VIDEO Jensen: “Nog steeds niks aan de hand”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Jensen: “Nog steeds niks aan de hand”

 1. David zegt:

  Robert jensen, een lichtje in de duisternis

  Like

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik kan echt nog geen 5 minuten naar deze egocentrische ouwehoer luisteren. By the way, wie is Hans?

  Like

  • Andre zegt:

   Vooral goed luisteren naar je demissionaire minister president M. Rutte en zn nazi mannetjes Hugo de Jonge met Ferdinand Grapperhaus. Hans is de sukkel die zich laat inpalmen door Wilma net als jij.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Het artificieel Sars cov 2 virus (ziekte covid 19) komt tot een ontknoping.

  We hebben te maken met de grootste misdaad ooit begaan in de geschiedenis van de mensheid.
  De misdaden uit WO 2 vallen in het niet bij de misdaden van de bende en de regeringen wereldwijd achter het Sars cov 2 en covid 19 project.

  Sars cov 2 werd opzettelijk gecreëerd om daarna elk jaar opnieuw “vaccins” te verkopen aan de mensen over heel de wereld. Dit werd gedaan omdat de influenza vaccins niet genoeg verkochten.
  Om de mensen bereidwillig te maken het vaccin (dat geen vaccin is maar een synthetisch computer gemaakte code voor productie spike eiwit) te nemen moest een angst psychose geschapen worden via de media.

  Het vaccin is dusdanig ontwikkeld dat het imuunsysteem van de mensen verzwakt wordt zodat ze elk jaar opnieuw genoodzaakt zijn de booster vaccins te nemen. Het vaccin verhinderd geen besmetting met nieuwe virussen. De varianten zoals DELTA en INDIA zijn allemaal bull-shit en alleen bedoeld om de angst erin te houden bij de ontwetende mensen.

  De bedoeling van de testen zijn om de pandemie kunstmatig te continueren.

  Van de lockdowns en de gedrag verandering tacktieken via mondkappen, social distancing en verbod op samen komsten willen ze een permanente situatie maken. Tot in de huiskamers van mensen waarin ze straks met 5 G en AI kunnen doordringen.

  Het Sars cov 2 virus is niet in de natuur ontstaan. Het is 100% artificieel zoals ook Het Sars cov 1 virus dat de ziekte SARS veroorzaakt.

  Het Sars cov 2 virus werd opzettelijk losgelaten om de pandemie te veroorzaken. De ziekte covid 19 is minder dodelijk en alleen ouderen met verzwakt immuun en mensen met onderliggend lijden kan het fataal kon worden. Gelijk als de griep (influenza).

  MENSEN DIE EEN GEZOND IMMUUNSYSTEEM HEBBEN DAT NIET BESCHADIGD IS DOOR “DE VACCINATIE” KUNNEN HET SARS COV 2 VIRUS MET GEMAK AAN. ZIJN IMMUUN VOOR HET LEVEN.

  Het Sars cov 2 virus werd ontwikkeld om influenza (wat er wel nog is) voor het publiek te vervangen. Via de media werd opzettelijk angst opgeroepen voor het Sars cov 2 virus want voor de griep hadden mensen geen angst.

  De media wordt aangestuurd door een aantal grote corporatie’s die bijna de gehele media in de wereld in bezit hebben. Ook die corporaties profiteren van de vaccin verkoop. Media zijn propaganda kanalen voor de zittende macht en maken aan de lopende band gebruik van mind control technieken. Covid 19, klimaat en ook stikstof crissisen worden via mind control technieken aan de man gebracht.

  Mind control door continu herhaling, geen ander geluid, ridiculisering en dehumanisering andersdenkenden alles continu zonder adem pauze. In elke nieuws uitzending NLP buzz words. In de reclame NLP buzz words, In praat programma’s NLP buzz words en in de weerberichten NLP buzz words. 24x7x365.

  Omdat het de bedoeling was de gehele populatie elk jaar opnieuw te vaccineren moest het Sars cov 2 virus via een angst propaganda campagne in de media verkocht worden als gevaarlijk voor alle leeftijd groepen.

  Het ging dus nooit om de gezondheidszorg maar om de verkoop van vaccins. Door grootscheepse omkoop en corruptie binnen de gezondheids instituten werd de medische sector gewillig gemaakt het spel mee te spelen. Eenmaal het hoofd in de corruptie strop was geen weg meer terug voor spijtoptanten. De misdaad is te groot om halverwege nog van de trein te springen.

  Regeringen (die vergroeid zijn met de grote corporaties en het zijn de corporaties die de spelregels bepalen) spelen het spel mee omdat ze via het bedrog in staat zijn een controle samenleving op te bouwen zoals ze wensen na invoering digitaal geld en de implementering van agenda 2030.

  De oude wereld komt niet meer terug. Dat willen we ook niet meer. Als dit allemaal gaat rollen en in de openbaarheid komt zullen over de hele wereld regeringen gaan vallen. Alles moet opnieuw opgebouwd worden.

  De mensen die zich hebben laten vaccineren hebben nu een synthetisch mechanisme voor codering productie spike eiwitten die giftig zijn in hun lichaam die nooit meer eruit gaan. Voor deze mensen moet straks een oplossing gevonden worden om hun toekomst leefbaar te maken.

  Zij kunnen geconfronteerd worden met auto immuunziekten, degeneratie zenuwstelsel, hart en bloedvat problemen, orgaan falen, steriliteit en mogelijk sterven op nog jonge leeftijd.

  Kijk naar deze video van Reiner Füllmich Corona Ausschuss. De video is in het engels maar tussentijds volgen er duitse vertalingen. het is mind blowing.

  Ben je nog niet gevaccineerd doe het dan niet. Ben je al gevaccineerd ga dan niet voor de vervolg vaccinaties.

  https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/Sitzung-60-Die-Zeit-ist-kein-flacher-Kreis-5-Martin/fb87824eea2953d966b67aad90df193bb35237ea/0ada98

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   @guusvelraeds,

   Het zal onderhand eens tijd worden voor “de grote ontknoping”.
   Het begint al flink uit de klauwen te lopen..

   Prima verhaal,.. maar ik geloof alleen nog steeds niet dat er een “gecreëerd virus” rondwaart.
   Als dat zo zou zijn, zou dat vele extra slachtoffers bovenop de normale jaarlijkse griep vergen, en dat is niet zo!
   En griep bestaat niet meer…
   Dus civid 19 is dus gewoon de seizoensgriep met een andere naam.

   Er hoefde dus helemaal niets “gecreëerd” te worden, de propaganda doet zijn werk prima, men gelooft toch alles.

   En natuurlijk heeft het ook met geld te maken, maar vooral.. dat er volgens sommigen veel te veel lastige mensen rondlopen op deze wereld.
   Dat moet gereduceerd en onder contrôle gehouden worden dmv vaccinaties..

   Ik heb enorm veel onderzoek gedaan, vooral de laatste 1.5 jaar.
   Zoveel onzin, tegenstrijdige verhalen, halve waarheden, dwaalsporen, en verwarring zaaierij..
   Het is één grote puzzel, er is haast geen doorkomen aan.

   Maar na zoveel onderzoek, ben ik al lang overtuigd hoe het waarschijnlijk echt elkaar zit, en denk zelfs dat virussen zoals wij dat denken te kennen, helemaal niet bestaan, en dus ook de besmettelijkheid daarvan.
   En griep lijkt besmettelijk, maar is het niet echt, het werkt anders..

   Onderzoek en volg de logica..

   De échte waarheid zal zoals gewoonlijk wel nooit boven tafel komen.
   U mág het niet weten, anders verliezen onze “machthebbers” hun macht, en meer..

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Er is wel een nieuw virus gecreëerd. Bekijk de video. Alles bewijsbaar via patenten die gecontroleerd werden. Het hele project (inclusief gain of function technieken) is traceerbaar en bewijsbaar. De hoofdrol spelers zijn Gates, Fauci, Daszak, Drosten, Koopmans, Moderna, Pfizer, WHO en de overheden en de media die de opdracht kregen paniek te zaaien. De griep is niet meer (ze is wel nog maar wordt bewust niet meer vastgesteld) en werd vervangen door covid 19. Het klinkt raar maar ook op deze nieuwe ziekte hebben ze patent aangevraagd. Ze hebben patent op het virus, ze hebben patent op het vaccin, ze hebben patent op de gemanipuleerde PCR die de functie heeft om de kunstmatige pandemie in de lucht te houden. Het project van ontwikkeling begon meteen na 9/11 en de eindigde met een grote oefening op het droge via event 21 in November 2019. Doe de moeite en bekijk de video.

    Geliked door 1 persoon

   • Htskday zegt:

    @guusvelraeds,

    Ik heb deze video nog niet bekeken..
    Duurt 2 uur, zal kijken of ik daar morgen tijd voor heb.
    Bedankt.

    Like

   • Htskday zegt:

    @guusvelraeds,

    Sorry Guus, ik heb de video bekeken, maar heb niets over een “nieuw gecreëerd virus” gezien.
    Misschien heb ik wat gemist?

    Hier een artikel van transitieweb over hetzelfde topic met video:

    .

    Onderzoek van 4000 patenten wijst uit: er is geen nieuw virus en de covid-19 vaccins zijn biowapens

    De getuigenis, die dr. David Martin op 9 juli aflegde voor de Stiftung Corona Ausschuss onder leiding van advocaat Reiner Fülmich, trekt de vloer weg onder alle genomen coronamaatregelen. Uit zijn analyse van 4000 patenten blijkt dat er geen nieuw en gevaarlijk virus is en dus ook geen grond voor een A-status pandemie.

    Lees verder:
    https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/onderzoek-van-4000-patenten-wijst-uit-er-is-geen-nieuw-virus-en-de-covid-19-vaccins-zijn-biowapens/

    Video nu ook op youtube (zolang het duurt)
    Engels ondertiteld

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad gaat het om poen genereren met in de hand patenten die heel dikwijls met falsificaties verkregen zijn.
   Als je dit zo ziet zou je er eigenlijk vanuit kunnen gaan dat het hoog tijd wordt om die pharmaceuten te ontmantelen en hun financiers tot op de laatste cent uit te kleden.

   Like

 4. hannah zegt:

  afschuwelijk geklets …. zum kotzen

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Of je bent een trol of je bent helemaal ingepakt door het naratief van de NPO. Jensen heeft gelijk vanaf het begin. Influenza werd vervangen door de uitgevonden artificiële gepatenteerde ziekte covid 19. Zij (Fauci, Daszak,Gates en het hele zoodje binnen big Pharma en hun handlangers binnen de WHO).

   Zij vonden het virus uit dat geheel artificieel is geconstrueerd en niet uit de natuur komt. Daarom is het ook nooit mogelijk geweest het virus te isoleren naar de Koch standaarden omdat het in de natuur gewoonweg niet bestaat.

   Naast de ziekte vonden ze ook de behandeling uit “het vaccin” dat geen vaccin is. Maar het allerbelangrijkste ze hebben ook de opsporingstechniek een aangepaste manipuleerbare PCR op de markt gebracht om de wereld in angst te zetten met zogenaamde “besmettingen”.

   Elke oprechte medicus weet dat besmettingen niets zeggend zijn. Wat wel veelzeggend is bij een epidemie of pandemie zijn cases (ziekte gevallen) en doden. Hieraan ontbreekt het in de geconstrueerde pandemie. Ze hebben een tekort aan ziekte gevallen en een tekort aan doden daarom hoor je elke dag op TV de uitslagen over de nieuwe besmettingen.

   Besmetting cijfers die in de kern niets zeggen is hun enige wapen om de klucht (met inmiddels vele duizenden VACCIN doden) in de lucht te houden.

   Ook hoor je steeds het gekerm over de IC’s lopen vol. Maar de IC bedden zijn bewust gehalveerd de afgelopen 10 jaar. De IC bedden liepen ook vol bij de infuenza epedimieen van de afgelopen jaren.

   Het gekerm over we doen het voor de zorg is NLP tactiek om het volk te sturen in de richting die ze willen. Overheden ondersteunen deze klucht omdat deze gaat helpen agenda 2030 met zijn zogenaamde sustainable developments goals uit te rollen over een argeloos bang gemaakte bevolking.

   De bevolkingen worden psychisch muwrm gemaakt door het spel van loslaten maatregelen aanscherpen maatregelen en weer loslaten maatregelen onafgebroken. Ze zijn nu al de volgende lockdown aan het voorbereiden.

   Het zijn de kunstmatige besmetting cijfers die ze hiervoor gebruiken. Zou niemand zich laten testen dan nog zullen ze besmettingen uit de hoge hoed toveren. Dit zal doorgaan want ze (de regeringen) kunnen niet meer terug omdat de misdaad te groot geworden is om nu nog te stoppen. Ze zullen gestopt moeten worden door krachten uit de bevolkingen zelf.

   Like

 5. Tineke zegt:

  Waarom heeft Jensen het nog steeds niet over de A status die aangenomen is?
  Toch controlled opposition?

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   @Tineke,

   Jensen is een vervelende zeikert, hij lult een half uur halve waarheden, wat hij ook in 5 minuten kan zeggen.
   Ja, is controlled opposition, wie niet??
   één keer gezien, en dat was genoeg..

   Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Zo ver Ik het kan bekijken Tineke loopt hij altijd een paar dagen achter.
   Dat zal wel liggen aan de tijd die nodig is om zo,n proggie te maken denk Ik

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s