4 presidenten dood! Tegenstanders van het vaccinatieprogramma . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op 4 presidenten dood! Tegenstanders van het vaccinatieprogramma . . .

 1. Htskday zegt:

  Grondrechten aan de kant gezet met COVID-noodwet.

  Nu Corona officieel door onze heren en dames politici op de A-lijst is gezet (en daarmee in het rijtje Ebola, Polio, MERS etc. komt te staan), is het wel interessant om te kijken wat voor leuke extraatjes de staat hiermee verworven heeft.

  Lees verder:
  https://verenoflood.nu/grondrechten-aan-de-kant-gezet-met-covid-noodwet/

  Dus terwijl iedereen zich druk maakte over Peter R. de Vries heeft de Tweede Kamer dit allemaal op een achternamiddag mogelijk gemaakt. De MSM wonden zich intussen liever op over de zogenaamde bedreigingen waaraan zijzelf zogenaamd bloot staan. Terwijl de Tweede Kamer in deze wet minstens drie grondrechten vertrappelt. Sinds wanneer heeft de Kamer lak aan de Grondwet?

  Like

 2. karton zegt:

  Ze zullen vast wel zijn overleden maar dan vermoedelijk aan : malaria , ebola , knokkelkoorts, veelwijverij of de apenziekte. In ons landje sterven ook dagelijks mensen die anti-vaccinatie zijn , niks nieuws onder de zon. Dat de 4 genoemde personen “presidenten” zouden zijn is niet verbazingwekkend : iedereen in een “negerland” en in ‘t bezit van een vrachtauto-rijbewijs noemt zich “president”.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Jaja, als je jezelf niet vaccineert ben je zeer kwetsbaar, voor moordaanslagen die niet in een lab te Wuhan gefabriceerd zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Er is nog maar één oplossing en dat is dat het volk de macht gaat overnemen. Er is hoop er zijn al een groot aantal militairen die zich tegen deze misdaad tegen de menselijkheid sinds WOII willen gaan verzetten dus aansluiten allemaal en al die ziekelijke machtswellustelingen eens goed duidelijk maken dat het ontnemen van vrijheden en de vaccinatie dwang niet meer wordt getolereerd. Indien dit niet op korte termijn gebeurt zijn wij allen aan de gewetenloze duivels overgeleverd. Aan deze grootste misdaad tegen de menselijkheid moet snel een einde komen. De grenzen zijn dik overschreden zoals o.a. het schenden van de Neurenberg code. Bekijk ook het filmpje https://vk.com/reuropa?w=wall567158048_11243%2Fall

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  TOEVAL BESTAAT NIET.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Wat blijkt negers zijn helemaal niet dom. Alleen ze hebben de macht van Blackrock onderschat. Alle geheime diensten en geheime legers in de westerse wereld zijn in wezen werktuigen van de stakeholders van Blackrock. Overheden staan onder controle van deze macht en hun proxy’s zoals VN, WHO, UNESCO, Wereldbank enzovoorts. Daarom bogen ze in maart 2020 als een knipmes en doen dat tot op vandaag. De macht van Blackrock is zo groot dat ze alle regeringsleiders zonder blikken of blozen kan veranderen in genocide plegers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Eén ding wil ik nog duidelijk maken veel mensen maken tegenstanders uit voor wappie. De betekenis hiervan is Wappie is een pejoratief begrip dat ontstaan is in het Nederlands taalgebruik in de jaren negentig van de twintigste eeuw. Het geeft een zonderlinge geestesgesteldheid aan waarbij men de weg kwijt is geraakt, of een zonderling persoon, een dwaalgeest of ‘gekkie’.
  Helaas dit woord haat ik en al die zogenoemde wappies zijn juist de snappies mensen die zich meer verdiepen in de materie wat o.a. Covid betekent en (de desastreuze gevolgen hiervan economisch, sociaal en maatschappelijke voor een gevolgen heeft) achtergrondinformatie inwinnen overige ook de gevolgen door vaccinatie zichzelf eerst goed informeren voordat zij zich überhaupt onderwerpen aan de misleiding en leugens. De zonderlinge geestesgesteldheid blijkt dus een een gesteldheid te zijn waar veel goedgelovige en angstige mensen die alles geloven wat overheden zich voorschotelen en zich blindelings storten en onnadenkend overleveren aan de corona dictatuur. waarbij zij zelfs eigen gezondheid op het spel zetten en het meest kwalijke de gezondheid en de toekomst van eigen kinderen zonder meer op spel zetten. Kortom leer eerst eens de definitie van de Nederlandse taal voordat u klakkeloos het woord wappie gebruikt.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het woord wappie is niet alleen ontstaan in de jaren negentig. Ik kom uit zuid-limburg en de uitdrukking “hij is van de wap af” werd al gebruikt in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Tenminste in Zuid-Limburg waar ik opgegroeid ben. Overigens maakt het mij niet uit als ik een wappie genoemd wordt. Voor mij is het een geuze woord geworden.

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  Als je niet meewerkt met de depopulatie (genocide) agenda en de NWO agenda,dan ben je ten dode opgeschreven.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   ronjaspers Inderdaad Macron heeft al het voortouw genomen om de genocide op eigen volk onder dwang zich te onderwerpen aan het experiment vaccinaties en tegenstanders tegen dit experiment zullen worden gestraft om plaats te maken voor al dat tuig dat hij bewust heeft geïmporteerd. Dat schaamteloos en gewetenloos stuk ellende hoeft dan niet toe te geven dat zijn wanbeleid de grootste fatale fout in de geschiedenis is.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Julia.Het beleid van macron is kwade opzet,hij is een vrijmetselaar en jarenlang een bankier geweest van de rotschilds.Zijn vrouw is een rotschild telg.

    Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen in zuid afrika, zuma-protesten…

  Looting:

  Geliked door 1 persoon

 10. saddy zegt:

  Een wappie is een Wetenschappelijk Aangelegd Persoon.Dit in tegenstelling tot de 90% beinvloedbare mensen.Helaas zullen er dus nooit meer dan 10% Wappies voorkomen.

  In bovenstaand overzicht mis ik Lukashenko. Hij heeft de wereldbank 2 x de deur gewezen want die zijn alle landen langsgeweest om veel gratis geld te geven als ze maar corona-maatregelen zouden gaan invoeren. Lukashenko zei nee en nog eens nee, en 1 maand later begonnen de protesten.Eigenlijk best wel een lange termijn voor Soros en zijn NGO’s.om dat te regelen, in de westerse wereld regelen ze dat binnen een week.
  Of het klopt of niet, er zou al een aanslag op Lukashenko mislukt zijn. Broodje Aap dacht ik totdat de Duitse regering geen commentaar wilde geven op het nieuws dat er een Duitser bij die aanslag betrokken zou zijn.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Zuid afrika anarchie

  https://twitter.com/i/status/1414829461225320449

  Like

 12. Bas zegt:

  Haïti

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s