Vrijheidsbeperkingen . . .

Proefballon voor Merkel? De voorzitter van de vereniging van ziekenfondsartsen in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz, Peter Heinz, eist meedogenloze vrijheidsbeperkingen voor ongevaccineerde mensen.

“De niet gevaccineerde personen hebben niet de vrijheid hun mondkapje af te doen, ze mogen niet naar het stadion, niet naar het zwembad en niet zonder mondkapje boodschappen doen in de supermarkt. En men mag het ongevaccineerde personen en diegenen met maar één vaccinatie niet meer toestaan om op vakantie te gaan.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vrijheidsbeperkingen . . .

 1. Dus dit betekent dat “niet-vacineerden” als gevangenen worden behandeld!!!

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  Typisch nazi praktijken dan in 2021

  Geliked door 4 people

 3. Ravian zegt:

  De volgende stap zijn gele sterren op de jas.

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  dit is dus vrije keuze? Dat iedereen kan zien dat je het vaccin niet heb laten zetten?
  was een keer op tv een serie over de toekomst dat criminelen een vierkant stempel op hun voorhoofd kregen en niemand met ze mocht praten
  nou die kant gaan we al aardig op LEVE DE VRIJHEID !!!

  Like

 5. fredjohan zegt:

  In sommige kringen is de nazi-dictatuur nooit weggeweest.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Er is weer een kleine Hitler opgestaan !
  Zo snel mogelijk weg schoffelen dat stuk onkruid !!

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het symbool voor ongevaccineerden, dat binnenkort zichtbaar en verplicht op de kleding (of over het gelaat) gedragen zal dienen te worden, zal hopelijk niet een gele davidsster of iets gelijkends zijn, want daarmee kan men het regeringsbeleid van Merkel natuurlijk associëren met dat van haar oudoom Adolf……..
  Er zijn vast al plannen om getto’s te bouwen voor ongevaccineerden.. en om vanwege de klimaatdictatuur iedereen te verplichten om enkel met de trein te reizen…..brrr
  Werkkampen om antivaxers en gifspuitweigeraars op andere gedachten te brengen,…en sociale uitsluiting via media als staatscensuur om mensen monddood te kunnen maken…….
  Zoals verwacht gaan we met de EU tachtig jaar terug in de tijd, en zijn er heden opvallend veel overeenkomsten met de politieke “tijdsgeest” von damals…..
  DIE WIEDERGEBURT DER TRAGÖDIE, (De wedergeboorte van de tragedie)

  Geliked door 2 people

 8. pepo Copyright zegt:

  Dit is een van de gevolgen van de A status van “het” virus.

  Ze kunnen nu wettelijk alle tweede wereld oorlog handelingen toepassen zonder dat ze wettelijk worden tegengehouden.

  Daarom hebben alle landen tegelijk het virus een A status gegeven.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De Tweede Kamer wordt bedankt! Ruim honderd stemmen vóór de A-status. Tegen alle cijfers in, tóch de A-status.
   Ik vraag me af, of die lui, die verondersteld worden ons te vertegenwoordigen, zo dom zijn; gechanteerd of bedreigd worden; of collaboreren met het échte schuim der natie, Rutte, De Jonge, Van Dissel, Osterhaus, Kuipers, Koopmans en noem het baggerzooitje verder maar op.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Krijgen gevaccineerde nu een oormerk of een tatoeage op hun voorhoofd om hen van normale mensen te onderscheiden?

  Like

 10. duinsnip zegt:

  Een volk verliest soms zijn haren, maar nooit zijn streken.
  Ooit is er een boek geschreven waarin iemand beweerde dat het Duitse volk moest verdwijnen omdat het een pest voor zijn omgeving is.
  EU, EURO, Klaus? Gaat de bel af?

  Like

 11. Vrijheid zegt:

  Dat bepaal ik zelf wel, ik heb geen dictator nodig die dit mij op gaat leggen. Vooralsnog ga en sta ik waar ik wil. Ik verklaar mijzelf een vrij mens!

  Like

 12. Andre zegt:

  Wat een idioot zeg Heinz ketchup heeft zeker een dealtje met links meisje Koopmans pannenkoek gesloten. Marion Koopmans praat ook poep, we mogen deze mensen niet controleren of confronteren maar onzin uitbraken via de media moeten we maar accepteren. Nou ik niet.

  Like

 13. Julia zegt:

  Dat smerige elitair tuig laat er niet lang op wachten dat er speciale kampen worden opgezet voor niet gevaccineerden. Tuig en smeerlappen die denken nog langer macht uit te oefenen waarvoor ik vrees dat dit wel eens helemaal verkeerd voor dit tuig kan gaan aflopen. Het zijn de meest smerige NAZI praktijken en daar wist het Neurenberg tribunaal wel weg mee. Ik veracht dit soort smerige elitaire machtswellustelingen. We weten allemaal wat dit soort praktijken voor een onmenselijk gevolgen heeft gehad tijdens WOII waar ook o.a. met mensen werd geëxperimenteerd. Dit moet ten alle tijde worden voorkomen om herhaling met dit NAZI dictatuur keihard af te rekenen. Het is werkelijk de grootste misdaad tegen de menselijkheid opnieuw gestart in 2020 en zeker nog jaren zal gaan duren.

  Geliked door 1 persoon

 14. Qvic zegt:

  Over welke bevoegdheid spreekt deze man? Hij overtreedt willens en wetens de code van Neurenberg. Ook alle die zijn beleid uitvoeren, maken zich er schuldig aan. Daar staat nog steeds de doodstraf op. (Her)ken je rechten en neem je rechten en laat je niet in de hoek drukken door deze criminelen meelopers. Laat zij maar met bewijzen komen dat het zogenaamde virus bestaat, kunnen zij dat niet, dan kun je van hen persoonlijk een schadevergoeding eisen, wegens valsheid in geschriften. Wees consequent en aarzel niet bij deze meelopers. Wees zelf autoritair ten opzichte van hen. Het is wel even wennen om op te komen voor je eigen rechten, maar hoe vaker je deze meelopers confronteert met hun illegale handelingen, hoe makkelijker het jouw afgaat.

  Geliked door 1 persoon

 15. hans zegt:

  Ze denken dat ze dit gewoon kunnen implementeren zonder gevolgen!? Deze varkens wanen zich veilig, maar zij zijn de diegene die dat nergens meer zijn! Dan worden er heus wel een paar of meer omgelegd. Dan is het huilie huile.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s