“Maatregelen” . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Maatregelen” . . .

 1. Peter Rissing zegt:

  Niet alleen schorem er uit, maar ook hun directe familie. Dat is krachtdadig optreden en dat zal helpen NL veiliger te maken. Maar dat laatste moeten politici natuurlijk wel willen en durven.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Peter Rissing.Ik weet niet of het u opgevallen is maar de zogenaamde politici zijn onze vijand.Politici zijn omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische NWO agenda uit van de werkelijke machthebbers (schaduwregering)

   Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Er komen nieuwe censuur- en straf-wetten aan aan uit Brussel. Ben je geen reetkever dan is er automatisch sprake van HaSS und Hetze. Om dit te rechtvaardigen worden er steeds bedreigingen verzonnen en aangedikt.. De strafmaat is hierbij geen grapje. 10 Tot 12 jaar als je ook maar iets zegt wat op een eigen mening lijkt.
  Ben je het niet met de dagelijkse leugens eens dan is dat al een bedreiging. Zie de opmerkingen van Biden dat de echte terrorist de blanke man is die dwars door alle leugens kijkt, maw. die niet extreem links is. Kijk ook naar de nieuwe facebook-knop waarmee je mensen kunt melden die graag zelf denken, dus extreem-rechts zijn volgens de nieuwe heersers.
  Duitsland is net zo erg: Weer een paar Duitse meisjes afgeslacht gisteren door asiel-profiteurs? Ach, dat is hun eigen schuld, stelt niets voor. Nee, het echte gevaar komt van rechts hoor!
  Dat gaat daar al een paar jaar zo sinds merkel de Stasi-technieken weer van stal heeft gehaald.
  In Nederland hebben we nu de nctv als digitale gestapo om mensen in kaart te brengen en te framen.
  De NSB-ers, gestapo, de gele “niet-gevaccineerd” ster, en de totalitaire staat zijn weer helemaal terug..Het enige verschil is dat de N(ationaal) uit NSB nu meer een I van Internationaal is geworden.ISB-ers dus.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Grapperhaus de minister van het falende ministerie Veiligheid en Justitie en zijn mede mislukkelingen in Den Haag er achter aan er uit met dat slappe, ruggengraatloze en huichelende zooitje in Den Haag in plaats van dat koffiehuis het Binnenhof dat 718 miljoen euro gaat kosten te renoveren. Dat is het niet waard het is het verzamel bolwerk van veel ouwehoeren en niets presterende falende vooral linkse nietsnutten. 718 miljoen schandelijk dat is toch echt belastinggeld dat aan zinvolle zaken dient te worden besteed. Breek die hut af of maak er een museum van een houten clubhuis is goed genoeg voor de falende bende. Hoeveel geld blijft er hangen aan alle vriendjes die deze idiote renovatie gaan realiseren.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Het lef ontbreekt bij deze huichelaars !

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Zomaar een hersenspinsel.
  De studio van RTL boulevard ontruimt wegens bedreiging.
  Wat nou als de moordpoging op de Vries per sé een aanslag op de persvrijheid moet worden.
  Dan fantaseer je er een bedreiging bij zodat de slapers weer rustig verder kunnen slapen en gewoon aan nemen dat het allemaal wel klopt wat uit de MSM koker komt.
  Ikzelf ben van mening dat we hier niet al te veel meer over gaan horen, want het volgende narratief is geboren.
  Dat de moordpoging op de Vries gewoon uit de hoek van het criminele circuit komt omdat hij zijn neus te ver in onfrisse zaken gestoken had word zoals gewoonlijk als het zo uit komt weer onder de mat geveegd.

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk, we kunnen erover fantaseren dat het reeds aanwezige gajes eruit wordt gegooid en dat we een restrictief beleid gaan voeren om nieuwkomers te weren maar we moeten ons wel realiseren dat het bij fantaseren blijft.
  Het gaat nooit realiteit worden, het blijft bij dromen, er blijft een substantieel aantal mensen het ‘beleid’ (zo daar al sprake van is) verdedigen, die in elke “vluchteling” een zielig verhaal wensen te zien, die denken dat de rijkdom van Nederland oneindig is.
  Zeker, de PVV vertegenwoordigt om en bij 1 miljoen mensen maar D66 doet daar niet voor onder, het enige dat daaruit voort kan komen is een slap compromis.
  Natuurlijk is nu iedereen gealarmeerd door het aan de oppervlakte komen van de zware criminaliteit maar korte termijn oplossingen bestaan niet.
  Het is wensdenken dat als de allochtonen nu maar aangepakt gaan worden dat het probleem is opgelost, de vrijgekomen plekken worden gewoon weer door anderen ingevuld, zolang de vraag naar drugs blijft bestaan zal de handel floreren, een restrictiever beleid maakt alleen dat de prijzen stijgen en daarmee de “kleine criminaliteit” verder toeneemt.
  Een oplossing?
  Eerlijk gezegd zie ik die niet, te vrezen valt dat we er op zijn minst de komende decennia mee moeten leren leven.

  Like

 7. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1967569604/team-rtl-boulevard-krijgt-rust-zondag-geen-uitzending
  https://www.parool.nl/amsterdam/rtl-boulevard-voorlopig-weg-van-leidseplein-ook-zondagavond-geen-uitzending~b546ad25/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Het licht bij de rtl directeur Peter van der Vorst is blijkbaar aangegaan. Hoe dom kun je zijn als je dergelijke mensen die bedreigd worden of op een dodenlijst en die regelmatig haar zegje doen in dit roddelprogramma vanuit het hart van een drukke stad uitzenden. Maar ja intelligentie van heel veel mensen die door vriendjes naar boven zijn gewerkt naar de top ontbreekt. Kijk ook naar o.a. het geval de mislukte en falende D66 minister Pechtold nu algemeen directeur CBR https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alexander-pechtold-nieuwe-algemeen-directeur-cbr.htm, Alexandra van Huffelen (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=gvb) uiteraard D66 een vrouw die totaal wanbeleid voerden en een zeer groot team van managers bij het GVB met de kruiwagen verder omhoog is geduwd naar de Belastingdienst en nu al geen kans heeft gezien puin te ruimen binnen de wanorde van de Belastingdienst. Tja dan is het niet zo vreemd dat er zoveel blunders en flaters worden geslagen op velerlei gebied zowel binnen de politiek als op bestuurlijk niveau. Nederland is alleen al ten onder aan aan de enorme corruptie en vriendjespolitiek die die falende onbenullen naar te top binnen veel bedrijven en multinationals heeft geholpen maar geen enkel verstand van zaken hebben. Dit geldt zeer zeker ook binnen de Haagse maffia een falende minister op een ministerie wordt het volgende ministerie in de schoot geworpen. De corruptie in voormalig Nederland staat zelfs onder het niveau van een bananenrepubliek.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Peter Rissing.Ik weet niet of het u opgevallen is maar de zogenaamde politici zijn onze vijand.Politici zijn omgekocht of gechanteerd en voeren braaf de communistische NWO agenda uit van de werkelijke machthebbers (schaduwregering)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s