Misdadige psychopaten

(Door: “ir. Ferdinand”)

Beste “E.J. Bron” lezers,

Ik ben verschrikkelijk boos. Zojuist heb ik te horen gekregen dat mijn beide zoons en hun partners volledig gevaccineerd zijn. Ik heb ze talloze keren gewaarschuwd, artikelen toegestuurd incl. statistieken waarin duidelijk gemaakt wordt hoe vernietigend deze “vaccins” werken. Maar ik kreeg met beide zonen slaande ruzie. Ik ben de deur uitgezet, ik heb van mijn jongste zoon (44 jaar) te horen gekregen dat hij mij voorlopig niet wil zien. Mijn oudste zoon (46 jaar), waarvan ik een kleindochter heb die gelukkig nog geen 12 jaar is, heeft mij de deur gewezen etc.

Ik heb meer dan 800 artikelen over dit onderwerp verzameld van virologen, Nobelprijswinnaars, statistieken over dit onderwerp en nog geloven ze me niet. Allemaal, omdat die satanische psychopaten van de NWO, die de media, politici, rechterlijke macht, NGO’s enz. bijna volledig onder controle hebben. Onze “regering” doet hier bijna volledig aan mee: door chantage, corruptie, bedreiging, angst dat ze ontmaskerd worden, pedofilie, satanisme, ziekelijke hang naar een perfecte wereld waar geen plaats is voor gewone mensen, m.a.w. verschrikkelijk misdadige psychopaten.

Ik zal Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Ab Osterhaus en al die andere criminelen nooit meer kunnen vergeven. In deze “vaccins” zit voor minstens 99,9 % grafeenoxide, een giftige stof voor mens en dier die nooit eerder op mensen is toegepast en je cellen en weefsels langzaam vernietigt. Het is ook reeds aangetoond dat dit grafeenoxide na reactie met waterstof in je lichaam magnetisme opwekt en zich bovendien hecht op zenuwbanen ook in je hersenen en je d.m.v. 41,2 gHz van 5G bijvoorbeeld volledig onder controle kan houden: slavernij dus!!

Bovendien is het aanwezige mRNA, dat voor de productie van zgn. spike eiwitten zorgt, d.m.v. GMO-technieken in staat om je immuunsysteem ernstig te verzwakken, zodat je aanzienlijk meer vatbaar bent voor nieuwe natuurlijke virusvarianten.

Ik eis direct de zwaarste straf voor alle direct verantwoordelijken hiervoor. Laat het Neurenberg 2.0 proces van advocaat Reiner Fuellmich en zijn 1000 advocaten en 10.000 specialisten maar snel gaan beginnen met hun processen tegen deze misdaden tegen de menselijkheid.

Ook in Amerika is het de allerhoogste tijd dat het Trump-team met de militairen laten zien waar ze voor staan, anders zijn ook zij medeverantwoordelijk voor honderdduizenden slachtoffers.

Bewijzen van misdaden zijn reeds torenhoog opgestapeld. De enige oplossing is een wereldwijde militaire oplossing, omdat het kwaad tot in alle bestuurlijke lagen is doorgedrongen.

Door:
“ir. Ferdinand”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

86 reacties op Misdadige psychopaten

  1. Yvonne zegt:

    de ruzies in families gaat door, mijn leuke zus vind mij een asociaal omdat ik geen vaccin wil
    leuke wereld leven we in, ik hou mijn hart vast de dag dat ze aan je deur staan en je dwingen, ik las pas dat heer Peter R de Vries ( hoop dat hij beter wordt) wilde dat je een vaccinatie paspoort bij de supermarkt moet laten zien

    Geliked door 4 people

    • guusvelraeds zegt:

      Als dat zo is dan hoop ik dat Peter R de Vries straks zijn vaccinatie paspoort moet zoeken in zijn binnenzak terwijl zijn hand onder de hondenstront zit van het handmatig rollen van zijn rolstoel.

      Geliked door 5 people

      • Dolf van de Klundert zegt:

        Over de doden niets dan goeds.
        Oh, hij is nog niet dood?
        Dan kan ik er ook niets goeds over zeggen.

        Geliked door 9 people

    • Monalisa zegt:

      Die man word met de dag gekker.

      Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Beste Yvonne, als de vaccin nazi’s straks je deur in komen trappen, om je van een ongewenste vaccinatie te voorzien, dan heb je dat mede aan Peter.R te danken.
      En als je het slachtoffer wordt van een allochtone crimineel dan heb je dat ook mede aan Peter.R te danken.
      Je medelijden met die klootzak is dus enigszins misplaatst…

      Geliked door 10 people

      • Yvonne zegt:

        Beste ravian ik kan hem moeilijk het slechtste wensen niemand hoeft voor mij dood idd hij is voor meer meer allochtonen maar in huis nemen nee daar passen de BN voor hij is ook mijn favoriet niet met zijn linkse ideeën laat dat duidelijk zijn

        Geliked door 3 people

      • Ravian zegt:

        “ik kan hem moeilijk het slechtste wensen”

        Wat is daar moeilijk aan?
        Hij wenst jou, en de rest van blank Nederland, namelijk ook het slechtste.
        Als die Antilliaanse imbeciel in plaats van hem Geert Wilders overhoop had geschoten dan had Petertje zich goed laten betalen om daar op de nationale televisie “begrip voor te hebben”, en thuis had hij na zo’n heugelijke gebeurtenis een fles champagne open getrokken.

        Geliked door 11 people

      • delamontagne zegt:

        Toch vind ik ’t heel sympathiek wat die Mevr. Yvonne schrijft over die Peter Rrr.
        De “enkele” keer ik kijk naar NL-TV en dan de mensen zie die hij geholpen heeft en ‘m daar dankbaar voor zijn.
        Dat kan ik best begrijpen.
        Maar als ik dan soms weer zie hoe fel en vijandig hij reageert op mensen die een andere mening hebben dan hijzelf ( ik bedoel dan bijv. die verschrikkelijke/OVERBODIGE import van die z.g.n. Vluchtelingen, dan kan ik weer heel goed de vijandige reacties[ haast doodwensen ! ] van sommige reageerders hier begrijpen.
        Is het niet zo dat mensen die ’t niet altijd “makkelijk” hebben gehad in ’t leven, milder denken over anderen dan zij waar ’t leven “gladjes”is verlopen ?
        Wat ik van die Mevr. Yvonne heb begrepen, heeft zij ’t ook niet altijd makkelijk gehad.
        Voor ’t goeie begrip, als ik NL stem is dat op de Heer Wilders, hier in Fr kan ik niet voor Parlement stemmen, wel de regionale en President.
        Ik lees vrijwel alles van Eric Zemmour, en hij stelt zich candidaat.
        Ik was eerst voor Marine le P, maar zij is haar afkeer van de islam af aan ’t zwakken.
        Dus dat hoeft voor mij niet meer…..

        Geliked door 1 persoon

      • Henk der Niederlánder zegt:

        Ik heb al aangegeven dat Peter de Vries nou niet bepaald mijn favoriete journalist was en waarschijnlijk ook nooit zal worden.
        Maar Ravian Wat Yvonne hier ten toon spreid is een zekere vorm van emphatisch vermogen wat je haar zeker niet kwalijk kunt nemen.
        Ook Ik hoop dat hij het zal overleven en er ongeschonden dan wel deels ongeschonden vanaf komt.
        Dat de Vries naar mijn mening verkeerde keuzes en miningen heeft wil niet zeggen dat Ik hem zonder meer de dood gun en daar kan Ik Yvonne heel goed in volgen.
        Dat jij zo ver wilt gaan om hem het ergste te gunnen wil naar mijn mening zeggen dat je een beetje doorgeslagen bent wat niet de beste raadgever is in een mening ventileren.
        Hoewel Ik je deels wel kan begrijpen is het slechtste aan de mensen toewensen eigenlijk geen beste mening.
        Dus AUB laat Yvonne in haar waarde.

        Geliked door 1 persoon

      • delamontagne zegt:

        Ik lees dit nu pas en ’t lijkt wel precies wat ik denk.
        Ik had ’t nog niet gelezen voor ik mijn reactie schreef, maar je verwoordt ’t beter.
        Als ik bijv lees wat hij schreef/gezegd heeft over die aanslag CVharlie Hebdo ???
        ONBEGRIJPELIJK voor mij [ en gelukkig vele anderen ].

        Like

      • I.K. Bennurklaarmee zegt:

        Yvonne zegt:
        11 juli 2021 om 17:20:
        “niemand hoeft voor mij dood idd…..”

        Ja maar Gates, Soros, Schwab, etc. toch wel??

        Geliked door 2 people

      • Lot zegt:

        Beste Henk der Nederlander, willen wij van die linksen af, dan zullen wij hen moeten doden. dat zul je moeten begrijpen.
        Ik zal het je uitleggen; Ik wil van het systeem van totalitair regeren en parlementen af. Nu kan ik mensen doodschieten, maar dan komen er nieuwe voor in de plaats, en gaat het systeem gewoon door. Dus moet ik van het systeem af. Echter dat kan en lukt niet, dus zal ik moeten beginnen met de regering en linksen overal te decimeren, zodat werken voor de overheid, een beroep wordt met dodelijk gevolgen. Een dodelijk beroep. Velen zullen hier aan meewerken. En dan krijgen wij het voor elkaar om van het systeem af te komen. Het heft zichzelf op. Niemand wil meer daar werken, waar dat niet gewild is door de nederlanders, vanwege de fascistische totalitaire trekken.
        Hetzelfde kun je lezen voor de linksen. Ik begrijp dat je mensen niet zo wil doden. Toch kom je er anders niet vanaf. Die linksen worden uitgenodigd, alleen maar de linksen worden uitgenodigd, door het systeem van media. Wil je daarvan af, dan moet je ook van dit megalomane systeem van media af.
        Bijvoorbeeld youtube, die als monopolist er zo mensen kan afgooien, zodat veel meningen verloren gaan. En dus zullen veel mensen geld moeten krijgen van de nepbanken, zodat wij meerdere youtubes kunnen opzetten, zodat dat niet meer gebeurd. Maar helaas zijn wij daar te arm voor. Je weet dat youtube 50 mensen iig in dienst heeft. WIe krijgt er zoveel geld voor elkaar? Niet een normaal mens. En dus willen wij van dit totalitaire systeem af, zullen wij de mensen moeten aanvallen die daarvoor werken, en die dit linkse nazitische werk uitvoeren.
        Stel je werkt voor de Argentijnse overheid in een gebouw 5 verdiepingen er werken zo een 80 personen of meer. En 3 mensen verdwijnen er, en 2 worden op kantoor opgepakt om ook nooit meer weer te zien. Ik ken wel mensen die verdwijnen na een hartaanval zo een 3 in kort tijd op het werk, maar die zijn nog gewoon in leven en bereikbaar thuis. Vraag: Zou jij voor zo een junta blijven werken, of neem je ontslag en neem je intrek bij je ouders in de zolderkamer. Je mag kiezen. Ik weet het wel ik neem ontslag. Omdat je daar niet aan mee moet werken.
        Ik hoop dat ik het goed genoeg voor je duidelijk hebt gemaakt Henk den Nederlander. Die Peter zou ik nog voor geen 1000 euro mee naar bed willen en zie ik hem, dan deed ik altijd de tv uit. Weet niet meer waarom, maar waren toen zeer goede reden voor van wat hij zei en deed. Dàt is een persoonlijke mening over hem. Maar wil ik hem dood als Linkse om het systeem van media en overheid te breken, dan is dat niet zo persoonlijk. Dus denk ik dat Henk de Nederlander het verkeerd opvat met zijn persoonlijke aanval als idee. Hij moet wel degelijk weg en het systeem en dus opruimen van hem en de volgende linksen opruimen.

        Oh en nog een; ik ken een redelijk buitenlandse buurman, dus kan ik niet tegen massaimmigratie zijn vanwege hem. Maar dat doet er toch niet toe? Ook al zou hij nog niets gedaan hebben, feit blijft ik hoef er helemaal niet 1 miljoen van hem hier hebben, geen 1 miljoen chinezen en geen 5 miljoen spanjaarden. Ik wil ook niet daar leven. En die nederlanders die dat wel doen leven in een enclave aldaar. Omdat die mensen helemaal niet zo aardig naar mij zijn als ik daar leef en ik dat weet, wil ik daar nooit wonen. Ze zijn het hier ook niet in Amsterdam. En dat is waar het om gaat. Ze mogen volgens de Aziatische wetten ons hier bezoeken en een huis huren, maar geen grond kopen, geen huis kopen, niet blijven, en geen bedrijf bezitten, dat moet allemaal op naam staan van de Aziatische echtgenoot. Kijk zo doe je dat, en niet als wij daar niets mogen, zij wel alles hier mogen kopen en bezitten.
        Al gezien waar dat toe leidt in london? https://www.trouw.nl/nieuws/londen-wereldstad-vol-lege-huizen~b21b1ce0/ Van het jaar 2015.

        Geliked door 1 persoon

      • Lot zegt:

        @Ravian, zie mijn geschreven opmerking naar Henk der Nederlanden, dat hij het fout ziet.

        Like

      • Ravian zegt:

        @ Henk
        Laat dit “empathisch vermogen” nu juist een van de hoofdredenen zijn dat we in deze hele ellende zijn terecht gekomen.
        Het “empathisch” omgaan met islamitisch tuig zonder zelfs maar in de gaten te hebben dat die barbaren geen eens weten wat begrippen als, bijvoorbeeld, humanisme en mededogen betekenen helpt niet enkel dit land maar de hele westerse wereld naar de kloten.
        Het is deugmensen empathie voor lieden waarvan ze niet snappen dat het ordinaire verkrachters en moordenaars zijn wat de 13 jarige Leonie nog zeer recentelijk op een afgrijselijke wijze haar leven gekost heeft.
        Al die duizenden mensen die de afgelopen jaren in het westen op beestachtige wijze zijn afgemaakt zijn het slachtoffer van foute empathie voor islamitisch tuig.

        Welkom welkom in mijn land, want ze zijn zo zielug.
        En als ze de wet overtreden dan treden we niet op, want ze zijn zo zielug.
        Je mag ze zelfs niet op hun gedragingen aanspreken, want ze zijn zo zielug.
        En waarom zijn ze zo zielug? Omdat de globalistische socialisten club de mensen heeft wijs gemaakt dat dit islamitische tuig er dezelfde normen en waarden op na houd als zijzelf.
        Omdat ze gewoon niet meer in staat zijn om dit levensgevaarlijke zooitje te herkennen voor wat het is, en daar dan vervolgens wel hun “empathisch vermogen” op loslaten.

        En als je als politicus wat aan die misvatting wilt doen dan komen types als Peter.R je wel even vanaf hun ivoren linkse deugtoren demoniseren, om er voor te zorgen dat je toch maar vooral niet aan de macht komt, en als de een of andere islamitische of extreem linkse mafkees zich dan vervolgens geroepen voelt het pistool te trekken dan is dat mooi meegenomen.
        En mocht dat gebeuren dan ga je vervolgens vanaf diezelfde ivoren linkse deugtoren staan te verkondigen dat het (blanke) slachtoffer er ook zelf om gevraagd heeft.
        Al doende faciliteren types als Peter.R de import van meer en meer islamitisch tuig, dat hier vervolgens aan het moorden en verkrachten slaat.
        Je hoeft niet zelf de trekker over te halen, of zelf het mes te hanteren, om bloed aan je handen te hebben.

        Types als Peter.R zijn globalistische socialistische psychopaten die over (blanke) lijken gaan. En als je daar vervolgens “empathisch” mee om meent te moeten gaan, zonder blijkbaar te beseffen wat voor vlees je in de kuip hebt, dan ben je wat ze een “useful idiot” noemen.
        En de tijd dat we daar nog luchthartig mee om konden gaan is inmiddels ruimschoots voorbij, omdat er inmiddels aan de lopende band doden te betreuren zijn.
        Hoeveel bloederige aanslagen moeten er nog gepleegd worden, hoeveel blanke medeburgers moeten er nog aan het mes geregen of van hun hoofd ontdaan worden, en hoeveel kinderen moeten er nog brutaal verkracht en vermoord worden voordat je gaat inzien dat “empathisch vermogen” geen goede raadgever is in de omgang met socialistische psychopaten en islamitische barbaren?

        Als de grote massa niet rap gaat inzien dat empathie voor lieden die onze traditionele westerse normen en waarden niet aanhangen, en dat betreft dan zowel de islamitische import als het aan de macht zijnde elitaire socialistische zooitje en hun handlangers, een heel verkeerd beeld van de werkelijkheid oplevert, dan gaat dit allemaal nog heel erg fout aflopen.
        En dat ik “doorgeslagen” ben, beste Henk, komt omdat ik WEL in de gaten heb dat het inmiddels vijf over twaalf is, dat de lijken zich inmiddels opstapelen, en dat we ons daarom inmiddels geen “aardigheden” meer kunnen permitteren.

        Geliked door 3 people

      • Htskday zegt:

        @Ravian op 12 juli 2021 om 01:51,

        Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!

        Geliked door 2 people

      • Henk der Niederlánder zegt:

        Voorop gesteld dat Ik ook nooit blij ben geweest met alle import van de halve wereld, maar dat zal wel algemeen bekend zijn.
        Maar bekijk een en ander eens van de andere kant.
        Peter de Vries kon zijn mening ventileren omdat hij een aantal platformen kreeg bij de verschillende omroepen omdat er altijd genoeg sukkels zijn die achter zijn kijk mij eens goed zijn praatjes aanliepen en lopen.
        Voor de Vries was het niet meer als een goede beloning binnen slepen voor zijn slap geouwehoer.
        Dat schijnt even vergeten te worden hier in de reacties.
        En bedenk dan dat de ware schuldigen in Den Haag en Hilversum zitten.
        In Den Haag wegens politieke belangen en in Hilversum wegens de kijkcijfers wat weer meer geld oplevert.
        Me dunkt dat deze dingen toch nooit terzijde geschoven mogen worden.
        Waarom denken de reageerders hier dat er een miljard aan subsidies weggegeven wordt op jaarbasis aan alle soorten NGO ’s om het juiste praatje te verkopen in lijn met de mening van de Vries en vice versa.
        Om een en ander te verklaren is niet zo moeilijk.
        Die hele zooi komt uit de koker van de globalisten en met name uit de Brussel, waar met nog meer subsidiegeld gestrooid wordt om de politieke agenda een basis te geven.
        Het schijnt dat die dingen hier even vergeten worden.
        Persoonlijk vind Ik een aantal meningen hier nogal vrij kortzichtig helaas.
        En om dan iedereen met een afwijkende mening maar de dood te gunnen vind Ik niet een brug te ver maar vele bruggen te ver.
        Als bijvoorbeeld een paar klootzakken van Antifa mensen van die AFD aanvallen en met de dood bedreigen staat iedereen hier op zijn achterste poten want gajes nietwaar.
        Maar zo gauw als het anders om is dan moet het maar gewoon toegestaan worden.
        Klinkt mij nogal hypocriet in de oren als je het niet erg vindt.

        Like

      • Henk der Niederlánder zegt:

        Wil Ik trouwens nog even aan toevoegen.
        Als dat werkelijk zo zou zijn dat diegenen die het niet eens zou zijn met ons om die dan maar allemaal op te ruimen komt echt wel heel erg in de buurt van een mening dictatuur.
        Dat bedoel Ik met een beetje doorslaan.

        Like

      • Lot zegt:

        Beste Henk der Nederlanden, in reactie op uw opmerking van 8:47.
        U maakt een grote fout, en u heeft mijn stuk aan u gericht ook niet gelezen.
        Peter de Vries staat namelijk niet op zichzelf, maar is juist een verlengstuk van die media en van die overheid, waar wij van die leugenaars totalitaire regeerders afwillen. En we beginnen bij de ene, en mogen nog vele linksen volgen.
        Vervolgens zeg jij, ik wens niemand de dood, maar waar wil je niet erkennen dat er wat met Peter is, en dat hij DE overheid is, en dat hij DE media is. Hij heeft toch het woord voor deze organisaties, Hij voert toch het werk uit voor DE overheid.
        Vervolgens zegt u dat u niemand dood wenst ook niet aan de rechterkant waar wel moord en brand wordt geschreeuwd. Maar de rechterkant komt voor het goede op, en voor de nederlander, zodat wij in dit volle land een eigen leven kunnen leiden, zonder dat wij decennias in die ander cultuur moeten verdiepen, en zo onze eigen cultuur niet kunnen beleven!!! Genocide meneer, kijk de VN regels erover er maar op na.
        U maakt nogal wat fouten. En uw drogredenen laat mij denken, dat u de ander steunt.
        En u wilt niet vechten ervoor, wat u aangeeft wel tegen buitenlanders te zijn, wat hebben uw woorden dan voor zin, als u zegt tegen buitenlanders te zijn.

        Ja en gajes is het aan de linkerkant, eerst opdringen, dan afdwingen, dan vermoorden. Hebben wij dat gedaan? En een gevecht tegen hen, maakt niet dat wij gajes zijn. Ook al zouden wij in een gevecht hen doden. In een oorlog mag je doden, omdat je vecht voor je rechten en voor je gebied. U haalt twee dingen door elkaar. Wat mij nogmaals doet denken, wie bent u eigenlijk? Bent u wel te vertrouwen.

        En dan het ergste, uw onvoorzichtigheid. Alleen wat woorden wilt u uiten. Nee vechten wilt u niet. En ten derde, heeft u ooit over een oplossing geschreven? Nee. Een oplossing hoe wij van deze linkse totalitaire regeerders afkomen van de hele politiek, gesubsidieerde instellingen en media? Nee dat geeft u niet.
        Dus niet vechten, niet doden of opruimen, maar bovenal zorgen dat deze instituten niet meer bestaan, dit alles wilt u niet! En wat overblijft als civiele dienaars alleen nog voor ons werken voor wat wij willen.
        En ik kan u vertellen wij zitten al 1500 jaar met dit probleem, op beste 500-700 jaar, toen ze hun stempel begonnen te drukken alhier. Mevrouw er is geen andere oplossing dan, het moet weg, of opruimen systemen, of een voor een wegruimen.

        En u gaat ook niet in op wat ik vaker geschreven heb; doden/of wegsturen van linkse mensen heeft inderdaad geen zin, omdat er weer nieuwe individuen worden aangesteld, die weer hetzelfde gaan doen. En daarom moeten de systemen weg. Het volk moet boven, in een tribunaal zbs, de politiek staan om hen ter verantwoording te roepen. Geen absolute macht meer aan hen, zoals de paus, van hetzelfde volk, zo vurig wilde in 1400s.
        Maar de systemen krijg je niet weg, als je niet begint, met de individuen op te ruimen, laat het een decimatie zijn. Een dodelijk beroep moet het worden.
        Verder heeft de paus, die zo graag ons noordelijke land wilde hebben, de grote oorlog ontketend in duitsland vnl., waarbij het grootste deel van de oorspronkelijke Duitsers is uitgemoord. Want dat links (socialistisch bolsjewiek) moordzuchtig is staat voor mij als een paal. En daarom moeten wij voorbereid zijn, vechten moet je, zodat je geen naald of mes in je krijgt.

        Like

      • Ravian zegt:

        @ Henk

        Dus als je “gewoon” collaboreert met de vijand, en al doende helpt diens agenda te realiseren, enkel omdat je daar een leuke cent aan overhoud, dan is dat okay?
        Dan ben je niet mede aansprakelijk voor alle ellende die deze vijand aanricht?
        Dan ben je niet mede aansprakelijk voor al die onschuldige opgeblazen, platgereden, afgeschoten, aan het mes geregen, en brutaal verkrachte slachtoffers?
        Dat is nogal een “fijne” instelling Henk.
        Met die instelling kunnen we de zoektocht naar 99% van de beesten die misdaden tegen de mensheid begaan hebben ook wel stopzetten.
        Die Neurenberg processen hadden we dan helemaal niet hoeven te voeren, Hitler was tenslotte al dood, en de rest had “gewoon” op zijn kar meegelift, enkel om er zelf beter van te worden.
        Je morele kompas moet eens dringend bijgesteld worden beste Henk.
        Het is teveel door empahtie voor beesten in de vorm van mensen ontregelt.
        Het feit dat jij onderscheid maken tussen goed en kwaad als “hypocriet” bestempeld toont dat feilloos aan.
        En verder ben je jezelf dus ook totaal niet bewust van de ernst van de situatie.
        De tegenstander gaat over lijken, beste Henk, en als wij niet bereid zijn om ook over lijken te gaan dan hebben we de oorlog al bij voorbaat verloren.
        Met barbaren is het voor pacifisten nu eenmaal kwaad kersen eten.
        Met jou “humane” instelling was heel Europa duizend jaar geleden al een islamitische hel geweest.

        Like

      • Ravian zegt:

        “Wil Ik trouwens nog even aan toevoegen.
        Als dat werkelijk zo zou zijn dat diegenen die het niet eens zou zijn met ons om die dan maar allemaal op te ruimen komt echt wel heel erg in de buurt van een mening dictatuur.
        Dat bedoel Ik met een beetje doorslaan.”

        Je hebt blijkbaar nog altijd niet in de gaten dat het al lang niet meer om “meningsverschillen” maar om een fysieke aanval op de levens van onschuldigen gaat.
        Lieden als Peter.R sturen moordenaars en verkrachters op ons af, en de overheid die ons tegen deze praktijken zou moeten beschermen doet dit niet.
        Het gevolg daarvan is dat er al de nodige onschuldige slachtoffers gevallen zijn, waar Peter.R als “influencer” gewoon mede de verantwoording voor draagt.
        Vervolgens treed dan gewoon het (mensen)recht op zelfverdediging in werking.
        Maar nu heeft dan de een of andere debiele Antilliaan, om geheel andere redenen, de zaak op een nogal definitieve wijze geregeld.
        Zuiver moreel bezien heeft er gewoon gerechtigheid plaats gevonden; oog om oog, tand om tand. En dus stel ik dat elke vorm van medelijden hier zwaar misplaatst is.
        Sterker nog, als Peter.R hier ongeschonden uit zou komen, wat jij wenst, dan gaat hij de import van nog meer moordenaars en verkrachters faciliteren, wat dan nog meer onschuldige slachtoffers gaat opleveren.
        Het is dus, voor alle slachtoffers die daar door voorkomen gaan worden, te hopen dat die lul nooit meer zijn vuile werk voort kan zetten.

        Like

      • Henk der Niederlánder zegt:

        Als antwoord op Delamontagne
        Wat de vries schreef over de aanslag op de mensen van Charlie Hebdo is gewoon het gedachtengoed wat uitgedragen dient te worden.
        Politiek en verder niets anders Ik had gedacht dat je dat wel door zou prikken.

        Like

      • Ravian zegt:

        “Wat de vries schreef over de aanslag op de mensen van Charlie Hebdo is gewoon het gedachtengoed wat uitgedragen dient te worden.”

        Befehl ist befehl…
        Al meelopende je zakken vullen is oké.
        Wat een morele armoede.

        Like

    • BigLJohn zegt:

      Ik vraag mij zo onderhand af of de Vries niet allang dood is. Welke belangen zouden er kunnen spelen ….Hij werd als 64 jarige door 5 kogels getroffen, waarvan 1 in zijn hoofd. Een ieder zou ter plaatse al sterven. Dit was een moordaanslag, niet met de bedoeling van de opdrachtgevers dat hij mocht blijven leven. En als hij nog mocht blijven leven, word hij later alsnog geliquideerd. In de criminaliteit geld de stelregel dat een dode niet kan praten, de Vries wist schijnbaar teveel. Kijk eens naar Pim Fortuijn, die stierf ter plaatse en met minder kogels. Als je de informatie moet geloven ligt de Vries als 64 jarige al dagenlang voor zijn leven te vechten, maar verdere informatie krijg je niet. Hier klopt iets niet….

      Geliked door 2 people

      • Atta Girl zegt:

        Juist Big John dat idee heb ik ook , er speelt meer, bovendien was het een goede bliksemafleider voor de stemming v.w.b. de inbedding van de Covid>>status A in de wet, met behulp waarvan ten allen tijde een soort staat van nood/beleg kan worden afgekondigd/martial law en daardoor kan ons demissionair kabinet nog jarenlang, zolang als de situatie duurt, regeren.
        We zijn daar overigens zwaar mee genaaid door het overgrote deel van de 2e, laat ze maar inslapen, kamer.

        Geliked door 2 people

      • oudmarinier zegt:

        Hangt er van af WAAR en HOE (inslaghoek) je geraakt wordt BigLJohn . Ook een kogel in je hersepan , wil niet altijd zeggen dat je het loodje legt. (Ik spreek uit ervaring) .

        Geliked door 2 people

      • Martine zegt:

        Dit was opgezet. Tegenwoordig is niets meer zomaar. De meesten geven hier af op moslims maar dit dient een agenda. Hiermee willen ze mensen aan de geïmplementeerde chips krijgen, zeker weten. Dat is het doel. De bangmakerij door de media etc.

        Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @Yvonne. Het is niet aangenaam te zeggen. Maar het ziet er naar uit, dat karma speelt een rol bij Peter R. de Vries. In bepaalde opzicht was hij fout bezig. De aanslag op hem werd gepleegd door mensen die hij beschermde tegen de boze blanken, PVV rechts extremisten, anti vaxxers enz. Hij zette de christelijke Syrische asielzoekster Juliana voor schut in een praatprogramma over de tsunami van vluchtelingen van 2015. Zie hoe hij reageerde toen ze zei dat 50% van vluchtelingen uit Syrië zijn criminelen https://www.youtube.com/watch?v=LzS_ZqZJSLE Deze man staat symbool voor de “linkse” ideologie van de globalistische monsters, die Gutmenschen spelen. Daarom is hij van mening dat mensen moeten toegelaten worden in een supermarkt, mits zij dragen een vaccinatiepaspoort. Bill Gates en Klaus Schwab zouden trots op hem zijn.

      Geliked door 4 people

      • delamontagne zegt:

        Nu lees ik deze reactie pas en de weinige keren ik keek naar NL-TV heb ik dat toendertijd ook gezien, dat hij die syrische vrouw zat af-te-kraken.
        Wat me ervan bij blijft ( nu je dat fragment hier link geeft, ik was ’t helemaal vergeten ) toen ik hem dat zo hoorde zeggen ( die vrouw min-of-meer overrompelen/intimideren ) dat ik niet begreep dat iemand met ervaring uit die streken, zo wordt afgewimpeld.

        Geliked door 1 persoon

    • 12gauge zegt:

      Ja die is niet meer onder ons hoor. 100%
      En als ze aan mn deur durven te komen(waar een lieftallig gezin woont) schieten we ze recht in hun flikker. Wij beschikken over onze lichamen en niemand anders, dit kunnen ze nooit dwangmatig uitvoeren.

      Geliked door 3 people

    • Lot zegt:

      Beste Yvonne, Zie mijn reactie die ik geef aan Henk den Nederlander, die jou steunt dat jij Peter niet dood wenst. Je hebt het echt verkeerd. Die mensen mogen niet doorgaan alsof zij over ons regeren als slaven en zij alles bepalen, zonder dat daar een maatschappelijke discussie over is geweest. Ondertussen is die al geweest waar een 86% van de mensen zegt dat de massaimmigratie de grootste fout is geweest in onze gehele geschiedenis. En toch gaan zij door, met wat wij niet willen. En jij zegt, oke, doe maar.

      Like

  2. hannah zegt:

    jammer voor u “ir. Ferdinand” maar ik zou zeggen je kinderen zijn volwassen en je moet je nergens mee bemoeien …..

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Zo volwassen kunnen ze niet zijn, als ze onvolwassen denken en doen zal iedere rechtgeaarde vader proberen ze (tegen zichzelf en de misdadige overheid) te beschermen. Groot gelijk, Ir. Ferdinand!

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 4 people

      • R Thomasson zegt:

        @J.C.Th Kohler en Ir. Fredinand. Deze Dillema speelt nu bij talloze huishoudingen. De monsters van de WEF, EU, VN en hun loopjongens van het RIVM en OMT: plus de hele regering hebben hun doel bereikt. Zij gebruiken de oude Romeinse tactiek van verdeel en heers. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat ouders staan tegenover hun kinderen, broers en zussen tegenover elkaar, jarenlange vriendschappen kapot maken, en zelfs gezinnen waar man een vrouw andere ideeen op na houden. Deze tactiek staat uitgebreid beschrijven in de misdadige communistische filosofie van de Frankfurter Schule. Juri Bezmenov vertelde in de jaren ’80 over de Sovjet hersenspoelingsprogramma van de KGB/GRU. https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI die gebaseerd is op deze ideologie. Na de val van de muur hebben de globalistische geldmonsters zoals: Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, en andere rijke top psychopaten het geadopteerd. De Corona is een deel van de agenda. De maatregelen over het “beschermen van de ouderen” in westelijke landen is bedoeld om de ouderen te isoleren, ze laten wegkwijnen en maar SNEL DOODGAAN zodat niemand zal aan de jongere generatie iets over vroeger vertellen.

        Geliked door 2 people

    • Atta Girl zegt:

      Je hebt gedeeltelijk gelijk Hannah maar als de ouders komen te overlijden, dan zit je als grootouders wel met de zorg en verantwoording van de kleinkinderen en ook het verdriet en verlies.
      Vaak vind men in families dat je je nergens mee moet bemoeien maar ik spreek uit eigen ervaring, als het misgaat, komt de ellende vaak ook op jouw bord

      Like

  3. vangie1206j zegt:

    Beste ir. Ferdinand uw zonen zijn volwassen en u heeft ze zeer frequent gewaarschuwd.
    Alle eventuele gevolgen van die vaccinaties zijn voor hun rekening.
    Ik spreek schrijf uit persoonlijke ervaring met mijn 2 volwassen kinderen zoon 47 dochter 44.
    Ik heb ze ook diverse keren gewaarschuwd geadviseerd alleen op een ander vlak.
    Ook zij willen mij niet meer zien en dat al meer dan 10 jaar.
    Ik ben nu zo ver dit ongenoegen is nu wederzijd.
    Jammer maar helaas.
    Met onwillige honden is het slecht hazen vangen.

    Geliked door 5 people

  4. koddebeier zegt:

    Langs democratische weg is het niet meer op te lossen >

    Geliked door 2 people

    • guusvelraeds zegt:

      Democratische weg? Democratie is een illusie en zoals het was hoeft voor mij ook niet meer. Alles is kapot. Wat het wordt weet ik niet maar in elk geval niet wat Schwab en co willen. Ik denk dat de massa sterfte in de herfst en na de winter de mensen de ogen gaat openen. Zij die dit veroorzaakt hebben roepen dan de sterfte komt door de varianten maar daar zal tegen die tijd ook de massa niet meer intrappen. Hoop ik tenminste. De dood van velen zal de oplossing zijn voor de overblijvers. Het is wrang maar het is niet anders.

      Geliked door 2 people

      • R Thomasson zegt:

        @guusverlaeds. Als men wil prognose maken over de gevolgplannen van monsters, moet men diepte analyse maken hun gedachtegang, en rekening houden met de ergste scenario, dan krijgt men de meest accurate beeld.

        Like

  5. Bert zegt:

    Ze zijn al tijden bezig om de wereld te verdelen in voorstanders en tegenstanders.
    De onderlinge haat is enorm richting de weigeraars.
    Om maar een voorbeeld te geven.

    https://www.frontnieuws.com/slowaakse-soros-krant-ongevaccineerden-moeten-gillen-als-varkens-in-het-slachthuis/

    Geliked door 2 people

  6. C Bruin zegt:

    Wat jij lief heb wordt jou door een gifspuit ontnomen.

    Geliked door 4 people

  7. Peter Loosduinen zegt:

    Een wijze man ,die ingenieur !! Uit zijn reactie blijkt dat hij beschikt over de nodige kennis.

    Geliked door 3 people

  8. pepo Copyright zegt:

    Ik leef met je mee.
    Zeer aangrijpende familie verhaal.

    Ik maak hetzelfde mee.
    Ze geloven echt helemaal niets.
    Als je ze verteld over gemtrais die ze boven hun hoofd zien geloven ze het nóg niet.

    Ik ben er inmiddels mee gestopt om ze wakker te maken.
    Het is echt verloren tijd ☹️

    Geliked door 2 people

    • Monalisa zegt:

      Leef je eigen leven PS wij zijn wel gevaccineerd maar dan in Duitsland, want ander is het thuis blijven geblazen, Gr uit Oostenrijk 🇦🇹

      Like

  9. Ravian zegt:

    Het is een religieuze sekte, maar dan op grote schaal.
    Ze zijn gewoon allemaal gehersenspoeld, en het kudde instinct doet de rest.
    Redden is theoretisch nog mogelijk, maar in de praktijk geen beginnen aan.
    En houd er rekening mee dat deze “slachtoffers” van het ene op het andere moment in een levensgrote bedreiging kunnen veranderen.
    Als de hersenspoelers van dienst hen straks vertellen dat zij allemaal dood gaan omdat de ongelovigen zich niet willen laten vaccineren dan gaat het leven van die ongelovigen geen stuiver meer waard wezen.
    En aan dat de schuld in de schoenen van de niet gevaccineerden schuiven wordt inmiddels al hard gewerkt.

    Geliked door 4 people

    • loNe zegt:

      helemaal juist opgemerkt – helaas …

      Like

    • I.K. Bennurklaarmee zegt:

      Wij, als niet gevaccineerden, worden verbannen naar Duivelseiland. Net zo onschuldig als Papillon. We worden met een VOC replica onder erbarmelijke omstandigheden net als de slaven uit Afrika getransporteerd.
      Na een maand komen per luxe oceaanstomer: Jetta, Marion, Ernst en Hugo ons een bezoekje brengen.
      Jetta leert ons hoe we ons eigen moestuintje moeten aanleggen, Marion leert ons pannenkoeken bakken zodat wij geheel self supporting worden. Ernst legt ons de ernst van de situatie uit.
      Hugo opent z’n koelbox en laat een stapel spuiten zien voor diegenen die spijtobtant (of moet ik zeggen: spuitobtant? ) zijn. Ze hebben inmiddels baarden, Jan, Piet, Joris, Abdullah en z’n kameel, zij hebben baarden; zij varen mee, mee terug na een prikkie voor een 2e prikkie!

      Like

  10. duinsnip zegt:

    Bezit uw ziel in lijdzaamheid. Gelijk moet je niet afdwingen, gelijk moet je krijgen. Maar, het heeft soms met veel tijd nodig en helaas ook veel slachtoffers. Gerechtigheid heeft een lange adem.

    Like

  11. guusvelraeds zegt:

    Beste ir. Ferdinand,

    Misschien is er een lichtpuntje. Het schijnt volgens informatie uit het inofficieel verboden blad GEZONDVERSTAND nr 19 dat de spike eiwitten opgeroepen door de messenger RNA code weer afgebroken kunen worden met het medicijn IVERMECTINE.

    De informatie uit dit 2 wekelijkse blad uitgegeven door Prof. Dr. Karel van Wolferen is zeer betrouwbaar. Dus op moment dat het aan de orde is zou ivermectine voor alle gevaccineerden een oplossing zijn om uit de hel te raken van het experimentele vaccin dat geen vaccin is.

    Er is een uitzondering. Indien het spike eiwit de hersen bloedbarriëre voorbij is dan is dat een contra indicatie voor het gebruik van ivermectine. Ivermectine schakelt namelijk de geïnfecteerde cellen uit waarin het spike eiwit zich vermenigvuldigd. Het uitschakelen van hersencellen is dus niet de bedoeling want weg is weg.

    Uitgeschakelde lichaamscellen worden weer aangevuld. Hersencellen helaas niet.

    Ik heb het erg met U te doen. Gelukkig hoort mijn zoon van 47 jaar ook bij de wappies. Hij is onderwijzer en al zijn collega’s zijn nappies. Hij heeft het heel zwaar op moment maar ik hou mijn rug recht zegt hij. Ik hoop dat hij dat volhoudt.

    Geliked door 5 people

    • Ravian zegt:

      Mensen die zich het vaccin aan hebben laten smeren hoeven zich geen zorgen te maken over het vernietigen van hersencellen, die hadden ze namelijk toch al niet.

      Geliked door 3 people

    • Ferdinand zegt:

      Beste Guus,

      Inderdaad Ivermectine zou kunnen helpen, maar dan blijft de vergiftiging met grafeenoxide nog een groot probleem en komt de uitspraak van Klaus Schwab dat de Great Reset als een tsunami komt (5G) letterlijk uit.
      Het is al 10 over 12!

      Groet,

      Ferdinand

      Like

  12. Vrijheid zegt:

    Beste ir. Ferdinand, ik weet niet of u dit leest, maar ik leef met u mee. Ik zit precies in hetzelfde schuitje, en ik denk en vrees dat er nog heel wat meer mensen zullen zijn. Ook ik ken de machteloosheid en de boosheid die u nu voelt. Ook ik wil zo graag de mensen beschermen waar ik van hou. Maar uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen keuze, en die zal ik tenslotte respecteren. Ik vindt dat ik genoeg gewaarschuwd en onderzocht heb. Meer kan ik helaas niet doen, dan houdt het helaas op. Ik ga geen mensen dwingen dezelfde mening als mij te hebben, dat kan niet en dat gaat niet. Maar ik begrijp die vreselijke pijn om dit de mensen die je liefhebt te zien ondergaan. Dit heb ik nooit voor ze gewild. Ik kan alleen maar hopen dat het meevalt, maar inderdaad ziet het er zeer somber uit. Het moeilijkste van het liefhebben is waarschijnlijk het loslaten. Bij deze wens ik u heel veel sterkte, en misschien helpt het ook om te weten dat er nu heel veel mensen zijn, niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd die in precies eender zelfde situatie zitten.

    Geliked door 4 people

    • guusvelraeds zegt:

      De komende herfst en winter gaat de periode van de waarheid worden. Ik hoop van harte dat alle wetenschappers die vandaag gecensureerd zijn ongelijk hebben maar mijn verstand zegt van niet. Ik heb in mijn direkte omgeving (appartement gebouw) al verschillende kennissen met vaccin schade. Het geniepige is dat deze schade door de behandelende artsen niet wordt gezien als vaccinschade. Bij een kennis een heftige gordelroos (gordelroos is slapend virus) die acuut opkwam de dag naar vaccinatie. Deze kennis moet nu zware immuunreactie onderdrukkende middelen gebruiken. De andere kennis krijgt nu onderzoeken i.v.m. bloedstolsels in de benen en weer een andere kennis loopt sinds de vaccinatie met oogonsteking die maar niet wil genezen. Het topje van de ijsberg.

      Geliked door 1 persoon

      • Vrijheid zegt:

        Ik denk ook dat het dit najaar los gaat. Ook zou het kunnen dat het 5 G veel effect hierop zou kunnen hebben. Ze kunnen dit gefaseerd omhoog zetten en ook plaatselijk waar we misschien in bepaalde steden ineens veel doden zullen kunnen gaan zien. Dit zal dan waarschijnlijk weer aan het virus worden toegeschreven, maar wij die dit verder onderzocht hebben weten ondertussen wel beter. Ik deel met u dat ik hoop dat dit alles niet bewaarheid wordt en dat deze mensen die nu niet gehoord worden er compleet naast zitten. Maar mijn voorgevoel zegt inderdaad dat ze het gelijk aan hun zijde hebben.

        Like

    • LUCIA zegt:

      Mooi en sympathiek en ook juist verwoord vrijheid ook ik zit in een soortgelijk schuitje en ja ben ook van beschermen van de mensen waar je van houdt maar heb het toch van me af moeten zetten ook en accepteren…wel moeilijk hoor.

      Like

  13. Andre zegt:

    Dit is hun spel met verdeeldheid zaaien. Zelfs op de laatste dag doen Bassie en Adriaan Hugo en Rutte nog even de boel verzieken. Niet alleen voor jonge gezinnen die weer hun vakantie in duigen zien vallen maar ook de jeugd. Het is treiteren om de agenda van engnek Klaus Schwab erdoor te drukken met zn 4e revolutie.

    https://www.blckbx.tv/videos/stutterheim-naar-rechter

    Ze kunnen het ook niet meer loslaten en als we er vanaf willen dan moeten we ze uitroken, ophangen, vierendelen radbraken en de schandpaal. Net als vroeger had je het galgenveld.

    Geliked door 2 people

  14. siemx zegt:

    Sommige familieleden vinden mij ‘gevaarlijk’ en willen niet in mijn nabijheid verkeren omdat ik níet gevaccineerd ben. Zij zijn wél gevaccineerd. Ik denk dan: wat is het probleem? Ik ga geen discussie (mer) aan ir. Ferdinand, laat gaan, er is toch niets meer aan te doen. Rook een vredespijp met je zonen en stem (voortaan ?) op een partij die uw standpunten deelt. De waarheid over deze ‘pandemie’ kan niet verborgen blijven en zal op termijn aan het licht komen.

    Like

  15. Lady zegt:

    Zo triest, dat er zoveel ‘ongeloof’ is bij veel mensen en families uit elkaar drijft. Onwetendheid door tijdgebrek (vermoed ik) want het is nogal wat om telkens 2 kanten van een verhaal te lezen.
    En het is natuurlijk ongelooflijk dat Volks- vertegenwoordigers hun naasten ‘mede-burgers’, dit aan doen.
    Ik hoop van harte dat er zeer spoedig gerechtigheid zal plaatsvinden!
    Waarbij ik hoop dat het niet alleen maar ‘aftreden van dit Kabinet’ tot gevolg heeft, maar deze groep voor een lange tijd in een ‘lege koepel’ terecht komen, om over hun zonden na te denken!

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      Van mij mogen ze spartelend aan een touw nog even over hun zonden nadenken…

      Geliked door 2 people

      • Willie zegt:

        GREAT !!!

        Like

      • LUCIA. zegt:

        Eens Ravian…. en dan wel het hele zootje alle globalisten, freemasons, politici, bankiers etc al die 1 of 3%, die alles bezit en dan doen we onze reset, moet je eens kijken als je al dat geld ten goede gaat gebruiken, geen hebzucht maar om de wereld schoon te maken op te ruimen voor de volgende generaties, dat ze niet met alle vervuiling en shit blijven zitten maar dan wel echte problemen, niet die ingebeelde jankverhalen van deeltjes en klimaat jank pipi langkousmeisjes.

        Geliked door 2 people

  16. Julia zegt:

    U staat niet alleen in uw ellende aangericht door het smerige spel van vaccineren. Van zeer dichtbij zie ik dat na een tweede vaccinatie een zus van mij langzaamaan in zeer korte tijd van een vitale vrouw tot een wrak met zeer veel pijn over het gehele lichaam niet meer kan werken, loopt als een gebrekkige zeer oude dame, een paar maanden moet wachten voordat zij naar een specialist kan, zichzelf moeilijk kan aankleden. Kortom het doet pijn om dit te moeten aanzien. Ik heb haar steeds gewaarschuwd wacht met vaccineren en doe het niet zij heeft dit echter onder een dwang gedaan omdat zij dit deed om anderen niet te willen besmetten omdat zij in de gezondheidszorg werkt en dus met meer kwetsbare mensen in aanraking komt. Beloning bovenstaand resultaat dankzij het experiment waar De Jonge en de artsen en virologen van het OMT dagelijks propaganda maken en angst zaaien. Ik werd door diverse mensen als complotdenker weggezet maar heel veel mensen om mij heen zijn inmiddels wakker en geven mij schoorvoetend nu gelijk. Ik heb altijd al gesteld dat complotdenkers zijn weldenkende mensen die niet alles geloven wat de kliek in Den Haag ons verkoopt maar zichzelf wel terdege via andere media en wetenschappelijke tijdschriften laten informeren en niet klakkeloos naar de slachtbank gaan. Dus blijf sterk en laat u niet indoctrineren.

    Geliked door 6 people

  17. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ ingenieur: Wat is 41,2 gHz van 5G? 5G is toch 5 Gigahertz? Dus wat is dan 41,2 gHz? Dat kan dus niet 41,2 Gigahertz zijn lijkt mij.

    Like

    • Ferdinand zegt:

      Beste Bennurklaarmee,

      5G is in principe gemaakt om vanaf ongeveer 5 ghz tot ruim 100 Ghz uit te zenden.
      De 5G masten hebben bovendien de beschikking over aanzienlijk meer vermogen dan waar ze in de media voor bedoeld zijn, dus het is zeer eenvoudig om op een gegeven moment bv. op 41 Ghz uit te zenden. Een brede band vanaf ongeveer 30 Ghz tot 60 Ghz is voor dieren, planten en mensen zeer schadelijk, levende organismen zijn dan veel minder in staat om zuurstof op te nemen via rode bloedcellen of bladgroenkorrels. Er zijn reeds militaire wapens in gebruik die deze frequenties gebruiken om bv. menigten uit elkaar te jagen i.p.v. een waterkanon.
      De commerciële 5G (vijfde generatie) voor media gebruik gaat niet tot 40 Ghz.

      Groet,

      Ferdinand

      Geliked door 2 people

      • I.K. Bennurklaarmee zegt:

        Ok, duidelijk. Bedankt voor het antwoord Ferdinand!

        Like

      • guusvelraeds zegt:

        5 G is niet nodig voor de economie en ook niet voor normaal burger gebruik. Wat maakt het de gewone mens uit of hij een film in 10 of in 15 seconden kan downloaden. 5 G heeft overduidelijk andere bedoelingen dan dienstbaar zijn aan het welzijn van de bevolking. 5 G gaat straks nodig zijn voor totale controle. Controle in de openbare ruimte en controle tot in de eigen huiskamer via het internet of things. Dus wees maar blij met je nest van Google en met je smart phone. Je zelfdenkende koelkast en magnetron. De lijst is oneindig lang. Face book is in de basis een CIA bedenksel en Zuckerberg wordt gebruikt als dekmantel alsof het een private uitvinding is die voor het plezier van de massa op de markt kwam. Dat is niet zo. De massa heeft geheel vrijwillig al zijn persoonlijke informatie vrijgegeven voor inzage door geheime diensten en geheime legers. Dat is een continu proces dat niet zal stoppen. De naïeviteit van mensen is te stuitend om onder woorden te brengen.

        Geliked door 1 persoon

      • vangie1206j zegt:

        Dat G 5 gedoe is ook een rede dat er van mij persoonlijk praktisch niets te vinden is op internet.
        Niet op Google en al helemaal niet op Facebook of Twitter.
        Ik ben van mij zelf (goed Nederlands??) en van niemand anders.
        Maar dat de halve wereld hun hele hebben en houwen op het internet pleuren moeten ze zelf weten en dan later niet lopen mauwen.

        Like

  18. ronjaspers zegt:

    i.r. Ferdinand.Goed artikel,erg om te zeggen van mij maar veel mensen zijn dusdanig gehersenspoeld die zijn niet meer te redden.

    Like

  19. Bas zegt:

    Wat is dit nu weer, is het vaccin nu al uitgewerkt???
    Bescherming loopt af bij vroeg gevaccineerden….

    https://pbs.twimg.com/media/E6AE0jsWQAc6p8p?format=jpg&name=large

    Like

  20. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Astra Zeneca is geen mRNA vaccin. Kan iemand mij vertellen hoe dat dan zit met het eventuele ziek worden? Of zijn de mensen die daar 2x mee zijn gevaccineerd daarvan “gevrijwaard”?

    Like

  21. Martine zegt:

    Ja deze criminele coupe verscheurd families. Ik denk dat veel mensen erover mee kunnen praten. Daar is echt niets aan te doen. De meeste mensen zitten teveel vast in het systeem en worden pas wakker als ze er fysiek mee worden geconfronteerd. Het gros van de mensen kent psychopathie niet en kan zich er niets bij voorstellen. Reiner Feullmich doet geen Neurenberg 2.0 maar een aantal internationale rechtszaken en Trump is een charlatan. Als je eens eerlijk kijkt wat hij allemaal niet heeft gedaan dan prik je daar zo doorheen. Mensen vestigen teveel hoop op hem wat erg vervaarlijk is.

    Like

    • LUCIA zegt:

      Juist iedereen tot mijn grote ergernis, zit te wachten op een soort Messias, uit hetzij politieke kring, hetzij in de geloofssfeer en er zoveel wat we nu al samen kunnen doen, ik heb best veel ideeën over dingen niks bloedig maar gewoon pragmatische dingen, die we als we het gezamenlijk doen veranderingen kunnen afdwingen. Nu laten we alles maar op ons afkomen maar als we anticiperend op allerlei zaken ons gaan organiseren en dan eisen stellen dan hebben we nog een kans.

      Like

      • Martine zegt:

        Klopt omdat mensen gewent zijn dat er iemand is die ze vertegenwoordigd en omdat mensen nog niet helemaal weten hoe ze zelf iets kunnen doen. Wakker zijn is al genoeg.

        Like

      • Martine zegt:

        Gewend

        Like

  22. Cleo zegt:

    Praten met deze psychopatische beulen heeft geen zin. Het is tijd voor actie💪🏼👊🏼😡!

    Like

  23. karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder op 11-7-2021 om 19.38 u.
    Ik begrijp het toch goed wat u bedoelt ? U wilt mensen als de Vries e.d. NIET dode , laten doden enz. ? Uiteraard is dat uw goed recht. Maar blijf dan wél alert Henk want mensen als de Vries (en z’n aanhangers) zijn wél in staat om u te doden en zullen er geen traan om laten als u wordt gedood door hén wel-gezinden !
    \U hanteert dus NIET de leefwijze : Oog om oog tand om tand ? Ik vind dat NIET slim Henk.
    In mijn werkzaam leven bij justitie/politie heb ik enkele keren bijzonder geluk gehad door als eerste een vuurwapen in de hand te hebben ; uiteraard zal ik de omstandigheden daaromtrent nooit vergeten, maar zou ik ooit weer in een dergelijke situatie terecht komen dan hoop ik toch écht dat ik wéér als eerste mijn vuurwapen in de hand zal hebben en ik kan u verzekeren…….ik zal het gebruiken ook ! Zorg er altijd voor dat u de eerste klap uitdeelt en ga niet zitten afwachten of ú de eerste klap krijgt dan bent u te laat.
    Een man als de Vries hóéft wat mij betreft niet dood te gaan maar hij had/heeft wél ideeën die absoluut niet met de mijne stroken ; en mochten er figuren bestaan die zijn ideeën wél volgen, dan wacht ik hen op als ze mij “te ná komen”.
    Gelukkig mogen wij in dit landje nog nét deze verschillende meningen hebben, maar als ’t aan de Vries zou liggen, dan waren die meningen reeds enige tijd geleden strafbaar gesteld.

    Geliked door 2 people

  24. Alexandra zegt:

    Overvallen en verdrietig voel ik me door uw bericht. Eenzelfde relaas hier, echter mijn vader, broertje (43) beiden Ferdinand genaamd alsook veel andere familie hebben het vaccin genomen. Nadat ik hen ook heb overladen met artikelen en statistieken. Het mag niet baten. Confronterend is het wel te zien dat u als ir. Ferdinand geen contact meer mag hebben met uw kinderen waarbij mijn vader (ook ingenieur) juist mij het contact met familie het ontzegd omdat mijn berichten teveel onrust gaven.
    Ik kan u als soulmate slechts veel goeds wensen in deze moeilijke tijd waarbij wij moeten doorzetten dan maar buiten onze familie. Uw naam doet mij echter ook opnieuw inzien dat ik het nog echt niet heb losgelaten…

    Like

    • LUCIA zegt:

      @ Alexandra; ook ik dacht mensen goed te moeten voorlichten en alles uit te zoeken , doe ik toch sowieso en dat vergezeld met uitleg naar hen toe te zenden.
      Wat is mij nu al enkele malen gebleken, als je met deze mensen praat het is geen domheid , ook geen gebrek aan kennis maar ze willen gewoon de waarheid niet zien, omdat ze laf zijn… want er is behoorlijk veel moed voor nodig om je geloofssysteem op de schop te gooien, hetgeen nodig is gezien de reikwijdte en onderlinge complexe verbanden , die hier spelen.
      Het moedwillig opheffen van je geloofssysteem, daar schuilt het probleem… mensen klampen zich liever vast aan een bekend zinkend schip, dan dat ze hun geluk proberen op een onbekende die ;langs vaart.

      Like

Plaats een reactie