewetenloos onder tafel geschoven maar wel pagina, nog eens pagina’s en tot vervelens toe hetzelfde nieuws over P. de Vries dat is eenmaal een misdadige smerige streek die zwaar afgestraft dient te worden maar niet onder de neus van kijkers en lezers blijven wrijven. Hoe zullen de ouders van dit meisje zich voelen net als alle naasten van slachtoffers die die zijn vermoord of verkracht waar heel veel geïmporteerd tuig zich schuldig aan maakt. De massa hysterie gaat zo ver dat ze wereldwijd op de been zijn voor crimineel Floyd maar verder net doen of ze van niets weten. Maar ja de hysterie, angst en waanzin overheerst waardoor de samenleving haar eigen ondergang tekent. Blijf blind, slaap lekker.

  Like

 2. Hans M zegt:

  De MSM vint dit blijkbaar heel normaal. Berichtgeving hierover staat natuurlijk onze immigratiepolitiek in de weg. Als westerlingen iets uitvreten dan wordt hun nationaliteit wel vermeld. Gelukkig maakt de alternatieve media hier wel volledig melding van. Jammer genoeg wordt deze niet door iedereen gevolgd. Vaak als je iemand dit vertelt en je vermeld Ejbron, DDS, TPO etc als bron dan wordt er al gauw geroepen dat het “nepnieuws” is.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Ik heb dit destijds in de krant gelezen. Afschuwelijk! Toch denk ik dat als het om een islamtisch of zwart meisje was geweest, de hel was losgebarsten. Nu het een autochtoon, blank meisje is gebeurt er niets en worden de, wel islamitische, daders weer gepamperd.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Links is door en door verrot tot op het bot !!

  Like

 5. Bas zegt:

  Het geweld is het probleem, niét de free speech, niét de vrijheid van meningsuiting!

  ‘Hate speech, haatdragende taal is een progressieve term en, zoals de meeste progressieve termen, is het een schaamteloze leugen’
  ‘Elke politicus die wetten moet maken voor de censuur van meningen is een mislukking en een oplichter’
  Ze noemden me een lelijke naam, Boo-Hoo – GROW UP!

  Zie rest van video: https://rairfoundation.com/pat-condell-hate-speech-is-a-progressive-term-and-like-most-progressive-terms-it-is-a-shameless-lie-video /

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Hoe kan een westerse samenleving ervoor kiezen om de waarden van kritisch denken en vrije meningsuiting op te geven. Waar deze waarden eindigen, eindigt ook het Westen.

  “Als de vrijheid van meningsuiting wordt weggenomen, dan kunnen we stom en stil worden geleid, als schapen naar de slachtbank” – G. Washington

  Geliked door 1 persoon

 7. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk verzuimt men de afkomst van de daders te vermelden want de feiten zijn niet policor en mogen dus niet bekendgemaakt worden. Want denk je eens in, de goegemeente zou kunnen gaan twijfelen aan de wijsheid van massaimmigratie en dan stort het hele linkse bolwerk in.

  Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Voor een zwarte crimineel, die verschrikkelijke
  misdaden pleegde, wordt op de gehele wereld
  gedemonstreed. De MSM hebben woorden te
  kort om het te veroordelen.
  Als een onschuldig kind op beestachtige wijze
  wordt vermoord zwijgt de MSM in alle talen.
  Duidelijk de Nazi krant de Sturmer kon het
  ze niet verbeteren.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marie zegt:

  Wat moet ik hier nou opzeggen? Ik gebruik nooit grove taal, maar dit zijn SCHOFTEN.Heb er geen ander woord voor. Tril van woede!

  Like

 10. Ravian zegt:

  Allemaal de normaalste zaak van de wereld in het land, de cultuur, en het geloof, waar dit gajes toe behoort.
  Maar volgens de linkse politiek en media zijn alle volkeren en culturen volledig gelijk…

  Like

 11. Peacepipe zegt:

  De Indirecte hoofdschuldige van deze, vorige en helaas nog vele te verwachten van dergelijke misdrijven is en blijft M E R K E L!!! Én natuurlijk de andere regeringsleiders die dergelijke misdaden niet effectief bestrijden.
  Nee, dan de regering van Hongarije die opkomt voor het eigen volk, dat zijn BARBAREN!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s