VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): “Afrekening met 16 jaar Merkel-regime!” (+ Nederlandse vertaling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! De Duitsers betalen de op één na hoogste belastingen en de hoogste stroomprijzen in de wereld. Ook bij benzine en diesel staan we in vergelijking heel ver bovenaan. Zelfs de OESO beschouwt de belasting van de burgers ondertussen als bereikte grens. Maar laten we niet kijken naar de afgeperste belastingen. Laten we kijken naar wat we er voor krijgen. Ten eerste binnenlandse veiligheid: In Würzburg werden onlangs drie vrouwen door een Somaliër doodgestoken, meerdere mensen raakten zwaargewond. De asielprocedure van de dader was afgelopen, hij was al vaker als gewelddadig opgevallen. Desondanks mocht hij om “humanitaire” redenen blijven. Net zoals destijds Anis Amri, de dader van aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

Sinds 2016, zo heeft mijn collega Dr. Grobe onderzocht, hadden we meer dan 2000 moorddelicten door migranten, die met Merkel´s grensopening het land binnenkwamen. 2000 slachtoffers, dat betekent: 2000 vrienden, ouders, kinderen, partners, echtgenoten/echtgenotes. De ene keer duwden de daders kinderen voor de trein, een andere keer staken ze homoseksuelen dood, en weer een andere keer reden ze met vrachtwagens op mensenmenigtes in. De ene keer hebben ze het slachtoffer met een lang zwaard in stukken gehakt, een andere keer een bijl in een trein gebruikt. En dat zijn alleen nog maar de moorddelicten. Daarbij komen nog duizenden verkrachtingen en seksuele overvallen: Maria Ladenburger, Oud & Nieuw in Keulen, met de machete voor de ogen van de vriend in Bonn. De openbare veiligheid is – excuseer – naar de kloten. In veel stadsdelen van Berlijn, Hamburg of Frankfurt kun je ´s nachts niet meer over straat. Dat geldt inmiddels ook voor veel kleine steden.

Ten tweede: de ouderdomsvoorziening. Die is alleen nog maar een grote leugen. Iedereen weet dat het staatspensioen niet voldoende is. Zeker is alleen de ouderdomsarmoede. Nadat zijn partij, hoewel aan de regering, jarenlang niets gedaan heeft, komt de heer Söder (CSU) nu, korte tijd voor de parlementsverkiezingen, op het idee van een moederpensioen. Dat noemt men waarschijnlijk actieve omkoping van kiezers.

Wat krijgen we nog meer als tegenprestatie voor de hoogste belastingen en heffingen? Juist, beperkte grondrechten, sinds afgelopen week tot Sint Juttemis. De CDU/CSU, de SPD en de Groenen hebben besloten dat lockdowns ook zonder pandemiesituatie mogelijk zijn. Tot ziens vrijheid van vergadering, tot ziens vrijheid van reizen, tot ziens beroepsvrijheid en vrijheid van meningsuiting! Maar de vrijheid van meningsuiting is sowieso naar de Filistijnen. 75% van de Duitsers is van mening dat men zijn mening niet meer vrij zou kunnen uiten. Percentages zoals in het Rusland van Poetin. Ook een grote prestatie van Merkel & Co.! Daarvoor betaal je toch graag de hoogste belastingen! En ook voor vervalste statistieken. Dat heeft onlangs zelfs de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” vastgesteld. Want elk nazi-geklieder wordt automatisch ingedeeld bij het rechtse spectrum. Omgekeerd worden delicten van personen die bijvoorbeeld in de islamitische cultuurkring zijn opgegroeid, beoordeeld als door Duitsers gepleegd als de daders alleen maar een Duits paspoort hebben. Dat is niets anders dan systematische misleiding van de burgers door de staat.

Wat staat er nog meer op de prestatiebalans van de regering-Merkel? Juist, een rentevoet van 0%. Uw levensverzekering, uw spaartegoeden gaan bergafwaarts. Ook betaalt u voor de illegale afschaffing van kernenergie van de bondskanselier, minstens € 17 miljard. En de pensioenen voor Italianen, Spanjaarden en Fransen, die vijf tot zeven jaar eerder met pensioen gaan dan de Duitsers, maar niet zoals wij de helft, maar 74%, 83% of zelfs 92% van het laatste nettoloon aan pensioen krijgen, die betaalt u ook via het EU-herstelfonds ter waarde van € 750 miljard. Alleen dat al zou in elk politiek begaafd land aanleiding zijn voor openlijke opstand!

Ben ik iets vergeten? Stop, natuurlijk. Vervallende infrastructuur, gebrekkig onderwijssysteem, achtergebleven draadloze netwerken, een geruïneerd leger. En als kers op de taart is er dan nog de verzorging van 300.000 rechtsgeldig tot uitreizen verplichte migranten, die echter niet gewoon uitgezet en daarom verder verzorgd worden. Dat maakt maandelijks € 600 miljoen of € 7,2 miljard per jaar, minstens. En u bent verbaasd dat er geen geld is voor onderwijs, infrastructuur, woningen of pensioenen? Echt waar?

Geen ouderdomsvoorziening, geen grondrechten, geen vrijheid van meningsuiting, vervalste statistieken, honderdduizenden volledig verzorgde klaplopers en bedreigers, daarbij nog moorden en verkrachtingen. Daarvoor betaalt men toch graag de hoogste heffingen en belastingen ter wereld. En natuurlijk betaalt u ook graag de salarissen van al diegenen die u deze loer gedraaid hebben; van Habeck en Baerbock, van Scholz en Seehofer en weldra ook het pensioen van mevrouw Merkel.

“De AfD moet hier actie ondernemen”, schreef me deze week een burger. Fout. Fundamenteel fout! U moet actie ondernemen! Daarvoor hebt u één keer in de vier jaar één kans: bij de parlementsverkiezingen! Om het duidelijk te zeggen: brieven aan afgevaardigden leveren helemaal niets op. Belangrijk zijn alleen de verkiezingen! Alleen die tellen! En dat moet u ook duidelijk maken aan uw vrienden, kennissen en partners. Of u blijft gewoon de hoogste belastingen en heffingen betalen en u wacht gewoon op de volgende aanslag, de volgende lockdown, de volgende vervalsing en de volgende verneukerij. Het is uw beslissing. Een prettig weekend.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): “Afrekening met 16 jaar Merkel-regime!” (+ Nederlandse vertaling!)

 1. guusvelraeds zegt:

  Allemaal leuk en aardig deze verkieizingstoespraken. Ze zijn waar tot aan het gaatje maar uiteindelijk zullen Hammer en Scorecard de verkiezingsuitslag bepalen. Dat is al decennia het geval alleen we houden het niet voor mogelijk of we willen het niet weten. Had ooit iemand de genocidale vaccinatie campagnes voor mogelijk gehouden?

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Wanneer kan ik een dergelijk artikel betr. de toestand in Nederland verwachten ? Hoewel……….de omschreven toestand zoals in
  ‘t artikel zou van toepassing kunnen zijn op ons eigen land : Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Citaat;
  “75% van de Duitsers is van mening dat men zijn mening niet meer vrij zou kunnen uiten. Percentages zoals in het Rusland van Poetin.”
  Oei, daar maak je op deze site geen vrienden mee !
  🙂

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat interesseert me niet. Mijn vrienden kies ik zelf. Ik ben in dit geval slechts de vertaler, niet degene die de uitspraak doet.

   Webmaster

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Heer bron de trol heeft gesproken, gewoon door gaan met u zeer knappe werk. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat heb ik ook nergens gezegd of bedoeld. Daarbij was het slechts als sarcastisch grapje bedoeld.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tijl dat grapje was dus verkeerd zoals altijd. proost 🍺🍺🍺

    Like

  • bobzelf zegt:

   heee oom paardenlul hanger ,, oom aannames
   oom de list is nog niet klaar oom amoebe
   oom islam droehoek
   oom rolstoel met verslete banden
   OOM GRAFZERK , OOM GRAFTAK

   kon je niks vinden , dat PUTIN HET GEDAAN HAD ??

   HOE IS HET LEVEN NU, ?? MET 2 AMOEBE VRIENDEN ??

   ENG HE, ??

   1 CELLIGE EIKEL

   Like

  • bobzelf zegt:

   JA WE LACHEN WAT AF, MET DIE HERSENDOOIE PAARDENLUL

   PRETTIGE DAG NOG VERDER …

   HERSENDOOIE DROEFTOETER .

   STRAND ,,,WAS HEET VANDAAG .

   GLIBBERIG HE TIJL DIE 16 WEKEN ZEIKREGEN IN JE ISLAM BUURT

   GROETJES VAN DE OMGEBOUWDE HOEREN

   ZE HADDEN JE GEMIST,…. WAS JE UITKERING LAAT ??

   KLAASJE IS NOG NIET DOOD ???

   NOU JA KAN NOG KOMEN TOCH ,,,,, ??

   MUSSERT WAS OOK ZO WEG,

   WHAHAHAHAHA

   BOBBIE TOCH WHAHAHAHAHA

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Prachtig hè, E.J.Bron maakt een kritische site en daar mag je reacties op geven, de achterliggende gedachte is dat mensen met elkaar in discussie kunnen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. En dan…. komt er een kink in de kabel, een geëmigreerde Nederlander kan het niet laten zijn adoratie van nota bene een dictator te luchten, op bijna dagelijkse epistels steekt hij de loftrompet en wee degene die de gore moed heeft hem tegen te spreken, die kan rekenen op een onsamenhangende brei van verwensingen en hij krijgt warempel een groepje fans die het allemaal prachtig vinden, het kan niet grof genoeg, hoe grover hoe “leuker”.
    De rest lijkt zijn mond te houden bevreesd als ze zijn hetzelfde lot te ondergaan of ze verdwijnen en reageren niet meer.
    Het maakt allemaal niet meer uit wat je zegt, het gaat om wie het zegt.
    En onze emigrant houd onverminderd vast aan zijn idee dat hij reuze komisch is, steeds wilder schopt hij om zich heen, daarbij niet gehinderd door enig noemenswaardig intellect.
    Vroeger had je Hilterman die de wereld in al zijn facetten van commentaar voorzag, immer beschaafd en met soms een verrassende kijk op gebeurtenissen.
    Helaas iets dergelijks kennen we niet meer, daarvoor in de plaats denkt @dommeBob zijn vuiligheid de wereld in te kunnen sturen gelardeerd met een grenzeloze adoratie van een bedenkelijke despoot.
    Triest.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Tijl Uylenspiegel zegt:
    13 juli 2021 om 12:17

    gelardeerd met een grenzeloze adoratie van een bedenkelijke despoot.????

    HE ROLSTOEL FAN MET HERNIA… STUUR JIJ DIE LIJST EFFE OP DAN KLOOTZAK . VAN “” die DESPOOT “”

    DIT IS VERZOEK 82 PAS, !!! OETLUL

    DE LEIDER VAN DE WERELD …

    DE KGB KIJKT VANAF NU MEE TIJLTJE , VEEL PLEZIER NOG

    ZE KOMEN ERAAN …

    OOM SCHIJTZIEK VAN DIE KLOOTHOMMEL WHAHAHAHA

    STRAND ROEPT, ARMOE ZAAIER LATER

    Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat we niet mogen vergeten is dat deze situatie in decennia is ontstaan, als morgen de AfD in Duitsland en de PVV in Nederland een absolute meerderheid zouden krijgen het nog decennia duurt voordat er een verbetering zichtbaar gaat worden.
  Korte termijn oplossingen zijn er niet.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dus tyl de pvv promoten in Nederland,

   Like

  • Monalisa zegt:

   Tijl wat in 25 jaar is afgebroken, bouw je niet in 1 jaar weer op, natuurlijk word het puinruimen en offers vragen aan de burgers, als OOIT de pvv zal regeren zal ook de broekriem weer wat gaatjes stakker gezet moeten worden, er is in 25 jaar zoveel geld verkwanseld dat is met geen pen te beschrijven. Maar de AFD groeit elke dag in Duitsland 🇩🇪 ze zijn Merkel en haar partij beu.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Korte termijn oplossingen zijn er niet. Grenzen totaal dicht voor vluchtelingen, uit de EU, en een Heel hoop mensen die niet in Nederland 🇳🇱 horen terug sturen, dan die 2 miljoen handophouders die Nederland 🇳🇱 Telt aan het werk zetten, hiervan kan zeker 75% weer gaan werken de uitkering verlagen als je de tijd er op heeft zitten als thuis zitter, elke bijstand trekker laten werken voor zijn maand loon. Dan schieten we al aardig op.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Monalisa.Sorry dat ik u teleur moet stellen,wij europeanen zijn de laatste generatie.Of we sterven door de dodelijke corona vaccinazi,s of door een oorlog met de miljoenen geimporteerde moslims.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik denk het laatste, maar dat maken wij niet meer mee u kinderen wel. De pvda en het cda en de vvd heeft u in 1975 stiekem verkocht toen was er nog geen pc en internet Gr een mooie week

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s